DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

DETERSOL TAPIJTREINIGER

rupes detersol is het ideale product om tapijt en automatten schoon te krijgen. het is machinaal te gebruiken, bijvoorbeeld met een tapijtreiniger of de tornador gun. de kracht waarmee de detersol op de matten wordt gespoten is van invloed op het eindresultaat, waardoor het niet geschikt is om met de hand te verwerken. bovendien laat het een heerlijk frisse geur achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

120,70

DOUBLE CLEAN

rupes double clean is een zeer sterk reinigingsmiddel voor in huis en voor het wassen van auto's, vrachtwagens, campers, garagevloeren en motor ruimtes. het kan ook als ontvetter gebruikt worden voor een spuitbeurt. het kan het beste direct op de vervuiling gespoten worden. het is zeer geschikt voor het verwijderen van allerhande wegvervuiling van auto's en trucks en het is eenvoudig aan te brengen door middel van een spons, met behulp van een sprayer of via een foamlans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

132,19

GLASREINIGER

rupes glas reiniger is een sterke reiniger die glaswerk snel en effectief reinigt en zorgt voor een streeploos resultaat. de hoge viscositeit voorkomt dat het product uitloopt op het glas. het wordt geleverd in luxe verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,67

L301 LEATHER FAST CLEANER

rupes leerreiniger is een sterke maar veilige leerreiniger. in één gemakkelijke stap wordt het leer gereinigd en geconditioneerd, waardoor scheuren en aderen voorkomen wordt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,18

M101 HOOG GECONCENTREERDE DETAILING SHAMPOO

rupes m101 high concentrated detailing shampoo is een hoog geconcentreerde geformuleerde shampoo voor het effectief reinigen van motorvoertuigen. deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van algemene delen en om de gelakte oppervlakken voor te bereiden op het polijsten. de innovatieve formule verwijdert veilig vuil uit de oppervlaktes en minimaliseert beschadigingen die mogelijk kunnen gebeuren tijdens het wassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

250,59

M606 SNELREINIGER

rupes m606 rapid cleaner detailer is een kant en klare reiniger voor het verwijderen van vlekken en stof tijdens wasbeurten. de zachte formule reinigt zonder de bestaande wax of beschermlaag te verwijderen. het is dus geschikt voor alle soorten oppervlaktes van harde, gladde oppervlakten met lak tot aan lichtmetalen velgen, gelcoat, glas, kunststof en metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,27

M707 CARNAUBA HOOG GLANS BESCHERMSHAMPOO

rupes m707 carnauba high gloss protective shampoo is een hoge kwaliteit onderhoud autoshampoo wat gebruikt wordt om vuil te verwijderen en om bescherming te bieden aan de autolak. het zorgt voor een superieure diepe glans en is meer dan alleen een wax. het is een microgeraffineerde soort wax waarin ontvetter bestendigde polymeerharsen zorgen voor een uitstekende duurzaamheid. het biedt tevens een spectaculaire glans die maanden houdt en het is makkelijk aan te brengen en af te nemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

234,50

MICROVEZEL DOEK

rupes microvezel doek is ideaal voor auto onderhoud: van het drogen tot het uitpoetsen en verwijderen van overtollig polijstmiddel. dankzij de structuur kan de doek stof verwijderen zonder krassen op de behandelde oppervlakken te veroorzaken. het kan gewassen en hergebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,60

MULTI PURPOSE DEGREASER CONCENTRATE

rupes multi ontvetter is een veelzijdige, sterk geconcentreerde reiniger voor vele materialen zoals (onbespoten) kunststof, banden, bekleding, motorruimte, interieur, leer, tapijt en zelfs beton. verdunbaar tussen 1:5 en 1:20 al naar gelang de hoeveelheid vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,21

P808 PROTECTIVE SEALANT

rupes p808 protective sealant biedt een duurzame bescherming die wel 6 maanden mee gaat aan het exterieur van motorvoertuigen. de synthetische formule beschermt tegen de meeste weersomstandigheden en het geeft ook een boost aan de glans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,83

SUPERFOAM INTERIEURREINIGER

rupes superfoam is een extreem krachtige interieurreiniger, geschikt voor het reinigen van stoelen, armsteunen en vloermatten. het creëert een schuimlaag die het vuil losweekt uit het interieur. vuil en restant van de reiniger kan daarna heel gemakkelijk worden afgenomen. het laat een heerlijk parfum achter, zodat de auto weer fris ruikt. daarnaast is het sneldrogend, dus er kan weer snel gebruik gemaakt worden van de stoelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

250,59

WHEEL FAST CLEANER

rupes wheel fast cleaner is een snelle en krachtige reiniger om vrijwel alle velgsoorten eenvoudig te reinigen. stof, remstof en ander vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon. eenmaal aangebracht is een kleurverandering in de reiniger zichtbaar, beginnend bij een neutrale, doorzichtige kleur tot een duidelijk rode kleur. op deze manier reageert het product met het vuil op de velgen. na een paar minuten inwerken, kunnen de velgen worden afgespoeld. inborstelen is niet nodig, tenzij het vuil erg aangekoekt is. het kan veilig gebruikt worden op stalen en aluminium velgen en de reiniger laat een schoon en glanzend resultaat achter, ook in de moeilijk te bereiken hoekjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,48

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn