DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

2-WEG AANSLUITSYTEEM DC2

rupes 2 weg terminal is een eenvoudig en voordelig aansluitsysteem voor centrale installaties. het is geschikt voor aansluiting van de afzuigmoffen en het manueel openen/afsluiten van de zuigstroom op alle centrale afzuiginstallaties waar geen automatische start van de afzuiging vereist is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

175,87

75 MM STEUNPAD 3/8 INWENDIG VOOR LH76L-LH76P

rupes pad d.75 3/8 inwendig is geschikt voor de rupes lh76l en lh76p poetsmachines. deze 75 mm schuurpad heeft een velcro klittenband hechting en is zonder gaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,73

AANSLUITSYSTEEM EP3

rupes service controle unit ep3 voor centrale installaties. het is uitgerust met dubbele stopcontacten, perslucht- en afzuigaansluitingen voor gelijktijdig gebruik van twee elektrische of pneumatische gereedschappen, een persluchtaansluiting met drukregelaar en een keuzeschakelaar voor de verschillende bedrijfsmodi. de regeleenheden van dit apparaat bieden, dankzij de mogelijkheid tot hangmontage of bevestiging op de armen (serie hb) een zeer ruim werkbereik, ver van wanden of vaste steunen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

635,67

AANSLUITSYSTEEM EP3M

rupes service controle unit ep3m is een aansluitsysteem voor centrale installaties. het is uitgerust met dubbele stopcontacten, perslucht- en afzuigaansluitingen voor gelijktijdig gebruik van twee pneumatische gereedschappen, een persluchtaansluiting met drukregelaar en een keuzeschakelaar voor de verschillende bedrijfsmodi. de regeleenheden van dit apparaat bieden, dankzij de mogelijkheid tot hangmontage of bevestiging op de armen (serie hb) een zeer ruim werkbereik, ver van wanden of vaste steunen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

998,92

ACCESSOIRES AFZUIGSYSTEMEN

diverse accessoires voor de diverse afzuigsystemen van rupes. mogelijk zijn de accessoires ook geschikt voor andere uitvoeringen. raadpleeg hiervoor het onderdelenoverzicht in de handleiding van de machine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,07

ACCESSOIRES SCHUURMACHINES

diverse accessoires voor de diverse schuurmachines van rupes. mogelijk passen deze accessoires ook op andere uitvoeringen. raadpleeg hiervoor het onderdelenoverzicht in de handleiding van de machine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,39

ACCUSCHROEFBOORMACHINE DD120LTN

rupes accu boormachine-schroevendraaier 10.8 v li-ion 32 nm dd120ltn is een zeer lichte, compacte accuboorschroefmachine met 2 mechanische snelheden voor langdurig en moeiteloos werken. het heeft een batterij-indicatielampje met 3 leds en led voor het verlichten van de werkzone, lithiumtechnologie voor maximaal rendement en levensduur van de accu. de handgreep heeft zachte gel grip en inzetstukken voor stevig en veilig hanteren in elke werksituatie. de koppel kan heel nauwkeurig ingesteld worden: er is keuze uit 24 standen. het heeft een omkeerbare draairichting en de laadtijd van de batterij is 30 min. het heeft een zelfspannende boorhouder van 10 mm en is geschikt voor het schroeven in kunststof en hout met boorkoppen voor insnijwerk en licht boorwerk in kunststof, hout en ijzermateriaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

233,35

AFZUIGSYSTEEM S145EM/EPM

rupes mobiele service unit (elektrisch- pneumatisch) met filterreiniging s145 is een professioneel afzuigsysteem met automatische filterreiniging en aansluitmogelijkheid voor elektrische (en pneumatische) gereedschappen. het is uiterst geruisloos en heeft een systeem voor het afzuigen van stofdeeltjes afkomstig van slijpwerk en overige industriële werkzaamheden. het is tevens geschikt voor het opzuigen van vloeistof. dit apparaat bevat het rupes patent s.c.s.: (self cleaning system) voor het automatisch reinigen van filterpatronen. het heeft een manuele of automatische start, snelheidsregeling, aanduiding vloeistofpeil, geheugenopslag werktijden en het preventief melden van “onderhoudsinterval” voor het vervangen van koolborstels. het heeft een groot stof- en vloeistofreservoir met aan de achterkant een grote opbergruimte voor kabels en accessoires en werkblad aan de bovenkant voor accessoires en gereedschap. het heeft een draaibare frontale aansluiting voor afzuigmoffen Ø 25 - 29 - 38 - 50 mm. het is geschikt voor elke fase van oppervlaktebewerking met elektrisch (of pneumatisch) gereedschap van carrosserie, hout en kunststof. het is tevens geschikt voor toepassingen in de bouw in combinatie met diamantsnij- en nat/droog kernboorgereedschap en in het algemeen afzuigen van bewerkingsafval.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

688,55

AFZUIGSYSTEEM S145L

rupes mobiele stofafzuiger s145l is een schuurstofzuiger met elektronische (en pneumatische) schakeling. het is de ideale schuurstofzuiger voor het autoschadebedrijf, de carrosseriebouw, de schilder in de bouw en renovatie voor inpandig werk. deze schuurstofzuiger is met een geluidsdruk van slechts 67 db de allerstilste in de markt. dankzij het zeer grote filter oppervlak van 1 m2 is een continue afzuigcapaciteit gegarandeerd bij alle werkomstandigheden. de grote kuipinhoud van 45 liter garandeert langdurig gebruik zonder werkonderbreking. het voldoet aan de l- en m-klasse normering (en60335-2-299/a2) en is de garantie voor een gezond werkklimaat. gevaarlijke schuurstoffen worden op de best mogelijke wijze gefilterd en opgevangen. ook de filtering van de l-versie voldoet aan de m-classificering. het verschil is een extra beveiligingssensor die de stofzuiger uitschakelt bij een blokkade in de slang of een te hoge onderdruk die duidt op een mogelijke verstopping. deze machine heeft een afgezogen volume van 200 m3 per uur en een onderdruk van 2 meter lucht kolom. het is multi-functioneel en uitgerust met een slagadapter geschikt voor 25 tot 50 mm doorsnede en met een speciaal filter ook geschikt te maken voor het opzuigen van vloeistoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

577,05

AFZUIGTURBINE HE1101

rupes afzuigturbine dubbele motor 6 kw 8hp he1101 is vergelijkbaar met het model he901, maar de enkelvoudige motor van 5,5 kw is vervangen door een dubbele groep van 3 kw elk. deze starten alternerend. wanneer bij de eerste motor de onderdruk onder een vooraf ingesteld niveau zakt, omdat er teveel machines in werking zijn, snelt de 2e motor ter hulp. op die manier is er steeds een perfect aangepast vermogen, maar zal het energieverbuik beter beheerst worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11.930,67

AFZUIGTURBINE HE1801I

deze turbinestofzuiger is vergelijkbaar met de andere rupes turbines, maar wordt geleverd met frequentiesturing om energiebesparing te bevorderen. het enorme vermogen van deze turbinestofzuiger maakt het mogelijk om langere en complexere installaties te creëren waarop nog meer (schuur-)machines kunnen worden aangesloten, die gelijktijdig kunnen werken. met permanente meting van de verzadiging van de teflonfilter en beperkt geluidsniveau.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23.098,02

AFZUIGTURBINE HE501

rupes afzuigturbine 1 motor 3 kw 400v he501 is voor het afzuigen van fijne, droge stofdeeltjes en slijpstof in diverse branches, zoals carrosserie, industrie, scheepvaart en timmerbedrijf. aangezien de machine ontworpen is voor intensief en zwaar werk, kan in meerdere ploegen of continue worden gewerkt. het is geschikt voor 3 tot 4 werkplekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7.894,77

AFZUIGTURBINE HE901

rupes afzuigturbine 1 motor 5.5 kw 400v he901 gebruikt teflon als filtermedium waardoor het filteroppervlak is vergroot. de luchtsnelheid wordt constant ter hoogte van het filterpatroon gemeten en d.m.v. een reeks gekleurde leds aan de gebruiker getoond. dit systeem zorgt enerzijds voor een aanzienlijke verhoging van de gemiddelde zuigkracht, maar anderzijds draagt het ertoe bij om onderhoudsbeurten tot een minimum te beperken. de pomp is uitgerust met een veiligheidsventiel en een temperatuursonde om overbelasting en verkeerd gebruik tegen te gaan. het geluidsniveau van de motor en turbinepomp, in combinatie met het toepassen van efficiënt geluidsabsorberende materialen, heeft geleid tot bijzonder lage geluidswaarden (+/- 70 dba), wat een gezondere en comfortabele werkomgeving tot stand brengt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10.431,76

ANP125 PNEUMATISCHE HAAKSE SLIJPER 125 MM

rupes pneumatische mini haakse slijper anp125 is een krachtige en compacte pneumatische slijpmachine voor het doorsnijden van metaalplaten en stijlen. deze slijpmachine heeft een toerental van 11.000 rpm. het is zeer krachtig en compact en geschikt voor de meestvoorkomende klussen. het is handig in gebruik bij het slijpwerk aan carrosserieën of het snijden van plaatstaal. de slijper is uitgerust met een instelbare luchtuitlaat aan de voorkant en een beschermkap voor extra veiligheid. het heeft een asvergrendelknop voor het snel verwisselen van de 125 mm slijpschijf en het is uitgevoerd met een handgreep voor extra stabiliteit. luchtverbruik: 670 ltr/min. gewicht: 1,8 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

442,56

AR11S RECHTE SLIJPMACHINE 700W

rupes rechte slijpmachine ar11s is ideaal voor het verwijderen van oxidatie, het polijsten en slijpen van metaal en het verwijderen van lijm en kit. het heeft een spantang met een diameter van 6 mm, een vermogen van 700 watt, een toerental van 9000 tpm. gewicht: 1,5 kg. het apparaat heeft geen snelheidsregeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

337,95

BA215S HAAKSE SLIJPER 115 MM 950W

rupes mini haakse slijper ba215s is een licht en handzaam model, geschikt om o.a. tegels, graniet en metalen mee te slijpen. het is ook geschikt voor het verwijderen van roest, heeft een asvergrendeling, een draaibare beschermkap en een zijhandgreep. maximale grootte slijpschijf: Ø 115 mm. onbelast toerental: 11.000 r.p.m. schroefdraad as: m14-m. gewicht: 2 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

214,96

BESCHERMKAP VOOR RUPES SR 200AE

rupes satineer accessoire beschermkap voor sr200ae/sr100aen. het wordt geleverd zonder rol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,86

BEUGELS GEREEDSCHAPSKIST

rupes beugels gereedschapskoffer is een paar beugels voor de gereedschapskoffer met gereedschapshouder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

107,60

BIG FOOT GEREEDSCHAPSRIEM

rupes big foot detailer riem heeft een heleboel zakken en zelfs mogelijkheden tot uitbreiding. de riem is gemaakt van stevig materiaal en waterdicht. het wordt geleverd zonder inhoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

87,36

BIG FOOT SCHORT

rupes big foot schort is een 'one size fits all' schort dat niet alleen zeer stijvol en professioneel is, maar ook krasjes in de lak door bijvoorbeeld een broek of riem voorkomt. het is gemaakt van 100% polyester en daardoor zeer licht in gewicht. het schort is in de machine wasbaar, heeft zakken aan de voorzijde voor opslag tijdens de werkzaamheden en zorgt voor een professionele uitstraling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,39

BOORMACHINE EN MENGER NL16

rupes boormachine nl16 is een boormachine en mixer in één. het leent zich uitstekend voor het mengen van materialen met een lage viscositeit, zoals verf, lijm en pleister. het is uitgerust met een stevige handgreep aan de zijkant voor goede grip op de machine tijdens de werkzaamheden. maximale diameter mixer: 120 mm. gewicht: 2.6 kg. toerental: 400 rpm. vermogen: 600 w. diameter tandkransboorhouder: 13 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

275,88

BOVENFREES RP84

rupes bovenfrees rp84 heeft een spantangdiameter van 6 mm, een vermogen van 350 watt en een toerental van 20000. gewicht: 2 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

354,05

CK31 PROFESSIONELE SCHOONMAAK UNIT

rupes injectie-extractie reiniger ck31 is een sproei-extractiemachine met water en niet-schuimend product (detersol) voor de reiniging van alle oppervlakken. het heeft 2 aparte reservoirs: een voor water en reinigingsmiddel en een voor opvangen van de vloeistof, met doorzichtig deksel voor voortdurende controle van de opgezogen hoeveelheid. het reservoir is verwijderbaar voor de makkelijke afvoer van de vloeistof. het heeft een frontpaneel voor aparte bediening van de inspuit- en afzuigpomp. vermogen: 1500 w. ketel inhoud: 14 liter. geluidsniveau: 70 db(a). gewicht: 13 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.224,22

CK31F SCHOONMAAK UNIT

rupes injectie-extractie reiniger met foam ck31f is een sproei-extractiemachine met reinigingsschuim voor de reiniging van matten en bekleding. de kleinere hoeveelheid water in het schuim vermindert de droogtijden aanzienlijk. het heeft twee aparte reservoirs: een voor water en reinigingsmiddel en een voor opvangen van de vloeistof, met doorzichtig deksel voor voortdurende controle van de opgezogen hoeveelheid. het reservoir is verwijderbaar voor makkelijke afvoer van de vloeistof. het heeft een frontpaneel voor aparte bediening, inspuit- en afzuigpomp en een inspuitstang met ingebouwde borstel en slang van 5 meter voor gelijkmatige verdeling van het schuim op het oppervlak. geschikt voor het reinigen van wandbekleding, vloerbedekking en auto-interieur. vermogen: 1500 watt. ketel inhoud: 14 liter. geluidsniveau: 70 db(a). gewicht: 12 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2.330,04

CK31FC PROFESSIONELE SCHOONMAAKUNIT

rupes injectie-extractie reiniger met compressor ck31fc is een sproei-extractiemachine met een ingebouwde compressor voor maximale mobiliteit. het is ontwikkeld voor het reinigen van wandbekleding, vloerbedekking en auto-interieur met water en schuimend product. de kleinere hoeveelheid water in het schuim vermindert de droogtijden aanzienlijk. het heeft twee aparte reservoirs: een voor water en reinigingsmiddel en een voor opvangen van de vloeistof, met doorzichtig deksel voor voortdurende controle van de opgezogen hoeveelheid. het reservoir is verwijderbaar voor makkelijke afvoer van de vloeistof. het heeft een frontpaneel voor aparte bediening inspuit- en afzuigpomp. het heeft een inspuitstang met ingebouwde borstel en slang van 5 m voor gelijkmatige verdeling van het schuim op het oppervlak. vermogen: 1500 w. inhoud opvangtank en reinigingsmiddeltank: 14 liter. geluidsniveau: 70 db(a). gewicht: 38 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4.140,50

COMPLEET BEWERKINGSSYSTEEM KS260EPN

rupes compleet bewerkingssysteem ks260epn is een krachtige schuurstofzuiger en energiewagen die geschikt is voor 2 werkplekken, met 2 motoren van 1000 watt, 2 zwenkarmen, elektrisch en pneumatische schakeling en veel opbergruimte. deze machine verandert volledig het concept van de bestaande stofzuiger: door enkele eenvoudige aanpassingen evolueert de klassieke schuurstofzuiger tot een volwaardig werkstation. op die manier kunnen op eenzelfde werkplek alle taken van het schuursysteem uitgevoerd worden, zonder verplaatsingen. het werkstation bevat verschillende leggers, haken en bevestigingsmogelijkheden voor machines, schuurmiddelen en toebehoren. het is geschikt voor universeel gebruikt voor het opzuigen van stof in het algemeen en slijpstof in verschillende branches, zoals carrosserie, scheepvaart, hout en industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.578,26

DELTA VENTURY VLAKSCHUURMACHINE LS71

rupes delta ventury vlakschuurmachine ls71t is een lichte schuurmachine van slechts 1,1 kilo, voorzien van een krachtige ventilator, die naast de koeling van de motor ook het fijnstof afzuigt en in de ventury filter blaast. het wordt standaard geleverd met het ventury filter, die volledig het fijnstof filtert volgens de fijnstof normering. naast deze unieke specificatie heeft de machine een perfecte balans, onder andere door een dubbel lager, een snoer van bijna 5 meter en extra gaten in de schuurzool voor betere koeling en afzuiging. het is ideaal voor het schuren van (kleinere) houten objecten, zoals rolluiken, meubelen en de binnenkant van boten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

252,89

DETERSOL TAPIJTREINIGER

rupes detersol is hét ideale product om tapijt en automatten schoon te krijgen. het is machinaal te gebruiken, bijvoorbeeld met een tapijtreiniger of de tornador gun. de kracht waarmee de detersol op de matten wordt gespoten is van invloed op het eindresultaat, waardoor het niet geschikt is om met de hand te verwerken. bovendien laat het een heerlijk frisse geur achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,88

DOUBLE CLEAN

rupes double clean is een zeer sterk reinigingsmiddel voor in huis en voor het wassen van auto's, vrachtwagens, campers, garagevloeren en motor ruimtes. het kan ook als ontvetter gebruikt worden voor een spuitbeurt. het kan het beste direct op de vervuiling gespoten worden. het is zeer geschikt voor het verwijderen van allerhande wegvervuiling van auto's en trucks en het is eenvoudig aan te brengen door middel van een spons, met behulp van een sprayer of via een foamlans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,73

DUETTO DELUXE KIT LHR12E

rupes big foot duetto poetsmachine 125mm deluxe kit lhr12e-dlx is een zeer compleet pakket wat bestaat uit de volgende artikelen: rupes duetto lhr12e random orbital polisher, bigfoot opbergtas, zephir grove polijstgel 250 ml, keramik fijne polijstgel 250 ml, 2x harde polijstpad 130/150 mm (5"/6"), 2x zachte polijstpad 130/150 mm (5"/6"), soft interface pad, 3x x-cut foam abrasive disc p2000, 3x x-cut foam abrasive disc p3000, 4x microfiber doek, 1x bigfoot apron (schort).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

528,77

DUETTO SCHUUR- EN POLIJSTMACHINE LHR12E

rupes big foot duetto lhr12e is een machine die twee functies heeft, namelijk licht schuren en polijsten. door zijn uitslag van 12 mm kan er in combinatie met het rupes xcut schuurmateriaal geschuurd worden. daarnaast kunnen met de veelgebruikte maat poetspad van 150 mm doorsnede meteen lichte schuurkrassen en poetsbanen weggepolijst worden tot de allerhoogste glansgraad. de pad van 150 mm is ideaal voor de meest voorkomende oppervlaktes en het snelle werk. dankzij het antispinningssysteem ontstaan er geen hologrammen doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt. daarnaast kan er op maar liefst 5500 toeren gewerkt worden zonder dat dit enig risico geeft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

442,56

EASYGRAF

rupes easygraf verwijdert pen- en viltstiftstrepen van kwetsbare oppervlakken zonder moeite. het laat zich goed mengen met water, zodat het zuinig in gebruik is. het kan gewoon in een spuitfles of, wanneer de vervuiling erg sterk is, met een spons worden gebruikt om het in te wrijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,76

ENERGIEWAGEN KS260EN

rupes energiewagen ks260en is een verplaatsbaar afzuigsysteem voor de gelijktijdige aansluiting van twee gereedschappen, zowel elektrisch als manueel. het is een stevige, stabiele en goed hanteerbare machine van topkwaliteit, uitgerust met twee motoren van elk 1000w met een dubbel startsysteem en geschikt voor universeel gebruik voor het opzuigen van stof in het algemeen en slijpstof in verschillende branches, zoals carrosserie, scheepvaart, hout en industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.393,19

ENERGIEWAGEN KS260EPN

rupes energiewagen ks260epn is een krachtige, robuuste, betrouwbare energiewagen met elektrische en pneumatische schakeling voor het opzuigen van schuurstof. dit verrijdbare werksysteem is uitgerust met 2 motoren met een gezamenlijk vermogen van 2100 watt. de bovenzijde van deze energiewagen is speciaal ontworpen als opbergsysteem voor schuurmachines. het is geschikt voor universeel gebruik voor het opzuigen van stof in het algemeen en slijpstof in verschillende branches, zoals carrosserie, scheepvaart, hout en industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.485,15

EP1AC BESTURINGSEENHEID VOOR 1 GEBRUIKER

rupes service controle unit ep1ac heeft 1 elektrische aansluiting voor gereedschappen, 1 luchtsnelkoppeling, 1 serviceluchtsnelkoppeling en een electro-pneumatische inschakeling en handmatige uitschakeling. gewicht: 4 kg. afmetingen: 30x20x20 cm. binnendiameter zuigmondstuk: 50/34 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

760,97

EP1P BESTURINGSEENHEID VOOR 1 GEBRUIKER

rupes service controle unit ep1p heeft 1 luchtsnelkoppeling, 1 serviceluchtsnelkoppeling en een pneumatische inschakeling en handmatige uitschakeling. gewicht: 4 kg. afmetingen: 30x20x20 cm. binnendiameter zuigmondstuk: 50/34 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

543,71

ER125TES EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE

rupes excentrische schuurmachine 5 mm er125tes is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden prettig én veilig te kunnen gebruiken, zowel met één hand als met twee handen. deze compacte lichtgewicht excentrisch roterende schuurmachine van anderhalve kilo is voorzien van een zeer stille 310 watt motor. de motor is recht boven de schuurzool geplaatst en heeft dus geen haakse overbrenging. dit zorgt voor meer stabiliteit, laag geluid, minder trillingen en veel gebruiksvriendelijkheid. de schuurcirkel van 5 mm zorgt voor een perfecte voorbewerking in combinatie met het juiste schuurmateriaal (hq400). het is uitgerust met antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen in de vorm van een halve maan. de machine is voorzien van een elektronische module met toerentalcontrole, zodat het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden. het heeft een ergonomische handgreep met vergrendelbare schakelaar en een ingebouwd ventury afzuigsysteem (de machine zuigt zelf stof op).schroefdraad as m8. r.p.m.: 4000-10000. vermogen: 310 watt. steunschijf: diameter 125 mm. perforatie: 8+8+1 gaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

370,14

EXCENTRISCHE HANDPALMSCHUURMACHINE RA150A

rupes excentrisch roterende schuurmachine ra150a is een hands-on pneumatisch excentrisch roterende schuurmachine voor multifunctioneel gebruik met een 150 mm pad. het is geschikt voor meerdere toepassingen, van snel verwijderen tot het fijne werk. het is even krachtig als de grotere machines, maar in een formaat dat in een handpalm past. deze machine van topkwaliteit is krachtig, nauwkeurig, geruisloos en heeft zeer beperkte trillingen door de optimale uitbalancering. het zorgt voor een egaal schuurbeeld zonder repeterende schuurkrassen. de schuurcirkel van 5 mm heeft als eigenschap dat een hoge kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in een korte tijd. het apparaat heeft het antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. hier zit ook een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de schuurpad op het oppervlak. het is standaard voorzien van een harde innovatieve rupes schuurpad, die meehelpt om het fijnstof nog effectiever af te zuigen. de zachte schuurpad is optioneel en meer geschikt voor glooiende ondergronden. voor gebogen en ronde oppervlakten zijn de foam tussenzooltjes wenselijk. alles met het oog op het gebruiksgemak en de gezondheid van de gebruiker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

383,93

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE BR106AES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 6 mm br106aes is een schuurmachine met stofafzuiging en een schuuruitslag van 6 mm. het is ideaal voor het fijne schuurwerk. deze schuurcirkel zorgt voor de meest efficiënte afnameprestaties bij het schuren van plamuur en oude verflagen zonder concessies te doen aan de afwerkingskwaliteit. het is bij voorkeur te gebruiken met p220 tot p360 voor grote oppervlakken en kaalschuren. het wordt geleverd met een multihole schuurpad. vermogen: 550 watt. toeren r.p.m.: 3000-7000. gewicht: 2,2 kg. schroefdraad as: m8. schuurpad: 150 mm met klithechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

414,97

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE BR109AES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 9 mm br109aes met stofafzuiging heeft een schuuruitslag van 9 mm en is ideaal voor het middelfijne schuurwerk. deze versie heeft een groot verwijderingsvermogen en zorgt hierdoor voor geoptimaliseerde werktijden. het is ideaal voor het schuren van plamuur en voor het voorbereiden van oppervlakken. de ruime schuurcirkel in combinatie met de tweevoudige schroefbeweging maakt het mogelijk om met een hoge snelheid te werken en een optimale afwerking te hebben. de meest geschikte schuurkorrel ligt tussen p100 en p180.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

424,17

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE BR112AES

rupes excentrische regelbare schuurmachine br112aes heeft een schuuruitslag van 12 mm en geeft maximale tijdsbesparing. het is een agressief stuk gereedschap, snel maar toch extreem licht in gewicht en ergonomisch vormgegeven. het is ideaal voor het grovere schuurwerk van grote oppervlakken en kaalschuren. het wordt geleverd met een multihole schuurpad. de geadviseerde schuurkorrels voor deze werkzaamheden liggen tussen p60 en p120.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

434,51

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE BR65AES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 5 mm br65aes is een haakse, lichte en gemakkelijk handelbare elektrische schuurmachine voor universeel gebruik, van voorbewerking tot afwerking. het is uitgerust met antispinningsysteem, dat de versnelling van het schuurpad tijdens de opstartfase geleidelijk maakt, zodat krassen op de oppervlakte vermeden worden. het heeft een elektronische module met snelheidsafstelling en controle van de overbelasting, een toerentalregeling met progressieve start en het beschikt over een 3 mm schuuruitslag. het heeft een schuurcirkel van 5 mm en is hierdoor speciaal geschikt voor fijne nabewerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

452,90

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE ER03TE

rupes excentrische schuurmachine 3mm er03te zorgt voor het mooiste schuurbeeld. de schuurcirkel van 3 mm heeft als speciale eigenschap dat de hoogste kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in combinatie met fijn schuurmateriaal (zoals de hq400). de krachtige en zeer stille 450 watt motor kan ook het grovere werk goed aan. het apparaat is rustig omdat de motor recht boven de schuurzool is geplaatst (heeft geen haakse overbrenging), wat zorgt voor meer stabiliteit, laag geluidsniveau, minder trillingen en hoge gebruiksvriendelijkheid. de machine is voorzien van een elektronische module waarmee het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden en heeft het antispinningsysteem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. het is uitgerust met een ergonomische handgreep met vergrendelbare aan- en uitschakelaar. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. het ingebouwde ventury afzuigsysteem zorgt ervoor dat deze schuurmachine zelf ook stof opzuigt en het is standaard voorzien van een harde innovatieve rupes schuurpad met 15 gaten, die meehelpt om het fijnstof nog effectiever af te zuigen met het oog op de gezondheid van de gebruiker. de zachte schuurpad is optioneel en meer geschikt voor glooiende ondergronden. voor gebogen en ronde oppervlakten zijn de foam tussenzooltjes wenselijk. het is geschikt voor universeel gebruik en elk oppervlak, van kaal schuren tot afwerken. het is bijzonder geschikt voor het schuren van vlakke oppervlakken, glasvezel en gelcoat materiaal en is tevens geschikt voor het slijpen en verwijderen van fouten op emaille/lak en het prepareren en afwerken van grondlagen en oppervlakken voor het aanbrengen van lak of impregneermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

305,77

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE ER05TE

rupes excentrisch schuurmachine er05te zorgt voor een egaal schuurbeeld zonder repeterende schuurkrassen. de schuurcirkel van 5 mm heeft als speciale eigenschap dat een hoge kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in een korte tijd. de krachtige en zeer stille 450 watt motor kan ook het grovere werk goed aan. deze machine is rustig omdat de motor recht boven de schuurzool is geplaatst (heeft geen haakse overbrenging), wat zorgt voor meer stabiliteit, laag geluidsniveau, minder trillingen en hoge gebruiksvriendelijkheid. de machine is voorzien van een elektronische module waarmee het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden. het heeft het antispinningsysteem waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. het is uitgerust met een ergonomische handgreep met vergrendelbare aan- en uitschakelaar en aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. het ingebouwde ventury afzuigsysteem zorgt ervoor dat deze schuurmachine zelf ook stof opzuigt. het is standaard voorzien van een harde innovatieve rupes schuurpad met 15 stofgaten, welke meehelpt om het fijnstof nog effectiever af te zuigen met het oog op de gezondheid van de gebruiker. de zachte schuurpad is optioneel en meer geschikt voor glooiende ondergronden. voor gebogen en ronde oppervlakten zijn de foam tussenzooltjes wenselijk. het is geschikt voor universeel gebruik op elk oppervlak, van kaal schuren tot afwerken, en bijzonder geschikt voor het schuren van vlakke oppervlakken, glasvezel en gelcoat materiaal. het is tevens geschikt voor het prepareren en afwerken van grondlagen en oppervlakken voor het aanbrengen van lak of impregneermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

305,77

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE ER155TES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 5mm lichtgewicht er155tes is een compacte lichtgewicht excentrisch roterende schuurmachine van slechts anderhalve kilo, speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden prettig en veilig te kunnen gebruiken, zowel met een hand als met twee handen. het is voorzien van een zeer stille 310 watt motor, welke recht boven de schuurzool geplaatst is en dus geen haakse overbrenging heeft. dit zorgt voor meer stabiliteit, laag geluid, minder trillingen en veel gebruiksvriendelijkheid. de excentrisch roterende schuurbeweging zorgt voor de allerbeste schuurprestaties en de schuurcirkel van 5 mm zorgt voor een snel schuurvermogen en een hoge afwerking in combinatie met het juiste schuurmateriaal (hq400). het is uitgerust met antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen. het is voorzien van een elektronische module met toerentalcontrole, zodat het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden. het heeft een ergonomische handgreep met vergrendelbare schakelaar en een ingebouwd ventury afzuigsysteem (de machine zuigt zelf stof op). het is uitgerust met de innovatieve rupes schuurpad met 15 gaten: maximaal stofafzuigvermogen met het oog op de gezondheid van de gebruiker, en met draaibaar verbindingsstuk voor aansluiting op afzuigsystemen. het is geschikt voor universeel gebruik op elk oppervlak, van kaal schuren tot afwerken, en is bijzonder geschikt voor het schuren van vlakke oppervlakken en het schuren van glasvezel en gelcoat materiaal, het prepareren en afwerken van grondlagen en het prepareren van oppervlakken voor het aanbrengen van lak of impregneermiddel. het is tevens verkrijgbaar met koffer inclusief houder voor papieren stofzakjes met aansluiting voor stofzuiger + 125 mm rupes schuurpad en 150 mm rupes schuurpad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

370,14

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE LICHTGEWICHT ER153TES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 3mm lichtgewicht er153tes is een compacte, lichtgewicht (anderhalve kilo) excentrisch roterende schuurmachine, speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden prettig en veilig te kunnen gebruiken, zowel met 1 hand als met 2 handen. het is geschikt voor 150 mm en 125 mm schuurzolen en schuurmateriaal en voorzien van een zeer stille 310 watt motor, welke recht boven de schuurzool is geplaatst en dus geen haakse overbrenging heeft. dit zorgt voor meer stabiliteit, laag geluid, minder trillingen en veel gebruiksvriendelijkheid. de schuurcirkel van 3 mm zorgt voor een perfecte voorbewerking in combinatie met het juiste schuurmateriaal (hq400). het is uitgerust met antispinningsysteem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen. het is voorzien van een elektronische module met toerentalcontrole, zodat het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden. het heeft een ergonomische handgreep met vergrendelbare schakelaar en een ingebouwd ventury afzuigsysteem (de machine zuigt zelf stof op) en is uitgerust met de innovatieve rupes schuurpad met 15 gaten: maximaal stofafzuigvermogen met het oog op de gezondheid van de gebruiker, en met draaibaar verbindingsstuk voor aansluiting op afzuigsystemen. het is geschikt voor universeel gebruik op elk oppervlak, van kaal schuren tot afwerken en bijzonder geschikt voor het schuren van vlakke oppervlakken en het schuren van glasvezel en gelcoat materiaal. het is tevens geschikt voor het prepareren en afwerken van grondlagen en oppervlakken voor het aanbrengen van lak of impregneermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

370,14

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE LR71TE

rupes ventury excentrische schuurmachine lr71 heeft een roterende schuurbeweging voor de allerbeste schuurprestaties. de schuurcirkel van 2 mm zorgt voor de beste afwerking en hoog schuurvermogen. het is uitgerust met antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen op de oppervlakken. het heeft tevens een zoolsteun van alulegering, garantie voor robuustheid, stabiliteit en trilvastheid, een elektronische module met snelheidsregeling en een ingebouwd stofafzuigsysteem. de machine wordt standaard geleverd met een ventury filter en een schuurpad met dubbele gaten voor het gebruik van papier met 8 gaten met een standaard hartafstand van 65 mm en speciale hartafstand van 90 mm. het is geschikt voor universeel gebruik voor het schuren van o.a. hout, kunststoffen, gips en geverfde oppervlakken, het afwerken van ondergrond, het prepareren voor lakspuiten en het matteren van ieder oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

273,58

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE RA75

rupes excentrisch roterende schuurmachine ra75 heeft een schuurzool van 75 mm en een 3 mm uitslag voor het fijne werk. deze schuurmachine van topkwaliteit is krachtig, nauwkeurig, geruisloos en uiterst uitgebalanceerd. het zorgt voor een egaal schuurbeeld zonder repeterende schuurkrassen. de schuurcirkel van 3 mm heeft als eigenschap dat een hoge kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in een korte tijd. de machine heeft het antispinningsysteem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslang probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. hier zit ook een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de schuurpad op het oppervlak. alles met het oog op het gebruiksgemak en de gezondheid van de gebruiker. speciaal geschikt voor nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

355,20

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE RA90(A)

rupes excentrisch roterende schuurmachine ra90(a) heeft een schuurzool van 90 mm en een 3 mm uitslag voor het fijne werk. deze machine van topkwaliteit is krachtig, nauwkeurig, geruisloos en uiterst uitgebalanceerd. het zorgt voor een egaal schuurbeeld zonder repeterende schuurkrassen. de schuurcirkel van 3 mm heeft als eigenschap dat een hoge kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in een korte tijd. door het antispinningsysteem accelereert de schuurpad geleidelijk tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de optionele afzuigslang probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. hier zit ook een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de schuurpad op het oppervlak. alles met het oog op het gebruiksgemak en de gezondheid van de gebruiker. het is geschikt voor nat en droog schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

428,76

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE TA151A

rupes excentrische schuurmachine met stofafzuiging ta151a kenmerkt zich door de tweehandige greep en de knijphendel waarmee de machine bediend wordt. de excentrisch roterende beweging van 5 mm zorgt voor de combinatie van een mooi schuurbeeld en snelle afname. het is uitgerust met het antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen op de oppervlakken. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. het wordt geleverd met de harde rupes multihole slim pad, welke dunner is waardoor het makkelijker is om in kleine hoekjes te schuren. de machine is veelzijdig en gebruiksvriendelijk en geschikt voor elk oppervlak, zowel vlak als gebogen. het is geschikt voor universeel gebruik, van ruw bewerken tot afwerken, het slijpen en verwijderen van fouten in emaille/lak, het prepareren en afwerken van grondlagen en het schuren van plamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

387,38

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE TA50

rupes mini excentrische schuurmachine ta50 is een kleine, lichte excentrische schuurmachine waarmee ook in de meest lastige hoekjes geschuurd kan worden. dankzij het ergonomische design is de grip uitstekend. de excentrische schuurmachine is uitgerust met een 50 mm velcro pad en laat zich zeer eenvoudig bedienen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

437,96

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE TA562AN

rupes excentrische schuurmachine met stofafzuiging 200mm ta562an kenmerkt zich door een 200 mm pad die uitermate geschikt is voor grote oppervlaktes en heeft een tweehandige greep en draaiknoppen waarmee de machine aan/uit en het toerental geregeld kan worden. de excentrisch roterende beweging van 5,2 mm geeft een mooi schuurbeeld in combinatie met een snelle afname. het is voorzien van een knop waarmee de schuurzool zonder gebruik van sleutels vervangen kan worden en is uitgerust met antispinningsysteem, waardoor de schuurpad geleidelijk accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen op de oppervlakken. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. hier zit ook een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de schuurpad op het oppervlak. de standaard meegeleverde 200 mm schuurzool heeft 8 afzuiggaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

500,03

FIJNSTOFZUIGER S130

rupes mobiele stofafzuiger s130 kan worden aangestuurd door een electrische schuurmachine erop aan te sluiten en aan te zetten (bij type s130pl is een pneumatische machine ook mogelijk). het is geschikt voor 1 mobiele werkplek met een kuip van 30 liter voor het opvangen van fijnstof. versie s130el heeft een automatisch filterreinigingssysteem waarbij de twee filters met regelmaat om de beurt schoongeblazen worden. dit zorgt ervoor dat er altijd een optimale zuigkracht blijft. het wordt geleverd inclusief stofzakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

519,57

GLASREINIGER

rupes glas reiniger is een sterke reiniger die glaswerk snel en effectief reinigt en zorgt voor een streeploos resultaat. de hoge viscositeit voorkomt dat het product uitloopt op het glas. het wordt geleverd in luxe verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,98

HAAKSE MINI POLIJSTMACHINE FR32E

rupes haakse mini poetsmachine 900w fr32e heeft een toerental van 1500 tot 4000 r.p.m., een elektronische snelheidsregeling met koppelcontrole en een soft start voor geleidelijke acceleratie. het beschikt over een veiligheidssysteem i.v.m. overbelasting en speciale harssoorten ter bescherming van de elektrische componenten. het heeft een efficiënt systeem voor motorkoeling en de zijhandgreep is zowel rechts als links te monteren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

360,94

HAAKSE POLIJST- EN SLIJPMACHINE LH31N

rupes haakse poets- en slijpmachine lh31n is een machine met zijhandgreep die zowel rechts als links te monteren is. de motor is speciaal ontworpen voor zwaar werk. het heeft een stalen kegeltandwieloverbrenging en is geschikt voor het bewerken van glasvezelversterkt kunsthars, het voorbewerken en schuren van grote oppervlakken (vrachtwagens, boten, treinen), het slijpen en verwijderen van oxidatieplekken en het schuren/polijsten van marmer en steen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

444,86

HAAKSE POLIJST- EN SLIJPMACHINE LH32EN

rupes haakse polijstmachine met regelaar lh32en heeft een elektronische snelheidsregeling met koppelcontrole en een soft start voor geleidelijke acceleratie. de zijhandgreep is zowel rechts als links te monteren en de motor is speciaal ontworpen voor zwaar werk. het heeft een stalen kegeltandwieloverbrenging en is met name geschikt voor het bewerken van glasvezelversterkt kunsthars, het voorbewerken en schuren van grote oppervlakken (vrachtwagens, boten, treinen), het slijpen en verwijderen van oxidatieplekken en het schuren/polijsten van marmer en steen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

489,69

HAAKSE POLIJSTMACHINE LH18ENS

rupes haakse polijstmachine lh18ens is een krachtige (1100w), lichte polijstmachine met een ergonomische handgreep op de voorkant voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werken. het heeft een soft start voor geleidelijke acceleratie, een zijhandgreep zowel rechts als links te monteren, dubbele tandwielreductie en elektronische snelheidsregeling. het is ideaal voor het universeel poetsen van gelakte en geverfde (metaal)oppervlakken, het poetsen van auto’s en pleister, het borstelpoetsen van meubels en het aanbrengen van een beschermende waslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

362,09

HAAKSE POLIJSTMACHINE LH22EN

rupes haakse polijstmachine lh22en heeft een elektronische snelheidsregeling met koppelcontrole, een soft start voor geleidelijke acceleratie en zijhandgreep die zowel rechts als links te monteren is. de motor is speciaal ontworpen voor zwaar werk en er kan gepoetst worden met spons en zeemleder. geschikt voor het poetsen van grote gelakte oppervlakken, auto’s en vlakke oppervlakken en het aanbrengen van een beschermende waslaag en hars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

457,50

HANDPALMSCHUURMACHINE RH253/RH256/RH259/RH256T

rupes skorpio pneumatische schuurmachine met stofafzuiging schuurt sneller en voordeliger dankzij de krachtige energiezuinige motor en heeft een perfecte balans, ergonomie en een laag gewicht. door toepassing van de nieuwe zelfinjecterende motor, is het luchtverbruik met 15% gereduceerd zonder nadelig effect op de prestaties. het wordt geleverd inclusief een rupes multihole schuurpad. deze is dunner waardoor makkelijker in kleine hoekjes gewerkt kan worden en geeft meer stabiliteit door het lagere zwaartepunt. bij de t-versie wordt de lucht die gebruikt wordt voor de aansturing van de machine daarna afgevoerd in de afzuigslang, wat het geluid vermindert en zorgt voor een onderdruk waardoor het fijnstof beter afgezogen wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

309,80

HB 3000

rupes hb 3000 is een zwenkarm voor de besturingseenheid 3 m. gewicht: 47 kg. maximale armreikwijdte: 3 meter. werkhoek: 180 graden. maximale installatiehoogte: 4,5 meter. wordt geleverd met gereedschapshouder voor besturingseenheid (artikelnummer 9.e228).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.690,91

HB 6000

rupes hb 6000 is een zwenkarm voor de besturingseenheid. gewicht: 80 kg. maximale armreikwijdte: 6 meter. werkhoek: 180 graden. maximale installatiehoogte: 4,5 meter. het wordt geleverd met gereedschapshouder voor besturingseenheid (artikelnummer 9.e228).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2.768,00

HETELUCHTPISTOOL 1600 WATT

rupes heteluchtpistool 1600 watt is voor professioneel gebruik. er is keuze uit twee temperatuurstanden: 350-500°c. geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

118,40

HETELUCHTPISTOOL 1800 WATT

rupes heteluchtpistool 1800 watt voor professioneel gebruik met een analoge instelling van de temperatuur in maar liefst 11 standen: 100-550°c. geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, het verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, het verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

212,66

HETELUCHTPISTOOL 2000 WATT DIGITAAL

heteluchtpistool voor professioneel gebruik met een display met vloeibare kristallen voor de controle van het soort werk waarvoor het gereedschap is ingesteld, de temperatuur m.b.v. maar liefst 14 keuzeprogramma’s tussen 80-650°c en de snelheid van de luchtstroom. geschikt voor het aanbrengen en verwijderen van film en folie, verfafbranden, het verwarmen van draden en elektrische aansluitingen, het verwarmen van vervormde kunststof buizen en delen, het aanbrengen van isolatiemateriaal op kleine oppervlakken en het lassen van kunststof en rubberen delen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

331,06

HF 3000

rupes zwenkarm met inbouwbesturingseenheid 3 m hf3000. gewicht: 47 kg. max. armreikwijdte: 3 meter. werkhoek: 180 graden. max. installatiehoogte: 2 meter. aantal elektrische aansluitingen voor gereedschappen: 2. aantal luchtsnelkoppelingen: 2. aantal serviceluchtsnelkoppelingen: 1. binnendiameter zuigmondstuk: 50 mm. gereedschappen: 2 mm. wordt geleverd inclusief gereedschapshouder (code 9.e226) en 2-weg koppelstuk inclusief 2 afsluitkleppen (code 67.091/c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2.135,77

HQ400 SCHUURFILM 125MM/150MM

rupes hq400 film heeft geen papier als drager, maar een sterke polyesterfilm. dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan er strak en effectief worden geschuurd en gaat de schuurzool langer mee.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,08

HQ400 SCHUURFILM 80X130

rupes hq400 film 80 x 130 mm heeft geen papier als drager maar een sterke polyesterfilm. dit gaat langer mee dan traditionele producten. dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan er strak en effectief geschuurd worden en gaat daarnaast de schuurzool langer mee. de gaten zijn meer naar buiten geplaatst voor precieze aansluiting op de buitenste gaten van rupes le71 en le21.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,58

HQ400 SCHUURFILM 90 MM 7 GATEN 100 STUKS

rupes hq400 film abrasive 90 mm disc 7 holes is een nieuwe lijn schuurfilm met polyesterfilm als drager in plaats van papier. dit innovatieve schuurmateriaal gaat langer mee dan traditionele producten. dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan strak en effectief geschuurd worden. ook gaat de schuurzool langer mee. de flexibiliteit en de stabiliteit maakt dit product uitermate geschikt voor het schuren van randen, hoeken en onregelmatige oppervlakken. de schuurfilm blijft vormvast tot de laatste schuurkorrel zijn werk heeft gedaan. het materiaal scheurt en vervormt niet, ook niet aan de randen, en het is niet gevoelig voor vocht. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,38

HQ400 SCHUURFILM DELTA

rupes hq400 film delta heeft geen papier als drager maar een sterke polyesterfilm. dit gaat langer mee dan traditionele producten. dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan er strak en effectief geschuurd worden en gaat daarnaast de schuurzool langer mee.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,20

HTE 300

rupes hte300 heeft een pomp met zijkanaal, maximale aansluitwaardes van 3600 watt, een max. onderdruk van 2900 mm/h2o, een geluidsniveau van 68 db(a), een tankinhoud van 26 liter, een afzuigcapaciteit van 360 m3/uur, een filteroppervlak van 3 m2, plek voor 2 gereedschappen, een bedrijfsdruk van 6 bar, 2 luchtsnelkoppelingen voor gereedschappen, 2 elektrische serviceaansluitingen, een automatische filterreiniging en een multifunctioneel display. gewicht: 163 kg. binnendiameter zuigmondstuk: 36 mm. afmetingen: 180x90x47 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9.597,19

INSPECTIE DEGREASER

rupes inspectie degreaser is een inspectiespray op waterbasis voor het inspecteren van lakwerk na het polijsten. het is gebaseerd op een sneldrogende formule, waardoor snel weer verder gewerkt kan worden. het is ook geschikt voor glaswerk en kunststoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,05

INTERFACE PAD

rupes interface pad soft met een diameter van 125 mm voor de excentrische schuurmachine lhr12e. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,99

INTERFACE PAD VOOR LD30

rupes velcro-stick-it interface voor ld30 is een zachte interface pad met klithechting met een diameter van 30 mm voor de schuurmachine ld30.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,24

L301 LEATHER FAST CLEANER

rupes leerreiniger is een sterke maar veilige leerreiniger. in één gemakkelijke stap wordt het leer gereinigd en geconditioneerd, waardoor scheuren en aderen voorkomen wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,27

LC71T

rupes mini vlakschuurmachine lc71t heeft een schuurcirkel diameter van 2 mm, schuurpad afmetingen van 80x200 mm, een vermogen van 200 w, een toerental van 13000 r.p.m., automatische stofafzuiging en de filter unit 80.400/c. gewicht: 1,15 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

252,89

LH180P PNEUMATISCHE HAAKSE POLIJSTMACHINE 180 MM

rupes lh180p pneumatische haakse polijstmachine is ideaal voor het poetsen van verticale oppervlakken, poetsen van moeilijk bereikbare zones, polijsten van retoucheerwerk, borstelpoetsen van meubels, het poetsen van pleister en het aanbrengen van beschermende waslaag. deze polijstmachine is uitgevoerd met een m14 aansluiting, soft start voor geleidelijke acceleratie, compacte motorbehuizing, zijhandgreep zowel rechts als links te monteren en een elektronische snelheidsregeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

517,28

LH76 PNEUMATISCHE HAAKSE POLIJSTMACHINE 75 MM

rupes pneumatische haakse polijstmachine d. 75 mm lh76l is ideaal voor het poetsen van moeilijk bereikbare zones, verticale oppervlakken en bij spotrepairwerkzaamheden. het is een krachtige poetsmachine voor het poetsen van kleine onderdelen en voorzien van een 3/8" schroefdraad, toerentalregelaar, zijhandgreep en een 75 mm steunpad. toerental: 2.400 rpm. luchtverbruik: 420 ltr/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

346,00

M101 HOOG GECONCENTREERDE DETAILING SHAMPOO

rupes m101 high concentrated detailing shampoo is een hoog geconcentreerde geformuleerde shampoo voor het effectief reinigen van motorvoertuigen. deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van algemene delen en om de gelakte oppervlakken voor te bereiden op het polijsten. de innovatieve formule verwijdert veilig vuil uit de oppervlaktes en minimaliseert beschadigingen die mogelijk kunnen gebeuren tijdens het wassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,09

M606 SNELREINIGER

rupes m606 rapid cleaner detailer is een kant en klare reiniger voor het verwijderen van vlekken en stof tijdens wasbeurten. de zachte formule reinigt zonder de bestaande wax of beschermlaag te verwijderen. het is dus geschikt voor alle soorten oppervlaktes van harde, gladde oppervlakten met lak tot aan lichtmetalen velgen, gelcoat, glas, kunststof en metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,77

M707 CARNAUBA HOOG GLANS BESCHERMSHAMPOO

rupes m707 carnauba high gloss protective shampoo is een hoge kwaliteit onderhoud autoshampoo wat gebruikt wordt om vuil te verwijderen en om bescherming te bieden aan de autolak. het zorgt voor een superieure diepe glans en is meer dan alleen een wax. het is een microgeraffineerde soort wax waarin ontvetter bestendigde polymeerharsen zorgen voor een uitstekende duurzaamheid. het biedt tevens een spectaculaire glans die maanden houdt en het is makkelijk aan te brengen en af te nemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,06

MARINE G-WAX EXTREEM DUURZAAM

rupes extreme durability marine wax geeft de ultieme bescherming en absorbeert uv straling waardoor de boot 1 vaarseizoen als nieuw blijft. het is makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. het is geschikt voor zowel hand als machinaal polijsten (800-1000 tpm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,33

MARINE POLIJSTMIDDEL G-COARSE

rupes marine coarse compound is een professionele polijstpasta met grove korrel. het herstelt extreem verweerde, 'verkrijte', verkleurde en verouderde oppervlakten en verwijdert diepe krassen, hardnekkige vlekken en strepen. het is te gebruiken op harde materialen, zoals gelcoat, gelakt staal, hout en rvs.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,32

MARINE POLIJSTMIDDEL G-FINE

rupes marine fine compound is de fijnste polish/gel uit de professionele rupes marine serie voor een hoogglans afwerking van geschilderde oppervlakken of gelcoat (mits in goede conditie). het is geschikt voor het goed onderhouden van harde materialen zoals gelcoat, gelakt staal, hout en rvs op schepen of de uiteindelijke afwerking na de behandeling met rupes bigfoot marine grof/medium polish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,55

MARINE POLIJSTMIDDEL G-MEDIUM

rupes marine medium compound is de medium grove polish/gel uit de professionele rupes marine serie voor een hoogglans afwerking van geschilderde oppervlakken of gelcoat (mits in goede conditie). het is geschikt voor gedeeltelijk versleten en geoxideerde gelcoat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,55

MENGSTAAF MET DRIEVOUDIGE SCHROEF LINKS

rupes menger is speciaal voor vloeibare materialen met een lage viscositeit zoals gekleurde pleisterkalk en sierpleister voor gevels in gedispergeerde vorm of bestaand uit 2 componenten. de linksdraaiende beweging maakt mengen makkelijker en zorgt ervoor dat er geen lucht bij komt. het is geschikt voor vernis, verf, emaille, kleimortel en coatings.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,23

MENGSTAAF MET DRIEVOUDIGE SCHROEF RECHTS

rupes menger is speciaal voor materialen met een hoge viscositeit zoals gietmortel, lijm, hechtmaterialen en specie. de rotatie van de mengstaaf zorgt voor een neerwaartse mengbeweging waardoor het mengproces beter verloopt en eenvoudiger wordt zonder dat er lucht wordt opgenomen. geschikt voor mortel, beton, gips, epoxy kunstharsen, bitumen mengsels en warmte isolerende stoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,24

MICROFIBER FINISHING PAD GROF

rupes microvezel polijstschijf grof is speciaal ontwikkeld om diepe swirls, krasjes en oxidatie te verwijderen. de vezels zijn kort en staan dicht op elkaar. dit geeft uitstekende correctie maar laat toch een mooie finish achter. te gebruiken in combinatie met de zwaardere polijstgels van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,95

MICROFIBER FINISHING PAD MEDIUM

rupes microvezel polijstschijf medium is ontwikkeld om glans en helderheid in lakwerk terug te brengen. de vezels zijn lang en zacht en geschikt voor het verwijderen van lichte swirls en hologrammen. het is te gebruiken in combinatie met de lichte polijstgels van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,95

MICROVEZEL DOEK

rupes microvezel doek is ideaal voor auto onderhoud: van het drogen tot het uitpoetsen en verwijderen van overtollig polijstmiddel. dankzij de structuur kan de doek stof verwijderen zonder krassen op de behandelde oppervlakken te veroorzaken. het kan gewassen en hergebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,04

MICROVEZEL DOEK

rupes microvezel doek is een speciale, ultra soft microvezel poetsdoek van 40 x 40 cm. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,79

MINI HAAKSE POLIJSTMACHINE LH16ENS/LH16EN

rupes mini haakse polijstmachine heeft een ergonomische handgreep op de voorkant voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werken. het heeft een soft start voor geleidelijke acceleratie, een compacte motorbehuizing, een zijhandgreep zowel rechts als links te monteren, een dubbele tandwielreductie en elektronische snelheidsregeling. het is ideaal voor het poetsen van verticale oppervlakken en moeilijk bereikbare zones, het polijsten van retoucheerwerk, het borstelpoetsen van meubels, het poetsen van pleister en het aanbrengen van beschermende waslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

413,82

MINI HAAKSE SLIJPER BA225S

rupes mini haakse slijper 125mm ba225s is een krachtige en compacte elektrische slijpmachine voor het doorsnijden van metaalplaten en stijlen. het heeft een toerental van 8500 rpm, een vermogen van 950 watt en is inclusief asvergrendelknop voor het snel verwisselen van de 125 mm slijpschijf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,99

MINI HAAKSE SLIJPER BA31ES

rupes mini haakse slijper 115mm ba31es is een lichtgewicht (1800 gram) machine, ideaal voor polijst- en slijpwerkzaamheden. het is voorzien van een orienteerbaar afzuigrubber voor de bescherming van de gezondheid van de bediener. de elektrische delen zijn geïsoleerd met speciale hars voor een betere bescherming en langere duur van het werktuig. het is voorzien van een elektronische module met snelheidsafstelling en controle van de overbelasting. het heeft een ergonomisch handvat, zowel door links- als rechtshandigen te gebruiken. het is regelbaar, optimaal in te stellen tussen 1500 en 4000 rpm met een krachtige softstartmotor van 900 watt. het is geschikt voor 75 mm en 115 mm schijven. voor schilders is deze machine uitermate geschikt voor het snel kaalmaken van o.a. onderdorpels, boeidelen en trappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

339,10

MINI VLAKSCHUURMACHINE LD30

rupes mini vlakschuurmachine ld30 met schuurpad van Ø 30 mm. de hoekige behuizing zorg voor optimale grip en prima zicht op het werk. het is geschikt voor het snel verhelpen van verffouten zoals stofinsluiting of druipdruppels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

273,58

MINI VLAKSCHUURMACHINE LD32N

rupes minischuurmachine ld32n is een vlakschuurmachine (0,65 kg) met een diameter van 30 mm. het is vibrerend met een schuuruitslag van 1,5 mm. het is geschikt voor het aftoppen en uitschuren van kleine lakfouten zoals stofjes. de hoekige behuizing zorg voor optimale grip en prima zicht op het werk en het is geschikt voor het snel verhelpen van verffouten zoals stofinsluiting of druipdruppels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

390,83

MINI VLAKSCHUURMACHINE LS21AE

rupes mini vlakschuurmachine ls21ae met ingebouwde stofafzuiging en vibrerende vlakschuurbeweging. het heeft een compacte, lichte behuizing en is uitstekend hanteerbaar. het heeft een papierbevestiging met klithechting en een rubberen multihole schuurzool voor een optimale afzuiging die speciaal ontworpen is voor het bewerken van randen en hoeken. de motor is ontworpen voor hoge prestaties en heeft een elektronische module met snelheidsregeling. het is ideaal voor het schuren en afwerken van houten artikelen zoals meubelen, hang-/sluitwerk, kozijnen en moeilijk bereikbare punten en het schuren en prepareren van interieur van vaartuigen. het wordt geleverd in koffer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

240,25

MIXER MET DUBBELE SCHROEF RECHTSDRAAIEND

rupes mixer voor kleine hoeveelheden vicieuze materialen zoals voorgemengde mortel en kalk. de dubbele rechtsdraaiende schroef zorgt voor een optimaal mengresultaat dankzij de neerwaartse mengbeweging van het materiaal waardoor insluiting van lucht verminderd wordt. het is geschikt voor voorgemengde mortel, kalk, tegellijm en gips. type aansluiting: hexagon. mengvolume: 20 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,43

MK3000

rupes mk3000 heeft een vermogen van 2x1000 watt, een onderdruk van 2000 mm/h2o, een geluidniveau van 72 db(a), een tankinhoud van 65 liter, een afzuigcapaciteit van 260 m3/h, een bedrijfsdruk van 6 bar, een armreikwijdte van 3 meter, een werkhoek van 180 graden, een max. installatiehoogte van 4,5 m (de mk3000f van 2 m), 2 luchtsnelkoppelingen, 2 elektrische aansluitingen voor gereedschap, 1 serviceluchtsnelkoppeling en een binnenzuigmondstuk met een diameter van 50 mm. wordt geleverd inclusief slang evaflex Ø29mm - 5 m (code 9gat02001/as), stofzak tnt (code 063.1106/c) en 2-weg koppelstuk inclusief 1 afsluitklep (code 67.092/c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3.986,47

MK6000

rupes mk6000 heeft een vermogen van 2x1000 watt, een onderdruk van 2000 mm/h2o, een geluidniveau van 72 db(a), een tankinhoud van 65 liter, een afzuigcapaciteit van 260 m3/h, een bedrijfsdruk van 6 bar, een armreikwijdte van 6 meter, een werkhoek van 180 graden, een max. installatiehoogte van 4,5 m (de m63000f van 2 m), 2 luchtsnelkoppelingen, 2 elektrische aansluitingen voor gereedschap, 1 serviceluchtsnelkoppeling en een binnenzuigmondstuk met een diameter van 50 mm. wordt geleverd inclusief slang evaflex Ø29mm - 5 m (code 9gat02001/as), stofzak tnt (code 063.1106/c) en 2-weg koppelstuk inclusief 1 afsluitklep (code 67.092/c).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5.576,22

MOBIELE STOFAFZUIGER KR2

rupes mobiele afzuigturbine 1.5 kw 230v kr2 is een ‘all-in-one’ combinatie van een schuurstofzuiger en opbergkastjes. het is speciaal bedoeld om als volledig en onafhankelijk schuursysteem geïnstalleerd te worden in voorbereidingszones of in multifunctionele werkplaatsen. een van de grote voordelen is dat er geen leidingen hoeven te worden geplaatst voor een gecentralisserde stofafzuiging. zodra perslucht en elektriciteit aangesloten zijn, is alles operationeel, compleet met elektrische stopcontacten en persluchtkoppelingen. de vele opbergmogelijkheden bieden plaats voor machines en toebehoren. de ingebouwde afzuigunit maakt deel uit van de nieuwste generatie, krachtige maar geluidsarme, hoogrendement turbinestofzuigers met side-channel technologie. deze vergen vrijwel geen onderhoud omdat de inductiemotor met rechtstreekse aandrijving geen slijtagegevoelige onderdelen gebruikt zoals koolborstels, aandrijfriemen of poullies. de hoogwaardige, stofafstotende teflonfilter zorgt voor schone lucht, en de elektrische en pneumatische startmodules, gecombineerd met de manueel/automatische schakelaar, zorgen voor optimaal gebruiksgemak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9.597,19

MULTI PURPOSE DEGREASER CONCENTRATE

rupes multi ontvetter is een veelzijdige, sterk geconcentreerde reiniger voor vele materialen zoals (onbespoten) kunststof, banden, bekleding, motorruimte, interieur, leer, tapijt en zelfs beton. verdunbaar tussen 1:5 en 1:20 al naar gelang de hoeveelheid vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,58

MX1100E

rupes mx1100e mixer heeft een vermogen van 1100 watt en een elektronische snelheidsregelaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

290,82

ONDERDELEN AFZUIGTURBINES

onderdelen voor de diverse afzuigturbines van rupes. het kan zijn dat deze onderdelen ook geschikt zijn voor andere uitvoeringen. raadpleeg hiervoor het onderdelenoverzicht in de handleiding van de machine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,99

ONDERDELEN BOORMACHINES

diverse onderdelen voor diverse boormachines van rupes. mogelijk zijn deze onderdelen ook geschikt voor andere types. raadpleeg hiervoor het onderdelenoverzicht in de handleiding van de machine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,99

ONDERDELEN POLIJSTMACHINES

diverse onderdelen voor de diverse schuurmachines van rupes. het kan zijn dat deze onderdelen ook geschikt zijn voor andere uitvoeringen. raadpleeg hiervoor het onderdelenoverzicht in de handleiding van de machine.