DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sikkens

5051 COLOR CONCEPT

sikkens kleurwaaier 5051 color collection is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. deze waaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de sikkens 4041 kleurenwaaier. het biedt grotere en matte stalen en bevat een afzonderlijke selectie van nuances van witte tinten n een aparte selectie van neutrale tinten, die van warme aardse tonen naar koele sfeervolle tinten lopen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,98

ACRYLAATKIT DSP

sikkens acrylaatkit dsp is een sneldrogende, plasto-elastische kit op basis van acrylaatharsdispersie voor binnen en buiten. het is geschikt als vocht- en tochtwerende afdichtingskit voor voegen die aan geringe werking worden blootgesteld en die redelijk bestand moeten zijn tegen mechanische belastingen. het hecht op o.a. hout, winddroog beton, gemenied staal, aluminium, glas, kunststoffen en tegel- en schilderwerk, zowel droog als enigszins vochtig. het kan met zowel watergedragen als terpentineverven worden overgeschilderd. het is soepel verwerkbaar met handkit- of persluchtspuit. let op, het is niet te verwerken bij een omgevingstemperatuur beneden 5c, aangezien er bij lagere temperatuur geen technisch stabiele filmvorming plaatsvindt. na uitharding is het temperatuurbestendig van -20c tot +80c. het is niet geschikt als beglazingskit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,60

ALPHA AQUA SI

sikkens alpha aqua si is een kleurloos, watergedragen, waterdampdoorlatend impregneermiddel voor de buitengevel. het is geschikt voor o.a. (gas)beton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk en kalkzandsteen, zowel droog als vochtig. het voorkomt vochtindringing en vermindert vuilaanhang en kans op zoutuitslag, vorstschade, wapeningscorrosie en mos- en algaangroei. het is overschilderbaar met disperiemuurverven en toepasbaar met kwast, rolborstel of spuit- en sproeiapparatuur. de gunstigste verwerkingstemperatuur ligt tussen 10c en 25c (niet verwerkbaar bij temperaturen lager dan 5c of bij directe zonnestraling op de gevel). rendement: ca. 1 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

146,87

ALPHA AQUAFIX

sikkens alpha aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. het vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. het heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. hoeveelheid verdunning: 0-30% (met water). het is overschilderbaar na ca. 10 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,19

ALPHA FIX

sikkens alpha fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. het zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. het is overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,05

ALPHA HUMITEX SF

sikkens alpha humitex sf is een matte, watergedragen, waterdampdoorlatende muur- en plafondverf voor binnen. het is zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers. het is toepasbaar op o.a. beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 6-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

103,75

ALPHA ISOLUX SF

sikkens alpha isolux sf is een matte, optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije, waterdampdoorlatende binnenmuurverf. het voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen op alle gangbare ondergronden zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. bij ernstige vervuiling wordt geadviseerd eerst sikkens alpha isoprimer te gebruiken. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

227,19

ALPHA ISOPRIMER

sikkens alpha isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. het is niet toepasbaar op veegvaste muurverf. het isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. het is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de alpha isolux sf of een andere dispersiemuurverf. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

142,49

ALPHA METALLIC

sikkens alpha metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. er wordt geadviseerd om bontheid te voorkomen op grote vlakken bij voorkeur eerst de alpha quartz toe te passen. het is niet toepasbaar op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten. verbruik: ca. 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,95

ALPHA MUURFIX

sikkens alpha muurfix is een geurarm voorstrijkmiddel met een zeer goed indringend vermogen voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie. het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. het is ook geschikt voor spuitpleister en fixeert tevens licht poederende ondergronden. het is na ca. 8 uur overschilderbaar met dispersiemuurverven en over te plakken met behang. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,49

ALPHA PRIMER SF

sikkens alpha primer sf is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. het is overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. het is zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,75

ALPHA PROJECTTEX

sikkens alpha projecttex is een zeer matte, wasbare, watergedragen, waterdampdoorlatende, goed dekkende muurverf voor binnen. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is na 30 dagen schrobvast volgens en 13300 klasse 2. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,68

ALPHA QUARTZ SF

sikkens alpha quartz sf is een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. de verf is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert oneffenheden in de ondergrond van o.a. beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen en gipskartonplaten. verbruik: ca. 4-6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

157,31

ALPHA REZISTO EASY CLEAN

sikkens alpha rezisto easy clean (voorheen alpha rezisto mat) is een extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf. het is extreem vlekafstotend, zorgt ervoor dat wateroplosbare vlekken uitstekend reinigbaar zijn, is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen, glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300). de stain shield technology zorgt voor een permanente barrire die de indringing van vlekken tegengaat en de verffilm is water- en vetafstotend. het is geschikt voor het behandelen van alle ondergronden binnen zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. het is uitermate geschikt voor ruimten waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen en kantines. het is niet geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer of doucheruimte. rendement: ca. 9-11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,93

ALPHA TOPCOAT

sikkens alpha topcoat is een zijdeglanzende, schrobvaste, waterdampdoorlatende, weinig vuilaanhechtende, elastische, carbonatieremmende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. verbruik: ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

148,43

ALPHA TOPCOAT FLEX

sikkens alpha topcoat flex is een matte, scheuroverbruggende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. het is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is. verbruik: ca. 6 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

246,86

ALPHACASO

sikkens alphacaso is een zijdematte muurverf voor buiten voor het behandelen van o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,05

ALPHACOAT

sikkens alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. het is geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. beton, gasbeton, metselwerk en bouwplaten. het heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

160,94

ALPHACRYL EASY SPRAY

sikkens alphacryl easy spray is een verspuitbare, matte, schrobvaste muur- en plafondverf voor binnen. het is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden en tevens zeer geschikt om aan te brengen over een spuitpleister (spack). het is gemakkelijk te verwerken, geurarm, heeft een lange open tijd, uitstekende vloeiing en een hoge dekkracht: over het algemeen hoeft er maar n laag te worden aangebracht. schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. theoretisch verbruik: ca. 6 m per liter op een gladde ondergrond.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,93

ALPHACRYL MAT

sikkens alphacryl mat is een extreem matte, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. het is zeer schrobvast, goed isolerend, spanningsarm en heeft een mooi mat uiterlijk. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,23

ALPHACRYL PLAFOND

sikkens alphacryl plafond is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare plafondverf voor binnen met lange open tijd. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 3. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,31

ALPHACRYL PURE MAT SF

sikkens alphacryl pure mat sf is een extreem matte, zeer hoogwaardige binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. de verf is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm. hierdoor is de verf ook geschikt om te gebruiken bij renovaties. daarnaast glanst de verf niet op, waardoor deze uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,93

ALPHACRYL PURE PRIMER SF

sikkens alphacryl pure primer sf is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, ecosure primer voor binnenmuren. het is speciaal voor het voorbehandelen van met alphacryl pure mat sf en alphacryl pure semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. rendement: ca. 10-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

92,18

ALPHACRYL PURE SEMI SATIN SF

sikkens alphacryl pure semi satin is een zijdeglanzende, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. het is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm en hierdoor ook goed toepasbaar bij renovaties. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

124,95

ALPHADUR HD SF

sikkens alphadur hd sf is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare muurverf voor binnen. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is schrobvast klasse 3 volgens din en 13 300. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,83

ALPHALOXAN

sikkens alphaloxan is een waterverdunbare, matte, minerale muurverf met een groot ademend vermogen op basis van polysiloxan-acrylaat bindmiddel voor buiten. het is geschikt voor toepassing op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. het bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen, is waterafstotend en vochtwerend (hydrofobering), heeft een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid en is spanningsvrij, waterdampdoorlatend en slagregendicht. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,38

ALPHALOXAN FLEX

sikkens alphaloxan flex is een matte, open, watergedragen, elastische verf voor buiten op basis van een silicon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. het is toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nagesoleerde buitengevels en voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk. deze verf biedt goede bescherming tegen schimmels en algen en is zeer waterdampdoorlatend voor een duurzaam en barstvrij resultaat. het is alleen toepasbaar bij temperaturen boven 8c. verbruik: ca. 5-6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,06

ALPHATEX IQ

sikkens alphatex iq is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,74

ALPHATEX IQ MAT

sikkens alphatex iq mat is een matte, gladde, weervaste, weinig vuilaanhechtende, carbonatieremmende, waterdampdoorlaatbare muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. het is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,24

ALPHATEX SATIN SF

sikkens alphatex satin sf is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans muurverf voor binnen. het is geurarm, waterdampdoorlatend en zeer goed reinigbaar (schrobvast volgens din en 13300, klasse 1). het is toepasbaar op o.a. winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is ook geschikt als toplaag van een alphaskin-glasweefselsysteem. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,00

ALPHATEX SF

sikkens alphatex sf is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,81

ALPHAXYLAN SF

sikkens alphaxylan sf is een kalkmatte, oplosmiddelvrije, spanningsarme, dampopen, goed dekkende muurverf voor binnen op basis van polysiloxaan bindmiddel. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is weinig vuilaanhechtend en schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. daarom is dit een schrobvast alternatief voor muurverven van bijvoorbeeld painting the past, f&b en little green. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,38

ANTI-SLIP

sikkens anti-slip is een stroefmiddel op basis van aluminium en silica voor het anti-slip maken van diverse coatingssystemen op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. dit lichtgewicht middel kan direct worden ingeroerd waardoor een extra handeling kan worden uitgespaard. de mengverhouding is ca. 40 ml op 1 l gemengd product.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,76

BINNENLAK GRONDVERF

sikkens grondverf binnen is een matte, vullende grondverf voor binnen op basis van acrylaathars. het is geschikt als grondverf voor binnen op hout en over intacte verflagen. het is overschilderbaar na 6 uur. rendement: 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,19

BINNENLAK HOOGGLANS MENGMACHINE

sikkens binnenlak hoogglans is een hoogglanzende aflak voor binnen op basis van alkydemulsie. het is maximal kras- en slijtvast en bestand tegen vlekken. het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. rendement: 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,59

BINNENLAK HOOGGLANS READY MIXED

sikkens binnenlak hoogglans is een hoogglanzende aflak voor binnen op basis van alkydemulsie. het is maximaal kras- en slijtvast en bestand tegen vlekken. het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. rendement: 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,19

BINNENLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINE

sikkens binnenlak zijdeglans is een zijdeglanzende aflak voor binnen op basis van acrylaathars. het is maximaal kras- en slijtvast, is bestand tegen vlekken en vergeelt niet. het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. rendement: 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,59

BINNENLAK ZIJDEGLANS READY MIXED

sikkens binnenlak zijdeglans is een zijdeglanzende aflak voor binnen op basis van acrylaathars. het is maximaal kras- en slijtvast, is bestand tegen vlekken en vergeelt niet. het is geschikt als afwerking op voorbehandeld hout en op goed geschuurde bestaande terpentineverdunbare en watergedragen verflagen binnen. het is ook geschikt voor goed voorbehandelde ondergronden zoals metaal en harde kunststof. rendement: 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,19

BUITENLAK HOOGGLANS

sikkens buitenlak hoogglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. rendement: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,39

BUITENLAK HOOGGLANS MENGMACHINE

sikkens buitenlak hoogglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. rendement: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,59

BUITENLAK TRANSPARANT HOOGGLANS

sikkens buitenlak transparant hoogglans is een hoogglans aflak op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor het aflakken van houten deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. het beschermt tegen uv-straling en andere weersinvloeden. hierdoor wordt een duurzaamheid tot 7 jaar bereikt. het verfraait het hout en zorgt dat de houtstructuur zichtbaar wordt en afhankelijk van de houtsoort zelfs accentueert. rendement: 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,39

BUITENLAK TRANSPARANT ZIJDEGLANS

sikkens buitenlak transparant zijdeglans is een zijdeglans aflak op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor het aflakken van houten deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. het beschermt tegen uv-straling en andere weersinvloeden. hierdoor wordt een duurzaamheid tot 7 jaar bereikt. het verfraait het hout en zorgt dat de houtstructuur zichtbaar wordt en afhankelijk van de houtsoort zelfs accentueert. rendement: 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,39

BUITENLAK ZIJDEGLANS

sikkens buitenlak zijdeglans is een aflak voor buiten op basis van alkydhars die goed weervast en vochtregulerend is. het is gemakkelijk verwerkbaar door de goede vulling en uitstekende vloeiing. het kan worden toegepast op hout en dekkende terpentine verdunbare verf- of beitslagen buiten. het is ook geschikt voor o.a. goed voorbehandeld metaal, harde kunststof en gevelbetimmeringen. buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. dekvermogen: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,39

BUITENLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINE

sikkens buitenlak zijdeglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. rendement: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,59

CETOL BL DECOR

sikkens cetol bl decor is een zijdeglanzende, transparante, geurarme, gemakkelijk verwerkbare, kras- en slijtvaste, sneldrogende houtafwerking op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van naald- en loofhout zoals houten plafonds, wandbetimmeringen en deuren en het accentueert de houtnerf. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,62

CETOL BL VARNISH MAT

sikkens cetol bl varnish mat is een krasvaste, matte vernis op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. het is geschikt als hoogwaardige, goed afwasbare, gladde afwerking op o.a. ramen, deuren en betimmeringen. het is ook toepasbaar als extra bescherming op decoratieve werken. de verf accentueert de houtnerf, is niet vergelend en gemakkelijk verwerkbaar, vloeit goed, heeft een lange open tijd, droogt snel (stofdroog na ca. 1 uur) en hardt ook snel door. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,68

CETOL BL XPRO

sikkens cetol bl xpro is een watergedragen, licht filmvormende, vochtregulerende, sneldrogende transparante beits voor buiten. het biedt intensieve en langdurige bescherming tegen vocht en uv-straling. het is geschikt als n-pot-systeem op niet-maatvaste bouwdelen van loof- en naaldhout zoals houtrijke objecten, gevelbetimmeringen en balkon- en tuinhekken. het hecht zeer goed op onbehandeld of kaal gemaakt hout en voorkomt vergrijzing van naaldhout. de houtstructuur wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen 8 en 30c. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,74

CETOL HLS PLUS

sikkens cetol hls plus is een zijdeglanzend, transparant houtbeschermingsproduct op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt als eenpotsysteem op naaldhout voor niet-maatvaste constructies zoals western red cedar rabatdelen, houten gevelbekleding, dakoverstekken, schuttingen en tuinmeubelen. het is tevens geschikt als primer in een transparant systeem op maatvaste constructies in loofhout. het beschermt tegen vergrijzen door uv en is zeer waterdampdoorlatend. in drie lagen heeft het een buitenduurzaamheid van ca. 2 jaar. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. verbruik: ca. 14-18 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,75

CETOL NOVATECH

sikkens cetol novatech is een transparante, zijdeglanzende, vochtregulerende, high solid houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies zoals gevelbeschietingen, puivullingen en houtskeletbouw. het is bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout en kan tevens goed aangebracht worden over cetol novatech, tgl plus, tgl satin en tgx gloss. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar (de transparante niet-houtkleuren zijn minder duurzaam dan de houtkleuren). verbruik: ca. 16-20 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,30

CETOL TGL SATIN PLUS

sikkens cetol tgl satin plus is een zijdeglanzende, transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk van loof- en naaldhout zoals kozijnen, ramen en deuren. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en cetol novatech. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen cetol novatech aan te brengen. het is zeer goed bestand tegen uv-straling, waardoor een permanente elasticiteit is gewaarborgd, en optimaal houtbeschermend. de houtstructuur blijft zichtbaar en wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar (bij niet-houtkleuren ca. 3-4 jaar). verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,12

CETOL TGX GLOSS

sikkens cetol tgx gloss is een hoogglanzende, zeer duurzame, uv-bestendige en weervaste transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. het is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies zoals kozijnen, ramen en deuren. geschikt voor geveltimmerwerk van loof- en naaldhout en over oude intacte transparante beitsen en cetol novatech. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen cetol novatech aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 6-7 jaar in een 4-lagensysteem (bij niet-houtkleuren ca. 5-6 jaar). verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,81

COLOUR SENSOR

sikkens kleur meetinstrument is geschikt om een specifieke kleur te zoeken. de sensor scant een object om tot de exacte kleur te komen en geeft de perfecte kleur binnen enkele seconden op de telefoon. daarna kan worden gekeken hoe de kleur in de ruimte staat. het is makkelijker mee te nemen, er is geen kalibratie nodig en de sensor werkt naadloos samen met de app. de sensor heeft een nauwkeurigheid van 90%. de kleurenwaaiers die in de app staan zijn de 5051 color concept waaier, ncs en ral k5.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

120,94

FACADE WAAIER

sikkens kleurwaaier facade.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,35

GRONDLAK

sikkens grondlak is een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is de basis voor houtwerk buiten en het is uitermate geschikt voor een verfsysteem met sikkens buitenlak hoogglans en zijdeglans. het kan worden toegepast op o.a. dak onderaanzichten, deuren, panelen, ramen en betimmeringen. droogtijd: ca. 2 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,39

KLEUR COLLECTIE RAL

sikkens kleurwaaier kleurcollectie ral bevat de ral-kleuren die leverbaar zijn in sikkens verf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,80

KLEURENWIJZER

sikkens kleurenwijzer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,10

KWAST / SPUITVERDUNNING EPOXYHARS

sikkens epoxy brush thinner is een kwast/spuitverdunning epoxyhars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,16

MUUR- EN PLAFONDVERF MAT MENGMACHINE

sikkens binnenmuurverf mat is ideaal voor het afwerken van muren en plafonds in elke ruimte binnen. de verf heeft een erg goede dekking, is bestand tegen vlekken en uitstekend te reinigen met behoud van kleur en glans. rendement: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,99

MUUR- EN PLAFONDVERF MAT READY MIXED

sikkens binnenmuurverf mat is ideaal voor het afwerken van muren en plafonds in elke ruimte binnen. de verf heeft een erg goede dekking, is bestand tegen vlekken en uitstekend te reinigen met behoud van kleur en glans. rendement: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,59

PRIMER MUUR & PLAFOND

sikkens voorstrijk is de ideale voorbereiding van binnenmuren en plafonds. de primer is volledig geurloos en vermindert de absorptie door de ondergrond, waardoor voorkomen wordt dat er glansverschillen zijn. het garandeert een goede dekking, dus er is maar 1 laag nodig. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,99

REDOX 0256

sikkens redox 0256 is een epoxy verdunning voor verwerking met borstel en als reinigingsmiddel voor verfmaterialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,52

REDOX AC MULTI PRIMER

sikkens redox ac multiprimer is een hechtprimer op basis van acrylaathars voor buiten. het is geschikt voor toepassing op diverse ondergronden zoals verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof, pvc en plexiglas. het is na minimaal 16 uur overschilderbaar met alkydharsproducten. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,31

REDOX AK PRIMER

sikkens redox ak primer is een roestwerende, lood- en chromaatvrije primer voor gestraald en handontroest staal buiten, dat wordt afgewerkt met een alkydharssysteem. het is tevens toepasbaar als tussenlaag over een epoxyprimer, indien afgewerkt wordt met een alkydharslak. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. verbruik: ca. 11-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,62

REDOX BL FORTE

sikkens redox bl forte is een watergedragen 2-componenten primer/aflak op basis van epoxyhars. het is geschikt als primer en aflak voor staal. het is ook toepasbaar op voorbehandeld (thermisch) verzinkt staal, aluminium, roestvast staal en koper en vele andere ondergronden. het heeft een uitstekende mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is overschilderbaar na minimaal 16 uur en maximaal 72 uur. de temperatuur moet bij verwerking tussen 10 en 30c zijn. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,56

REDOX BL MULTI PRIMER

sikkens redox bl multiprimer is een watergedragen corrosiewerende hechtprimer op basis van acrylaathars voor binnen en buiten. het is geschikt voor o.a. (verzinkt) staal, koper en aluminium. het is eveneens toepasbaar op vele andere (kunststof) ondergronden zoals hard pvc en plexiglas. het is na ca. 4 uur goed overschilderbaar met producten uit de rubbol bl-reeks. verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,87

REDOX EP MULTI PRIMER

sikkens redox ep multi primer is een roestwerende 2-componentenprimer op basis van epoxyhars voor gestraald staal, verzinkt staal, aluminium en handontroest staal buiten. het is overschilderbaar met producten op basis van epoxy-, polyurethaan- en alkydhars en verwerkbaar met kwast, rol en spuit. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 9,6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,30

REDOX FERROTECH

sikkens redox ferrotech is een alkydhars ijzerglimmerverf die een zeer dichte verffilm geeft. het heeft goede mechanische eigenschappen voor ferro en non-ferro ondergronden en kan direct worden aangebracht over redox ak primer en een aantal redox primers. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,59

REDOX PUR FINISH HIGH GLOSS

sikkens redox pur finish gloss is een 2-componenten, hoogglanzende, niet-vergelende polyurethandekverf voor afwerking in epoxy-/polyurethan-systemen. het heeft een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge mechanische en chemische bestendigheid en is niet vergelend. in combinatie met redox ep multi primer biedt het uitstekende bescherming tegen corrosie. het heeft een potlife van 2 uur. verbruik: ca. 14-16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,03

REDOX PUR FINISH SATIN

sikkens redox pur finish satin is een 2-componenten, zijdeglanzende polyurethandekverf voor de afwerking in epoxy-/polyurethansystemen. het is extreem weerbestendig, heeft een hoge chemische en mechanische duurzaamheid en is niet vergelend. het biedt in combinatie met redox ep multi primer uitstekende bescherming tegen corrosie. verbruik: ca. 14-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,03

RIJKS KLEURENKAART

sikkens rijks kleurenkaart is een mooie overzichtskaart van de gebruikte kleuren in het rijksmuseum. het is een selectie van 8 mooie grijstinten en 15 cuypers kleuren, die samen met de architecten van het rijksmuseum zijn ontwikkeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,87

RIJKS KLEURENKAART

sikkens rijks kleurenkaart is een mooie overzichtskaart van de gebruikte kleuren in het rijksmuseum. de selectie van 8 mooie grijstinten en 15 cuypers kleuren, die samen met de architecten van het rijksmuseum zijn ontwikkeld, vormen nu samen deze collectie sikkens rijks kleuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,99

RUBBOL AZ

sikkens rubbol az is een hoogglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. de buitenduurzaamheid is ongeveer 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,81

RUBBOL AZURA PLUS

sikkens rubbol azura plus is een kras- en slijtvaste hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van low solvent alkydhars. het kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over rubbol primer plus voor hout. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,49

RUBBOL BL AZURA

sikkens rubbol bl azura is een hoogglanzende, krasvaste, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydemulsie. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na aanbrenging van bijvoorbeeld rubbol bl primer. het is tevens toepasbaar over intacte alkydharsverflagen. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

124,99

RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSS

sikkens rubbol bl easy spray gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. op metalen en kunststof (geen pp of pe) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de sikkens redox bl multi primer aangebracht worden. theoretisch verbruik: ca. 4-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,55

RUBBOL BL ISOPRIMER

sikkens rubbol bl isoprimer is een watergedragen, isolerende, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. het is geschikt als isolerende grondverf op kaal hout om verkleuring van verflagen door inhoudstoffen tegen te gaan. het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. het voorkomt doorbloeden van de meeste houtsoorten en heeft een zeer goede hechting op kaal hout en oude verflagen. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,68

RUBBOL BL MAGURA

sikkens rubbol bl magura is een kras- en slijtvaste, matte, watergedragen, goed afwasbare aflak voor binnen op basis van polyurethan-bindmiddel. het kan aangebracht worden over rubbol bl primer en intacte lagen rubbol bl magura. theoretisch rendement: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,87

RUBBOL BL PRIMER

sikkens rubbol bl primer is een watergedragen, pu-versterkte, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. het is na ca. 5 uur uitstekend overschilderbaar met rubbol bl aflakken, zoals rubbol bl satura en bl azura. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,12

RUBBOL BL REZISTO HIGH GLOSS

sikkens rubbol bl rezisto high hloss is een extreem sterke binnenlak op basis van watergedragen alkydemulsie. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van rubbol bl (rezisto) primer of over intacte alkydhars of watergedragen verflagen. voor buitentoepassing dient altijd eerst een laag sikkens rubbol bl primer te worden aangebracht. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,50

RUBBOL BL REZISTO PRIMER

sikkens rubbol bl rezisto primer is een huidvetresistente primer voor binnen op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. het is na ca. 6 uur uitstekend overschilderbaar met de diverse rubbol bl lakken. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,43

RUBBOL BL REZISTO SATIN

sikkens rubbol bl rezisto satin is een zijdeglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op hout, hard pvc, beton en pleisterwerk over rubbol bl (rezisto) primer en/of intacte alkydhars of watergedragen verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,50

RUBBOL BL REZISTO SEMI-GLOSS

sikkens rubbol bl rezisto semi-gloss is een halfglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. het is geschikt voor o.a. de binnenafwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na aanbrenging van rubbol bl (rezisto) primer. het is tevens geschikt voor het overschilderen van intacte alkydhars of watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,50

RUBBOL BL SAFIRA

sikkens rubbol bl safira is een halfglanzende, watergedragen, pu-versterkte aflak voor binnen en buiten op basis van watergedragen polyurethanbindmiddel. dit product is zeer makkelijker verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf) en zeer goed kras- en slijtvast. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk. het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. de buitenduurzaamheid is ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,87

RUBBOL BL SATURA

sikkens rubbol bl satura is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van rubbol bl primer en/of over intacte lagen rubbol bl satura. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,87

RUBBOL BL ULTRAGLOSS

sikkens rubbol bl ultragloss is een sterk thixothope, watergedragen glanslak voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is lichtecht en niet vergelend. het is geschikt voor de afwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na voorbehandeling met een geschikte primer. het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. praktisch rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,71

RUBBOL BL ULTRASATIN

sikkens rubbol bl ultrasatin is een sterk thixothope, watergedragen zijdeglanslak voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is lichtecht en niet vergelend. het is geschikt voor de afwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na voorbehandeling met een geschikte primer. het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydhars- en watergedragen verflagen. praktisch rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,71

RUBBOL BL VENTURA SATIN

sikkens rubbol bl ventura satin is een zijdeglanzend, ademend eenpotlaksysteem op waterbasis, bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels buiten. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,24

RUBBOL DSA THIX

sikkens rubbol dsa thix is een zijdeglanzende, thixotrope beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. het is bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels. door het thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatie-eigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken. verbruik: ca. 12,5-14,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,99

RUBBOL EPS

sikkens rubbol eps is een vochtregulerende, halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. het is geschikt voor het overgronden en aflakken van geveltimmerwerk, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,93

RUBBOL EPS THIX

sikkens rubbol eps thix is een halfglanzende, thixotrope grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en speciaal voor houtrijke projecten en projecten waar kleurveranderingen worden toegepast. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,13

RUBBOL EXPRESS HIGH GLOSS

sikkens rubbol express high gloss is een sneldrogende hoogglanslak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het droogt snel en goed door (bij 15c stofdroog na ca. 2 uur) en is zeer geschikt voor gebruik bij lagere temperaturen (aanbevolen temperatuur: 0-15c). het vloeit zeer goed en heeft een hoge dekkracht. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,80

RUBBOL FINURA HIGH GLOSS

sikkens rubbol finura high gloss is een kras- en slijtvaste, weervaste, hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,81

RUBBOL FINURA SATIN

sikkens rubbol finura satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,81

RUBBOL PRIMER

sikkens rubbol primer (voorheen primer plus) is een weervaste, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. het is na ca. 18 uur uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven zoals rubbol az, rubbol satura, rubbol eps, rubbol sb en rubbol xd. theoretisch verbruik: ca. 14 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,68

RUBBOL PRIMER EXPRESS

sikkens rubbol primer express is een sneldrogende, vochtregulerende, weervaste grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het gronden en overgronden van kaal of eerder gelakt geveltimmerwerk. het is na ca. 3 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,18

RUBBOL PRIMER EXTRA

sikkens rubbol primer extra is een vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. dit is de beste basis voor onderhoudsschilderwerk en met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem op geveltimmerwerk en voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. het is goed schuurbaar, heeft een uitstekende vloei en is gemakkelijk verwerkbaar. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. verbruik: ca. 13-15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,37

RUBBOL SATURA

sikkens rubbol satura (voorheen satura plus) is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. het is geschikt voor het afwerken van hout en metaal, dat volgens de voorschriften is voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,74

RUBBOL SB

sikkens rubbol sb (voorheen sb plus) is een hoogglans aflak voor buiten op basis van siliconal. het is geschikt voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunstoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 7-8 jaar. verbruik: ca. 16-17 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,12

RUBBOL XD HIGH GLOSS

sikkens rubbol xd high gloss (voorheen xd gloss) is een extreem duurzame, uv-bestendige hoogglans aflak voor buiten. het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. theoretisch verbruik: ca. 14-16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,87

RUBBOL XD SEMI-GLOSS

sikkens rubbol xd semi-gloss is een extreem duurzame, halfglanzende, uv-beschermende buitenlak. het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,94

URETHAANKIT

sikkens urethaankit is een elastische beglazings- en afdichtingskit op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing bij enkel en isolerend glas in houten, metalen en kunststof kozijnen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. daarnaast is de kit ook geschikt voor het afdichten van houtverbindingen en aansluitvoegen tussen houten en steenachtige bouwdelen. de kit is nagenoeg universeel overschilderbaar, is zeer goed uv-bestendig en is goed bestand tegen mechanische invloeden en diverse chemicalin.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,09

WAPEX 105

sikkens wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. het is geschikt voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30c. de componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. praktisch rendement: ca. 1 m per liter per mm laagdikte.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,87

WAPEX 501

sikkens wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. verbruik: ca. 6,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,00

WAPEX 505

sikkens wapex 505 is wit zand voor het instrooien van het sikkens wapex 660 systeem, waardoor een stroeve en mechanische belastbare vloer gecreerd wordt. korrelgrootte: 0,2 0,5 millimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,93

WAPEX 647

sikkens wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten pu vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. het wordt toegepast als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0c. door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20c) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 5 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

251,86

WAPEX 650

sikkens wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. het wordt voornamelijk toegepast voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (hechting en hardheid worden nadelig benvloed). verbruik: ca. 4,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,75

WAPEX 660

sikkens wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. verbruik: bij wandafwerking ca. 10 m per liter en bij vloerafwerking ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,89

WAPEX 660 MAT

sikkens wapex 660 mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. het is geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. het heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicalinvast. het is overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. verbruik: ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,93

WAPEX KLEURENCOLLECTIE

sikkens wapex kleurencollectie is een kleurenwaaier van diverse door experts geadviseerde wapex-kleuren. deze handige waaier toont tevens de effecten wanneer de vloercoating is ingestrooid met zand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,30

WAPEX PUR CLEARCOAT

sikkens wapex pur clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. het is geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. het kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. het heeft een zeer korte droogtijd: het is overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

105,00

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn