DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Rupes

150MM SLIM MULTIHOLE DIRECT FLOW SCHUURPAD

rupes pad hard 150mm velcro multihole voor de rupes skorpio 3. de 49 multihole gaten zijn verbonden met de 10 luchtkanalen aan de zijkant van de steunschijf en leveren een indrukwekkende luchtstroom die de stofafzuiging bij het schuren van zowel horizontale als verticale vlakken verhoogt. dit garandeert een schoner oppervlak en daardoor betere werkomstandigheden. twee van de luchtkanalen aan de zijkant zijn rechtstreeks verbonden met het centrale gat met als doel om warmte af te voeren tijdens de schuurproces. dit model is ontworpen om een laag zwaartepunt te verkrijgen, waardoor een betere controle en nauwkeurigheid bij alle fasen van het schuurproces gegarandeerd is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

201,74

150MM STEUNPAD VOOR LHR21ES

rupes pad 150mm velcro m8 is geschikt voor o.a. de bigfoot foam polijstpads. het is van essentieel belang voor de stabiliteit van het bigfoot systeem. het is vervaardigd uit geŰxpandeerd polyurethaan, is bijzonder goed bestand tegen mechanische belastingen en samen met de bigfoot schuim polijstpad worden trillingen tot een minimum verminderd. de speciale perforaties in de pad zijn ontworpen om een betere luchtstroom die creŰren die helpen om eventuele warmte tijdens het polijsten te verdrijven. het is geschikt voor de rupes foam pads 150/180 en 150/170.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,55

6 INCH BACKING PLATE

rupes backing pad 150 mm 6" voor lk900e. verpakking bevat 5 stuks


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

241,40

75 MM STEUNPAD 3/8 INWENDIG VOOR LH76L-LH76P

rupes pad d.75 3/8 inwendig is geschikt voor de rupes lh76l en lh76p poetsmachines. deze 75 mm schuurpad heeft een velcro klittenband hechting en is zonder gaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,73

BACKING PAD 125 MM VOOR LK900E

rupes backing pad 125 mm 5" voor lk900e. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

229,90

BIGFOOT CLAW PAD TOOL

rupes bigfoot claw pad tool is voor het schoonmaken, verwijderen en vervangen van de pad. het verlengt de levensduur van de pad en verhoogt de productiviteit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,09

FOAM PAD ROTARY

rupes velcro polijst foam pad rotary heeft een dikte van 25 mm en open cel materiaal om verhitting te minimaliseren. het specifieke profiel van de foam helpt om contact te voorkomen tussen het te bewerken oppervlakte en de velcro steunpad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,14

FOAM POLIJSTPADS

rupes velcro foam pad voor de ibrid nano.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

205,76

HQ400 SCHUURFILM 125MM/150MM

rupes hq400 film heeft geen papier als drager, maar een sterke polyesterfilm. dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan er strak en effectief worden geschuurd en gaat de schuurzool langer mee.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,38

HQ400 SCHUURFILM 80X130

rupes hq400 film 80 x 130 mm heeft geen papier als drager maar een sterke polyesterfilm. dit gaat langer mee dan traditionele producten. dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan er strak en effectief geschuurd worden en gaat daarnaast de schuurzool langer mee. de gaten zijn meer naar buiten geplaatst voor precieze aansluiting op de buitenste gaten van rupes le71 en le21.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,58

HQ400 SCHUURFILM 90 MM 7 GATEN 100 STUKS

rupes hq400 film abrasive 90 mm disc 7 holes is een nieuwe lijn schuurfilm met polyesterfilm als drager in plaats van papier. dit innovatieve schuurmateriaal gaat langer mee dan traditionele producten. dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan strak en effectief geschuurd worden. ook gaat de schuurzool langer mee. de flexibiliteit en de stabiliteit maakt dit product uitermate geschikt voor het schuren van randen, hoeken en onregelmatige oppervlakken. de schuurfilm blijft vormvast tot de laatste schuurkorrel zijn werk heeft gedaan. het materiaal scheurt en vervormt niet, ook niet aan de randen, en het is niet gevoelig voor vocht. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,38

HQ400 SCHUURFILM DELTA

rupes hq400 film delta heeft geen papier als drager maar een sterke polyesterfilm. dit gaat langer mee dan traditionele producten. dankzij de sterke en vormvaste polyester drager kan er strak en effectief geschuurd worden en gaat daarnaast de schuurzool langer mee.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,20

INTERFACE PAD

rupes interface pad soft met een diameter van 125 mm voor de excentrische schuurmachine lhr12e. verpakking bevat 2 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,99

INTERFACE PAD VOOR LD30

rupes velcro-stick-it interface voor ld30 is een zachte interface pad met klithechting met een diameter van 30 mm voor de schuurmachine ld30.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,24

LH19 ROTARY STEUNSCHIJVEN

rupes velcro m14 polijst backing pad voor rotary is speciaal ontwikkeld voor de rupes lh19e rotary polijstmachine. het is voorzien van een m14 aansluiting en heeft een velcro klittenband hechting voor polijstschijven. dankzij deze 3 verschillende maten kan de polijstmachine omgebouwd worden naar een machine met een grotere en kleine steunpad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

172,43

MICROFIBER POLIJSTPADS

rupes microvezel polijstpads voor excentrisch roterende polijstmachines. ze zijn ontwikkeld om diepe swirls, krasjes en oxidatie te verwijderen. de vezels zijn kort en staan dicht op elkaar. ze geven uitstekende correctie maar laten toch een mooie finish achter. ze zijn te gebruiken in combinatie met de zwaardere polishing compounds van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,95

MILLE GEAR DRIVEN POLISHING PAD

rupes velcro polijst foam pad is speciaal ontworpen om te gebruiken met de rupes bigfoot mille lk900e. door de speciaal ontworpen vorm kan er maximaal gebruik worden gemaakt van de geforceerd excentrische beweging. door de trapezevorm, gecombineerd met het lage profiel, is het perfect voor een optimale overbrenging van kracht. dit geeft dus een maximaal resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,59

MP330 SCHUURPAPIER

rupes mp330 multifunctionele schuurfilm heeft hoge schuurefficientie en zorgt voor een strak resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,87

PAD VELCRO 75 MM

rupes pad velcro 75 mm met m6-aansluiting m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,33

POLIJSTSCHIJF FIJN

rupes big foot polijstschijf fijn is een fijne, licht slijpende en makkelijk verwerkbare polijstschijf. het is met name geschikt voor het polijsten van oppervlakken, de verwijdering van microkrasjes als gevolg van eerdere polijstwerkzaamheden en het perfectioneren van een onderhouden lak. ook vers gespoten lakken kunnen hiermee sneller behandeld worden omdat er weinig warmte gecreŰerd wordt. de gebruikte kunstharsen zorgen voor een zeer fijne celstructuur en een medium zacht materiaal, waardoor het glansvermogen van de gebruikte polijstpasta versterkt, zonder dat het slijpvermogen verloren gaat. niet geschikt voor polijstpasta's voor grof polijstwerk en polijstpasta's met niet-vloeibare emulsie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSCHIJF GROF

rupes polijstschijf grof is speciaal ontworpen voor gebruik samen met de zephir coarse polijstgel en de lhr15 big foot machine. ook andere polijstmachines met een 125 mm steunplaat kunnen gebruikt worden met deze pad. de pad heeft een trapeze vorm met een hoek van 24 graden om veiliger te kunnen werken. de open cel zorgt voor goede afvoer van warmte, overtollig polijstmiddel en dode lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSCHIJF GROF 80/100MM

rupes big foot polijstschijf grof d. 80-100mm is geschikt voor de lhr 75 en de lhr 75emini. het is een harde schijf met een grote structuur en is sterk slijpend. de celstructuur van dit opgeschuimd plastic versterkt het slijpvermogen van de gebruikte polijstpasta, wat het polijsten aanzienlijk versneld. het is met name geschikt voor het corrigeren van onvolkomenheden in lakwerk en de verwijdering van diepe schuurkrassen en slijtagesporen. het is niet geschikt voor heel harde en ôkeramischeö laklagen en polijstpastaĺs met niet-vloeibare emulsie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,11

POLIJSTSCHIJF MEDIUM

rupes big foot polijstschijf medium is een medium harde polijstschijf met een medium structuur. het is met name geschikt voor het corrigeren van onvolkomenheden in lakwerk en de verwijdering van schuurkrassen zoals wasstraatschades. het is geschikt voor universeel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSCHIJF UHS

rupes big foot polijstschijf uhs is een harde, stugge foampad met een medium structuur. het is met name geschikt voor het corrigeren van ultra high solid laksoorten, verwijdert imperfecties en laat een hoogglans achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLIJSTSCHIJF ULTRA FIJN

rupes big foot polijstschijf ultra fijn is een ultrafijne, zeer licht slijpende en makkelijk verwerkbare polijstschijf. het heeft een zeer fijne celstructuur en zachte consistentie en is speciaal gemaakt voor de finishing van zachte, zeer gevoelige en sticky hoogglanslakken. het is ideaal voor lakken die in de spotlights staan zoals op beurzen en in de showroom.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,43

POLISHING BACKING PAD 125 MM

rupes polishing backing pad 125 mm velcro 5/8 voor rotary. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

172,43

REINIGINGS BORSTELS

rupes reinigingsborstel. het is geschikt voor de ibrid nano. verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

68,97

SCHUURPAD 5/16

rupes schuurpad 150 mm velcro is een steunschijf met een diameter van 150 mm voor de rupes br3, br6, br9, br65ae, br55, br106, br109, br112, ta151, ta531 en de ta551 schuurmachine. het beschikt over velcro klitteband hechting en is voorzien van een 5/16 aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,11

SCHUURPAD HARD VOOR AK/TA/EK-SERIES

rupes schuurpad velcro 200 mm 8 gaten voor ak-ta-ek is een harde schuurpad met een omtrek van 200 mm met klithechting en 8 stofgaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

63,74

SCHUURPAD M14

rupes pad velcro 200 mm m14 is een harde schuurpad met klithechting met een diameter van 200 mm. het is geschikt voor apparaten met een m14-aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,05

SCHUURPAD M8

rupes schuurpad 150 mm velcro multihole m8 is geschikt voor de rupes br-, er-, lhr21- en rh-serie met m8 aansluiting. het gatenpatroon (maar liefst 49 afzuiggaten) zorgt voor optimale afzuiging van materiaal en hitte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,41

SCHUURPAD VOOR AK/TA/BK

rupes schuurpad velcro 150 mm 6+8+1 gaten is een harde schuurpad met 6+8+1 gaten en een velcro klittebandhechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,20

SCHUURPAD VOOR BR/TA-SERIES

rupes schuurpad hard 150mm velcro 6+1 gaten 5-16 is een dunne steunschijf voor de rupes br3, br6, br9, br65ae, br55, br106, br109, br112, ta151, ta531 en de ta551 schuurmachines. deze zachte schuurpad met een diameter van 150 mm beschikt over 6+1 stofgaten en een velcro klitteband hechting en het is voorzien van een 5/16" aansluiting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,11

SCHUURPAD VOOR EK/BK/AK-SERIES

rupes schuurpad met een diameter van 150 mm voor de rupes ek-serie, bk-serie en ak-serie schuurmachines. deze harde schuurpad beschikt over 6+1 stofgaten en een velcro klitteband hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,45

SCHUURPAD VOOR ER/RH

rupes schuurpad 125 mm voor er123-125-155-rh 5 met 8+8+1 stofgaten voor de er- en rh-schuurmachines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,62

SCHUURPAD VOOR LR21

rupes schuurpad 125mm velcro 8+1 gaten voor lr21 is een zachte schuurpad met 8 stofgaten en klithechting voor de schuurmachine lr21.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,00

SCHUURPAD VOOR LR71

rupes schuurpad 125 mm velcro met klithechting en 8+1 stofgaten voor de excentrische schuurmachine lr71. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,51

SCHUURPAD VOOR RA125A

rupes schuurpad voor ra125a is een harde schuurpad met klithechting voor de schuurmachine ra125a. deze pad heeft een omtrek van 125 mm en 8 stofgaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,00

SCHUURPAD VOOR RA75

rupes schuurpad 75 mm velcro soft 5-16 voor ra75 heeft een velcro klitteband hechting en is zonder gaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,87

SCHUURPAD VOOR RA75A

rupes schuurpad 75mm velcro soft 3 gaten 5-16 voor ra75a beschikt over 3 gaten en een velcro klitteband hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,00

SCHUURPAD VOOR RH/BR/LHR21/LHR15

rupes schuurpad 150mm velcro slim multihole m8 is voorzien van klitteband van hoge kwaliteit en biedt een grote mechanische weerstand en duurzaamheid, speciaal aan de kanten van de draaischijf, en tegelijkertijd een optimale kleefkracht van de schuurschijf en een gemakkelijke verwijdering van de versleten schijf. de schuurpad is van spoiler gerealiseerd in thermoplastisch materiaal, exclusief in haar soort, uiterst bestendig en antischurend. de gepatenteerde spoiler dient als steunoppervlak voor de "antispinning"-kap en maakt een afzuigruimte voor de 49 loodrechte gaten op het werkoppervlak. het centrale gedeelte van de draaischijf is van meegeperste polyurethaan. dit productieproces garandeert aan het eindproduct een hogere weerstand en de mogelijkheid om de hardheidsgraad te wijzigen in soft of hard.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,28

SCHUURPAD VOOR TA11

rupes schuurpad d.50 mm velcro voor ta11 is een harde schuurpad met klithechting en een diameter van 50 mm voor machines met een m6 verbinding, zoals de ta11.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,15

SCHUURPAD ZACHT VOOR LR31

rupes schuurpad 150mm velcro multihole voor lr31 is een 150 mm zachte schuurpad voor de lr31ae schuurmachine. het bevat 6+8+1 gaten en is voorzien van een velcro klitteband hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,31

SCHUURPAPIER 100 STUKS

rupes zelfklevende schuurschijf voor denibbing. het heeft een diameter van 35 mm. verpakking bevat 100 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,19

SCHUURROL NYLON VOOR HOUT

rupes schuurrol nylon borstel voor hout is een nylonborstel voor het naschuren op hout, na het gebruik van staalborstels. deze rol heeft een schuurroldiameter van 100 mm, een gatdiameter van 19 mm en een maximaal toerental van 6800 r.p.m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

264,39

SCHUURROL VOOR HOUT

rupes stalen schuurrol voor hout is geschikt om te gebruiken met de satineermachines van rupes (o.a. sr200ae en sr100aen). deze rol heeft een schuurroldiameter van 100 mm, een gatdiameter van 19 mm en een maximaal toerental van 6800 r.p.m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

143,12

SCHUURROL VOOR STAAL

rupes schuurrol voor staal is een schuurwiel met afwisselend een laagje scotch brite en een velletje schuurpapier. hiermee kan gecombineerd geschuurd en afgewerkt worden. het is perfect voor het verwijderen van schuurkrassen op roestvast staal. schuurroldiameter: 100 mm. ě gat: 19 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,54

SCHUURZOOL VOOR ER/RH

rupes schuurzool met een diameter van 125 mm, 8+8+1 gaten en een m8-m hulpstukaansluiting. het is geschikt voor de er en rh machines.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,62

SOFT ADAPTER INTERFACE PAD 150MM

rupes schuurpad soft adapter interface pad heeft een velcro hechting, is 4 mm dik, voorzien van multiholes en wordt geplaatst tussen het schuurpapier en de schuurpad. de soft adapter zorgt met name op oneffen oppervlakken voor een gelijkmatige drukverdeling. wordt geleverd per 4 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,34

STEUNPAD VOOR BIG FOOT GREY 150MM

rupes big foot 150mm backingplate is geschikt voor de big foot lhr21es in combinatie met de rupes 150/180 foam pads. het gewicht van deze steunpad in combinatie met de rupes foampads is afgestemd op het cotragewicht in de big foot machine en reduceert zo de vibraties. de gaten zorgen voor een warmte afvoer, wat oververhitting in de foampad voorkomt. het is niet geschikt voor de rupes microfiber pads.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1.793,22

STEUNSCHIJF

rupes vulcofix steunschijf voor fiberschijven met een gat van 22 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,82

STEUNSCHIJF 110MM

rupes velcro steunpad 110 mm m14 is een steunschijf met klittebandhechting met een omtrek voor 110 mm voor machines met een m14 verbinding, zoals de lh16, lh18 of lh22.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,10

STEUNSCHIJF 178MM VOOR LH16/LH18/LH22

rupes steunschijf vulkofix 178 mm is geschikt voor machines met een m14 verbinding, zoals lh16/lh18 en lh22.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,00

STEUNSCHIJF 50MM

rupes steunschijf 50mm velcro voor rupes nano bigfoot ibrid foam pad. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,32

STEUNSCHIJF M14

rupes steunschijf met klitteband hechting voor m14-verbindingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,18

STEUNSCHIJF VELCRO 150 MM HARD BR-TA-RA

rupes pad velcro d. 150 mm 15 gaten 5/16" hard heeft een diameter van 150 mm, een velcro interface, 6+8+1 gaten en een 5/16"-m aansluiting. het is geschikt voor de rupes series br-ta-ra.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,11

STEUNSCHIJF VOOR LD30

rupes pad d.30 mm velcro voor ld30 is een steunschijf met klithechting, een m10-verbinding en een diameter van 30 mm voor de schuurmachine ld30 van rupes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,02

STEUNSCHIJF VOOR LH75P

rupes pad d. 75 voor lh75p is een harde velcro klitteband 50 mm steunpad voor de pneumatische lh75p poetsmachine.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,21

STEUNSCHIJF VOOR LHR150

rupes steunschijf velcro d.125 mm voor lhr150 is een harde steunschijf die beschikt over een 5/16"-m schroefdraad en een velcro klittebandhechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,64

STEUNSCHIJF VOOR LHR75

rupes steunschijf 75mm velcro soft m6 is een schuurzool voor de rupes bigfoot lhr75e/lhr75 poetsmachines. deze steunpad is voorzien van een velcro klitteband hechting, 6 gaten en een m6 aansluiting. het is te gebruiken in combinatie met rupes foam en microvezel pads.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,87

STEUNSCHIJF VOOR RUPES BIGFOOT IBRID 30MM

rupes steunschijf 30mm velcro is geschikt voor rupes 40 mm foam pads en past allÚÚn op de rupes bigfoot ibrid. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,72

STEUNSCHIJF VOOR SCHUREN/DENIBBEN 34MM

steunschijf 30mm velcro voor rupes nano bigfoot ibrid. verpakking bevat 5 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,16

WOOL POLISHING PAD

rupes wolpad is geschikt voor zowel excentrische machines met vrije rotatie om de eigen as (lhr75, duetto, lhr15 en lhr21 serie) als de geforceerd excentrische machines (mille lk900e). de wolpad is gemaakt van 100% natuurlijke vezels, bevestigd op een polyester foamlaag. tijdens het gehele productieproces wordt de kwaliteit nauwlettend in de gaten gehouden om constante kwaliteit te waarborgen. het heeft een stevigere dichtere foam laag zodat de beweging van de polijstmachine maximaal wordt overgebracht op het oppervlak. hiermee wordt er extra polijstkracht gecreŰerd. het heeft twee verschillende vezel lengtes. het voordeel hiervan is dat er hierdoor een betere slijpgraad balans wordt gecreŰerd waarbij de kortere haartjes krachtiger kunnen polijsten en de langere haartjes een mooiere finish achterlaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,29

X-CUT SCHUURFOAM

rupes x-cut schuurfoam is een schuurpad met klithechting, speciaal ontwikkeld voor het nat schuren. het zorgt voor een glad resultaat zonder krassen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,24

ZOOL DELTA VOOR RUPES LS 71T EN LS 71TE

rupes delta pad voor ls71 is voor optimaal gebruik van het hq400 film schuurmateriaal met 7 + 3 extra gaten. het heeft geen 4 opstaande randjes bij de schroefgaten aan de bovenzijde in tegenstelling tot de delta zool voor de ls 21 die deze opstaande randjes wel heeft. de zool past alleen rechtstreeks op de ls 71 machines en past niet op de metalen voet van de ls 21.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,77

Rupes
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn