DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Progold

ALGVRIJ

progold algvrij is een zeer efficiŽnt product voor het verwijderen ťn voorkomen van groene aanslag op o.a. muren, daken, tegelpaden en bielsen. het is een efficiŽnt product op basis van quatinaire ammoniumverbindingen voor het verwijderen van algmos en schimmelsen het verwijdert en voorkomt groene aanslag op muren, daken en tegelpaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,90

ALLESREINIGER

progold allesreiniger is een fosfaatvrije en biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. maar ook voor het reinigen van vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen, machines etc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,75

ALLESREINIGER DOEKJES

progold allesreiniger doekjes zijn geÔmpregneerd met sterk geconcentreerde universeel reiniger op basis van oppervlakte actieve stoffen en reinigingsversterkers. ze zijn geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk en het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond. door de goede eigenschappen van dit product de ondergrond niet meer nagewassen te worden, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden. de doekjes zijn uitermate geschikt voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren en huishoudelijk apparatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,83

ALLESREINIGER SPRAY

progold allesreiniger is een biologisch afbreekbare niet schuimende ontvetter in handige sprayflacon en is dan ook bij uitstek de vervanger voor ammonia. als verfreiniger is dit product het alternatief voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. als allesreiniger is het geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten vervuiling op vrijwel elke ondergrond, maar ook voor het reinigen van o.a. vloeren, ramen, deuren, keukens, tapijten, tuinmeubelen en machines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,38

Progold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn