DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Progold

KWAST PLAT KUNSTSTOF STEEL

progold kwast plat 6300 is een platte kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,48

KWAST PUNT RED EXCLUSIVE 7110

progold puntkwast red 7110 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids. het is uitermate geschikt voor het besnijden van ramen, deuren en kozijnen en zorgt voor de juiste hoeveelheid verf en laagdikte in de hoeken van het kozijn waardoor schroei, schuren en overschilderen beter gaat. het is een perfecte aanvulling op de progold red (7100).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,87

OVALE KWAST 7070 EXCLUSIVE

progold ovale kwast 7070 is een professionele ovale kwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in een voorbesleten stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,57

PATENTPUNTKWAST 7000 EXCLUSIVE

progold patentpuntkwast 7000 is een professionele patentpuntkwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand. de kwast is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,88

PATENTPUNTKWAST 7100 EXCLUSIVE RED

progold patentpuntkwast red 7100 is een handgemaakte professionele patentpuntkwast met blankgelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van varkenshaar moeiteloos doorstaat. de kwast is uitstekend geschikt voor synthetische grond- en aflakken en high solids.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,44

PATENTPUNTKWAST CLASSIC 7520

progold patentpunt kwast classic pvc 7520 van 100% polyester vezel heeft een groot opname- en afgiftevermogen en is vormvast. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,10

PATENTPUNTKWAST KUNSTSTOF STEEL 6080

progold kwast patentpunt 6080 is een ronde kwast met volle kunststof steel en zwart varkenshaar. het is geschikt voor synthetische grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,63

PLATTE KWAST 7050 EXCLUSIVE

progold platte kwast 7050 is een professionele platte kwast van de beste kwaliteit. de haren zijn handmatig in stand gevormd zodat er direct mee afgelakt kan worden. de perfecte haarlengte in combinatie met de touwwoeling zorgt voor een prima flexibiliteit en geeft goede weerstand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,61

PLATTE KWAST RED 7150 EXCLUSIVE

progold 7150 platte kwast exclusive red is een handgemaakte professionele verfkwast met blank gelakte steel en vervaardigd uit een mix van gemodificeerde polyestervezels. de vezels zijn zeer zacht aan de bovenzijde en hebben een veerkracht die de vergelijking met die van chinees varkenshaar moeiteloos doorstaat. het is uitstekend geschikt voor het verwerken van solventgedragen lakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,32

Progold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn