DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

BIG FOOT TAS HARD

deze tas van hoogwaardige nylon met handige binnenvakken zorgt ervoor dat alle toebehoren zoals flessen polijstgel, pads, microvezeldoeken etc. georganiseerd kunnen worden meegenomen. naast deze zakken is er ook een speciale opbergplek met klittenband voor de polijstmachine. de tas is stevig gefabriceerd en dus perfect voor zwaar gebruik. afmetingen: 50 x 30 x 25 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

100,12

BIG FOOT TAS ZACHT

de zachte maar stevige big foot tas is geschikt om, dankzij de vele zakken, onder andere de lhr75 polijstmachine en alle toebehoren op een handige manier te vervoeren. afmeting: 40 x 30 x 25 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,13

BIGFOOT MILLE TAS

rupes mille bigfoot tas is een speciale draagtas die speciaal ontwikkeld is voor de rupes bigfoot mille gear driven polijstmachine. het is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. hierbij zijn de naden extra versterkt voor een extreem lange levensduur en intensief gebruik. dankzij de extra grote rits kan de tas makkelijk afgesloten worden, hoe vol de draagtas ook zit. de tas zelf is gemaakt van dik en stevig canvas waardoor de inhoud volledig beschermd en waterdicht is. de binnenkant voldoet alle gemakken waar een car-detailer behoefte aan heeft. zo biedt het hoofdvak voldoende ruimte voor de rupes bigfoot mille gear driven polijstmachine zelf, die tevens vastgezet kan worden d.m.v. klittenband. hiermee blijft de poetsmachine stevig vast zitten tijdens het dragen, autorijden of wegzetten. daarnaast is de binnenkant van de draagtas voorzien van 2 diepe zakken voor polijstschijven, 4 zakken voor 250 ml flessen polijstpasta en zakken voor microvezeldoeken en rollen afplaktape. het is voorzien van een verstelbare draagband. hiermee kan de band om de tas mee te dragen in iedere gewenst lengte aangepast worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

100,12

BIGFOOT ROTARY TAS VOOR POLIJSTMACHINE

rupes rotary bigfoot tas is een speciale draagtas die speciaal ontwikkeld is voor de rupes bigfoot lh19 roterende polijstmachine. het is gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. hierbij zijn de naden extra versterkt voor een extreem lange levensduur en intensief gebruik. dankzij de extra grote rits kan de tas makkelijk afgesloten worden, hoe vol de draagtas ook zit. de tas zelf is gemaakt van dik en stevig canvas waardoor de inhoud volledig beschermd en waterdicht is. de binnenkant van de tas voldoet aan alle gemakken waar een car-detailer behoefte aan heeft. zo biedt het hoofdvak voldoende ruimte voor de rupes bigfoot lh19 roterende polijstmachine zelf, die tevens vastgezet kan worden d.m.v. klittenband. hiermee blijft de poetsmachine stevig vast zitten tijdens het dragen, autorijden of wegzetten. daarnaast is de binnenkant van de draagtas voorzien van 2 diepe zakken voor polijstschijven, 4 zakken voor 250 ml flessen polijstpasta en zakken voor microvezeldoeken en rollen afplaktape. het is voorzien van een verstelbare draagband. hiermee kan de band om de tas mee te dragen in iedere gewenst lengte aangepast worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

100,12

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn