DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

HAAKSE POLIJSTMACHINE LH18ENS

rupes haakse polijstmachine lh18ens is een krachtige (1100w), lichte polijstmachine met een ergonomische handgreep op de voorkant voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werken. het heeft een soft start voor geleidelijke acceleratie, een zijhandgreep zowel rechts als links te monteren, dubbele tandwielreductie en elektronische snelheidsregeling. het is ideaal voor het universeel poetsen van gelakte en geverfde (metaal)oppervlakken, het poetsen van autos en pleister, het borstelpoetsen van meubels en het aanbrengen van een beschermende waslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

373,59

HAAKSE POLIJSTMACHINE LH22EN

rupes haakse polijstmachine lh22en heeft een elektronische snelheidsregeling met koppelcontrole, een soft start voor geleidelijke acceleratie en zijhandgreep die zowel rechts als links te monteren is. de motor is speciaal ontworpen voor zwaar werk en er kan gepoetst worden met spons en zeemleder. geschikt voor het poetsen van grote gelakte oppervlakken, autos en vlakke oppervlakken en het aanbrengen van een beschermende waslaag en hars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

471,30

IBRID NANO BIGFOOT POLIJSTMACHINE SHORT-NECK

rupes ibrid nano short neck is een veelzijdige mini accu poetsmachine. het heeft een korte nek waarmee ontzettend nauwkeurig moeilijk bereikbare plekken gepolijst kunnen worden. het is geschikt voor o.a. het polijsten van dorpels, velgen, koplampen, spoilers en rondom kentekenplaten. het heeft een asvergrendeling voor een snelle en eenvoudige wisseling van de steunschijven, een led-indicator, een beschermkap, een 97 graden hoek, een aan/uit- en toerentalregelaar, vijf snelheden voor veelzijdigheid en met soft start en een start/stop hendel. voltage: 10,8 volt. gewicht: 470 gram. het is ook verkrijgbaar in een luxe koffer met veel extra toebehoren, zoals borsteltjes voor het reinigen van moeilijk te bereiken delen, een flesje zephir en keramik compound 100 ml en bijbehorende pads: 4 blauwe en gele in 50 mm en 5 blauwe en gele van 30 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

419,57

IBRID NANO LONG-NECK POLIJSTMACHINE 30/50MM

rupes ibrid nano long neck heeft een lengte van 33,5 cm en is ideaal voor het polijsten van kleine en moeilijk bereikbare plekken zoals spoilers, koplampen, wielen, remklauwen, om en bij kentekenplaten en sideskirts. het wordt geleverd zonder accu, oplader en toebehoren. naast het roterend polijsten, is deze polijstmachine tevens binnen enkele seconden instelbaar in een 3mm en 12mm uitslag. het heeft een asvergrendeling voor een snelle, eenvoudige wijziging van de steunschijven en accessoires, led-indicatoren, vijf snelheden voor veelzijdigheid en een soft start, een start / stop schakelaar, een beschermkap en een 97 hoek. het is ook verkrijgbaar in een luxe koffer met veel extra toebehoren, zoals borsteltjes voor het reinigen van moeilijk te bereiken delen, een flesje zephir en keramik compound 100 ml en bijbehorende pads: 4 blauwe en gele in 50 mm en 5 blauwe en gele van 30 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

465,55

LH180P PNEUMATISCHE HAAKSE POLIJSTMACHINE 180 MM

rupes lh180p pneumatische haakse polijstmachine is ideaal voor het poetsen van verticale oppervlakken, poetsen van moeilijk bereikbare zones, polijsten van retoucheerwerk, borstelpoetsen van meubels, het poetsen van pleister en het aanbrengen van beschermende waslaag. deze polijstmachine is uitgevoerd met een m14 aansluiting, soft start voor geleidelijke acceleratie, compacte motorbehuizing, zijhandgreep zowel rechts als links te monteren en een elektronische snelheidsregeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

517,28

LH19E BIGFOOT ROTERENDE POLIJSTMACHINE

rupes polijstmachine lh19e beschikt over een krachtige 1200 watt motor, hoog koppel, 9 meter lange stroomkabel en een progressieve start waardoor d.m.v. de trigger het toerental bepaald kan worden. het wordt standaard geleverd met een anti-vibratie softgrip loop handle die bovenop de machine geplaatst kan worden. dit zorgt voor het trillingsvrij polijsten waardoor dit ideaal is bij het langdurige polijsten van grote klussen. de dubbele overbrenging zorgt ervoor dat er druk gegeven kan worden zonder dat de machine langzamer gaat draaien voor extra correctiekracht. het ergonomische ontwerp en lage gewicht zorgt ervoor dat deze machine perfect is te hanteren voor het polijsten van o.a. auto's en boten. de machine wordt standaard geleverd met een 125mm steunplaat maar andere steunplaten met een m14 aansluiting passen ook deze machine. gewicht: 2,2 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

448,31

LH76 PNEUMATISCHE HAAKSE POLIJSTMACHINE 75 MM

rupes pneumatische haakse polijstmachine d. 75 mm lh76l is ideaal voor het poetsen van moeilijk bereikbare zones, verticale oppervlakken en bij spotrepairwerkzaamheden. het is een krachtige poetsmachine voor het poetsen van kleine onderdelen en voorzien van een 3/8" schroefdraad, toerentalregelaar, zijhandgreep en een 75 mm steunpad. toerental: 2.400 rpm. luchtverbruik: 420 ltr/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

350,60

LK900E BIGFOOT MILLE GEAR-DRIVEN POLIJSTMACHINE

rupes polijstmachine lk900e is een direct aangedreven, gear driven dual action polisher: een geforceerd excentrische polijstmachine, ontwikkeld om de kloof tussen de roterende en de orbital polishers te overbruggen. het biedt een optimale balans tussen kracht en ergonomie en een krachtige defectverwijdering, veelzijdigheid en consistente prestaties. hierdoor is het een planetaire polijstmachine die beschikt over een krachtige motor met een relatief laag toerental. ondanks zijn krachtige 900 watt motor, is deze machine stil, trillingsvrij en rustig om mee te polijsten. motorvermogen: 900 watt. toerental: 265 - 535 - 1700 rpm. uitslag: 5mm. steunschijf: 125mm (5") en 150mm (6"). steunschijf aansluiting: m4. gewicht: 2,80 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

632,23

LTA125 BIGFOOT TRIPLE ACTION POLIJSTMACHINE 125MM

rupes excentrisch roterende polijstmachine lta125 heeft een 125 mm schuurpad en een uitslag van 15 mm waardoor het ideaal is om kleinere oppervakken en lakcorrecties te polijsten. tijdens het polijsten met deze machine past de gebruiker een variabele druk toe die door de wrijvingskrachten en de werking van de motor het toerental van de motor kan verlagen. het is uitgevoerd met een drievoudige werking. hierdoor draait de 125mm steunschijf, net zoals bij excentrische polijstmachines, om zijn eigen as heen waardoor deze een excentrisch roterende beweging maakt. het is voorzien van een planetaire reductor. hierdoor wordt het ingezette koppel aanzienlijk verhoogd terwijl de snelheid daalt. hierdoor heeft bijvoorbeeld de druk die de gebruiker uitoefent veel minder impact op de prestaties en levert de polijstmachine dus hetzelfde resultaat. daardoor verbetert de afwerking van het oppervlak aanzienlijk en zijn er veel minder trillingen, waardoor je comfortabeler polijst. het is geschikt om elk gelakt oppervlak te polijsten en af te werken met een professioneel eindresultaat. het is licht in gewicht zodat het met n hand te bedienen is. werkdruk: 6,2 bar. toerental: 0-6000 t/min. schroefdraad: m6. luchtverbruik: 400 ltr/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

678,21

LTA75 BIGFOOT TRIPLE ACTION POLIJSTMACHINE 75MM

rupes excentrisch roterende polijstmachine lta75 heeft een 75 mm schuurpad en een uitslag van 15 mm waardoor deze machine ideaal is om kleinere oppervakken en lakcorrecties te polijsten. tijdens het polijsten met deze machine past de gebruiker een variabele druk toe die door de wrijvingskrachten en de werking van de motor het toerental van de motor kan verlagen. het is uitgevoerd met een drievoudige werking. hierdoor draait de steunschijf, net zoals bij excentrische polijstmachines, om zijn eigen as heen waardoor deze een excentrisch roterende beweging maakt. het is voorzien van een planetaire reductor. hierdoor wordt het ingezette koppel aanzienlijk verhoogd terwijl de snelheid daalt. hierdoor heeft bijvoorbeeld de druk die de gebruiker uitoefent veel minder impact op de prestaties en levert de polijstmachine dus hetzelfde resultaat. daardoor verbetert de afwerking van het oppervlak aanzienlijk en zijn er veel minder trillingen, waardoor je comfortabeler polijst. het is geschikt om elk gelakt oppervlak te polijsten en af te werken met een professioneel eindresultaat. het is licht in gewicht zodat deze met n hand te bedienen is. werkdruk: 6,2 bar. toerental: 0-6000 t/min. schroefdraad: m6.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

666,71

MINI HAAKSE POLIJSTMACHINE LH16ENS/LH16EN

rupes mini haakse polijstmachine heeft een ergonomische handgreep op de voorkant voor een comfortabele en veilige grip tijdens het werken. het heeft een soft start voor geleidelijke acceleratie, een compacte motorbehuizing, een zijhandgreep zowel rechts als links te monteren, een dubbele tandwielreductie en elektronische snelheidsregeling. het is ideaal voor het poetsen van verticale oppervlakken en moeilijk bereikbare zones, het polijsten van retoucheerwerk, het borstelpoetsen van meubels, het poetsen van pleister en het aanbrengen van beschermende waslaag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

425,32

ONDERDELEN POLIJSTMACHINES

diverse onderdelen voor de diverse schuurmachines van rupes. het kan zijn dat deze onderdelen ook geschikt zijn voor andere uitvoeringen. raadpleeg hiervoor het onderdelenoverzicht in de handleiding van de machine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,86

PNEUMATISCHE MINI POLIJSTMACHINE LHR75

rupes big foot polijstmachine 75mm lhr75 is een pneumatische excentrische mini polijstmachine, speciaal ontwikkeld voor spot repair. het bijzondere ontwerp maakt het een ideaal gereedschap voor het polijsten van kleinere of moeilijk toegankelijke zones en voor speciale toepassingen, zoals helmen, motortanks, koplampen en bumpers. dit is het ideale gereedschap voor het verwijderen van lakfouten op kleinere oppervlaktes. de excentrische beweging van 12 mm en de kleine diameter van slechts 75 mm maakt snel en eenvoudig uitschuren van het defect mogelijk en helpt het te herstellen gebied te verkleinen. het luchtverbruik is max. 320 l/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

379,34

POLIJSTMACHINE LHR15ES

rupes big foot poetsmachine 15mm lhr15es is de meest gebruikte machine van de big foot productrange. door zijn uitslag van 15 mm en de veel gebruikte maat poetspad van 150 mm doorsnede is deze machine geschikt voor de meest voorkomende oppervlaktes en het snelle werk. het is geschikt voor alle polijstwerkzaamheden waarbij snelheid geboden is zonder risico op lakschades. dankzij het antispinnings-syteem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. deze machine is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, het egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad. er kan zelfs op 5000 toeren gewerkt worden zonder dat dit risico geeft! de deluxe versie bevat tevens de volgende accessoires: 1 x big foot luxe tas, 1 x polishing compound 250 ml coarse (fzephir250), 1 x polishing compound 250 ml medium (bfquarz250), 1 x polishing compound 250 ml fine (bfkeramik250), 1 x polishing compound 250 ml ultra fine (bfdiamond250), 1 x polishing foam coarse 150/180 mm (bf180h), 1 x polishing foam medium 150/180 mm (bf180j), 1 x polishing foam fine 150/180 mm (bf180m), 1 x polishing foam ultra fine 150/180 mm (bf180s), 1 x microfiber cloth (bfmicrof1) en 1 x big foot werkschort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

385,08

POLIJSTMACHINE LHR21ES

rupes big foot poetsmachine 21mm lhr21es is de snelste in de big foot familie. door zijn grote uitslag van 21 mm en de grote poetspad van 180 mm doorsnede is deze machine met name geschikt voor de grotere oppervlaktes en het snelle werk. het is een elektronische excentrisch roterende polijstmachine geschikt voor alle polijstwerkzaamheden waarbij snelheid geboden is zonder risico op lakschades. dankzij het antispinnings-systeem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. dit product is een specialist in het verwijderen van lichte krassen, het egaliseren van een uitspuitzone en het verwijderen van poetsbanen tot de allerhoogste glansgraad. met de machine kan op 4200 toeren gewerkt worden zonder dat dit risico geeft. geschikt voor alle polijstwerkzaamheden op alle oppervlakken, zoals het restaureren van volledig gekatalyseerde verf, polijsten, het bijwerken van pas gelakte oppervlakken en afwerken. ook verkrijgbaar in een deluxe variant met de volgende handige accessoires: 1 x big foot tas, 1 x poetsmiddel 250 ml grof (cod. 9.bfzephir250), 1 x poetsmiddel 250 ml medium (cod.9.bfquarz250), 1 x poetsmiddel 250 ml fijn (cod. 9.bfkeramik250), 1 x poetsmiddel 250 ml ultra fijn (cod. 9.bfdiamond250), 1 x schuimpad grof diameter 155/180 mm (cod. 9.bf180h), 1 x schuimpad medium diameter 155/180 mm (cod. 9.bf180j), 1 x schuimpad fijn diameter 155/180 mm (cod. 9.bf180m), 1 x schuimpad ultra fijn diameter 155/180 mm (cod. 9.bf180s), 4 x microvezel doek en 1 x big foot schort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,77

POLIJSTMACHINE LHR75E

rupes big foot poetsmachine lhr75e heeft twee functies, namelijk licht schuren en polijsten, en is de kleinste uit de big foot familie. door zijn uitslag van 12 mm kan er in combinatie met het rupes xcut schuurmateriaal geschuurd worden. daarnaast kunnen met de poetspad van 75 mm doorsnede meteen lichte schuurkrassen weggepolijst worden. ideaal voor de kleinere oppervlaktes, zoals uitspuitzones. het is een elektronische excentrisch roterende polijstmachine geschikt voor lichte schuurwerkzaamheden en voor alle polijstwerkzaamheden zonder risico op lakschades tot de hoogste glansgraad. dankzij het antispinnings-syteem en doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt, ontstaan er geen hologrammen. er kan zelfs op maar liefst 5500 toeren gewerkt worden zonder dat dit enig risico geeft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

367,84

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn