DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sia

7972 SIASPONGE PAD

sia 7972 siasponge pad is uitermate geschikt voor de bewerking op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals radiatoren, deurgrepen of bumpers. in tegenstelling tot schuurpapier kan deze soft pad zonder knikken gevouwen worden, daardoor wordt schade aan de lak vermeden. de pad heefteen hoge scheurbestendigheid, is machinaal inzetbaar en zeer flexibel. het is geschikt voor het schuren van kunststoffen voor aanbrengen van de grondlaag, het opschuren van grondlagen vr het aanbrengen van vulmiddel, het fijn schuren van vulmiddel, het opschuren zonder vormverandering van het oppervlak, het matteren van lakken en het tussenschuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,22

7983 SIASPONGE PAD

sia 7983 siasponge pad met extra zacht dragermateriaal past zich uitstekend aan alle geprofileerde en geronde werkstukken aan en vertoont een heel geringe verstoppingstendens bij vulmiddelen evenals lak- en verftoepassingen. deze eigenschappen garanderen een gelijkmatig en perfect schuurbeeld zonder krassen. voor speciale toepassingen kan de pad ook vochtig ingezet worden. met deze pad schuurt de lak of verf niet door, het zorgt voor een perfecte aanpassing aan het werkstuk en weinig verstopping. ook is de pad meermaals te gebruiken. het is geschikt voor het opruwen van hout, kunststof of metaal vr het aanbrengen van verf, het fijnschuren van vulmiddel, het schuren van vlakken, rondingen en profielen en het opruwen zonder vormverandering van het oppervlak.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,14

HANDSCHUURPAD

sia handschuurpad is een flexibel en zacht schuurblok, te gebruiken voor het schuren met schuurschijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,05

POETSSCHIJF

sia poetsschijf kan worden gebruikt bij het polijsten van diverse materialen. de lamsvelschijven en gele schijven zijn met name geschikt voor het polijsten van (oude) lak. de zwarte polijstschijven zijn met name geschikt voor het verwijderen van hologrammen of voor de verzegeling. de applicatiepuck is ergonomisch gevormd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,53

SIAVLIES SPONZEN

sia siavlies spons past zich goed aan alle vormen aan, in het bijzonder aan moeilijk toegankelijke plaatsen. het is geschikt voor zowel nat als droog schuren, zonder dat de schuurkant volloopt. het is vooral geschikt voor het aansluipen van grondlagen en het matteren van metaalachtige laklagen en gevoelige soorten verf en lak. verpakking bevat 6 stuks.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,19

Sia
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn