DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

CK31 PROFESSIONELE SCHOONMAAK UNIT

rupes injectie-extractie reiniger ck31 is een sproei-extractiemachine met water en niet-schuimend product (detersol) voor de reiniging van alle oppervlakken. het heeft 2 aparte reservoirs: een voor water en reinigingsmiddel en een voor opvangen van de vloeistof, met doorzichtig deksel voor voortdurende controle van de opgezogen hoeveelheid. het reservoir is verwijderbaar voor de makkelijke afvoer van de vloeistof. het heeft een frontpaneel voor aparte bediening van de inspuit- en afzuigpomp. vermogen: 1500 w. ketel inhoud: 14 liter. geluidsniveau: 70 db(a). gewicht: 13 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.388,60

CK31F SCHOONMAAK UNIT

rupes injectie-extractie reiniger met foam ck31f is een sproei-extractiemachine met reinigingsschuim voor de reiniging van matten en bekleding. de kleinere hoeveelheid water in het schuim vermindert de droogtijden aanzienlijk. het heeft twee aparte reservoirs: een voor water en reinigingsmiddel en een voor opvangen van de vloeistof, met doorzichtig deksel voor voortdurende controle van de opgezogen hoeveelheid. het reservoir is verwijderbaar voor makkelijke afvoer van de vloeistof. het heeft een frontpaneel voor aparte bediening, inspuit- en afzuigpomp en een inspuitstang met ingebouwde borstel en slang van 5 meter voor gelijkmatige verdeling van het schuim op het oppervlak. geschikt voor het reinigen van wandbekleding, vloerbedekking en auto-interieur. vermogen: 1500 watt. ketel inhoud: 14 liter. geluidsniveau: 70 db(a). gewicht: 12 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2.643,85

CK31FC PROFESSIONELE SCHOONMAAKUNIT

rupes injectie-extractie reiniger met compressor ck31fc is een sproei-extractiemachine met een ingebouwde compressor voor maximale mobiliteit. het is ontwikkeld voor het reinigen van wandbekleding, vloerbedekking en auto-interieur met water en schuimend product. de kleinere hoeveelheid water in het schuim vermindert de droogtijden aanzienlijk. het heeft twee aparte reservoirs: een voor water en reinigingsmiddel en een voor opvangen van de vloeistof, met doorzichtig deksel voor voortdurende controle van de opgezogen hoeveelheid. het reservoir is verwijderbaar voor makkelijke afvoer van de vloeistof. het heeft een frontpaneel voor aparte bediening inspuit- en afzuigpomp. het heeft een inspuitstang met ingebouwde borstel en slang van 5 m voor gelijkmatige verdeling van het schuim op het oppervlak. vermogen: 1500 w. inhoud opvangtank en reinigingsmiddeltank: 14 liter. geluidsniveau: 70 db(a). gewicht: 38 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4.698,01

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn