DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rambo

BANKIRAI OLIE

rambo bankirai olie impregneert en voedt bankirai en tropisch hardhout in de tuin, zoals vlonders en schuttingen. de olie beschermt kleur en voorkomt vergrijzing. verbruik: ca. 18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,47

DEUR & KOZIJN BEITS HOOGGLANS DEKKEND

rambo pantserbeits deur & kozijn hoogglans dekkend is een pantserbeits op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. geschikt voor het gronden en aflakken van hout, zoals kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen en daklijsten. deze beits heeft een hoog gehalte vaste stoffen, goede verwerking en goede vloeiing, is extra dekkend, uv-bestendig en extra vochtregulerend door de vr-flex technologie. buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,27

DEUR & KOZIJN BEITS HOOGGLANS TRANSPARANT

rambo pantserbeits deur & kozijn hoogglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. de beits is extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-bestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,27

DEUR & KOZIJN BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

rambo pantserbeits deur & kozijn zijdeglans dekkend is een vochtregulerende, dekkende zijdeglans beits op basis van alkydhars bindmiddel. geschikt voor het gronden, overgronden en afschilderen van vrijstaand houtwerk in de tuin, zoals schuren, schuttingen, tuinmeubels, hekken, pergola's, hokken en speeltoestellen. de beits is goed dekkend, extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-bestendig, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een goede vloeiing. buitenduurzaamheid: ca. 7 jaar. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,27

DEUR & KOZIJN BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

rambo pantserbeits deur & kozijn zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. de beits is extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-bestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,27

DEUR & KOZIJN LAK DEKKEND

rambo pantserlak deur & kozijn dekkend is geschikt voor alle houtsoorten buiten. het is kleur- en glansbehoudend, extreem kras- en slijtvast, geeft een strak resultaat, is extreem weerbestendig, extra goed dekkend en goed vloeiend. buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,07

DEUR & KOZIJN LAK HOOGGLANS TRANSPARANT

rambo pantserlak deur & kozijn hoogglans transparant is een extreem kras- en slijtvaste buitenlak op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren. de lak is weersbestendig, vochtregulerend, beschermt het hout tegen uv-straling en is makkelijk aan te brengen. overschilderbaar na ca. 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,07

DEUR & KOZIJN LAK ZIJDEGLANS TRANSPARANT

rambo pantserlak deur & kozijn zijdeglans transparant is een extreem kras- en slijtvaste buitenlak op basis van gemodificeerde high solid alkydhars. geschikt voor het gronden, voorlakken en aflakken van houtwerk aan huizen zoals kozijnen, ramen, deuren. de lak is weersbestendig, vochtregulerend, beschermt het hout tegen uv-straling en is makkelijk aan te brengen. overschilderbaar na ca. 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,07

GRONDVERF BINNEN DEKKEND

rambo grondverf dekkend is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak voor vloeren, parket, trappen en meubels. het is geschikt voor nieuw hout en oude intacte verflagen. overschilderbaar na ongeveer 4 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,36

GRONDVERF BINNEN TRANSPARANT

rambo grondverf transparant is de perfecte eerste laag voor al het schilderwerk. het is vochtregulerend en bevordert de hechting van lak en vernis voor vloeren, parket, trappen en meubels. het is geschikt voor het gronden en overgronden van nieuw hout (alle houtsoorten) en oude intacte verflagen. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,56

GRONDVERF HOUT BUITEN

rambo grondverf hout buiten is een vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. ideaal voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen. het heeft een goede hechting, hoge dekkracht, goede vulling en is goed schuurbaar. overschilderbaar na ongeveer 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,17

IMPREGNANT

rambo impregnant is de perfecte weer- en uv-bestendige, oplosmiddelhoudende eerste laag op hout voor transparant schilderwerk, binnen en buiten. het dringt in het houtoppervlak en bevordert de hechting van aan te brengen transparante beitslagen, vooral op verweerd en vergrijsd hout. geschikt voor toepassing op schuttingen, tuinbanken, plantenbakken en tuinhout. overschilderbaar na ongeveer 16 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,15

INTERIEUR LAK TRANSPARANT ZIJDEGLANS

rambo pantserlak interieur transparant zijdeglans is dankzij de gepatenteerde db technologie extra kras- en stootvast. dit maakt dat deze lak bijzonder geschikt is voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen. het is geurarm en geschikt voor meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en hout binnenshuis. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,05

MEUBEL OLIE TRANSPARANT MAT

rambo meubel olie transparant mat voedt en verzorgt houten meubels, deuren en onbehandeld en ongelakt hout binnenshuis, trekt diep in het hout en beschermt tegen vuil en vlekken. het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. rendement: 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,16

PANTSER JACHTLAK TRANSPARANT

rambo pantser jachtlak transparant op basis van houtoliefenol-alkydhars geeft jachten (boven de waterlijn), meubels, deuren en ander hout een prachtig langdurige bolle hoogglans. de lak is geschikt voor binnen en buiten en is extreem weer- en water bestendig. het vloeit mooi uit en beschermt jaren met blijvende hoogglans. verbruik: ca. 17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,45

PANTSER OLIE TUINMEUBEL

rambo pantserolie tuinmeubel is een transparante olie op basis van hoogwaardige in water gemulgeerde olin. het wordt gebruikt tegen het vergrijzen van hardhouten tuinmeubelen en voor het onderhouden van hardhouten tuinmeubelen. niet geschikt voor toepassing op houtsoorten met inhoudsstoffen en harshoudend hout. het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is impregnerend, vergeelt niet, heeft een onbehandeld uiterlijk, is gemakkelijk verwerkbaar, geurarm en voorkomt vergrijzing. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,47

PANTSER VERNIS ALKYD

rambo pantser vernis alkyd is een hoogglans en zijdeglans blanke vernis voor binnen, op basis van gemodificeerd alkydhars. kan ook buiten gebruikt worden, maar is dan minder duurzaam in verband met belasting door uv-straling. ideaal voor het blank (af)werken van houtwerk. accentueert de nerftekening van het hout. snelle droging. goede vloeiing. gemakkelijk verwerkbaar. verbruik: ca. 12 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,37

PANTSER VERNIS TRANSPARANT

rambo pantser vernis kleurloos is de optimale bescherming voor (gelakte) meubelen, deuren, kozijnen, lambriseringen en hout binnenshuis. de lak is extra kras- en slijtvast, vloeit mooi uit en beschermt jaren met een blijvende hoogglans. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,07

PANTSERBEITS MEUBEL & INTERIEUR

rambo pantserbeits meubel & interieur is een semi-transparante beits voor binnen, op basis van een gemodificeerd urethan-acrylhars. het is gemakkelijk aan te brengen en afhankelijk van het gewenste effect in 1 laag klaar. het is geschikt voor al het hout binnenshuis, zoals meubels, deuren, kozijnen en lambriseringen. de houtnerf blijft zichtbaar, het is vocht- en vuilwerend, stoot- en krasvast en geurarm. rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,36

PANTSERBEITS SCHUTTING MAT

rambo pantserbeits schutting mat is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. de beits is waterafstotend, makkelijk verwerkbaar, weerbestendig en sneldrogend (ca. 1 uur!). ook wordt met dit product de nerftekening van het hout versterkt. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,87

PANTSERBEITS VLONDER EN TERRAS

rambo pantserbeits vlonder & terras is een matte, sneldrogende anti-slipbeits speciaal geschikt voor vlonders en terrassen. deze beits is waterafstotend, vochtregulerend en chloorwaterbestendig. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,97

PANTSERLAK INTERIEUR TRANSPARANT MAT

rambo pantserlak interieur transparant mat is dankzij de gepatenteerde db technologie extra kras- en stootvast. dit maakt dat deze lak bijzonder geschikt is voor schilderwerk dat tegen een stootje moet kunnen. het is geurarm en geschikt voor meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen en hout binnenshuis. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,20

PANTSERLAK PARKET TRANSPARANT

rambo pantserlak parket beschermt parket en (hard)houten vloeren. de lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. ook is de lak extra kras- en slijtvast. het vloeit mooi uit en beschermt jaren met een mooie zijdeglans uitstraling. het is geschikt voor parket, houten trappen en houten vloeren. verbruik: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,16

PANTSERLAK TRAP DEKKEND

rambo pantserlak trap dekkend is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,60

PANTSERLAK TRAP TRANSPARANT

rambo pantserlak trap transparent is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. ook is de lak zeer kras- en slijtvast, vloeit het mooi uit en beschermt het jaren met een blijvende zijdeglans. het is geschikt voor de gehele trap (trap- en trapopbouw). verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,80

PANTSERLAK VLOER

rambo pantserlak vloer beschermt (zacht)houten vloeren, mt behoud van het natuurlijke karakter van hout. de lak is extra snel droog, geurarm en vergeelt niet. ook is de lak zeer kras- en slijtvast. het vloeit mooi uit en beschermt jaren met een mooie uitstraling. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,96

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

rambo pantserbeits schuur en tuinhuis zijdeglans dekkend is een buitenbeits met uv bescherming. deze vochtwerende beits is geschikt voor kwalitatief hout in de tuin zoals schuren, schuttingen, hekken, pergola's en speeltoestellen. de beits is groene aanslag en houtwerking bestendig door de slow release technologie, sneldrogend en makkelijk verwerkbaar. daarnaast is deze beits elastisch en heeft het vermogen om mee te bewegen met de houtwerking. hierdoor ontstaan geen scheurtjes in de beits. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,77

SCHUUR & TUINHUIS BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

rambo pantserbeits schuur & tuinhuis zijdeglans transparant is een pantserbeits op basis van alkydharsen. geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk rondom het huis zoals (hard)houten schuttingen, schuren, gevelbetimmeringen, tuinhuizen, poorten en tuinmeubels. de beits is extra vochtregulerend door de vr-flex technologie, uv-, groene aanslag- en houtwerkingbestendig, waterafstotend, heeft een goede vloeiing en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,77

TEAK OLIE

rambo teak olie is een onderhoudsolie op basis van uit hoogwaardige in water gemulgeerde olin. het is perfect voor het onderhouden van teakhout buiten en het voorkomen van vergrijzing. het accentueert de nerftekening van het hout, heeft een snelle droging, is niet vergelend, voorkomt vergrijzing, is geurarm, gemakkelijk verwerkbaar en minder belastend voor het milieu. theoretisch verbruik: ca. 14 m per liter. let op, veel tuinhout heeft door de structuur in het hout een lager praktisch rendement.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,47

TUINHOUT BEITS ZIJDEGLANS DEKKEND

rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans dekkend is een beits met uv-f technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,87

TUINHOUT BEITS ZIJDEGLANS TRANSPARANT

rambo pantserbeits tuinhout zijdeglans transparant is een beits met uv-f technologie voor het behoud van tuinhout zoals betimmeringen, tuinschermen en zichtwerende elementen. het dekt goed en is gemakkelijk aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar tegen alle weersomstandigheden. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,87

TUINMEUBEL ZIJDEMAT TRANSPARANT

rambo pantserbeits tuinmeubel zijdemat transparant is een waterafstotende, uv-blockende beits, met name geschikt voor tuinmeubelen. de beits is groene aanslag bestendig, bladdert niet af, is gemakkelijk te reinigen en ook gemakkelijk verwerkbaar. buitenduurzaamheid: ca. 3 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,97

VLOER OLIE TRANSPARANT MAT

rambo vloer olie transparant mat voedt en verzorgt houten vloeren binnenshuis. het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. rendement: 25 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,16

VOEDENDE VLOERREINIGER

rambo voedende vloerreiniger reinigt en voedt geoliede houten vloeren binnenshuis. het trekt diep in het hout en beschermt tegen vuilinloop. gebruikt dit product 1 x per 1 2 weken voor middelzwaar belasten vloeren (zoals woonkamers). verdunnen: 1 deel op 10 delen water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,56

WERKBLAD OLIE TRANSPARANT MAT

rambo werkblad olie transparant mat verzorgt en beschermt houten werkbladen. het trekt diep in het hout en beschermt tegen vocht en vuil. het accentueert de houtnerftekening en behoudt de natuurlijke uitstraling van het hout. verbruik: 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,16

Rambo
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn