DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rubio monocoat

CLEANER

rubio monocoat cleaner is geschikt voor het reinigen van onbehandeld hout voordat een behandeling met rubio monocoat oil plus toegepast wordt. het is eveneens geschikt voor het reinigen van de gebruikte materialen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,00

EPOXYCOQUE

boero epoxycoque is een 2-componenten sneldrogende epoxyplamuur. geschikt voor het egaliseren van kleine oppervlakken, boven en onder de waterlijn op alle soorten ondergrond. het is toepasbaar tot 1 cm dik, kan zowel nat als droog gemakkelijk worden geschuurd, is niet erg gevoelig voor lage temperaturen op het moment van polymerisatie, is waterproof, zal niet krimpen en kan direct worden toegepast op glasvezel in topsides of op de bodemplaat. overschilder- en schuurbaar na ca. 3-4 uur, totaal uitgehard na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 1 liter per m in een 1 mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,00

EXTERIOR SOAP

rubio monocoat exterior soap is een zeep met een reinigende en voedende werking. dit product is geschikt voor de tussentijdse reiniging van buitenhout zoals terrassen en meubelen, behandeld met een product uit het rubio monocoat exterior assortiment.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,00

EXTERIOR WOOD CLEANER

rubio monocoat exterior wood cleaner is een voorbereidende reiniger voor alle types van buitenhout en composiet. het ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,00

FUMED

rubio monocoat fumed is een verouderingsproduct wat het eikenhout vergrijst zonder schadelijke of irriterende dampen. het reageert op het aanwezige looizuur in het hout. het resultaat varieert tussen heel licht en donker grijs.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,00

GREASE REMOVER

rubio monocoat grease remover is een kant-en-klaar product dat vetvlekken verwijdert op met monocoat oil plus behandelde vloeren. het is een kleurloze vloeistof dat ontbrandt bij een temperatuur van 55 graden, dus het product moet uit de zon worden gehouden. het is volledig oplosbaar in water en kan dus door de gootsteen gespoeld worden. gebruiksaanwijzing: een goede hoeveelheid monocoat grease remover aanbrengen op de vlek. het product een paar minuten laten inwerken. het product afnemen met keukenpapier of met een droge doek. goed nareinigen met een met water bevochtigde doek.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,00

HYBRID WOOD PROTECTOR

rubio monocoat hybrid wood protector is een ecologisch beschermingsproduct voor zowel nieuw als verweerd hout, binnen en buiten. het beschermt tegen verkleuring en houtbederf van o.a. gevels, terrassen, luiken, portalen, tuinmeubelen, scheepsdekken, luiken en raamhout pontons. er is slechts 1 laag nodig, het is eenvoudig in onderhoud, niet filmvormend en schilfert niet af. verbruik: ca. 30 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,00

LIMESPOT REMOVER

rubio monocoat limespot remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende watervlekken op een met rubio monocoat oil plus behandelde oppervlakte.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,00

OIL PLUS 2C

rubio monocoat oil plus 2c kleurt en beschermt het hout in slechts 1 laag. de combinatie van de olie (a) met de accelerator (b) garandeert een snelle droging en doorharding, en een superieure bescherming. het verrijkt de natuurlijke uitstraling van het hout en is ecologisch: 0% voc en zonder water of oplosmiddel! het is eenvoudig te onderhouden, er ontstaan geen aanzetten of overlappingen, heeft een snelle doorharding van 80% in 2 dagen en een korte periode voor het droog onderhoud': na 5 dagen mag het gereinigd worden met water en zeep. het kan op alle houttypes gebruikt worden, zowel voor vloeren als meubilair (o.a. massief hout, fineer en mdf), is resistent tegen slijtage, waterbestendig (geschikt voor badkamers en keukens) en hittebestendig. verbruik: ca. 30-50 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,00

POLYURETHAANLAK 953

boero polyurethaanlak is een 2-componentenlak voor zowel binnen als buiten. verbruik: ca. 12,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,00

PRECOLOR EASY

rubio monocoat precolor easy is een voorkleuring die kan worden toegepast in combinatie met de rubio monocoat oil plus 2c, met de bedoeling speciale effecten en contrasten te creren. de kleuren zijn onderling mengbaar en de combinatiemogelijkheid met de olie zorgt voor onbeperkte creatieve mogelijkheden, zonder af te doen aan de optimale moleculaire binding van de rubio monocoat oil plus 2c met het hout. het heeft een natuurlijke uitstraling en is zowel manueel als met de boenmachine aan te brengen. verbruik: ca. 15-20 m per liter, afhankelijk van de voorbehandeling en de houtsoort.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,00

REFRESH

monocoat refresh is een handig kant-en-klaar product dat ervoor zorgt dat de bescherming van een met rubio monocoat oil plus behandelde oppervlakte opgefrist en hersteld wordt. te gebruiken wanneer de vloer te droog of te ruw aanvoelt, oftewel wanneer de houtvezels vrij komen. eveneens toepasbaar op andere geoliede vloeren. verbruik: ca. 100 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,00

SMOKE VEROUDERINGSMIDDEL

rubio monocoat smoke geeft een gerookt verouderingseffect aan eikenhout, zonder afscheiding van irriterende of giftige dampen. het product reageert op de hoeveelheid looizuur die zich in het hout bevindt. hiermee wordt een uniek resultaat op bijvoorbeeld eiken vloeren of meubels bereikt. het kan zowel manueel als industrieel worden toegepast. verbruik: ca. 5-15 gram per m, afhankelijk van de voorbereiding en houtsoort.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,00

SOAP

rubio monocoat soap is geschikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. het verwijdert grondig alle vuil en vet zonder een laag achter te laten en behoudt de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. het is geconcentreerd en daardoor uiterst economisch qua verbruik.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,00

SURFACE CARE

rubio monocoat surface care is een kant-en-klaar reinigingsproduct voor het wekelijkse of maandelijkse onderhoud van met monocoat oil plus behandelde oppervlaktes, waarbij geen water gebruikt dient te worden. het is eveneens geschikt voor een snelle reiniging van lokale vlekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,00

UNIVERSAL MAINTENANCE OIL VOC FREE

rubio monocoat universal maintenance oil is een universele onderhoudsolie die zowel toepasbaar is als opfrissing van de kleur als bescherming van geoliede houten oppervlaktes. de frequentie van dit onderhoud hangt af van de intensiteit waarmee de vloer belopen wordt. het wordt aanbevolen deze behandeling uit te voeren voordat de kleur vervaagt. verbruik: ca. 150-200 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,00

WOODFILLER QUICK

rubio monocoat woodfiller quick is geschikt om kieren, gaatjes en kleine beschadigingen in houtwerk binnen te vullen. het heeft een snelle uitharding, is milieuvriendelijk en zeer goed schuurbaar na ongeveer 2 uur. het is tevens uitstekend over te kleuren met alle kleuren uit het rubio monocoat kleurenpalet.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,00

Rubio Monocoat
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn