DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

BIGFOOT LHR15 MARK III

rupes lhr15 mark iii polijstmachine heeft een 15 mm excentrische uitslag en ergonomisch geplaatste rubberen grepen. het gaat nog efficinter om met het vermogen, zodat met nog meer kracht gewerkt kan worden. de vernieuwde elektronische snelheidsregelaar is nog gemakkelijker te bedienen met de duim tijdens het polijsten. ook de achtergreep heeft rubberen inzetstukken en er bevindt zich een rubber blokje vlak boven de snelheidsregelaar, zodat de machine neergelegd kan worden zonder dat de behuizing wordt beschadigd. het wordt geleverd met een 9 meter lange stroomkabel en de aan- en uitknop is progressief, wat inhoudt dat deze functioneert als een soort gaspedaal. half indrukken betekent half vermogen op de bijbehorende stand van de machine. zo kan de machine op hogere standen blijven staan en toch langzaam gestart worden. naast het polijsten van lakwerk voor auto's is deze machine ook zeer geschikt voor het polijsten van gelcoats van boten. de excentrisch roterende beweging voorkomt dat de lak teveel opwarmt en garandeert een hologramvrij resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,03

BIGFOOT MACHINE HANGER

rupes machinehouder met muurbevestiging is een handige machine ophanger, geschikt voor alle bigfoot polijstmachines. het is voorzien van een extra haak om het snoer gemakkelijk op te kunnen hangen, is gemaakt van hoogwaardig kunststof en voorzien van afgeronde hoeken en randen. het wordt geleverd met twee pluggen en schroeven om het gemakkelijk op te hangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,83

HAAKSE POLIJSTMACHINE LH18ENS

rupes haakse polijstmachine lh18ens is een krachtige (1100w), lichte polijstmachine met een ergonomische handgreep op de voorkant voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werken. het heeft een soft start voor geleidelijke acceleratie, een zijhandgreep zowel rechts als links te monteren, dubbele tandwielreductie en elektronische snelheidsregeling. het is ideaal voor het universeel poetsen van gelakte en geverfde (metaal)oppervlakken, het poetsen van autos en pleister, het borstelpoetsen van meubels en het aanbrengen van een beschermende waslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

379,34

HAAKSE POLIJSTMACHINE LH22EN

rupes haakse polijstmachine lh22en heeft een elektronische snelheidsregeling met koppelcontrole, een soft start voor geleidelijke acceleratie en zijhandgreep die zowel rechts als links te monteren is. de motor is speciaal ontworpen voor zwaar werk en er kan gepoetst worden met spons en zeemleder. het is geschikt voor het poetsen van grote gelakte oppervlakken, autos en vlakke oppervlakken en het aanbrengen van een beschermende waslaag en hars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

487,39

LH19E BIGFOOT ROTERENDE POLIJSTMACHINE

rupes polijstmachine lh19e beschikt over een krachtige 1200 watt motor, hoog koppel, 9 meter lange stroomkabel en een progressieve start waardoor d.m.v. de trigger het toerental bepaald kan worden. het wordt standaard geleverd met een anti-vibratie softgrip loop handle die bovenop de machine geplaatst kan worden. dit zorgt voor het trillingsvrij polijsten waardoor dit ideaal is bij het langdurige polijsten van grote klussen. de dubbele overbrenging zorgt ervoor dat er druk gegeven kan worden zonder dat de machine langzamer gaat draaien voor extra correctiekracht. het ergonomische ontwerp en lage gewicht zorgt ervoor dat deze machine perfect is te hanteren voor het polijsten van o.a. auto's en boten. de machine wordt standaard geleverd met een 125 mm steunplaat maar andere steunplaten met een m14 aansluiting passen ook deze machine. gewicht: 2,2 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

452,90

LH76 PNEUMATISCHE HAAKSE POLIJSTMACHINE 75 MM

rupes pneumatische haakse polijstmachine d. 75 mm lh76l is ideaal voor het poetsen van moeilijk bereikbare zones, verticale oppervlakken en bij spotrepairwerkzaamheden. het is een krachtige poetsmachine voor het poetsen van kleine onderdelen en voorzien van een 3/8" schroefdraad, toerentalregelaar, zijhandgreep en een 75 mm steunpad. toerental: 2.400 rpm. luchtverbruik: 420 ltr/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

350,60

LHR21 MARK III

rupes lhr21 mark iii polijstmachine gaat nog efficinter om met het vermogen zodat met nog meer kracht gewerkt kan worden. de vernieuwde elektronische snelheidsregelaar is nog gemakkelijker te bedienen met de duim tijdens het polijsten en de grip aan de voorkant van de machine is nu van rubber, zodat de machine beter vastgehouden kan worden. ook de achtergreep heeft rubberen inzetstukken en er bevindt zich een rubber blokje vlak boven de snelheidsregelaar, zodat de machine neergelegd kan worden zonder dat de behuizing wordt beschadigd. het wordt geleverd met een 9 meter lange stroomkabel en de aan- en uitknop is nu progressief, wat inhoudt dat deze functioneert als een soort gaspedaal. half indrukken betekent half vermogen op de bijbehorende stand van de machine. zo kan de machine op hogere standen blijven staan en toch langzaam starten. dankzij de grote 21 mm uitslag kan er effectiever gepolijst worden met minder vermogen. naast het polijsten van lakwerk voor auto's is deze machine ook zeer geschikt voor het polijsten van gelcoats van boten. de excentrisch roterende beweging voorkomt dat lak teveel opwarmt en garandeert een hologramvrij resultaat. het wordt geleverd inclusief d-a coarse compound 250 ml, d-a fine polish 250 ml, uno protect 250 ml, d-a coarse cutting foampad 150/180 mm, d-a fine polishing foampad 150/180 mm, blue coarse woolpad 150/170 mm, yellow medium polishing woolpad 150/170 mm, vier microvezeldoeken in bijpassende kleuren, clawpad tool, rupes schort, bigfoot bag en kabelklem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,94

LHR21ES

rupes bigfoot lhr21es is de snelste in de big foot familie. door de grote uitslag van 21 mm en de grote poetspad van 180 mm doorsnede is het met name geschikt voor de grotere oppervlaktes en het snelle werk. het is geschikt voor alle polijstwerkzaamheden waarbij snelheid geboden is zonder risico op lakschades. de koeling van de pad en de beweging van de machine zorgen ervoor dat lakschade als gevolg van hitte tot een minimum beperkt wordt. de lak wordt warm maar verhit niet en er ontstaan geen hologrammen door het antispinnings-syteem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt. het is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad. er kan op 4200 toeren gewerkt worden zonder dat dit risico geeft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

420,72

LTA125 BIGFOOT TRIPLE ACTION POLIJSTMACHINE 125MM

rupes excentrisch roterende polijstmachine lta125 heeft een 125 mm schuurpad en een uitslag van 15 mm waardoor het ideaal is om kleinere oppervakken en lakcorrecties te polijsten. tijdens het polijsten met deze machine past de gebruiker een variabele druk toe die door de wrijvingskrachten en de werking van de motor het toerental van de motor kan verlagen. het is uitgevoerd met een drievoudige werking. hierdoor draait de 125mm steunschijf, net zoals bij excentrische polijstmachines, om zijn eigen as heen waardoor deze een excentrisch roterende beweging maakt. het is voorzien van een planetaire reductor. hierdoor wordt het ingezette koppel aanzienlijk verhoogd terwijl de snelheid daalt. hierdoor heeft bijvoorbeeld de druk die de gebruiker uitoefent veel minder impact op de prestaties en levert de polijstmachine dus hetzelfde resultaat. daardoor verbetert de afwerking van het oppervlak aanzienlijk en zijn er veel minder trillingen, waardoor je comfortabeler polijst. het is geschikt om elk gelakt oppervlak te polijsten en af te werken met een professioneel eindresultaat. het is licht in gewicht zodat het met n hand te bedienen is. werkdruk: 6,2 bar. toerental: 0-6000 t/min. schroefdraad: m6. luchtverbruik: 400 ltr/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

678,21

LTA75 BIGFOOT TRIPLE ACTION POLIJSTMACHINE 75MM

rupes excentrisch roterende polijstmachine lta75 heeft een 75 mm schuurpad en een uitslag van 15 mm waardoor deze machine ideaal is om kleinere oppervakken en lakcorrecties te polijsten. tijdens het polijsten met deze machine past de gebruiker een variabele druk toe die door de wrijvingskrachten en de werking van de motor het toerental van de motor kan verlagen. het is uitgevoerd met een drievoudige werking. hierdoor draait de steunschijf, net zoals bij excentrische polijstmachines, om zijn eigen as heen waardoor deze een excentrisch roterende beweging maakt. het is voorzien van een planetaire reductor. hierdoor wordt het ingezette koppel aanzienlijk verhoogd terwijl de snelheid daalt. hierdoor heeft bijvoorbeeld de druk die de gebruiker uitoefent veel minder impact op de prestaties en levert de polijstmachine dus hetzelfde resultaat. daardoor verbetert de afwerking van het oppervlak aanzienlijk en zijn er veel minder trillingen, waardoor je comfortabeler polijst. het is geschikt om elk gelakt oppervlak te polijsten en af te werken met een professioneel eindresultaat. het is licht in gewicht zodat deze met n hand te bedienen is. werkdruk: 6,2 bar. toerental: 0-6000 t/min. schroefdraad: m6.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

666,71

M606 SNELREINIGER

rupes m606 rapid cleaner detailer is een kant en klare reiniger voor het verwijderen van vlekken en stof tijdens wasbeurten. de zachte formule reinigt zonder de bestaande wax of beschermlaag te verwijderen. het is dus geschikt voor alle soorten oppervlaktes van harde, gladde oppervlakten met lak tot aan lichtmetalen velgen, gelcoat, glas, kunststof en metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,27

MINI HAAKSE POLIJSTMACHINE LH16ES

rupes haakse mini polijstmachine lh16es heeft een ergonomische handgreep op de voorkant voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werken. het heeft een soft start voor geleidelijke acceleratie, een compacte motorbehuizing, een zijhandgreep zowel rechts als links te monteren, een dubbele tandwielreductie en elektronische snelheidsregeling. het is ideaal voor het poetsen van verticale oppervlakken en moeilijk bereikbare zones, het polijsten van retoucheerwerk, het borstelpoetsen van meubels, het poetsen van pleister en het aanbrengen van beschermende waslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

440,26

ONDERDELEN POLIJSTMACHINES

diverse onderdelen voor de diverse schuurmachines van rupes. het kan zijn dat deze onderdelen ook geschikt zijn voor andere uitvoeringen. raadpleeg hiervoor het onderdelenoverzicht in de handleiding van de machine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,81

P808 PROTECTIVE SEALANT

rupes p808 protective sealant biedt een duurzame bescherming die wel 6 maanden mee gaat aan het exterieur van motorvoertuigen. de synthetische formule beschermt tegen de meeste weersomstandigheden en het geeft ook een boost aan de glans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,83

PNEUMATISCHE MINI POLIJSTMACHINE LHR75

rupes big foot polijstmachine 75mm lhr75 is een pneumatische excentrische mini polijstmachine, speciaal ontwikkeld voor spot repair. het bijzondere ontwerp maakt het een ideaal gereedschap voor het polijsten van kleinere of moeilijk toegankelijke zones en voor speciale toepassingen, zoals helmen, motortanks, koplampen en bumpers. dit is het ideale gereedschap voor het verwijderen van lakfouten op kleinere oppervlaktes. de excentrische beweging van 12 mm en de kleine diameter van slechts 75 mm maakt snel en eenvoudig uitschuren van het defect mogelijk en helpt het te herstellen gebied te verkleinen. het luchtverbruik is max. 320 l/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

390,83

POLIJSTMACHINE LHR15ES

rupes big foot poetsmachine lhr15es is de meest gebruikte machine van de big foot productrange. door zijn uitslag van 15 mm en de veel gebruikte maat poetspad van 150 mm doorsnede is deze machine geschikt voor de meest voorkomende oppervlaktes en het snelle werk. het is geschikt voor alle polijstwerkzaamheden waarbij snelheid nodig is zonder risico op lakschades. dankzij het antispinnings-syteem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. deze machine is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, het egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad. er kan zelfs op 5000 toeren gewerkt worden zonder dat dit risico geeft. de deluxe versie bevat tevens de volgende accessoires: 1 x da course polijstpasta 250 ml (9.dacoarse), 1 x da fine polijstpasta 250 ml (9.dafine), 1 x uno protect one-step polish & sealant 250 ml (9.protect), 1 x wol polijstpad coarse 130-145 mm (9.bw150h), 1 x wol polijstpad fijn 130-145 mm (9.bw150m), 1 x da course schuimpolijstpad 130-150 mm (9.da150h), 1 x da fine schuimpolijstpad 130-150 mm (9.da150m), 4 x microvezeldoekjes (9.bf9010), 1 x claw pad (9.bf7001), 1 x cable clamp (9.z1024), 1 x bigfoot schort (9.z868) en 1 x bigfoot gereedschapstas (9.z1043/bf).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

391,98

POLIJSTMACHINE LHR75E

rupes big foot poetsmachine lhr75e heeft twee functies, namelijk licht schuren en polijsten, en is de kleinste uit de big foot familie. door zijn uitslag van 12 mm kan er in combinatie met het rupes xcut schuurmateriaal geschuurd worden. daarnaast kunnen met de poetspad van 75 mm doorsnede meteen lichte schuurkrassen weggepolijst worden. het is ideaal voor de kleinere oppervlaktes, zoals uitspuitzones. het is een elektronische excentrisch roterende polijstmachine geschikt voor lichte schuurwerkzaamheden en voor alle polijstwerkzaamheden zonder risico op lakschades tot de hoogste glansgraad. dankzij het antispinnings-syteem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. er kan zelfs op maar liefst 5500 toeren gewerkt worden zonder dat dit enig risico geeft. het is ook verkrijgbaar als luxe variant met d-a coarse compound 250 ml, d-a fine polish 250 ml, uno protect 250 ml, d-a coarse cutting foampad 150/180 mm, d-a fine polishing foampad 150/180 mm, blue coarse woolpad 150/170 mm, yellow medium polishing woolpad 150/170 mm, vier microvezeldoeken in bijpassende kleuren, clawpad tool, rupes schort, bigfoot bag en kabelklem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

374,74

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn