DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sigma

AIR PURE SUPERMATT

sigma air pure supermatt is een luchtzuiverende, watergedragen, supermatte muurverf voor binnen op basis van biobased grondstoffen. het zuivert 70% van de formaldehyde uit de binnenlucht, is 45% biobased, heeft een supermat eindresultaat en is gemakkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het afwerken van wanden en plafonds die een fraaie, esthetische uitstraling moeten krijgen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en het overschilderen van glasweefsel, glasvlies, bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. het is schrobklasse 2 volgens nen en 13300. rendement: ca. 7,5-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,05

AMAROL PRIMER

sigma amarol primer is een vochtregulerende grond- en overgrondverf op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is tevens te gebruiken over bestaande, intacte alkydharsverflagen. het is uitstekend overschilderbaar met alkydhardverven zoals sigma amarol gloss of sigma schakelverf semi-gloss. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,85

EGALISATIEPLEISTER KALKVRIJ

sigma egalisatiepleister kalkvrij is een kalkvrije reparatie- en egalisatiepleister voor binnen op basis van alkalivaste, weekmakervrije kunstharsdispersie. het is geschikt voor het egaliseren van nieuwe ondergronden in de prefab-bouw in lagen van 0 tot 2 mm. het is pastavorming en heeft een hoog vullend vermogen. verbruik: ca. 2 kg per m per mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,21

FACADE COAT ARCADE MATT

sigma facade coat arcade matt is een watergedragen gevelverf voor beschut buitenwerk op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor de afwerking van gevels of geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

119,72

FACADE COAT MATT

sigma facade coat matt (voorheen sigma facade pearlcoat matt) is een watergedragen gevelverf met licht waterparelend effect (na 4 weken droging) op basis van acrylaatdispersie versterkt met siloxanen. het zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten. de verffilm is regendicht, maar toch waterdampdoorlatend. zo blijft de hechting optimaal en behoudt de ondergrond zijn isolatiewaarde. het is gemakkelijk in het gebruik. het vernet onder invloed van uv-licht en is dus ongeschikt voor binnen. rendement: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

87,24

FACADE MUROLAC MATT

sigma faade murolac matt is een oplosmiddelhoudende gevelverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeer. het is geschikt voor de afwerking van gevels of geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven. verbruik: ca. 6-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

122,73

FACADE PRIM AQUA

sigma faade prim aqua is een dekkende grondlaag op basis van acrylaatdispersie voor sigma faade gevelverfsystemen. het is te gebruiken op licht tot matig zuigende ondergronden en tevens toe te passen op bestaande kunstharsgebonden gevelverven, minerale gevelverven, kunstharsgebonden pleisters en minerale pleisters. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. rendement: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

117,72

FACADE PRIM SYNTHETISCH

sigma faade prim synthetisch is een oplosmiddelhoudende gepigmenteerde gevelprimer en fixeermiddel op basis van acrylaathars voor buiten. het is geschikt voor het fixeren van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en bestaande silicaat-afwerkingen. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca 5-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

161,77

FACADE TOPCOAT FLEX MATT

sigma faade topcoat flex matt is een watergedragen, fluweelmat, waterdicht, elastisch gevelverfsysteem voor buiten op basis van uv-vernettende acrylaatcopolymeerdispersies. het is geschikt voor de bescherming en decoratie van woon- en industrile gebouwen waar een blijvende overbrugging van krimp-, haarscheurtjes en scheuren noodzakelijk is tot een breedte van 1,25 mm. het is ook toepasbaar als preventief systeem tegen haarscheurtjes. het is geschikt voor het afwerken van metselwerk, beton, cement, buitenpleisters en oude goed hechtende verflagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

188,05

FACADE TOPCOAT MATT

sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf voor buiten op basis van hydro pliolite. het kenmerkt zich door zijn uitstekende buitenduurzaamheid en lage waterdampdiffusieweerstand. dankzij zijn hoge co2-dampdiffusieweerstand is deze muurverf bovendien carbonatatieremmend. dat maakt het uitermate geschikt voor de bescherming van beton. het is tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. het is bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. verbruik: ca. 6-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

204,57

FACADE TOPCOAT PROTECT SOFT SATIN

sigma faade topcoat protect soft satin is een extreem duurzame gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie. het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen, het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en voor het afwerken van thermisch verzinkt staal en hard pvc. buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. verbruik: ca. 7-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

132,48

FAADE TOPCOAT QUARTZ MATT

sigma faade topcoat quartz matt is een watergedragenkwartshoudende gevelverf op basis van acrylaat-copolymeer. het is een gemakkelijk verwerkbare kwartsverf met een fijnkorrelige, ronde structuur. het is zowel buiten als binnen toe te passen en de decoratieve kwartstructuur is waterdampdoorlatend. dankzij de hoge co2-dampdiffusieweerstand is het carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. daarnaast biedt het een uitstekende grondlaag voor sierpleisters. verbruik: ca. 300 ml per m per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

130,81

FACADE TOPCOAT SATIN

sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf. het is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. het kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge co2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. door de hoge co2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. verbruik: ca. 6-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,68

FACADE TOPCOAT SELF-CLEAN MATT

sigma faade topcoat self-clean matt is een watergedragen zelfreinigende gevelverf op basis van 100% acrylaatdispersie en nps-technologie. het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton, pleisterwerk en cementgebonden plaatmaterialen en voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: ca. 6-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

151,54

FLEXIDUR FIX

sigma flexidur fix is een witte 2-componenten houtimpregneer voor de voorbehandeling van houtconstructies. het bewerkstelligt een goede hechting tussen hout en de sigma flexidur reparatiemiddelen. het is toepasbaar bij temperaturen tussen 0c en 30c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,34

FLEXIDUR REPAIR 1

sigma flexidur repair 1 is een duurzame, sneldrogende, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor kleine reparaties. het is sneldrogend (ca. na 1 uur overschilderbaar), heeft een uitstekend standvermogen, is blijvend elastisch, soepel verwerkbaar en uitstekend moduleerbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,50

FLEXIDUR REPAIR 16 2K

sigma flexidur repair 16 is een 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor het herstellen van aangetast hout, noesten en harsgangen en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. het is na ca. 16 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,46

FLEXIDUR WINDOWSEAL

sigma flexidur windowseal is een duurzame, oplosmiddelvrije en blijvend elastische beglazingskit. het is gemakkelijk verwerkbaar, goed overschilderbaar, krimpvrij en vocht- en uv-bestendig, heeft een hoge mechanische sterkte en een zeer snelle uitharding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,23

FLEXIDUR WK (FLEXIDUR REPAIR 4)

sigma flexidur repair 4 is een 2-componenten epoxy reparatiemiddel voor in de winter, toe te passen tussen de 0 en 15 graden. het is te gebruiken voor effectieve en duurzame houtreparatie en bijzonder geschikt voor pastareparatie, lamineren en deelkozijnrenovatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,08

FLEXIDUR WOODSEAL

sigma flexidur woodseal is een oplosmiddelvrij, 2-componenten, blijvend elastisch lijm- en afdichtingsmiddel op basis van epoxy. het heeft een zeer hoge lijmkracht en is geschikt voor het volledig afdichten van kopse kanten, randafdichtingen en onbeschermd hout. het is ook in te zetten voor het herstellen van hout met oppervlakkige gebreken, zoals scheurvorming en openstaande vingerlassen (vliessysteem). het kan worden toegepast bij temperaturen van 10c tot 30c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,49

HYDROPHOB AQ

sigma hydrophob aq is een watergedragen hydrofobeermiddel op basis van amino-functionele siloxaanverbindingen en fluorcomponenten. het is geschikt voor het behandelen van gevels van baksteen, kalkzandsteen, beton, cellenbeton en natuursteen, alsmede gevels die met cementpleister zijn afgewerkt. het is tevens geschikt voor het voorstrijken van cellenbeton en kalkzandsteengevels die met kwartsverven worden geschilderd, zoals sigma siloxan kwarts matt. het heft de capillaire werking van poreuze minerale bouwmaterialen op en maakt steenachtige bouwmaterialen aan het oppervlak waterafstotend, zodat regenwater niet kan indringen en de buitenmuur zijn isolatiewaarde behoudt. door behandeling krijgen olieachtige verontreinigingen, zoals uitlaatgassen van autos en uitstoot van zware industrie, geen vat op de gevel. dit voorkomt vorstschade, vervuiling, zoutuitslag, algen en schimmelvorming. het geeft geen kleur aan bouwmaterialen en is vochtregulerend: het vocht kan uit het bouwmateriaal verdampen. verbruiksindicatie baksteen: 0,25-0,75 liter per m. kalkzandsteen: 0,50-0,80 liter per m. cellenbeton: 0,50-1,00 liter per m. natuursteen: 0,25-1,00 liter per m.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

152,50

KWARTS MATT

sigma kwarts matt is een watergedragen, matte kwartsverf met een scherpe, grofkorrelige structuur voor een fraaie afwerking van binnenmuren. de verf heeft een hoge slijt- en stootvastheid, is waterdampdoorlatend, goed wasbaar en nat schrobbaar. het is geschikt als verfraaiende afwerking voor o.a. beton, cellenbeton, metselwerk, gipselementen, gipskartonplaten, spaanplaat, en goed hechtende oude verflagen. het is ook toepasbaar als grondlaag in sierpleisterssystemen. verbruik: ca. 2-3 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,32

MEMO PAINT

sigma memo paint maakt iedere egale oppervlakte beschrijfbaar en wisbaar met whiteboardstiften of chalkmarkers. het is leuk voor in de hal of in de keuken en handig voor op kantoor of school. het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft maar n laag nodig. de verf is transparant en kan dus worden gebruikt over iedere kleur en op iedere egale ondergrond. het is na vijf dagen uitgehard en beschrijfbaar als whiteboard.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,26

MORTAR 2K EP

sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicalin, mits aangebracht in een poriedichte laag. het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,99

MULTICOAT AQUA 2K EP SATIN

sigma multicoat aqua 2k ep satin is een watergedragen, zijdeglanzende 2-componenten primer n aflak. het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. qua gebruiksgemak en duurzaamheid is dit product onovertroffen. de coating op basis van watergedragen epoxy is zowel binnen als buiten toepasbaar, ook in industrile omgevingen en kustgebieden. het hecht zeer goed en droogt snel (na minimaal 3 uur), waardoor op n dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden. theoretisch rendement: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

132,89

MULTIFINISH 2K PU SEMI-GLOSS

sigma multifinish 2k pu semi-gloss is een oplosmiddelhoudende, halfglanzende 2-componenten afwerklaag op basis van polyurethan. opmerkelijk zijn de uitstekende buitenduurzaamheid en het goede kleur- en glansbehoud van dit product. de eindlaag is bovendien zeer kras- en slijtvast. het is geschikt als afwerklaag op sigma multiprimer 2k ep en toepasbaar in stedelijke en industrile milieus, maar ook in kustgebieden. het hecht zeer goed en droogt snel (na minimal 6 uur) zodat op n dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht. theoretisch rendement: ca. 11,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,76

MULTIFINISH AQUA CLADDING SATIN

sigma multifinish aqua cladding satin is een watergedragen aflak voor buiten en binnen op basis van acrylaat. het is speciaal ontwikkeld voor het coaten van gevelbeplating en sandwichpanelen behandeld met pvdf, polyester, epoxy en pvc (plastisol). de coating is bijzonder makkelijk verwerkbaar, heeft een goede hechting en een mooie vloei. daarnaast biedt dit product een goede uv-bestendigheid en een duurzaam kleurbehoud. theoretisch rendement: ca. 7,5-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,56

MULTIPRIMER

sigma multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen buiten. het is overschilderbaar na ca. 3 uur.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,05

MULTIPRIMER 2K EP

sigma multiprimer 2k ep is een oplosmiddelhoudende 2-componenten corrosiewerende primer. het is geschikt voor staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. het heeft uitstekende corrosiewerende eigenschappen en een optimale hechting, ook op diverse kunststoffen. in systemen met sigma multifinish 2k pu semi-gloss als afwerking, is de toepassing bijzonder geschikt voor industrile omgevingen en kustgebieden. de primer kan ook overgegrond en afgeschilderd worden met alkydharsverven. het is overschilderbaar na minimaal 3 uur. verbruik: ca. 12,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,34

MULTIPRIMER AQUA

sigma multiprimer aqua is een watergedragen primer voor buiten en binnen. dit product is speciaal ontwikkeld voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen, hout en diverse kunststoffen. dankzij de goede vloeiing is het gemakkelijk te verwerken. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,06

MULTIPRIMER RAPID

sigma multiprimer rapid is een sneldrogende hechtprimer voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor staal en diverse kunststoffen, alsmede voor het gronden van hout in situaties waar meerdere lagen op een dag aangebracht moeten worden, zoals het bijwerken van bestaande verflagen, het gronden van sponningen en, bij deelvervanging van hout, het gronden van muurkanten. het is ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. het is snel overschilderbaar (na 2 uur) met lakverven op basis van alkydhars. verbruik: ca 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,29

OIL DECK MATT

sigma oil deck matt is een transparante, waterafstotende houtolie voor buiten op basis van lijnolie. geschikt voor het onderhoud en de bescherming van al het houtwerk buiten, zoals houten (terras)vloeren, tuinmeubels en schuttingen van tropische hardhoutsoorten (bangkirai, iroko) en loof- en (harshoudend)naaldhout (ceder). dit product is vochtregulerend en beschermt het houtoppervlak tegen uv-straling (de transparante variant heeft een geringere weervastheid). daarnaast wordt de nerftekening van het hout met dit product geaccentueerd. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,47

OIL MAINTENANCE

sigma oil maintenance is een transparante onderhoudsolie voor binnen op basis van lijnolie. geschikt voor de bescherming en het onderhoud van geoliede houten vloeren en trappen. dit product is makkelijk verwerkbaar, water- en vuilafstotend en heeft een uitstekende slijtvastheid. verbruik: ca. 50 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,65

RAPID GLOSS

sigma rapid gloss is een sneldrogende, hoogglanzende lakverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte alkydharslagen. de lak heeft een uistekende koudedroging, is verwerkbaar van 0c tot 20c, heeft een hoge weervastheid, ook in kustgebieden, een mooie glans met goed glansbehoud en is goed reinigbaar. ook is 6 jaar schildervrij garantie mogelijk. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,22

RAPID PRIMER

sigma rapid primer is een sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk in situaties waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. vanwege de snelle overschilderbaarheid in het bijzonder geschikt voor het bijwerken van bestaande verflagen en het gronden van sponningen. het is tevens geschikt voor toepassing op diverse kunststoffen en ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. het is overschilderbaar na minimaal 3 en maximaal 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,11

RAPID SATIN

sigma rapid satin is een sneldrogende, vochtregulerende zijdeglans solventgedragen lakverf voor binnen en buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen met fast drying technology. geschikt voor het aflakken van hout en kunststof, waar meerdere lagen op n dag aangebracht moeten worden. tevens geschikt voor het aflakken van staal en non-ferrometalen die op passende wijze voorzien zijn van een geschikt primersysteem en daarna overgrond zijn met sigma rapid primer. door de white shield technology vindt er tevens minder snel donkervergeling plaats. overschilderbaar na 6 uur. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,52

RENOMAT MATT

sigma renomat matt is een oplosmiddelhoudende muurverf voor binnen op basis van alkydhars. het is geschikt als hoogwaardige onderhouds- en renovatieverf voor het afwerken van reeds eerder geschilderd beton, schuurwerk, pleisterwerk en plaatmateriaal. de verf heeft een grote dekkracht, is zeer gemakkelijk verwerkbaar en heeft een zeer goede isolerende werking op nicotine-, rook- en roetaanslag en waterkringen. het hecht goed op licht poederende ondergronden en is weinig gevoelig voor zuigingsverschillen. let op: er kan lichte vergeling plaatsvinden als gevolg van het bindmiddeltype. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,05

RENOVA ISOTOP MATT

sigma renova isotop matt is een watergedragen, geurarme, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. het is in combinatie met sigma renova isotop primer te gebruiken voor het isoleren van ondergronden die middelzwaar tot zwaar verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken. het is toepasbaar op o.a. beton, pleisterwerk, schuurwerk, spacklagen, cementgebonden panelen en gipskartonplaten. het kan afgewerkt worden met sierpleistersystemen of muurverven. het behoudt de akoestische werking van plafondplaten en is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 6-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,34

RENOVA ISOTOP PRIMER

sigma renova isotop primer biedt een semi-transparante, isolerende grondering voor ondergronden die vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen zoals rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken. het is ook te gebruiken voor het isoleren van inhoudsstoffen van houtvezelplaten. het is toepasbaar op o.a. beton, pleisterwerk, schuurwerk, spacklagen, cementgebonden panelen en gipskartonplaten. het is afwerkbaar met diverse muurverven en sierpleisters. zwaarder vervuilde ondergronden kunnen het beste worden afgewerkt met de sigma renova isotop matt. verbruik: ca. 6-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,79

S2U ALLURE GLOSS

sigma s2u allure gloss is een extreem duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars met dgs technologie, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud (verwerkbaar van 0c tot 30c). de lak heeft een optimale glans en glansbehoud, minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, soepele verwerking, is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen en is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,33

S2U ALLURE PRIMER

sigma s2u allure primer is een unieke grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars met dgs technologie, die toe te passen is bij temperaturen van 0c tot 30c. het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhoud, dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,72

S2U ALLURE SATIN

sigma s2u allure satin is een extreem duurzame oplosmiddelhoudende zijdeglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. het heeft een zeer hoge duurzaamheid (10 jaar 'schildervrij' garantie is mogelijk), is verwerkbaar van 0c tot 30c, heeft een optimale zijdeglans en glansbehoud, heeft minimale blaasvorming op grofnervige houtsoorten, heeft een soepele verwerking en is eenvoudig op de juiste laagdikte aan te brengen, is goed reinigbaar en kras- en slijtvast. theoretisch rendement: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,13

S2U GLOSS

sigma s2u gloss is een zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenenonderhoud. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds aangebrachte alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. het is weerbestendig en zeer duurzaam (8 jaar schildervrij-garantie mogelijk), zodat de hoge glansgraad lang blijft behouden. het dekt goed en droogt snel. de droge verffilm is kras- en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,27

S2U NOVA GLOSS

sigma s2u nova gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. deze lakverf verwerkt gemakkelijk en vloeit uitstekend. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,87

S2U NOVA MATT

sigma s2u nova matt is een hoogwaardige, watergedragen, matte lakverf voor binnen met lta-technologie, waardoor het uitstekend bestand is tegen (huid)vetten en vuil. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als alkydhars. het is gemakkelijk verwerkbaar en heeft een uitstekende vloeiing. de harde, kras- en slijtvaste toplaag is eenvoudig te reinigen. theoretisch verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,03

S2U NOVA PRIMER

sigma s2u nova primer is een watergedragen, isolerende grondverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat en hybride technologie. het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is ook toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen. het heeft een goede dekking, zeer goede vloeiing en zeer goede hechting. ook heeft de primer goede isolerende eigenschappen op houtsoorten met in water oplosbare inhoudsstoffen, zoals merbau. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,08

S2U NOVA SATIN

sigma s2u nova satin is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+-technologie, wat beschermt tegen huidvet en slijtage. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. schilders zijn bovendien zeer te spreken over de uitstekende vloeiing van dit product. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,09

S2U NOVA SEMI GLOSS

sigma s2u nova semi-gloss is hoogwaardige, watergedragen, halfglanzende lakverf voor binnen met lta-technologie, waardoor deze kras- en slijtvast en bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen is. het is geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. het is tevens toe te passen op bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op basis van acrylaatdispersie als op basis van alkydhars. het heeft een uitstekende dekking en een lange open tijd. dankzij de uitstekende vloeiing is dit product bovendien zeer prettig te verwerken. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,13

S2U NOVA SPRAY GLOSS

sigma s2u nova spray gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende, kras- en slijtvaste spuitlakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie met lta+tm technologie. het is geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten en in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. het is geschikt voor projecten met veel repeterend werk en de lak is uitstekend bestand tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen dankzij de lta+tm technologie en in het bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,26

S2U NOVA SPRAY PRIMER

sigma s2u nova spray primer is een hoogwaardige, watergedragen spuitgrondverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydemulsie. in het onderhoud toe te passen voor het gronden van onbehandeld hout en bestaande verflagen door middel van spuiten.ook toepasbaar als hechtprimer. uitermate geschikt voor projecten met veel repeterend werk. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

93,21

S2U NOVA SPRAY SATIN

sigma s2u nova spray satin is een verspuitbare, hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-acrylaat met lta+ tm technologie. de lak is verwerkbaar met vrijwel alle spuitapparatuur en bijzonder geschikt voor verwarmd spuiten. in n laag dekkend en zorgt voor een egaal eindresultaat. geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwbouwelementen door middel van spuiten. tevens in het onderhoud toe te passen voor het overspuiten van bestaande verflagen. speciaal geschikt voor projecten met veel repeterend werk. verbruik: ca. 5,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

100,57

S2U NOVA TRAPLAK

sigma s2u nova traplak is een hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethan-alkydemulsie met lta+-technologie, wat beschermt tegen vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. het is antislip, niet vergelend, kras- en slijtvast en heeft een lange opentijd. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. rendement: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,30

S2U PRIMER

sigma s2u primer is een grondverf voor buiten op basis van polyurethan alkydhars die zowel toe te passen is op zomerdagen als in koude wintermaanden. de primer dekt goed en ook de kantendekking is uitstekend. het is geschikt voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk en het overgronden van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is overschilderbaar na 16 uur. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,11

S2U SATIN

sigma s2u satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars. het is prettig verwerkbaar met een goede koudedroging en gemakkelijk te reinigen. het is geschikt voor het aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de s2u primer. buitenduurzaamheid: ca. 8 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,28

S2U SEMI GLOSS

sigma s2u semi-gloss is een duurzame, kras- en slijtvaste, halfglans lakverf op basis van polyurethaan-alkydhars, geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. het is geschikt voor het voor- en aflakken van geveltimmerwerk, het overschilderen van reeds bestaande alkydharslagen en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. het is prettig verwerkbaar met een hoge dekkracht, heeft een hoge weervastheid, zelfs in kustgebieden, en is verwerkbaar bij temperaturen van 0c tot 30c. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,03

SCHAKEL CONTINU

sigma schakel continu is een superieur, halfglanzend, vochtregulerend eenpotsysteem voor buiten voor de koude wintermaanden op basis van alkydhars. ideaal voor het gronden, overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk bij temperaturen tussen 0c en 10c. bij hogere temperaturen kan probleemloos worden overgestapt naar sigma schakelverf semi-gloss: beide producten hebben dezelfde hoge kwaliteit en glansgraad. verbruik: ca. 17 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,48

SCHAKELVERF SATIN

sigma schakelverf satin is een zijdeglanzend eenpotsysteem voor buiten op basis van alkydhars, geschikt voor gronden, overgronden en aflakken. het hecht goed en heeft een hoge dekkracht. door de vochtregulerende werking is dit een populaire keuze voor geveltimmerwerk. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,31

SCHAKELVERF SEMI GLOSS

sigma schakelverf semi-gloss is een veelzijdige, vochtregulerende, halfglanzende grond-, overgrond- en afschilderverf voor buiten op basis van alkydhars. het is verwerkbaar van 5c tot 30c en geschikt voor toepassing op geveltimmerwerk, met name in een meerjarensysteem. het is tevens geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,61

SIGMACRYL UNIVERSAL MATT

sigma sigmacryl universal matt is een watergedragen, matte muurverf voor binnen die speciaal geschikt is voor minerale ondergronden van grote objecten zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het verwerkt uitstekend en geeft een fraai, mat eindresultaat. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,34

SIGMAFIX UNIVERSAL

sigma sigmafix universal is een watergedragen voorstrijkmiddel voor minerale ondergronden binnen en buiten, speciaal voor het voorstrijken van (onregelmatig) zuigende ondergronden en het fixeren van poederende restanten op poreuze ondergronden. het zorgt voor goede hechting van het muurverfsysteem en voorkomt kleurbontheid. het is overschilderbaar met dispersieverven en terpentine verdunbare (muur)verven en beplakbaar met behang. verbruik op normaal zuigende ondergronden: ca. 8 m per liter waarbij 1 liter verdund product bestaat uit 200 ml sigmafix universal en 800 ml leidingwater. verbruik op sterk zuigende ondergronden (onverdund): ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,49

SIGMAFLOOR 2K EP GLOSS

sigma sigmafloor 2k ep gloss is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, hoogglanzende giet-spaanvloer voor binnen en buiten. het is te gebruiken als tussen- en afwerklaag, heeft een zeer geringe vuilaanhechting en is bijzonder slijtvast. het is toe te passen op middelzwaar belaste (garage)showroomvloeren, galerijvloeren, trappen, magazijnvloeren, vloeren van bergingen. het is tevens geschikt voor asfaltbetonvloeren. rendement: minimaal 2,8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

273,12

SIGMAFLOOR ANTI-SKID

sigma sigmafloor anti-skid is een kunststof antislipkorrel voor rolbare sigmafloor finishlagen. de antislipkorrel is te gebruiken op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. het product wordt niet ingestrooid, maar aan de finishlaag toegevoegd.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,21

SIGMAFLOOR AQUA 2K EP SATIN

sigma sigmafloor aqua 2k ep satin is een watergedragen, 2-componenten, zijdeglanzende rolcoating. het is uitermate geschikt voor lichte tot middelzware belaste vloeren, zoals een galerij, balkon, showroom, magazijn, verkoopruimte of garagebox. deze coating heeft een goede slijtvastheid en is bestandheid tegen chemicalin. het is overschilderbaar na minimaal 5 uur en maximaal 3 weken. rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

93,96

SIGMAFLOOR AQUA SATIN

sigma sigmafloor aqua satin is een watergedragen zijdeglanzende rolcoating. het is geschikt voor het in fraaie kleuren afwerken van cement- en calciumsulfaatgebonden vloeren, zoals in lichtbelaste hobbyruimten, magazijnen, bergingsgangen en technische ruimten. het is op basis van acrylaat en is gemakkelijk te reinigen. het is ongeschikt voor permanente waterbelasting. rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,48

SIGMAFLOOR CLEAR FINISH PU MATT

sigma sigmafloor clear finish pu matt is een blanke, oplosmiddelvrije, matte rolcoating op basis van polyurethan. deze reukarme, blanke topcoating is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse sigmafloor vloerproducten. voor antislip kan sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. kenmerkend voor deze toplaag is de hoge slijtvastheid. het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. verbruik: minimaal 80 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

389,66

SIGMAFLOOR FINISH PU SEMIMATT

sigma sigmafloor finish pu semi-matt is een oplosmiddelvrije, eiglanzende rolcoating op basis van polyurethan. deze reukarme esthetische toplaag is zowel binnen als buiten te gebruiken over diverse sigmafloor vloerproducten. voor antislip kan sigmafloor anti-skid toegevoegd worden. het is toe te passen op o.a. gallerijvloeren, magazijnvloeren, werkplaatsen, garageshowroomvloeren, labaratoriumvloeren en industrievloeren. verbruik: minimaal 105 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

325,25

SIGMAFLOOR IMPREGNATING PRIMER 2K EP

sigma sigmafloor impregnating primer 2k ep is een oplosmiddelvrije, 2-componenten, semi-transparante primer voor sigmafloor 2k ep systemen. de primer dringt uitstekend door in de ondergrond en is toepasbaar op beton-, zandcementdekvloeren en calciumsulfaat gebonden vloeren, binnen en buiten. het is overschilderbaar na minimaal 16 uur en maximaal 7 dagen. verbruik: ca. 200-500 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

298,40

SIGMAFLOOR RAPIDCOAT 2K GLOSS

sigma sigmafloor rapidcoat 2k gloss is een zeer sneldrogende, oplosmiddelarme, 2-componenten hoogglanzende rolcoating op basis van polyurea. het is ideaal voor projecten die vragen om snelle oplevering of voor minimale overlast voor bewoners of gebruikers, zoals galerijen, een trappenhuis of een entree. het product is niet vergelend, goed reinigbaar en heeft geringe vuilaanhechting. rendement: minimaal 2,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

159,22

SIGMAFLOOR ROADMARK AQUA MATT

sigma sigmafloor roadmark aqua matt is een watergedragen, sneldrogende, matte wegenverf. het is geschikt voor het belijnen van betonasfalt, beton en klinkers. het heeft een goede dekking en hechting, is slijtvast en is in de kleuren wit en geel verkrijgbaar. het is overschilderbaar na ca. 1 uur. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

121,63

SIGMALIFE DS ACRYL SATIN

sigma sigmalife ds acryl satin is een watergedragen, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtwerk zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken, betimmeringen, lambriseringen, plafonds en binnendeuren en -kozijnen. verbruik: ca. 15,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,15

SIGMALIFE DS TX GLOSS

sigma sigmalife ds tx gloss is een transparante, thixotrope edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. met deze beits wordt de nerftekening van het hout geaccentueerd. ook is de beitsvochtregulerend en waterafstotend, goed weervast en buitenduurzaam en biedt het een goede bescherming van het houtoppervlak tegen uv-straling. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,21

SIGMALIFE DS TX SATIN

sigma sigmalife ds tx satin is een weervaste, zijdeglanzende, transparante beits voor buiten op basis van thixotrope alkydhars. dit betekent dat het product in het blik en op de kwast stevig is, maar bij het opstrijken vloeibaar en soepel verwerkbaar wordt. het is geschikt voor het beschermen en verfraaien van houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. tevens wordt de nerftekening van het hout met deze vochtregulerende, waterafstotende, uv-beschermende lak geaccentueerd. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,67

SIGMALIFE STAIN MATT

sigma sigmalife stain matt is een watergedragen, niet-filmvormende, transparante beits voor buiten op basis van gemodificeerde alkydemulsie. het is geschikt voor het behandelen van rabatdelen, zoals bij houten gevelbekleding, borstweringen van kozijnen en houten bergingen. het is tevens toe te passen op tuinhout zoals schuttingen en pergolas. het is met name geschikt voor niet-maatvast timmerwerk en heeft een goede hechting op diverse houtsoorten, onder andere verduurzaamd vuren en western red cedar. ook is het vochtregulerend en waterafstotend en heeft het een goede weervastheid en buitenduurzaamheid. tevens beschermt het het houtoppervlak tegen uv-straling. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,25

SIGMALIFE VS ACRYL SATIN

sigma sigmalife vs acryl satin is een watergedragen, impregnerende, vochtregulerende, transparante beits voor buiten en binnen op basis van alkydemulsie-acrylaatdispersie (hybride). het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten en binnen zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. het is na 4 uur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. verbruik: ca. 22,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,30

SIGMALIFE VS X SATIN

sigma sigmalife vs-x satin is een impregnerende, transparante, thixotrope, vochtregulerende edelbeits voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt als eerste laag in transparante beitssystemen op houtconstructies buiten zoals geveltimmerwerk, balkon- en tuinhekken en betimmeringen. het is ook te gebruiken als impregneerlaag voor verweerd en vergrijsd hout. het is na ca. 16 ur overschilderbaar met verven en vernissen, zowel op basis van alkydhars als op basis van watergedragen acrylaat. verbruik: ca. 25 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,10

SIGMALUXE SP SATIN

sigma sigmaluxe sp satin is een watergedragen, zijdeglanzende lakverf op basis van acrylaatdispersie, speciaal voor trappen. het is een product dat goed verwerkbaar is en snel droogt, waardoor het mogelijk is om op een dag meerdere lagen aan te brengen. de lak wordt bijvoorbeeld vaak toegepast op houten trappen in nieuwbouwprojecten. de fraaie afwerking geeft een goede eerste indruk bij de oplevering. verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

181,07

SIGMAPEARL CLEAN MATT

sigma sigmapearl clean matt is een uitstekend reinigbare, matte, hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden. het is tevens geschikt voor het afwerken van intensief belaste woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. het is prettig verwerkbaar, glanst na reinigen niet op (na een doordroogtijd van 30 dagen) en is schrobvast klasse 1 conform en 13300. theoretisch verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,73

SIGMAPEARL CLEAN SATIN

sigma sigmapearl clean satin is een zeer goed reinigbare, hoog duurzame, zijdeglanzende binnenmuurverf met core-shell technologie op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden en/of intensief belast worden. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. de verf is bestand tegen (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, water- en vetafstotend, heeft een zeer mooie afwerking en zeer goede vloei en heeft een uitstekende schrobvastheid zonder opglanzen: voldoet na een maand droging conform en13300 ruimschoots aan klasse 1. verbruik: ca. 9-11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,67

SIGMAPEARL CLEANER

sigma sigmapearl cleaner spray is een reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sigmapearl clean matt. het verwijdert eenvoudig de meest hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn, ketchup en zelfs lippenstift.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,41

SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATT

sigma sigmapearl plafond supermatt is een watergedragen, oplosmiddelvrije plafondmuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het behoudt het witte karakter door de dust proof technologie, heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het schilderen van plafonds van beton, schuurwerk, gipskartonplaten en plafonds met spuitpleister. het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude intacte (muur)verflagen en is ook toepasbaar op muurwerk. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,92

SIGMAPEARL SHIELD 2K SATIN

sigma sigmapearl shield 2k satin is een superieure, watergedragen 2-componenten muurverf voor binnen op basis van epoxy. deze zijdeglanzende coating blinkt uit in mechanische belastbaarheid en chemicalinbestandheid. het is ideaal voor de afwerking van zwaar belaste wanden in laboratoria, medische instellingen en scholen. het is ook zeer geschikt voor de afwerking van glasweefsel, bijvoorbeeld in het sigma wanddecoratie systeem. rendement: 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

184,98

SIGMARESIST FUNGI MATT

sigma sigmaresist fungi matt is een watergedragen, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het behandelen van wanden en plafonds in ruimten waar kans op schimmelvorming aanwezig is, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie en in natte cellen zoals badkamers. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,08

SIGMARESIST IMMUN MATT

sigma sigmaresist immun matt is een watergedragen, matte, hyginische, bacterieresistente muurverf op basis van een acrylaatdispersie en innovatieve zilver-technologie. het is geschikt voor het afwerken van wanden in ruimten waar op het gebied van duurzame bescherming en hygiene hoge eisen worden gesteld zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen en horecagelegenheden. het is toe te passen op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is ook geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het is zeer goed reinigbaar zonder opglanzen en uitstekend schrobvast: het voldoet na een maand droging conform en 13300 ruimschoots aan klasse 1. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,08

SIGMASOLTEC SELFCLEAN MATT

sigma sigmasoltec selfclean matt is een watergedragen coating voor buiten op basis van 100% acrylaatdispersie met nps technologie (nanometric painting system). het is geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton en cementgebonden plaatmaterialen. het is tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. de verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en minimale vuilaanhechting dankzij de nano-technologie (nps). ook heeft de verf hoge kooldioxide-dampdiffusieweerstand en is deze onverzeepbaar, waterdampdoorlatend, niet vergelend en heeft deze een goed kleurbehoud. verbruik: ca. 6-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

166,63

SIGMATEX SUPERLATEX MATT

sigma sigmatex superlatex matt is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, matte muur- en plafondverf voor zowel binnen als buiten. het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,85

SIGMATEX SUPERLATEX SATIN

sigma sigmatex superlatex satin is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, zijdeglanzende muurverf voor zowel binnen als buiten. het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem, met name in de verzorgings- en utiliteitssector, en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,50

SIGMATEX SUPERLATEX SEMI-GLOSS

sigma sigmatex superlatex semi-gloss is een hoogwaardige, watergedragen, universeel toepasbare, halfglanzende muurverf voor buiten en binnen. het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem, met name in de verzorgings- en utiliteitssector, en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,01

SIGMATIN DGL MATT

sigma sigmatin dgl matt is een watergedragen, matte, oplosmiddel- en emissievrije muurverf voor binnen. het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. het is ook geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen. het verwerkt soepel, dekt goed en geeft muren een frisse aanblik. het is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,72

SIGMAVAR S2U SATIN

sigma sigmavar s2u satin is een zijdeglanzende, luchtdrogende blanke lak voor binnen op basis van polyurethan-alkydhars. het is geschikt voor het aflakken van tropische houtsoorten zoals betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen, deuren en minder intensief gebruikte trappen, bijvoorbeeld in de woningbouw. de lak is soepel te verwerken, heeft een goede vulling en een egaal aanzien, is krasvast en gemakkelijk reinigbaar en bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen. verbruik: ca. 14,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,98

SIGMAVAR WS GLOSS

sigma sigmavar ws gloss is een hoogglanzende, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. het is geschikt voor het lakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. het is tevens geschikt voor toepassing op minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. deze lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien, is kras- en zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en tot 40% alcohol. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,46

SIGMAVAR WS MATT

sigma sigmavar ws matt is een matte, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. het is geschikt voor het aflakken van betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. het is tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. de lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien en is goed kras- en slijtvast. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en maximaal 40% alcohol. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,78

SIGMAVAR WS PROJECT SATIN

sigma sigmavar ws project satin is een blanke, zijdeglanzende, watergedragen, 2-componenten parketlak voor binnen op basis van polyurethan. het is geschikt voor toepassing op houten vloeren en trappen. de verf is uitstekend slijt- en krasvast, heeft een goede chemicalienbestandheid, is zeer goed bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, reukarm, niet vergelend, sneldrogend en gemakkelijk verwerkbaar. verbruik: ca. 11,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,58

SIGMAVAR WS SATIN

sigma sigmavar ws satin is een zijdeglanzende, watergedragen, blanke lak voor binnen op basis van polyurethanacrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op o.a. betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. het is tevens geschikt voor minder intensief gebruikte trappen en vloeren, bijvoorbeeld in de woningbouw. de lak is soepel te verwerken, droogt snel, is reukarm, heeft een egaal aanzien, is kras- en zeer goed slijtvast en gemakkelijk te reinigen. na voldoende droging (7 dagen) is de lak bestand tegen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, water, koffie, thee, wijn en tot 40% alcohol. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,46

SIGMAVAR YACHT GLOSS

sigma sigmavar yacht gloss is een hoogglanzende, luchtdrogende, blanke lak voor buiten op basis van houtolie-fenol-alkydhars. het is geschikt voor het opbouwen van een blank laksysteem op duurzame houtsoorten en in het bijzonder geschikt voor houtwerk van jachten en boten, boven de waterspiegel. het is bestand tegen weersinvloeden en tegen zout en zoet water (niet permanent onder water) en heeft een uitstekende vloeiing en zeer goede elasticiteit. verbruik: ca. 16,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,23

SIGMETAL ZINCCOAT SATIN

sigma sigmetal zinccoat satin is een luchtdrogende primer en aflak voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. geschikt voor het beschermen van staal, thermisch verzinkt staal en non-ferro metalen. tevens geschikt voor het schilderen van diverse soorten kunststof. ook toe te passen op bestaande, intacte en geschuurde verflagen. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,83

SIGMULTO EFFINO SUPERMATT

sigma sigmulto effino supermatt is een fluweelachtige, decoratieve, matte wandafwerking voor binnen. het is toepasbaar op vlakke en minerale ondergronden. het is na een maand schrobvast volgens en 13300 klasse 2. verbruik: ca 6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,83

SIGMULTO METALLIC SATIN

sigma sigmulto metallic satin is een watergedragen, decoratieve wandafwerking met metallic effect voor binnen op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het decoratief afwerken van (accent)wanden in hotels, winkels, theaters, showrooms, kantoren, restaurants, woningen en andere representatieve ruimten. het is toe te passen op zowel vlakke als gestructureerde ondergronden en heeft een uitstekende dekking en schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

68,67

SIGMULTO STUCCO

sigma sigmulto stucco is een watergedragen, decoratieve pleister op basis van kunstharsdispersie voor stucco- en marmereffect binnen. het moet op een specifieke wijze aangebracht moet worden en is verkrijgbaar in 48 kleuren. het is toepasbaar op alle vlak en glad geegaliseerde minerale ondergronden. aantal aanbevolen lagen: 2.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

99,23

SILICAT FIX AQUA

sigma silicat fix aqua is een watergedragen fixeermiddel op basis van sol-silicaat voor buiten. het is geschikt voor het fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende minerale ondergronden. het is toepasbaar op bestaande licht poederende en/of zuigende afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie. verbruik: ca. 5-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

117,72

SILICAT TOPCOAT MATT

sigma silicat topcoat matt is een hoog waterdampdoorlatende watergedragen gevelverf op basis van sol-silicaat voor buiten. het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. het is tevens geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. buitenduurzaamheid: 7-8 jaar. rendement: 5-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

133,44

SILOXAN FILL

sigma siloxan fill is een vullende, kwartshoudende, sterk waterdampdoorlatende tussenlaag voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie. zorgt voor een gestructureerde tussenlaag in het sigma siloxan systeem en is speciaal voor het camoufleren van gestructureerde minerale ondergronden. toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat dit product niet carbonatatieremmend is. tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. het is sterk waterdampdoorlatend, vullend, heeft een zeer goede hechting, is spanningsarm, regendicht, vereist geen verkiezelende ondergrond en is onverzeepbaar. verbruik: ca. 2,5-5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

128,99

SILOXAN FIX

sigma siloxan fix is een watergedragen voorstrijkmiddel in sigma siloxan systemen voor buiten en binnen op basis van siliconenhars-emulsie en toeslagstoffen. het is geschikt voor het voorstrijken van normaal zuigende minerale ondergronden. het brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, nivelleert de zuiging en is onverzeepbaar. verbruik: ca. 9-12 m per liter waarbij 1 liter bestaat uit 500 ml sigma siloxan fix en 500 ml leidingwater.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

130,81

SILOXAN SYNFIX

sigma siloxan synfix is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel in sigma siloxan systemen voor buiten op basis van siloxanharscombinatie. geschikt voor het voorstrijken van sterk zuigende en/of poederende ondergronden en het voorstrijken van bestaande silicaat-afwerkingen. brengt goede hechting tot stand op steenachtige poreuze ondergronden, heeft een hoog indringend vermogen en verstevigende eigenschappen en is onverzeepbaar. verbruik: ca. 5-6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

147,24

SILOXAN TOPCOAT FLEX MATT

sigma siloxan topcoat flex matt is een goed waterdampdoorlatende, scheuroverbruggende watergedragen gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie. het is geschikt voor gevelafwerking van oude en representatieve bouwwerken, woon- en industrile gebouwen waar een goede waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is, en waar sprake is van haar-en krimpscheuren tot een breedte van 0,5 mm. het is in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen, cementgebonden pleisters en op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat. verbruik: ca. 4,5 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

223,87

SILOXAN TOPCOAT MATT

sigma siloxan topcoat matt is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor buiten en binnen. het is geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels en in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat het product niet carbonatatieremmend is. het is tevens geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. het is ook geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. de verf is regendicht, spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect. het zorgt ook voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en onverzeepbaar. verbruik: ca. 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

109,55

SPACKVERF SEMI-MATT

sigma spackverf semi-matt is een eiglanzende, watergedragen wand- en plafondverf die zeer geschikt is voor de behandeling van spuitpleister. het is weinig vullend zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft. dankzij de lange open tijd is de overlap bij de verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar. het resultaat is een fraaie, eiglanzende toplaag. door het zuigende karakter is voorstrijken met sigmafix universal essentieel. verbruik: ca. 6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

107,50

STAINAWAY MATT

sigma stainaway matt is een uitstekend isolerende, geurarme, zeer goed dekkende muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen en koffie- en theevlekken). het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en op bestaande goed hechtende (muurverf)lagen, structuurpleisters en afwerkingen met glasweefsel of glasvlies. het is schrobklasse 1 volgens nen en 13300. rendement: ca. 7-9 mper liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,97

TORNO PRIMER

sigma torno primer is een uitstekende, vochtregulerende, watergedragen grondlak voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het gronden en overgronden van hout en het overgronden van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een geschikt primersysteem. het is ook toe te passen op diverse kunststoffen. dit product is gemakkelijk te verwerken, vloeit goed, droogt snel en heeft een prima hechting. het is zeer geschikt als grondlak voor de zijdeglanzende sigma torno satin of de halfglanzende sigma torno semi-gloss. het is overschilderbaar na ca. 4,5 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,70

TORNO SATIN

sigma torno satin is een sneldrogende, zeer duurzame, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor buiten en binnen. het is een uitstekende keuze voor het duurzaam afschilderen van geveltimmerwerk en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. de lak is vochtregulerend, dekt goed en heeft een uitstekend glans- en kleurbehoud. het is overschilderbaar na ca. 4,5 uur, dus op een dag zijn meerdere lagen aan te brengen. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,81

TORNO SEMI-GLOSS

sigma torno semi-gloss is een snel drogende, zeer duurzame, watergedragen, halfglanzende lakverf voor buiten en binnen op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het voor- en aflakken van hout en het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf, zoals de torno primer. tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande, intacte verflagen op basis van zowel acrylaatdispersie als alkydhars. dit product heeft een goed glans- en kleurbehoud, is vochtregulerend en dekt goed. snelle droging, waardoor op een dag meerdere lagen aangebracht kunnen worden (overschilderbaar na ca. 4,5 uur). verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,81

UNIGRUND S

sigma unigrund s is een oplosmiddelhoudend voorstrijkmiddel voor buiten op basis van polyurethanhars. geschikt voor het fixeren (vastzetten) van poederende en krijtende muurverfresten op poreuze ondergronden en het binden van poederende en licht afzandende oppervlakken van minerale ondergronden. de voorstrijk heft daarnaast de zuiging op van sterk zuigende minerale ondergronden, is diep penetrerend, heeft een uitstekend hechtvermogen, is alkalivast en gemakkelijk verwerkbaar, heeft een laag verbruik en is overschilderbaar met dispersieverven en oplosmiddelhoudende muurverven. verbruik: ca. 8-11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,54

WALLPRIM

sigma wallprim is een semi-dekkende muurverfprimer ter voorkoming van baanvorming en glansbontheid. het is geschikt als voorbehandeling bij onderhoudswerk en nieuw pleisterwerk binnen. het vermindert de zuiging van de ondergrond en verhoogt de open tijd van de afwerklaag. doordat het gepigmenteerd is kan er meestal met slechts een afwerklaag worden volstaan. let op: niet dekkend aanbrengen. bij te hoge laagdikten zal craquel ontstaan en is er kans op onthechting. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,23

Sigma
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn