DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Seapower

CLEANER EN WAX

seapower cleaner en wax is een "one-step" reiniger en was op basis van zuivere carnaubawas. de unieke combinatie is eenvoudig aan te brengen en biedt een optimale bescherming gedurende meerdere maanden. het verwijdert alle verontreiniging, beschermt en laat een langdurige hoogglans achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,35

INFLATABLE BOAT CLEANER

seapower inflatable boat cleaner is speciaal ontwikkeld voor het veilig reinigen en onderhouden van alle butyl, hypalon, rubber en vinyl boten en oppervlakken. het verwijdert op eenvoudige wijze hardnekkige vervuiling en vlekken, zoals teer, dieselolie en schoenzoolvlekken en vertraagt tevens het verouderingsproces van deze flexibele oppervlakken. door de samenstelling voorkomt de cleaner dat rubber en vinyl in de zon kleverig wordt en gaat barsten. hierdoor is dit product tevens bijzonder geschikt voor het reinigen van stootwillen (fenders).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,35

METAL POLISH

seapower metal polish is speciaal voor de verwijdering van oxidatie en zoutwater corrosie op diverse metalen, zoals aluminium, magnesium, koper, brons, messing, chroom en rvs. het is niet geschikt voor geanodiseerde aluminium masten en gieken en het maakt tevens vergeeld plexiglas en lexaan weer helder en herstelt kleine krasjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,77

SEAPOWER COLOR RESTORER

seapower color restorer is voor glans- en kleurherstel van doffe en verweerde oppervlakken. wanneer het oppervlak dof en mat geslagen is, zal het goed moeten worden gepolijst. het brengt de originele kleur en glans weer terug zonder de gelcoat te beschadigen. het verwijdert tevens zware oxidatie, aanslag en grauwsluier en zelfs donkere kleuren in het polyester worden weer als nieuw.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,92

SUPER POLY BOAT WAX

seapower super poly boat wax is geschikt voor oppervlakken die bloot staan aan weersinvloeden, verwering en uv-straling. nadat de ernstige vervuiling en oxidatie van het oppervlak eerst is verwijderd, zal het oppervlak opnieuw moeten worden voorzien van een beschermende waslaag. deze wax bevat een natuurzuivere was van de carnauba palmboom, vult de porien van het oppervlak en beschermt daardoor polyester en geschilderde oppervlakken gedurende een heel seizoen. deze natuurlijke "once a year wax" is gemakkelijk aan te brengen en door zijn hardheid bijzonder water- en weerbestendig en geeft een fraai hoogglanzend eindresultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,92

WASH-N-WAX BOAT SOAP

seapower wash-n-wax boat soap is een sterk geconcentreerde zeep waardoor slechts een kleine hoeveelheid nodig is voor de regelmatige wasbeurt van de boot, auto of caravan. het is vetoplossend zonder de aanwezige waslaag aan te tasten en laat na droging een schoon, streeploos en waterafstotend oppervlak achter. het is biologisch afbreekbaar, ph-neutraal en kan worden gebruikt voor het reinigen van alle oppervlakken inclusief 1- en 2-componenten laksystemen, metalen, rubber en onbewerkt hout.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,22

Seapower
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn