DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Progold

KWAST PLAT 7750 EXCLUSIVE

progold kwast plat exclusive 7750 is een handgemaakte professionele kwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de zeer fijne, zachte bles van de vezels zorgen voor een voortreffelijke verwerking. de kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,53

OVALE KWAST 7770 EXCLUSIVE

progold kwast ovaal exclusive 7770 is een professionele ovale kwast gemaakt van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn erg zacht en geven een goede veerkracht en voldoen prima aan de vergelijking met die van varkenshaar. de zachte bles van de vezels zorgt voor een voortreffelijke afwerking. de kwast is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,02

OVALE VERFKWAST SERIE 7270 EXCLUSIVE

progold ovale verfkwast mix is een ovale handgemaakte professionele verfkwast met blankgelakte steel en een mix van orel kunststof vezel en topkwaliteit wit chinees varkenshaar. het is geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,69

PATENPUNTKWAST 7700 EXCLUSIVE

progold patentpuntkwast 7700 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor watergedragen lakken en beitsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

PUNTKWAST 7710 EXCLUSIVE

progold puntkwast wit 7710 is een professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn in een puntige vorm geplaatst om aflijnen en schilderen van hoeken te vergemakkelijken. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. deze kwast is uitstekend geschikt voor het verwerken van watergedragen (verven) lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,97

Progold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn