DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

D201 INSPECTION DEGREASER

rupes d201 inspection degreaser is een geniaal controlemiddel om het resultaat van het poetsen te optimaliseren. het laat tevens een diepe hoogglans achter. het is op waterbasis, siliconenvrij en verwijdert eenvoudig oppervlaktevervuiling zoals olie, vuil en vingerafdrukken. het is daardoor het ideale product voor het evalueren van verfreparaties.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,20

MARINE G-WAX EXTREEM DUURZAAM

rupes extreme durability marine wax geeft de ultieme bescherming en absorbeert uv straling waardoor de boot 1 vaarseizoen als nieuw blijft. het is makkelijk in gebruik en ideaal voor grote oppervlakken. het product vormt een harde, langdurige hoogglanslaag en geeft bescherming tegen zoutwater en zonlicht. het is geschikt voor zowel hand als machinaal polijsten (800-1000 tpm).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,06

MARINE POLIJSTMIDDEL G-COARSE

rupes marine coarse compound is een professionele polijstpasta met grove korrel. het herstelt extreem verweerde, 'verkrijte', verkleurde en verouderde oppervlakten en verwijdert diepe krassen, hardnekkige vlekken en strepen. het is te gebruiken op harde materialen, zoals gelcoat, gelakt staal, hout en rvs.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,35

MARINE POLIJSTMIDDEL G-FINE

rupes marine fine compound is de fijnste polish/gel uit de professionele rupes marine serie voor een hoogglans afwerking van geschilderde oppervlakken of gelcoat (mits in goede conditie). het is geschikt voor het goed onderhouden van harde materialen zoals gelcoat, gelakt staal, hout en rvs op schepen of de uiteindelijke afwerking na de behandeling met rupes bigfoot marine grof/medium polish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,86

MARINE POLIJSTMIDDEL G-MEDIUM

rupes marine medium compound is de medium grove polish/gel uit de professionele rupes marine serie voor een hoogglans afwerking van geschilderde oppervlakken of gelcoat (mits in goede conditie). het is geschikt voor gedeeltelijk versleten en geoxideerde gelcoat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,86

MICROVEZEL DOEK

rupes microvezel doek is een speciale, ultra soft microvezel poetsdoek van 40 x 40 cm. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,79

MILLE GEL COMPOUND

rupes abrasive compound gel mille bevat schuurkorrels die geoptimaliseerd zijn voor geforceerd excentrisch (gear driven) polijstmachines zoals de rupes mille lk900e. door de verschillende bewegingen die een bepaald type polijstmachine kan maken is het belangrijk om een polijstmiddel te kiezen die bij de beweging past. dual action machines creŽren bijvoorbeeld minder warmte op het lakwerk dan roterende of geforceerd excentrische machines. het type polijstkorrel is helemaal afgestemd op de beweging en warmte ontwikkeling die ontstaat bij de geforceerd excentrische machines zodat er maximaal geprofiteerd kan worden van de kracht van deze polijstmachines. het is te gebruiken i.c.m. de yellow gear driven fine polishing pads van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,67

POLIJSTGEL MULTIPURPOSE

rupes polijstgel multipurpose is een polijstgel voor massieve oppervlakken, specifiek voor polyester en industriŽle toepassingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,62

POLIJSTGEL UHS

rupes polijstgel uhs is specifiek ontwikkeld voor de behandeling van krasvaste en keramische lakken en zorgt voor een mooie finish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,07

POLIJSTPASTA FIJN KERAMIK

rupes big foot polijstgel fijn keramik is een veel gebruikte polijstpasta door de makkelijke verwerking, lekkere geur en hoge glansgraad, ook op harde coatings. het is toepasbaar als laatste stap in het polijstproces en is geschikt voor automotive en scheepvaart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,38

POLIJSTPASTA GROF ZEPHIR

rupes big foot polijstgel grof zephir is een grove, licht verkrijtende polijstpasta met een sterk slijpende polijstkorrel die verfijnt na ca. 1 minuut polijsten. het zorgt voor snelle verwijdering van krassen (max. p1500) voor maximaal herstel en glans. het is geschikt voor automotive en de scheepvaart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,34

POLIJSTPASTA MEDIUM QUARZ

rupes big foot polijstgel medium quarz is een medium grove polijstpasta die nagenoeg niet indroogt en lang blijft slijpen. het is voor een snelle en goede correctie van lichte krassen en is een veilige manier van werken zonder hologrammen en met een hoge glansgraad als resultaat. het is met name geschikt voor automotive en de scheepvaart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,52

POLIJSTPASTA ULTRAFIJN DIAMOND

rupes big foot polijstgel ultra fijn diamond is een veel gebruikte polijstpasta dankzij de makkelijke verwerking, lekkere geur en hoge glansgraad op moeilijkere, zachte coatings. deze pasta heeft heel weinig slijpkracht, maar zorgt voor een enorme glansgraad. het zorgt voor een heldere, diepe kleur in de laatste stap van het polijstproces, is waterbestendig, wordt veel gebruik voor o.a. showroom- en beursmodellen en is met name geschikt voor automotive en de scheepvaart.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,52

ROTARY GEL COMPOUND

rupes abrasive compound gel rotary bevat schuurkorrels die geoptimaliseerd zijn voor roterende polijstmachines zoals de rupes bigfoot lh 19e rotary polisher. door de verschillende bewegingen die een bepaald type polijstmachine kan maken is het belangrijk om een polijstmiddel te kiezen die bij de beweging past. dual action machines creŽren bijvoorbeeld minder warmte op het lakwerk dan roterende of geforceerd excentrische machines. het type polijstkorrel is helemaal afgestemd op de beweging en warmte ontwikkelingdie ontstaat bij de geforceerde excentrische machines zodat er maximaal geprofiteerd kan worden van de kracht van deze polijstmachines. het is te gebruiken i.c.m. de yellow rotary fine polishing pads van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,59

SWIRL FINDER PEN LIGHT

rupes swirl finder pen light is een compacte, lichtgewicht led zaklamp voor het opsporen van swirls en hologrammen. het heeft een zoom functie om een compacte of juist brede lichtstraal te creŽren om verschillende lakdefecten beter zichtbaar te maken. het heeft 140 lumen en een clip om aan een shirt of zak vast te zetten. lengte: 148 mm, diameter 16 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,22

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn