DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

2-WEG AANSLUITSYTEEM DC2

rupes 2 weg terminal is een eenvoudig en voordelig aansluitsysteem voor centrale installaties. het is geschikt voor aansluiting van de afzuigmoffen en het manueel openen/afsluiten van de zuigstroom op alle centrale afzuiginstallaties waar geen automatische start van de afzuiging vereist is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

194,27

AANSLUITSYSTEEM EP3

rupes service controle unit ep3 voor centrale installaties. het is uitgerust met dubbele stopcontacten, perslucht- en afzuigaansluitingen voor gelijktijdig gebruik van twee elektrische of pneumatische gereedschappen, een persluchtaansluiting met drukregelaar en een keuzeschakelaar voor de verschillende bedrijfsmodi. de regeleenheden van dit apparaat bieden, dankzij de mogelijkheid tot hangmontage of bevestiging op de armen (serie hb) een zeer ruim werkbereik, ver van wanden of vaste steunen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

705,79

AANSLUITSYSTEEM EP3M

rupes service controle unit ep3m is een aansluitsysteem voor centrale installaties. het is uitgerust met dubbele stopcontacten, perslucht- en afzuigaansluitingen voor gelijktijdig gebruik van twee pneumatische gereedschappen, een persluchtaansluiting met drukregelaar en een keuzeschakelaar voor de verschillende bedrijfsmodi. de regeleenheden van dit apparaat bieden, dankzij de mogelijkheid tot hangmontage of bevestiging op de armen (serie hb) een zeer ruim werkbereik, ver van wanden of vaste steunen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.109,27

AFZUIGSYSTEEM S145EM/EPM

rupes mobiele service unit (elektrisch- pneumatisch) met filterreiniging s145 is een professioneel afzuigsysteem met automatische filterreiniging en aansluitmogelijkheid voor elektrische (en pneumatische) gereedschappen. het is uiterst geruisloos en heeft een systeem voor het afzuigen van stofdeeltjes afkomstig van slijpwerk en overige industriŽle werkzaamheden. het is tevens geschikt voor het opzuigen van vloeistof. dit apparaat bevat het rupes patent s.c.s.: (self cleaning system) voor het automatisch reinigen van filterpatronen. het heeft een manuele of automatische start, snelheidsregeling, aanduiding vloeistofpeil, geheugenopslag werktijden en het preventief melden van ďonderhoudsintervalĒ voor het vervangen van koolborstels. het heeft een groot stof- en vloeistofreservoir met aan de achterkant een grote opbergruimte voor kabels en accessoires en werkblad aan de bovenkant voor accessoires en gereedschap. het heeft een draaibare frontale aansluiting voor afzuigmoffen ō 25 - 29 - 38 - 50 mm. het is geschikt voor elke fase van oppervlaktebewerking met elektrisch (of pneumatisch) gereedschap van carrosserie, hout en kunststof. het is tevens geschikt voor toepassingen in de bouw in combinatie met diamantsnij- en nat/droog kernboorgereedschap en in het algemeen afzuigen van bewerkingsafval.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

759,82

AFZUIGSYSTEEM S145L

rupes mobiele stofafzuiger s145l is een schuurstofzuiger met elektronische (en pneumatische) schakeling. het is de ideale schuurstofzuiger voor het autoschadebedrijf, de carrosseriebouw, de schilder in de bouw en renovatie voor inpandig werk. deze schuurstofzuiger is met een geluidsdruk van slechts 67 db de allerstilste in de markt. dankzij het zeer grote filter oppervlak van 1 m2 is een continue afzuigcapaciteit gegarandeerd bij alle werkomstandigheden. de grote kuipinhoud van 45 liter garandeert langdurig gebruik zonder werkonderbreking. het voldoet aan de l- en m-klasse normering (en60335-2-299/a2) en is de garantie voor een gezond werkklimaat. gevaarlijke schuurstoffen worden op de best mogelijke wijze gefilterd en opgevangen. ook de filtering van de l-versie voldoet aan de m-classificering. het verschil is een extra beveiligingssensor die de stofzuiger uitschakelt bij een blokkade in de slang of een te hoge onderdruk die duidt op een mogelijke verstopping. deze machine heeft een afgezogen volume van 200 m3 per uur en een onderdruk van 2 meter lucht kolom. het is multi-functioneel en uitgerust met een slagadapter geschikt voor 25 tot 50 mm doorsnede en met een speciaal filter ook geschikt te maken voor het opzuigen van vloeistoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

642,57

AFZUIGTURBINE

rupes afzuigturbine wordt geleverd met frequentiesturing om energiebesparing te bevorderen. het enorme vermogen van deze turbinestofzuiger maakt het mogelijk om langere en complexere installaties te creŽren waarop nog meer (schuur-)machines kunnen worden aangesloten, die gelijktijdig kunnen werken. het heeft daarnaast permanente meting van de verzadiging van de teflonfilter en een beperkt geluidsniveau.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25.576,38

AFZUIGTURBINE HE1101

rupes afzuigturbine dubbele motor 6 kw 8hp he1101 is vergelijkbaar met het model he901, maar de enkelvoudige motor van 5,5 kw is vervangen door een dubbele groep van 3 kw elk. deze starten alternerend. wanneer bij de eerste motor de onderdruk onder een vooraf ingesteld niveau zakt, omdat er teveel machines in werking zijn, snelt de 2e motor ter hulp. op die manier is er steeds een perfect aangepast vermogen, maar zal het energieverbuik beter beheerst worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13.219,25

AFZUIGTURBINE HE501

rupes afzuigturbine 1 motor 3 kw 400v he501 is voor het afzuigen van fijne, droge stofdeeltjes en slijpstof in diverse branches, zoals carrosserie, industrie, scheepvaart en timmerbedrijf. aangezien de machine ontworpen is voor intensief en zwaar werk, kan in meerdere ploegen of continue worden gewerkt. het is geschikt voor 3 tot 4 werkplekken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8.736,20

AFZUIGTURBINE HE901

rupes afzuigturbine 1 motor 5.5 kw 400v he901 gebruikt teflon als filtermedium waardoor het filteroppervlak is vergroot. de luchtsnelheid wordt constant ter hoogte van het filterpatroon gemeten en d.m.v. een reeks gekleurde leds aan de gebruiker getoond. dit systeem zorgt enerzijds voor een aanzienlijke verhoging van de gemiddelde zuigkracht, maar anderzijds draagt het ertoe bij om onderhoudsbeurten tot een minimum te beperken. de pomp is uitgerust met een veiligheidsventiel en een temperatuursonde om overbelasting en verkeerd gebruik tegen te gaan. het geluidsniveau van de motor en turbinepomp, in combinatie met het toepassen van efficiŽnt geluidsabsorberende materialen, heeft geleid tot bijzonder lage geluidswaarden (+/- 70 dba), wat een gezondere en comfortabele werkomgeving tot stand brengt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11.552,48

COMPLEET BEWERKINGSSYSTEEM KS260EPN

rupes compleet bewerkingssysteem ks260epn is een krachtige schuurstofzuiger en energiewagen die geschikt is voor 2 werkplekken, met 2 motoren van 1000 watt, 2 zwenkarmen, elektrisch en pneumatische schakeling en veel opbergruimte. deze machine verandert volledig het concept van de bestaande stofzuiger: door enkele eenvoudige aanpassingen evolueert de klassieke schuurstofzuiger tot een volwaardig werkstation. op die manier kunnen op eenzelfde werkplek alle taken van het schuursysteem uitgevoerd worden, zonder verplaatsingen. het werkstation bevat verschillende leggers, haken en bevestigingsmogelijkheden voor machines, schuurmiddelen en toebehoren. het is geschikt voor universeel gebruikt voor het opzuigen van stof in het algemeen en slijpstof in verschillende branches, zoals carrosserie, scheepvaart, hout en industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.627,69

ENERGIEWAGEN KS260EN

rupes energiewagen ks260en is een verplaatsbaar afzuigsysteem voor de gelijktijdige aansluiting van twee gereedschappen, zowel elektrisch als manueel. het is een stevige, stabiele en goed hanteerbare machine van topkwaliteit, uitgerust met twee motoren van elk 1000w met een dubbel startsysteem en geschikt voor universeel gebruik voor het opzuigen van stof in het algemeen en slijpstof in verschillende branches, zoals carrosserie, scheepvaart, hout en industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.436,88

ENERGIEWAGEN KS260EPN

rupes energiewagen ks260epn is een krachtige, robuuste, betrouwbare energiewagen met elektrische en pneumatische schakeling voor het opzuigen van schuurstof. dit verrijdbare werksysteem is uitgerust met 2 motoren met een gezamenlijk vermogen van 2100 watt. de bovenzijde van deze energiewagen is speciaal ontworpen als opbergsysteem voor schuurmachines. het is geschikt voor universeel gebruik voor het opzuigen van stof in het algemeen en slijpstof in verschillende branches, zoals carrosserie, scheepvaart, hout en industrie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.531,13

EP1AC - EP1P

rupes controle unit biedt dankzij de mogelijkheid tot hangmontage of bevestiging op de armen (serie hb) een zeer ruim werkbereik, ver van wanden of vaste steunen. de ep1ac heeft een elektrische als een pneumatische startmodule en met een manuele 'cut-off' vergrendeling voor de optimale verdeling van de afzuigcapaciteit. de ep1p is enkel geschikt voor pneumatische machines, met een pneumatische startmodule en een manuele 'cut-off' vergrendeling voor een optimale verdeling van de afzuigcapaciteit. het wordt geleverd zonder snelkoppelingen of stofslangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

603,49

FIJNSTOFZUIGER S130

rupes mobiele stofafzuiger s130 kan worden aangestuurd door een electrische schuurmachine erop aan te sluiten en aan te zetten (bij type s130pl is een pneumatische machine ook mogelijk). het is geschikt voor 1 mobiele werkplek met een kuip van 30 liter voor het opvangen van fijnstof. versie s130el heeft een automatisch filterreinigingssysteem waarbij de twee filters met regelmaat om de beurt schoongeblazen worden. dit zorgt ervoor dat er altijd een optimale zuigkracht blijft. het wordt geleverd inclusief stofzakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

577,05

HTE 100

rupes hte100 heeft een pomp met zijkanaal, maximale aansluitwaardes van 3600 watt, een max. onderdruk van 2400 mm/h2o, een geluidsniveau van 65 db(a), een tankinhoud van 23 liter, een afzuigcapaciteit van 250 m3/uur, een filteroppervlak van 1 m2, plek voor 2 gereedschappen, een bedrijfsdruk van 6 bar, 2 luchtsnelkoppelingen voor gereedschappen, 1 elektrische serviceaansluiting, een automatische filterreiniging en een multifunctioneel display. gewicht: 120 kg. binnendiameter zuigmondstuk: 1 x 50/2 x 34 mm. afmetingen: 140x58x45 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6.480,88

HTE 300

rupes hte300 heeft een pomp met zijkanaal, maximale aansluitwaardes van 3600 watt, een max. onderdruk van 2900 mm/h2o, een geluidsniveau van 68 db(a), een tankinhoud van 26 liter, een afzuigcapaciteit van 360 m3/uur, een filteroppervlak van 3 m2, plek voor 2 gereedschappen, een bedrijfsdruk van 6 bar, 2 luchtsnelkoppelingen voor gereedschappen, 2 elektrische serviceaansluitingen, een automatische filterreiniging en een multifunctioneel display. gewicht: 163 kg. binnendiameter zuigmondstuk: 36 mm. afmetingen: 180x90x47 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10.379,99

KR2A SCHUUR- EN POLIJST WERKSTATION

rupes mobiele afzuigturbine 1.5 kw 230v kr2a is compact, eenvoudig te installeren en kan gemakkelijk worden verplaatst rond het werkgebied. het is ontworpen om 2 gebruikers tegelijkertijd te ondersteunen met 2 pneumatische aansluitingen voor gereedschappen met automatische start, 1 stekker voor service-tool (polijstmachine), 1 stekker voor elektrische gereedschappen met automatische start en 1 zuig aansluiting voor 2 flexibele slangen. vermogen: 1,5 kw/2 hp. gewicht: 115 kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4.677,32

MATIC-SYSTEEMSET 3 METER

rupes matic-systeemkit heeft een pomp met zijkanaal, een vermogen van 1500 watt, een onderdruk van 2200 mm/h20, een geluidsniveau van 65 db, een tankinhoud van 23 liter, een afzuigcapacitieit van 240 m3/liter, een bedrijfsdruk van 6 bar, 2 luchtsnelkoppelingen, 2 elektrische aansluitingen voor gereedschap en een zuigmondstuk met een binnendiameter van 50 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7.471,75

MATIC-SYSTEEMSET 6 METER

rupes matic-systeemkit heeft een pomp met zijkanaal, een vermogen van 1500 watt, een onderdruk van 2200 mm/h20, een geluidsniveau van 65 db, een tankinhoud van 23 liter, een afzuigcapacitieit van 240 m3/liter, een bedrijfsdruk van 6 bar, 2 luchtsnelkoppelingen, 1 serviceluchtsnelkoppeling en een zuigmondstuk met een binnendiameter van 50 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8.851,15

PE1 PANEEL

rupes pe1 paneel heeft 2+1 persluchtaansluitingen, 2 aftakpunten voor stofafzuiging, een verbruik van 500 watt en een spanning van 230 v - 50 hz. afmetingen: 520 x 480 x 180 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

566,70

PE2 PANEEL

rupes pe2 paneel heeft een manuele/automatische schakelaar, 2+1 persluchtaansluitingen, 2 aftakpunten voor stofafzuiging, 2+1 stopcontacten, een vermogen van 500 watt en een spanning van 230 v - 50 hz. afmetingen: 520 x 480 x 180 mm. type pe2a heeft ook een elektrische en pneumatische startmodule.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

957,53

PF 50 VOORFILTER VOOR VACUUM UNIT

rupes mini mobiele voorfilter pf50 heeft een tankinhoud van 50 liter en een zuigmondstuk met een binnendiameter van 50 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.074,78

PF 92 CYCLOON FILTER VOOR TURBINES

rupes voorfilter (cycloonfilter voor turbines) pf92 heeft een tankinhoud van 90 liter, een filteroppervlak van 8 m≤, een bedrijfsdruk van 6 bar, automatische filterreiniging en een zuigmondstuk met een binnendiameter van 75 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2.678,34

PFX 50 VOORFILTER VOOR VACUUM UNIT

rupes atex mini mobiele voorfilter pfx50 heeft een tankinhoud van 50 liter, een filteroppervlak van 1 m≤, een bedrijfsdruk van 6 bar en een zuigmond met een binnendiameter van 50 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.448,37

PFX 92 ATEX VOORFILTER

rupes atex voorfilter (voor turbines) pfx92 heeft een tankinhoud van 35 liter, een filteroppervlak van 8 m≤, een bedrijfsdruk van 6 bar, automatische filterreiniging en een zuigmondstuk met een binnendiameter van 75 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4.240,51

PT102

rupes zuil besturingseenheid pt102 heeft 2 elektrische aansluitingen voor gereedschappen, 2 luchtsnelkoppelingen, 1 serviceluchtsnelkoppeling, 2 gereedschappen en automatische inschakeling. type pt102c heeft ook automatische uitschakeling. afmetingen: 93x60x22 cm. gewicht: 22 kg. binnendiameter zuigmondstuk: 50/34.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.821,96

PT202

rupes zuilbesturingseenheid pt202 heeft 2 elektrische aansluitingen voor gereedschappen, 2 luchtsnelkoppelingen, 1 serviceluchtsnelkoppeling, 2 gereedschappen en automatische inschakeling (type pr202c heeft ook automatische uitschakeling). afmetingen type a: 80x60x22 cm. afmetingen type c: 180x60x22 cm. binnendiameter zuigmondstuk: 50/34 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2.209,34

STOFAFZUIGSYSTEEM TURBINE DUBBELE POMP HE1401

rupes afzuigturbine he1401 heeft een pomp met zijkanaal, automatische en handmatige filterreiniging, een multifunctioneel display, display filterprestaties en dubbele pomp energiebesparing. elektrische voeding: 380v 3 ph. vermogen: 8000/11 watt/pk. gewicht: 220 kg. maximale onderdruk: 2900 mm/h2o. geluidniveau: 73 db(a). tankinhoud: 50 liter. afzuigcapaciteit: 430+430 m3 per uur. filteroppervlak: 8 m2. aantal gereedschappen: 7 stuks. bedrijfsdruk: 6 bar. binnendiameter zuigmondstuk: 75 mm. afmetingen: 138x136x55 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14.426,23

STOFAFZUIGSYSTEEM TURBINE DUBBELE POMP HE1501

rupes afzuigturbine he1501 heeft een pomp met zijkanaal, automatische en handmatige filterreiniging, een multifunctioneel display, display filterprestaties en dubbele pomp energiebesparing. elektrische voeding: 380v 3 ph. vermogen: 11000/15 watt/pk. gewicht: 250 kg. maximale onderdruk: 2900 mm/h2o. geluidniveau: 75 db(a). tankinhoud: 50 liter. afzuigcapaciteit: 550+550 m3 per uur. filteroppervlak: 8 m2. aantal gereedschappen: 10 stuks. bedrijfsdruk: 6 bar. binnendiameter zuigmondstuk: 75 mm. afmetingen: 138x136x55 cm. wordt geleverd inclusief stofzakken 3 stuks (code 118.500) en luchtdrukregelaar (code 9gp01002).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17.185,03

STOFAFZUIGSYSTEEM TURBINE ENKELE POMP HE 201

rupes afzuigturbine he201 heeft een pomp met zijkanaal, automatische en handmatige filterreiniging en een display filterprestaties. elektrische voeding: 380v 3 ph. vermogen: 2200/3 watt/pk. gewicht: 130 kg. maximale onderdruk: 2900 mm/h2o. geluidniveau: 65 db(a). tankinhoud: 50 liter. afzuigcapaciteit: 320 m3 per uur. filteroppervlak: 4 m2. aantal gereedschappen: 2 stuks. bedrijfsdruk: 6 bar. binnendiameter zuigmondstuk: 75 mm. afmetingen: 138x98x55 cm. wordt geleverd inclusief stofzakken 3 stuks (code 118.500) en luchtdrukregelaar (code 9gp01002).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6.552,15

STOFAFZUIGSYSTEEM TURBINE HE 1301I

rupes afzuigturbine he1301i is de ideale oplossing voor centrale afzuigsystemen die maximale afzuigprestaties en energie-efficiŽntie vereisen. het heeft een pomp met zijkanaal, automatische en handmatige filterreiniging, een multifunctioneel display, display filterprestaties en energiebesparing. elektrische voeding: 380v 3 ph. vermogen: 7500/10 watt/pk. gewicht: 230 kg. maximale onderdruk: 2900 mm/h2o. geluidniveau: 75 db(a). tankinhoud: 50 liter. afzuigcapaciteit: 750 m3 per uur. filteroppervlak: 8 m2. aantal gereedschappen: 8 stuks. bedrijfsdruk: 6 bar. binnendiameter zuigmondstuk: 75 mm. afmetingen: 138x136x55 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16.610,28

STOFZUIGER IN KOFFER SV10E

rupes draagbare compacte stofzuiger sv10e is een zeer krachtige stofzuiger met een sterke 1150 watt motor. de ingebouwde elektrische startmodule en de luchtstroomregelaar bevorderen kwalitatief stofvrij schuren. deze schuurstofzuiger is net zo handig en praktisch als een gewone reiskoffer. hierdoor is het de ideale oplossing om te werken op bijvoorbeeld een stelling, een trap of in een boot. de stofzuigerslang kan ook op de uitlaat worden aangesloten, zodat deze machine tevens een luchtblazer en luchtpomp is. wordt geleverd met zuigslang van 4 meter, stofzak en toebehoren voor de reiniging.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

427,61

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn