DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

BIGFOOT CLAW PAD TOOL

rupes bigfoot claw pad tool is voor het schoonmaken, verwijderen en vervangen van de pad. het verlengt de levensduur van de pad en verhoogt de productiviteit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,09

DELTA VENTURY VLAKSCHUURMACHINE LS71

rupes delta ventury vlakschuurmachine ls71t is een lichte schuurmachine van slechts 1,1 kilo, voorzien van een krachtige ventilator, die naast de koeling van de motor ook het fijnstof afzuigt en in de ventury filter blaast. het wordt standaard geleverd met het ventury filter, die volledig het fijnstof filtert volgens de fijnstof normering. naast deze unieke specificatie heeft de machine een perfecte balans, onder andere door een dubbel lager, een snoer van bijna 5 meter en extra gaten in de schuurzool voor betere koeling en afzuiging. het is ideaal voor het schuren van (kleinere) houten objecten, zoals rolluiken, meubelen en de binnenkant van boten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

264,39

DUETTO SCHUUR- EN POLIJSTMACHINE LHR12E

rupes big foot duetto lhr12e is een machine die twee functies heeft, namelijk licht schuren en polijsten. door zijn uitslag van 12 mm kan er in combinatie met het rupes xcut schuurmateriaal geschuurd worden. daarnaast kunnen met de veelgebruikte maat poetspad van 150 mm doorsnede meteen lichte schuurkrassen en poetsbanen weggepolijst worden tot de allerhoogste glansgraad. de pad van 150 mm is ideaal voor de meest voorkomende oppervlaktes en het snelle werk. dankzij het antispinningssysteem ontstaan er geen hologrammen doordat de polijstpad geen herhalende beweging maakt. daarnaast kan er op maar liefst 5500 toeren gewerkt worden zonder dat dit enig risico geeft.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

436,81

EXCENTRISCHE HANDPALMSCHUURMACHINE RA150A

rupes excentrisch roterende schuurmachine ra150a is een hands-on pneumatisch excentrisch roterende schuurmachine voor multifunctioneel gebruik met een 150 mm pad. het is geschikt voor meerdere toepassingen, van snel verwijderen tot het fijne werk. het is even krachtig als de grotere machines, maar in een formaat dat in een handpalm past. deze machine van topkwaliteit is krachtig, nauwkeurig, geruisloos en heeft zeer beperkte trillingen door de optimale uitbalancering. het zorgt voor een egaal schuurbeeld zonder repeterende schuurkrassen. de schuurcirkel van 5 mm heeft als eigenschap dat een hoge kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in een korte tijd. het apparaat heeft het antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. hier zit ook een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de schuurpad op het oppervlak. het is standaard voorzien van een harde innovatieve rupes schuurpad, die meehelpt om het fijnstof nog effectiever af te zuigen. de zachte schuurpad is optioneel en meer geschikt voor glooiende ondergronden. voor gebogen en ronde oppervlakten zijn de foam tussenzooltjes wenselijk. alles met het oog op het gebruiksgemak en de gezondheid van de gebruiker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

396,58

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE BR106AES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 6 mm br106aes is een schuurmachine met stofafzuiging en een schuuruitslag van 6 mm. het is ideaal voor het fijne schuurwerk. deze schuurcirkel zorgt voor de meest efficiŽnte afnameprestaties bij het schuren van plamuur en oude verflagen zonder concessies te doen aan de afwerkingskwaliteit. het is bij voorkeur te gebruiken met p220 tot p360 voor grote oppervlakken en kaalschuren. het wordt geleverd met een multihole schuurpad. vermogen: 550 watt. toeren r.p.m.: 3000-7000. gewicht: 2,2 kg. schroefdraad as: m8. schuurpad: 150 mm met klithechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

425,32

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE BR109AES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 9 mm br109aes met stofafzuiging heeft een schuuruitslag van 9 mm en is ideaal voor het middelfijne schuurwerk. deze versie heeft een groot verwijderingsvermogen en zorgt hierdoor voor geoptimaliseerde werktijden. het is ideaal voor het schuren van plamuur en voor het voorbereiden van oppervlakken. de ruime schuurcirkel in combinatie met de tweevoudige schroefbeweging maakt het mogelijk om met een hoge snelheid te werken en een optimale afwerking te hebben. de meest geschikte schuurkorrel ligt tussen p100 en p180.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

431,06

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE BR112AES

rupes excentrische regelbare schuurmachine br112aes heeft een schuuruitslag van 12 mm en geeft maximale tijdsbesparing. het is een agressief stuk gereedschap, snel maar toch extreem licht in gewicht en ergonomisch vormgegeven. het is ideaal voor het grovere schuurwerk van grote oppervlakken en kaalschuren. het wordt geleverd met een multihole schuurpad. de geadviseerde schuurkorrels voor deze werkzaamheden liggen tussen p60 en p120.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

442,56

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE BR65AES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 5 mm br65aes is een haakse, lichte en gemakkelijk handelbare elektrische schuurmachine voor universeel gebruik, van voorbewerking tot afwerking. het is uitgerust met antispinningsysteem, dat de versnelling van het schuurpad tijdens de opstartfase geleidelijk maakt, zodat krassen op de oppervlakte vermeden worden. het heeft een elektronische module met snelheidsafstelling en controle van de overbelasting, een toerentalregeling met progressieve start en het beschikt over een 3 mm schuuruitslag. het heeft een schuurcirkel van 5 mm en is hierdoor speciaal geschikt voor fijne nabewerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

465,55

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE ER03TE

rupes excentrische schuurmachine 3mm er03te zorgt voor het mooiste schuurbeeld. de schuurcirkel van 3 mm heeft als speciale eigenschap dat de hoogste kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in combinatie met fijn schuurmateriaal (zoals de hq400). de krachtige en zeer stille 450 watt motor kan ook het grovere werk goed aan. het apparaat is rustig omdat de motor recht boven de schuurzool is geplaatst (heeft geen haakse overbrenging), wat zorgt voor meer stabiliteit, laag geluidsniveau, minder trillingen en hoge gebruiksvriendelijkheid. de machine is voorzien van een elektronische module waarmee het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden en heeft het antispinningsysteem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. het is uitgerust met een ergonomische handgreep met vergrendelbare aan- en uitschakelaar. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. het ingebouwde ventury afzuigsysteem zorgt ervoor dat deze schuurmachine zelf ook stof opzuigt en het is standaard voorzien van een harde innovatieve rupes schuurpad met 15 gaten, die meehelpt om het fijnstof nog effectiever af te zuigen met het oog op de gezondheid van de gebruiker. de zachte schuurpad is optioneel en meer geschikt voor glooiende ondergronden. voor gebogen en ronde oppervlakten zijn de foam tussenzooltjes wenselijk. het is geschikt voor universeel gebruik en elk oppervlak, van kaal schuren tot afwerken. het is bijzonder geschikt voor het schuren van vlakke oppervlakken, glasvezel en gelcoat materiaal en is tevens geschikt voor het slijpen en verwijderen van fouten op emaille/lak en het prepareren en afwerken van grondlagen en oppervlakken voor het aanbrengen van lak of impregneermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

316,11

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE ER05TE

rupes excentrisch schuurmachine er05te zorgt voor een egaal schuurbeeld zonder repeterende schuurkrassen. de schuurcirkel van 5 mm heeft als speciale eigenschap dat een hoge kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in een korte tijd. de krachtige en zeer stille 450 watt motor kan ook het grovere werk goed aan. deze machine is rustig omdat de motor recht boven de schuurzool is geplaatst (heeft geen haakse overbrenging), wat zorgt voor meer stabiliteit, laag geluidsniveau, minder trillingen en hoge gebruiksvriendelijkheid. de machine is voorzien van een elektronische module waarmee het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden. het heeft het antispinningsysteem waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. het is uitgerust met een ergonomische handgreep met vergrendelbare aan- en uitschakelaar en aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. het ingebouwde ventury afzuigsysteem zorgt ervoor dat deze schuurmachine zelf ook stof opzuigt. het is standaard voorzien van een harde innovatieve rupes schuurpad met 15 stofgaten, welke meehelpt om het fijnstof nog effectiever af te zuigen met het oog op de gezondheid van de gebruiker. de zachte schuurpad is optioneel en meer geschikt voor glooiende ondergronden. voor gebogen en ronde oppervlakten zijn de foam tussenzooltjes wenselijk. het is geschikt voor universeel gebruik op elk oppervlak, van kaal schuren tot afwerken, en bijzonder geschikt voor het schuren van vlakke oppervlakken, glasvezel en gelcoat materiaal. het is tevens geschikt voor het prepareren en afwerken van grondlagen en oppervlakken voor het aanbrengen van lak of impregneermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

316,11

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE ER155TES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 5mm lichtgewicht er155tes is een compacte lichtgewicht excentrisch roterende schuurmachine van slechts anderhalve kilo, speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden prettig en veilig te kunnen gebruiken, zowel met een hand als met twee handen. het is voorzien van een zeer stille 310 watt motor, welke recht boven de schuurzool geplaatst is en dus geen haakse overbrenging heeft. dit zorgt voor meer stabiliteit, laag geluid, minder trillingen en veel gebruiksvriendelijkheid. de excentrisch roterende schuurbeweging zorgt voor de allerbeste schuurprestaties en de schuurcirkel van 5 mm zorgt voor een snel schuurvermogen en een hoge afwerking in combinatie met het juiste schuurmateriaal (hq400). het is uitgerust met antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen. het is voorzien van een elektronische module met toerentalcontrole, zodat het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden. het heeft een ergonomische handgreep met vergrendelbare schakelaar en een ingebouwd ventury afzuigsysteem (de machine zuigt zelf stof op). het is uitgerust met de innovatieve rupes schuurpad met 15 gaten: maximaal stofafzuigvermogen met het oog op de gezondheid van de gebruiker, en met draaibaar verbindingsstuk voor aansluiting op afzuigsystemen. het is geschikt voor universeel gebruik op elk oppervlak, van kaal schuren tot afwerken, en is bijzonder geschikt voor het schuren van vlakke oppervlakken en het schuren van glasvezel en gelcoat materiaal, het prepareren en afwerken van grondlagen en het prepareren van oppervlakken voor het aanbrengen van lak of impregneermiddel. het is tevens verkrijgbaar met koffer inclusief houder voor papieren stofzakjes met aansluiting voor stofzuiger + 125 mm rupes schuurpad en 150 mm rupes schuurpad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

344,85

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE LICHTGEWICHT ER153TES

rupes excentrische regelbare schuurmachine 3mm lichtgewicht er153tes is een compacte, lichtgewicht (anderhalve kilo) excentrisch roterende schuurmachine, speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden prettig en veilig te kunnen gebruiken, zowel met 1 hand als met 2 handen. het is geschikt voor 150 mm en 125 mm schuurzolen en schuurmateriaal en voorzien van een zeer stille 310 watt motor, welke recht boven de schuurzool is geplaatst en dus geen haakse overbrenging heeft. dit zorgt voor meer stabiliteit, laag geluid, minder trillingen en veel gebruiksvriendelijkheid. de schuurcirkel van 3 mm zorgt voor een perfecte voorbewerking in combinatie met het juiste schuurmateriaal (hq400). het is uitgerust met antispinningsysteem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen. het is voorzien van een elektronische module met toerentalcontrole, zodat het toerental onder alle bedrijfsomstandigheden gecontroleerd kan worden. het heeft een ergonomische handgreep met vergrendelbare schakelaar en een ingebouwd ventury afzuigsysteem (de machine zuigt zelf stof op) en is uitgerust met de innovatieve rupes schuurpad met 15 gaten: maximaal stofafzuigvermogen met het oog op de gezondheid van de gebruiker, en met draaibaar verbindingsstuk voor aansluiting op afzuigsystemen. het is geschikt voor universeel gebruik op elk oppervlak, van kaal schuren tot afwerken en bijzonder geschikt voor het schuren van vlakke oppervlakken en het schuren van glasvezel en gelcoat materiaal. het is tevens geschikt voor het prepareren en afwerken van grondlagen en oppervlakken voor het aanbrengen van lak of impregneermiddel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

344,85

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE LR71TE

rupes ventury excentrische schuurmachine lr71 heeft een roterende schuurbeweging voor de allerbeste schuurprestaties. de schuurcirkel van 2 mm zorgt voor de beste afwerking en hoog schuurvermogen. het is uitgerust met antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen op de oppervlakken. het heeft tevens een zoolsteun van alulegering, garantie voor robuustheid, stabiliteit en trilvastheid, een elektronische module met snelheidsregeling en een ingebouwd stofafzuigsysteem. de machine wordt standaard geleverd met een ventury filter en een schuurpad met dubbele gaten voor het gebruik van papier met 8 gaten met een standaard hartafstand van 65 mm en speciale hartafstand van 90 mm. het is geschikt voor universeel gebruik voor het schuren van o.a. hout, kunststoffen, gips en geverfde oppervlakken, het afwerken van ondergrond, het prepareren voor lakspuiten en het matteren van ieder oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

287,38

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE RA75

rupes excentrisch roterende schuurmachine ra75 heeft een schuurzool van 75 mm en een 3 mm uitslag voor het fijne werk. deze schuurmachine van topkwaliteit is krachtig, nauwkeurig, geruisloos en uiterst uitgebalanceerd. het zorgt voor een egaal schuurbeeld zonder repeterende schuurkrassen. de schuurcirkel van 3 mm heeft als eigenschap dat een hoge kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in een korte tijd. de machine heeft het antispinningsysteem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslang probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. hier zit ook een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de schuurpad op het oppervlak. alles met het oog op het gebruiksgemak en de gezondheid van de gebruiker. speciaal geschikt voor nat schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

356,35

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE RA90(A)

rupes excentrisch roterende schuurmachine ra90(a) heeft een schuurzool van 90 mm en een 3 mm uitslag voor het fijne werk. deze machine van topkwaliteit is krachtig, nauwkeurig, geruisloos en uiterst uitgebalanceerd. het zorgt voor een egaal schuurbeeld zonder repeterende schuurkrassen. de schuurcirkel van 3 mm heeft als eigenschap dat een hoge kwaliteit voorbewerking behaald kan worden in een korte tijd. door het antispinningsysteem accelereert de schuurpad geleidelijk tijdens het starten, wat ongewenste beschadigingen in de lak voorkomt. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de optionele afzuigslang probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. hier zit ook een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de schuurpad op het oppervlak. alles met het oog op het gebruiksgemak en de gezondheid van de gebruiker. het is geschikt voor nat en droog schuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

362,09

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE TA151A

rupes excentrische schuurmachine met stofafzuiging ta151a kenmerkt zich door de tweehandige greep en de knijphendel waarmee de machine bediend wordt. de excentrisch roterende beweging van 5 mm zorgt voor de combinatie van een mooi schuurbeeld en snelle afname. het is uitgerust met het antispinning-systeem, waardoor de schuurpad geleidelijk aan accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen op de oppervlakken. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. het wordt geleverd met de harde rupes multihole slim pad, welke dunner is waardoor het makkelijker is om in kleine hoekjes te schuren. de machine is veelzijdig en gebruiksvriendelijk en geschikt voor elk oppervlak, zowel vlak als gebogen. het is geschikt voor universeel gebruik, van ruw bewerken tot afwerken, het slijpen en verwijderen van fouten in emaille/lak, het prepareren en afwerken van grondlagen en het schuren van plamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

401,18

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE TA50

rupes mini excentrische schuurmachine ta50 is een kleine, lichte excentrische schuurmachine waarmee ook in de meest lastige hoekjes geschuurd kan worden. dankzij het ergonomische design is de grip uitstekend. de excentrische schuurmachine is uitgerust met een 50 mm velcro pad en laat zich zeer eenvoudig bedienen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

454,05

EXCENTRISCHE SCHUURMACHINE TA562AN

rupes excentrische schuurmachine met stofafzuiging 200mm ta562an kenmerkt zich door een 200 mm pad die uitermate geschikt is voor grote oppervlaktes en heeft een tweehandige greep en draaiknoppen waarmee de machine aan/uit en het toerental geregeld kan worden. de excentrisch roterende beweging van 5,2 mm geeft een mooi schuurbeeld in combinatie met een snelle afname. het is voorzien van een knop waarmee de schuurzool zonder gebruik van sleutels vervangen kan worden en is uitgerust met antispinningsysteem, waardoor de schuurpad geleidelijk accelereert tijdens het starten, ter voorkoming van krassen op de oppervlakken. aan de achterkant zit een draaibaar verbindingsstuk voor de stofslang, zodat de afzuigslag probleemloos mee kan draaien tijdens het werken. hier zit ook een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de schuurpad op het oppervlak. de standaard meegeleverde 200 mm schuurzool heeft 8 afzuiggaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

516,13

LC71T

rupes mini vlakschuurmachine lc71t heeft een schuurcirkel diameter van 2 mm, schuurpad afmetingen van 80x200 mm, een vermogen van 200 w, een toerental van 13000 r.p.m., automatische stofafzuiging en de filter unit 80.400/c. gewicht: 1,15 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

264,39

MINI VLAKSCHUURMACHINE LD30

rupes mini vlakschuurmachine ld30 met schuurpad van ō 30 mm. de hoekige behuizing zorg voor optimale grip en prima zicht op het werk. het is geschikt voor het snel verhelpen van verffouten zoals stofinsluiting of druipdruppels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

281,63

MINI VLAKSCHUURMACHINE LD32N

rupes minischuurmachine ld32n is een vlakschuurmachine (0,65 kg) met een diameter van 30 mm. het is vibrerend met een schuuruitslag van 1,5 mm. het is geschikt voor het aftoppen en uitschuren van kleine lakfouten zoals stofjes. de hoekige behuizing zorg voor optimale grip en prima zicht op het werk en het is geschikt voor het snel verhelpen van verffouten zoals stofinsluiting of druipdruppels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

390,83

PLANETAIRE SCHUURMACHINE AK150A/AK200A

rupes planetaire schuurmachine met stofafzuiging ak150a/ak200a heeft een excentrische beweging met geforceerde rotatie voor maximaal schuurvermogen. het heeft een tweehandige greep, gereedschapsstart met rotatieklep en knop voor snelheidsregeling. het is uitgerust met draaibaar verbindingsstuk voor aansluiting op afzuigsystemen en een schuurpad met 6+1 gaten. het heeft een onderdrukregelaar ter voorkoming van het ďzuignapĒ-effect van de schuurpad op het oppervlak. de bijzondere rotatiebeweging met tandwielen zorgt voor aanzienlijke schuurcapaciteit en optimale afwerking. het is met name geschikt voor het verwijderen van roest en oxidatieplekken, het bewerken van metaal en houtsoorten met hoge hardheid, het verwijderen van gelcoat op vaartuigen en het zeer snel kaalschuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

591,99

PLANETAIRE SCHUURMACHINE EK150AES

rupes planetaire schuurmachine ek150aes met stofafzuiging en 150 mm schuurpad is een schuurmachine voor snelle materiaalafname en met een hoog materiaal afnamevermogen in korte tijd. het beschikt over een elektronische toerentalregeling met progressieve start en heeft een onderdrukregeling. tevens is het stofafzuigkoppelstuk van deze schuurmachine draaibaar en heeft deze een aansluiting voor een afzuigsysteem.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

523,02

PLANETAIRE SCHUURMACHINE EK200AS

rupes planetaire schuurmachine ek200as met bekrachtigde tandwielrotatie verleent een maximaal verwijderingsvermogen voor een aanzienlijke tijd- en energiewinst. het is uitgerust met een schuurpad van 200 mm en is optimaal voor de bewerking van grote vlakke oppervlakken. de elektrische delen zijn geÔsoleerd met speciale hars voor een betere bescherming en grotere duurzaamheid. het is uitgerust voor de verbinding aan afzuigsystemen met draaibare aansluiting en een depressieregelaar die het ďzuignapĒ-effect van de schuurpad op het oppervlak vermijdt. het ergonomische handvat is zowel links als rechts te monteren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

591,99

PNEUMATISCHE SPOTREPAIR SCHUURMACHINE ROC50/ROC75

rupes roloc disc schuurmachine roc50/roc75 is voorzien van een innovatieve roloc aansluiting voor het in een handomdraai eenvoudig vervangen van de 50 mm of 75 mm schuurschijfjes. het is een echt multifunctioneel slijptalent voor het reinigen, slijpen en polijsten. dankzij de kleine diameter kan de reparatieplek beperkt blijven. het is ideaal voor licht opschuren, het verwijderen van roest en het bijwerken van lasnaden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

201,16

SKORPIO E RX153A/156A

rupes skorpio e excentrische schuurmachine is onderhoudsarm en bijzonder efficiŽnt door het ontbreken van koolborstels. het heeft een optimaal regelbare snelheid via standenschakelaar en fijnregeling door variabele bediening van de hendel. het heeft een soft-start en soft-stop systeem voor aangenaam werken zonder extreme schakelmomenten. het is een zeer ergonomisch ontwerp met de mogelijkheid om met ťťn of twee handen te bedienen. het heeft een geventileerde backing plate voor optimale koeling en extreem goede stofafzuiging. het is verkrijgbaar in 3 en 6 mm uitslag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

580,50

SL42AES SCHUURVIJL MET STOFAFZUIGING 70X400 MM

rupes schuurvijl met stofafzuiging sl42aes is de opvolger van de sl42 met een verbeterde ergonomie. het is ideaal voor het vlakschuren van plamuur en voor grote oppervlakken. het beschikt over een 70x400 mm schuurzool en is uitgevoerd met een elektronische toerentalregeling met progressieve start. toerental: 3.000-7.000 rpm. schuuruitslag: 5 mm. gewicht: 2.6 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

517,28

VENTURY VLAKSCHUURMACHINE LE71

rupes ventury vlakschuurmachine le71 is voorzien van een krachtige ventilator, die naast de koeling van de motor ook het fijnstof afzuigt en in de bijgevoegde ventury filter blaast. dit systeem is officieel goedgekeurd voor de fijnstof normering. naast deze unieke specificatie heeft de machine een perfecte balans, onder andere door een dubbele lager. daarnaast bevat de machine een snoer van bijna 5 meter en is het de lichtste machine in zín soort, namelijk 1,1 kg. het is ideaal voor het schuren van smalle objecten zoals rolluiken, houten meubelen zoals stoelen en laden en het interieur van boten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

264,39

VLAKSCHUURMACHINE RE21ACM

rupes vlakschuurmachine 3 mm uitslag met clips 80x130 mm re21acm is met name geschikt voor het egaliseren van o.a. plamuur en het schuren van dorpels. de machine heeft een klein formaat pad en standaard klemmen waardoor eenvoudig in hoeken kan worden geschuurd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

413,82

VLAKSCHUURMACHINE RE21AL

rupes vlakschuurmachine re21al is een uiterst uitgebalanceerde handpalmschuurmachine met zowel groot schuurvermogen als optimale afwerking. het wordt geleverd met een rubberen multihole schuurzool voor een optimale afzuiging (70 x 198 mm). het is uitgerust voor aansluiting op afzuigsystemen. de behuizing is bijzonder compact en makkelijk te hanteren. het is universeel toepasbaar voor het schuren en prepareren van met name middelgrote en kleine oppervlakken en speciaal geschikt voor de bewerking van zeer moeilijk bereikbare delen zoals profielen, randen en gebogen oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

396,58

VLAKSCHUURMACHINE RS21A

rupes mini vlakschuurmachine 3 mm uitslag delta rs21a is een vlakschuurmachine met afzuiging en speciale delta schuurzool. deze compacte, makkelijk te hanteren machine heeft zowel een groot schuurvermogen als optimale afwerking. de schuurvoet is van aluminium legering voor stevigheid en trilvastheid. het is verkrijgbaar zowel met schuurpad met klithechting als met klemmen en heeft een knop voor snelheidsregeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

396,58

VLAKSCHUURMACHINE SLP41A

rupes vlakschuurmachine met stofafzuiging slp41a is een pneumatische schuurmachine met een velcro zool met het formaat 70x400 mm. het is speciaal ontworpen voor het egaliseren en vlakschuren van platte oppervlakken, profielen, randen en gebogen oppervlakken met grote straal, het schuren van grote oppervlakken en het vlakschuren van plamuur. door de optimale combinatie van snelheid, zoolafmetingen en schuurcirkeldiameter worden de hoogste schuurprestaties mogelijk gemaakt. de machine bevat een knop voor continue snelheidsregeling, is uitgerust voor aansluiting op afzuigsystemen en bevat een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de zool op het oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

557,51

VLAKSCHUURMACHINE SO210AP

rupes vlakschuurmachine met stofafzuiging so210ap is een pneumatische schuurmachine met een velcro zool met het formaat 225 x 115 mm. het is ideaal voor alle bewerkingsfasen, van voorbewerken tot afwerken. het is met name toepasbaar in de carrosserie- en scheepssectoren. het is optimaal voor het schuren van plamuur en het afwerken van grondlagen. het kenmerkt zich vooral door de hoge mate van balans, duurzaamheid en werkplezier. het is uitgerust voor aansluiting op afzuigsystemen en inclusief een onderdrukregelaar ter voorkoming van het vastzuigen van de zool op het oppervlak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

632,23

VLAKSCHUURMACHINE SSCA

rupes vlakschuurmachine 5 mm uitslag 210x115mm met clips ssca is een vlakschuurmachine met ingebouwd afzuigsysteem. het is krachtig, agressief en heeft hoge schuurprestaties. het heeft een motor met tandwieltransmissie voor de juiste uitbalancering van het zwaartepunt, uitgelijnd met de zool. de elektrische componenten zijn geÔsoleerd met speciale hars voor optimale bescherming en lange levensduur van het gereedschap. het is geschikt voor het vereffenen en afvlakken van oppervlakken, het kaalschuren en terugschuren van gelakt hout, het prepareren van oppervlakken voor pleisterwerk en het schuren van grondlagen en grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

459,80

VLAKSCHUURMACHINE SSPF

rupes vlakschuurmachine sspf is een vlakschuurmachine met stofafzuiging en motor met tandwieltransmissie voor de juiste uitbalancering van het zwaartepunt uitgelijnd met de zool. het biedt hoge schuurprestaties en is zeer efficiŽnt dankzij het antistoffilter. het is geschikt voor het vereffenen en afvlakken van oppervlakken, het kaalschuren van hout, het prepareren van oppervlakken voor pleisterwerk, het schuren van pleisterwerk en plamuur en het schuren van grondlagen en grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

454,05

VLAKSCHUURMACHINE SSPFVR

rupes vlakschuurmachine sspfvr heeft stofafzuiging en een motor met tandwieltransmissie voor de juiste uitbalancering van het zwaartepunt uitgelijnd met de zool. het biedt hoge schuurprestaties, is zeer efficiŽnt en heeft een antistoffilter. het heeft een rubberen multihole schuurzool van 225x115mm voor een optimale afzuiging en is geschikt voor het vereffenen en afvlakken van oppervlakken, het kaalschuren van hout, het prepareren van oppervlakken voor pleisterwerk, het schuren van pleisterwerk en plamuur en het schuren van grondlagen en grote oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

454,05

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn