DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Progold

BLOKWITTER

progold blokwitter is een blokwitter met kunststof kap, kunststof steel en wit varkenshaar. het is geschikt voor muurverven en dun vloeibare voorstrijkmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,92

GEBOGEN LYONSPENSEEL EXCLUSIEF 7890

progold gebogen lyonse penseel 7890 is een handgemaakte professionele gebogen lyonse penseel met blankgelakte steel. het is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. het is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,52

KWAST PATENT

progold kwast patentpunt heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,80

KWAST PLAT

progold kwast plat heeft een kunststof steel en wit varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,86

KWAST PLAT 7750 EXCLUSIVE

progold kwast plat exclusive 7750 is een handgemaakte professionele kwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. de kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,53

KWAST PLAT KUNSTSTOF STEEL

progold kwast plat 6300 is een platte kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,48

KWAST PUNT RED EXCLUSIVE 7110

progold puntkwast red 7110 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids. het is uitermate geschikt voor het besnijden van ramen, deuren en kozijnen en zorgt voor de juiste hoeveelheid verf en laagdikte in de hoeken van het kozijn waardoor schroei, schuren en overschilderen beter gaat. het is een perfecte aanvulling op de progold red (7100).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,87

LYONSE PENSEEL 6020

progold penseel gebogen 6020 is een gebogen penseel voor synthetische grond -en aflakken met een blankgelakte steel en wit varkenshaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,88

LYONSE PENSEEL EXCLUSIVE GEBOGEN 7120

progold gebogen lyonse penseel 7120 met blankgelakte steel is vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. het is geschikt voor solventgedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,52

LYONSE PENSEEL RECHT 6010

progold lyonse penseel recht 6010 is een rechte lyonse penseel met blankgelakte steel en wit varkenshaar. het penseel is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,06

OVALE KWAST 7070 EXCLUSIVE

progold ovale kwast 7070 is een professionele ovale kwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in een voorbesleten stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,57

OVALE KWAST 7770 EXCLUSIVE

progold kwast ovaal exclusive 7770 is een professionele ovale kwast gemaakt van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn erg zacht en geven een goede veerkracht en voldoen prima aan de vergelijking met die van varkenshaar. de zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke afwerking. de kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,02

OVALE VERFKWAST SERIE 7270 EXCLUSIVE

progold ovale verfkwast mix is een ovale handgemaakte professionele verfkwast met blankgelakte steel en een mix van orel kunststof vezel en topkwaliteit wit chinees varkenshaar. het is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

PATENPUNTKWAST 7700 EXCLUSIVE

progold patentpuntkwast 7700 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

PATENTPUNTKWAST 7000 EXCLUSIVE

progold patentpuntkwast 7000 is een professionele patentpuntkwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. de kwast is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,88

PATENTPUNTKWAST 7100 EXCLUSIVE RED

progold patentpuntkwast red 7100 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,44

PATENTPUNTKWAST CLASSIC 7520

progold patentpunt kwast classic pvc 7520 van 100% polyester vezel heeft een groot opname- en afgiftevermogen en is vormvast. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,10

PATENTPUNTKWAST KUNSTSTOF STEEL 6080

progold kwast patentpunt 6080 is een ronde kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,63

PLATTE KWAST 7050 EXCLUSIVE

progold platte kwast 7050 is een professionele platte kwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,61

PLATTE KWAST RED 7150 EXCLUSIVE

progold 7150 platte kwast exclusive red is een handgemaakte professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. het is uitstekend geschikt voor het verwerken van solventgedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,32

PUNTKWAST 7710 EXCLUSIVE

progold puntkwast wit 7710 is een professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn in een puntige vorm geplaatst om aflijnen en schilderen van hoeken te vergemakkelijken. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. deze kwast is uitstekend geschikt voor het verwerken van watergedragen (verven) lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,97

RADIATORKWAST 6350

progold radiatorkwast 6350 is een kwast met een lange, ongelakte steel en wit varkenshaar, geschikt voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verf zoals afbijt, beitsen, lakken en muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,46

Progold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn