DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

DOUBLE CLEAN

rupes double clean is een zeer sterk reinigingsmiddel voor in huis en voor het wassen van auto's, vrachtwagens, campers, garagevloeren en motor ruimtes. het kan ook als ontvetter gebruikt worden voor een spuitbeurt. het kan het beste direct op de vervuiling gespoten worden. het is zeer geschikt voor het verwijderen van allerhande wegvervuiling van auto's en trucks en het is eenvoudig aan te brengen door middel van een spons, met behulp van een sprayer of via een foamlans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

132,19

MICROVEZEL DOEK

rupes microvezel doek is ideaal voor auto onderhoud: van het drogen tot het uitpoetsen en verwijderen van overtollig polijstmiddel. dankzij de structuur kan de doek stof verwijderen zonder krassen op de behandelde oppervlakken te veroorzaken. het kan gewassen en hergebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,60

SUPERFOAM INTERIEURREINIGER

rupes superfoam is een extreem krachtige interieurreiniger, geschikt voor het reinigen van stoelen, armsteunen en vloermatten. het creŽert een schuimlaag die het vuil losweekt uit het interieur. vuil en restant van de reiniger kan daarna heel gemakkelijk worden afgenomen. het laat een heerlijk parfum achter, zodat de auto weer fris ruikt. daarnaast is het sneldrogend, dus er kan weer snel gebruik gemaakt worden van de stoelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

250,59

WHEEL FAST CLEANER

rupes wheel fast cleaner is een snelle en krachtige reiniger om vrijwel alle velgsoorten eenvoudig te reinigen. stof, remstof en ander vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon. eenmaal aangebracht is een kleurverandering in de reiniger zichtbaar, beginnend bij een neutrale, doorzichtige kleur tot een duidelijk rode kleur. op deze manier reageert het product met het vuil op de velgen. na een paar minuten inwerken, kunnen de velgen worden afgespoeld. inborstelen is niet nodig, tenzij het vuil erg aangekoekt is. het kan veilig gebruikt worden op stalen en aluminium velgen en de reiniger laat een schoon en glanzend resultaat achter, ook in de moeilijk te bereiken hoekjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,48

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn