DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sikkens

ACC COLOR MAP

akzo color code kleurenmap met meer dan 8000 kleuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

699,00

ACRYLAATKIT DSP

een sneldrogende, plasto-elastische kit op basis van acrylaatharsdispersie voor binnen en buiten. geschikt als vocht- en tochtwerende afdichtingskit voor voegen die aan geringewerking worden blootgesteld en die redelijk bestand moeten zijn tegen mechanische belastingen. hecht op o.a. hout, winddroog beton,gemenied staal, aluminium, glas, kunststoffen en tegel- en schilderwerk, zowel droog als enigszins vochtig. kan met zowel watergedragen als terpentineverven worden overgeschilderd. soepel verwerkbaar met handkit- of persluchtspuit. niet verwerken bij een omgevingstemperatuur beneden 5c, aangezien er bij lagere temperatuur geen technisch stabiele filmvorming plaatsvindt. na uitharding temperatuurbestendig van -20c tot +80c. niet geschikt als beglazingskit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,80

ALPHA AQUA SI

sikkens alpha aqua si is een kleurloos, watergedragen, waterdampdoorlatend impregneermiddel voor de buitengevel. het is geschikt voor o.a. (gas)beton, metselwerk, natuursteen, pleisterwerk en kalkzandsteen, zowel droog als vochtig. het voorkomt vochtindringing en vermindert vuilaanhang en kans op zoutuitslag, vorstschade, wapeningscorrosie en mos- en algaangroei. het is overschilderbaar met disperiemuurverven en toepasbaar met kwast, rolborstel of spuit- en sproeiapparatuur. de gunstigste verwerkingstemperatuur ligt tussen 10c en 25c (niet verwerkbaar bij temperaturen lager dan 5c of bij directe zonnestraling op de gevel). rendement: ca. 1 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

138,92

ALPHA AQUAFIX

sikkens alpha aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. dit product is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. deze voorstrijk heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. overschilderbaar na ca. 10 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,43

ALPHA BL GROND

matte, watergedragen, dekkende en isolerende grondverf voor binnenmuren. zorgt voor opheffing van verschillen in absorptie van nieuwe oppervlakken. geschikt als grondlaag voor de decoratieve opheffing van binnenmuren. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

140,67

ALPHA COL

glasweefsellijm voor binnen op basis van copolymeerdispersie. met alpha col verlijmd glasweefsel is overschilderbaar met dispersiemuurverven, meerkleurige muurverf en watergedragen epoxycoating. vrijwel reukloos, goed bestand tegen vocht en hoge temperaturen tot 70c, hoog vastestofgehalte en zeer elastisch. verwerkbaar met kwast, rolborstel of spuitapparatuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

70,04

ALPHA FIX

sikkens alpha fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,68

ALPHA HUMITEX SF

sikkens alpha humitex sf is een watergedragen, waterdampdoorlatende muur- en plafondverf voor binnen. zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers. toepasbaar op o.a. beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen. schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 6-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

68,08

ALPHA ISOLUX SF

sikkens alpha isolux sf is een optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije, waterdampdoorlatende binnenmuurverf. deze verf voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling, zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen, op alle gangbare ondergronden zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. bij ernstige vervuiling wordt geadviseerd eerst de sikkens alpha isoprimer te gebruiken. schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,84

ALPHA ISOPRIMER

sikkens alpha isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. niet toepasbaar op veegvaste muurverf. isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. de primer is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de alpha isolux sf of een andere dispersiemuurverf. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,76

ALPHA METALLIC

sikkens alpha metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. om bontheid te voorkomen op grote vlakken bij voorkeur eerst de alpha quartz toepassen. niet toepasbaar op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten. verbruik: ca. 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,13

ALPHA MUURFIX

sikkens alpha muurfix is een geurarm voorstrijkmiddel met een zeer goed indringend vermogen voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie. geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. ook geschikt voor spuitpleister. fixeert tevens licht poederende ondergronden. overschilderbaar met dispersiemuurverven en over te plakken met behang. overschilderbaar na ca. 8 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,32

ALPHA PRIMER SF

sikkens alpha primer sf is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

69,44

ALPHA PROJECTTEX

sikkens alpha projecttex is een zeer matte, wasbare, watergedragen, waterdampdoorlatende, goed dekkende muurverf voor binnen. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is na 30 dagen schrobvast volgens en 13300 klasse 2. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,31

ALPHA QUARTZ SF

sikkens alpha quartz sf is een kwartshoudende, watergedragen, oplosmiddelvrije structuurverf op basis van copolymeerdispersie voor binnen. de verf is eenvoudig verwerkbaar in elke gewenste structuur en camoufleert oneffenheden in de ondergrond van o.a. beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen en gipskartonplaten. verbruik: ca. 4-6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,81

ALPHA REZISTO MAT

sikkens alpha rezisto mat is een extreem goed te reinigen mattebinnenmuurverf. het is extreem vlekafstotend, zorgt ervoor dat wateroplosbare vlekken uitstekend reinigbaar zijn, is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen, glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300). het is geschikt voor het behandelen van alle ondergronden binnen, zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. de verf is uitermate geschikt voor ruimten waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen en kantines. het is niet geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer of doucheruimte. rendement: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,66

ALPHA SANOCRYL

sikkens alpha sanocryl is een zeer goed reinigbare bacteriebestendige muurverf voor binnen op basis van zilverionen technologie en waterverdunbare acrylaatcopolymeerdispersie. het is geschikt voor het behandelen van pleisterwerk, beton en glasvezelbekleding in bijvoorbeeld therapie- en behandelingsruimtes en openbare ruimtes, daar waar een goede hygine gewenst is. het is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, schrobvast volgens din en 13300 klasse 1, zeer gemakkelijk te verwerken met kwast, roller, airless spuitapparatuur en easy spray methode, heeft een lange open tijd en is geurarm en sneldrogend. rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

181,51

ALPHA SUPRALIET

matte, minerale, duurzame muurverf voor buiten en binnen op basis van poly-silicaat en lichtechte organische pigmenten. vormt goede hechting op minerale en organische grondstoffen zoals baksteen, cement- en/of kalkbepleistering, historische gebouwen en monumenten. ook geschikt voor reeds behandelde woningen met een organisch systeem om een mat mineraal uiterlijk te creren. hoge waterdampdoorlaatbaarheid en snelle doordroging. niet carbonatieremmend. bij voorkeur verwerken met kwast, blokwitter of plafondborstel. overschilderbaar na ca. 4 tot 6 uur. verbruik: ca. 10-12 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

137,73

ALPHA SUPRALIET PRIMER

sikkens alpha supraliet primer is een minerale grondverf voor binnen en buiten op basis van poly-silicaat. het is geschikt als grondlaag voor een alpha supraliet systeem of als verdunningsmiddel voor alpha supraliet. deze primer vermindert de absorptie van de ondergrond en zorgt voor diepe penetratie in de ondergrond. het is toepasbaar op o.a. cement- en/of kalkbepleistering op bijvoorbeeld historische gebouwen en monumenten. het heeft een snelle doordroging en hoge waterdampdoorlaatbaarheid en kan worden verwerkt met een blokwitter of drukspuit. overschilderbaar na ca. 4-6 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,94

ALPHA TOPCOAT

sikkens alpha topcoat is een zijdeglanzende, schrobvaste, waterdampdoorlatende, weinig vuilaanhechtende, elastische, carbonatieremmende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,00

ALPHA TOPCOAT FLEX

sikkens alpha topcoat flex is een matte, scheuroverbruggende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is. verbruik: ca. 6 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

163,73

ALPHACASO

sikkens alphacaso is een zijdematte muurverf voor buiten voor het behandelen van o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,95

ALPHACOAT

sikkens alphacoat is een waterverdunbare, kwartshoudende structuurverf op basis van copolymeerdisperie voor buiten. geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. beton, gasbeton, metselwerk en bouwplaten. de verf heeft een matte, fijnkorrelige structuur en is zeer elastisch, waterdampdoorlaatbaar en carbonatatieremmend. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

121,22

ALPHACRYL EASY SPRAY

sikkens alphacryl easy spray is een verspuitbare, matte, schrobvaste muur- en plafondverf voor binnen. het is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden en tevens zeer geschikt om aan te brengen over een spuitpleister (spack). het is gemakkelijk te verwerken, geurarm, heeft een lange open tijd, uitstekende vloeiing en een hoge dekkracht: over het algemeen hoeft er maar n laag te worden aangebracht. schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. theoretisch verbruik: ca. 6 m per liter op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

116,13

ALPHACRYL PLAFOND

sikkens alphacryl plafond is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare plafondverf voor binnen met lange open tijd. geschikt voor het behandelen van winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk. schrobvast volgens din en 13300, klasse 3. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,60

ALPHACRYL PURE MAT SF

sikkens alphacryl pure mat sf is een extreem matte, zeer hoogwaardige binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. de verf is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm. hierdoor is de verf ook geschikt om te gebruiken bij renovaties. daarnaast glanst de verf niet op, waardoor deze uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,62

ALPHACRYL PURE PRIMER SF

sikkens alphacryl pure primer sf is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, ecosure primer voor binnenmuren. het is speciaal voor het voorbehandelen van met alphacryl pure mat sf en alphacryl pure semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. rendement: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

92,23

ALPHACRYL PURE SEMI SATIN SF

sikkens alphacryl pure semi satin is een zijdeglanzende, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm en hierdoor ook goed toepasbaar bij renovaties. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

202,51

ALPHADUR HD SF

sikkens alphadur hd sf is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare muurverf voor binnen. geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. licht afneembaar: klasse 3 volgens din en 13 300. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,95

ALPHALOXAN

sikkens alphaloxan is een waterverdunbare, matte, minerale muurverf met een groot ademend vermogen op basis van polysiloxan-acrylaat bindmiddel voor buiten. geschikt voor toepassing op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. de verf bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen, is waterafstotend en vochtwerend (hydrofobering), heeft een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid en is spanningsvrij, waterdampdoorlatend en slagregendicht. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

159,13

ALPHALOXAN FLEX

sikkens alphaloxan flex is een matte, open, watergedragen, elastische verf voor buiten op basis van een silicon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nagesoleerde buitengevels en voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk. deze verf biedt goede bescherming tegen schimmels en algen en is zeer waterdampdoorlatend voor een duurzaam en barstvrij resultaat. alleen toepasbaar bij temperaturen boven 8c. verbruik: ca. 5-6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,38

ALPHALUX SF

sikkens alphalux sf is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare muurverf voor binnen. geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. waterdampdoorlatend en met een lange open tijd. schrobvast volgens din en 13300, klasse 3. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,56

ALPHATEX IQ

sikkens alphatex iq is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,61

ALPHATEX IQ MAT

sikkens alphatex iq mat is een matte, gladde, weervaste, weinig vuilaanhechtende, carbonatieremmende, waterdampdoorlaatbare muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. het is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,71

ALPHATEX SATIN SF

de sikkens alphatex satin sf is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans muurverf voor binnen. de verf is geurarm, waterdampdoorlatend en zeer goed reinigbaar (schrobvast volgens din en 13300, klasse 1). toepasbaar op o.a. winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. ook geschikt als toplaag van een alphaskin-glasweefselsysteem. verbruik: ca. 10 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

201,95

ALPHATEX SF

sikkens alphatex sf is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,38

ALPHAXYLAN SF

sikkens alphaxylan sf is een kalkmatte, oplosmiddelvrije, spanningsarme, dampopen, goed dekkende muurverf voor binnen op basis van polysiloxaan bindmiddel. geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. weinig vuilaanhechtend en schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. daarom is dit een schrobvast alternatief voor muurverven van bijvoorbeeld painting the past, f&b en little green. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,53

ANTI-SLIP

sikkens anti-slip is een stroefmiddel op basis van aluminium en silica voor het anti-slip maken van diverse coatingssystemen op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. dit lichtgewicht middel kan direct worden ingeroerd waardoor een extra handeling kan worden uitgespaard. de mengverhouding is ca. 40 ml op 1 l gemengd product.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,56

BL XPRO

watergedragen, licht filmvormende, vochtregulerende, sneldrogende, transparante beits voor buiten. biedt intensieve en langdurige bescherming tegen vocht en uv-straling. geschikt als n-pot-systeem op niet-maatvaste bouwdelen van loof- en naaldhout, zoals houtrijke objecten, gevelbetimmeringen en balkon- en tuinhekken. hecht zeer goed op onbehandeld of kaal gemaakt hout en voorkomt vergrijzing van naaldhout. de houtstructuur wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen 8 en 30c. verbruik: ca. 15 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,49

BUITENLAK HOOGGLANS

sikkens buitenlak hoogglans op basis van alkydhars is geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, mits voorzien van de juiste grondverf. het biedt een uitstekend glansbehoud en heeft een zeer goede vloeiing. buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. rendement: ca. 16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,97

BUITENLAK ZIJDEGLANS

sikkens buitenlak zijdeglans is een aflak voor buiten op basis van alkydhars die goed weervast en vochtregulerend is. het is gemakkelijk verwerkbaar door de goede vulling en uitstekende vloeiing. het kan worden toegepast op hout en dekkende terpentine verdunbare verf- of beitslagen buiten. het is ook geschikt voor o.a. goed voorbehandeld metaal, harde kunststof en gevelbetimmeringen. buitenduurzaamheid: tot 8 jaar. dekvermogen: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,97

CETOL BL 31

watergedragen zijdeglanzend transparant houtbeschermingsproduct voor alle houtsoorten op basis van acrylaatdispersie voor buiten. als afwerking op maatvast houtwerk of op structuurelementen van timmerwerk. zeer geschikt op alle constructies met veel houttimmerwerk zoals geveltimmerwerk, balkonleuning, tuinomheining, etc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,50

CETOL BL DECOR

sikkens cetol bl decor is een zijdeglanzende, transparante, geurarme, gemakkelijk verwerkbare, kras- en slijtvaste, sneldrogende houtafwerking op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. geschikt voor het verfraaien en beschermen van naald- en loofhout, zoals houten plafonds, wandbetimmeringen en deuren. accentueert de houtnerf. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,66

CETOL BL VARNISH MAT

sikkens cetol bl varnish mat is een krasvaste, matte vernis op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. geschikt als hoogwaardige, goed afwasbare, gladde afwerking op o.a. ramen, deuren en betimmeringen. ook toepasbaar als extra bescherming op decoratieve werken. de verf accentueert de houtnerf, is niet vergelend en gemakkelijk verwerkbaar, vloeit goed, heeft een lange open tijd, droogt snel (stofdroog na ca. 1 uur) en hardt ook snel door. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,17

CETOL HLS PLUS

sikkens cetol hls plus is een zijdeglanzend, transparant houtbeschermingsproduct op basis van alkydhars voor buiten. geschikt als eenpotsysteem op naaldhout voor niet-maatvaste constructies, zoals western red cedar rabatdelen, houten gevelbekleding, dakoverstekken, schuttingen en tuinmeubelen. tevens geschikt als primer in een transparant systeem op maatvaste constructies in loofhout. beschermt tegen vergrijzen door uv en is zeer waterdampdoorlatend. in drie lagen heeft cetol hls plus een buitenduurzaamheid van ca. 2 jaar. overschilderbaar na ca. 18 uur. verbruik: ca. 14-18 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,49

CETOL NOVATECH

sikkens cetol novatech is een transparante, zijdeglanzende, vochtregulerende, high solid houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies, zoals gevelbeschietingen, puivullingen en houtskeletbouw. dit product is bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout en kan tevens goed aangebracht worden over cetol novatech, tgl plus, tgl satin en tgx gloss. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar (de transparante niet-houtkleuren zijn minder duurzaam dan de houtkleuren). verbruik: ca. 16-20 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,16

CETOL TGL SATIN PLUS

sikkens cetol tgl satin plus is een zijdeglanzende, transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk van loof- en naaldhout zoals kozijnen, ramen en deuren. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en cetol novatech. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen cetol novatech aan te brengen. het is zeer goed bestand tegen uv-straling, waardoor een permanente elasticiteit is gewaarborgd, en optimaal houtbeschermend. de houtstructuur blijft zichtbaar en wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar (bij niet-houtkleuren ca. 3-4 jaar). verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,62

CETOL TGX GLOSS

sikkens cetol tgx gloss is een hoogglanzende, zeer duurzame, uv-bestendige en weervaste transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. het is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies zoals kozijnen, ramen en deuren. geschikt voor geveltimmerwerk van loof- en naaldhout en over oude intacte transparante beitsen en cetol novatech. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen cetol novatech aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 6-7 jaar in een 4-lagensysteem (bij niet-houtkleuren ca. 5-6 jaar). verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,13

GRONDLAK

sikkens grondlak is een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is de basis voor houtwerk buiten en het is uitermate geschikt voor een verfsysteem met sikkens buitenlak hoogglans en zijdeglans. het kan worden toegepast op o.a. dak onderaanzichten, deuren, panelen, ramen en betimmeringen. droogtijd: ca. 2 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,17

KWAST / SPUITVERDUNNING EPOXYHARS

sikkens epoxy brush thinner is een kwast/spuitverdunning epoxyhars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,16

PU THINNER

sikkens pu thinner is een kwast- en rolverdunning voor de redox ac multi primer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,15

REDOX 0232

polyurethane spuitverdunning voor de sikkens redox pur finish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,54

REDOX 0256

epoxy verdunning voor verwerking met borstel en als reinigingsmiddel voor verfmaterialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,48

REDOX 5597

een polyurethaan verdunning voor verwerking met borstel en als reinigingsmiddel voor materiaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,48

REDOX AC MULTI PRIMER

sikkens redox ac multi primer is een hechtprimer op basis van acrylaathars voor buiten. het is geschikt voor toepassing op diverse ondergronden, zoals verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof, pvc en plexiglas. het is na minimaal 16 uur overschilderbaar met sikkens rubbol primer en vervolgens een alkydharsproduct. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,66

REDOX AK PRIMER

sikkens redox ak primer is een roestwerende, lood- en chromaatvrije primer voor gestraald en handontroest staal buiten, dat wordt afgewerkt met een alkydharssysteem. tevens toepasbaar als tussenlaag over een epoxyprimer indien afgewerkt wordt met een alkydharslak. overschilderbaar na minimaal 12 uur. verbruik: ca. 11-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,48

REDOX BL FORTE

watergedragen, 2-componenten primer/aflak op basis van epoxyhars. geschikt als primer en aflak voor staal. ook toepasbaar op voorbehandeld (thermisch) verzinkt staal, aluminium, roestvast staal en koper en vele andere ondergronden. heeft een uitstekende mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). overschilderbaar na minimaal 16 h en maximaal 72 h. temperatuur moet bij verwerking tussen 10 en 30c zijn. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,64

REDOX BL MULTI PRIMER

watergedragen, corrosiewerende hechtprimer op basis van acrylaathars. geschikt voor o.a. (verzinkt) staal, koper en aluminium. eveneens toepasbaar op vele andere (kunststof) ondergronden, zoals hard pvc en plexiglas. goed overschilderbaar met producten uit de rubbol bl-reeks. snel overschilderbaar: na ca. 4 uur bij 20c. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,67

REDOX EP MULTI PRIMER

sikkens redox ep multi primer is een roestwerende 2-componentenprimer op basis van epoxyhars voor gestraald staal, verzinkt staal, aluminium en handontroest staal buiten. het is overschilderbaar met producten op basis van epoxy-, polyurethaan- en alkydhars en verwerkbaar met kwast, rol en spuit. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 9,6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,90

REDOX FERROTECH

alkydhars ijzerglimmerverf, die een zeer dichte verffilm geeft, met goede mechanische eigenschappen voor ferro en non-ferro ondergronden. kan direct worden aangebracht over redox ak primer en een aantal redox primers. verbruik: ca. 11 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,29

REDOX PUR FINISH GLOSS

2-componenten, hoogglanzende, niet-vergelende polyurethandekverf voor afwerking in epoxy-/polyurethan-systemen. verbruik: ca. 18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,84

REDOX PUR FINISH SATIN

2-componenten, zijdeglanzende polyurethandekverf voor de afwerking in epoxy-/polyurethansystemen. verbruik: ca. 11,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,84

RUBBOL AZ (VOORHEEN RUBBOL AZ PLUS)

sikkens rubbol az is een hoogglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. de buitenduurzaamheid is ongeveer 5 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,66

RUBBOL AZURA PLUS

sikkens rubbol azura plus is een kras- en slijtvaste hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van low solvent alkydhars. kan aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen of over rubbol primer plus voor hout. buitenduurzaamheid: ca. 5 jaar. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,52

RUBBOL BL AZURA

sikkens rubbol bl azura is een hoogglanzende, krasvaste, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-alkydemulsie. geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na aanbrenging van bijvoorbeeld rubbol bl primer. tevens toepasbaar over intacte alkydharsverflagen. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,75

RUBBOL BL EASY SPRAY GLOSS

sikkens rubbol bl easy spray gloss is een watergedragen lak, geschikt voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. het is in het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. op metalen en kunststof (geen pp of pe) ondergronden moet eerst een geschikte primer zoals de sikkens redox bl multi primer aangebracht worden. theoretisch verbruik: ca. 4-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,95

RUBBOL BL EASY SPRAY SEMI GLOSS

sikkens rubbol bl easy spray semi gloss is een verspuitbare, watergedragen, dekkende zijdeglanslak voor binnen en buiten. het is bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. zo kan dit product gebruikt worden voor het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. in het onderhoud is het ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. verbruik: ca. 5-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,95

RUBBOL BL ISOPRIMER

sikkens rubbol bl isoprimer is een watergedragen, isolerende, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. het is geschikt als isolerende grondverf op kaal hout om verkleuring van verflagen door inhoudstoffen tegen te gaan. het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. het voorkomt doorbloeden van de meeste houtsoorten en heeft een zeer goede hechting op kaal hout en oude verflagen. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,22

RUBBOL BL MAGURA

sikkens rubbol bl magura is een kras- en slijtvaste, matte, watergedragen, goed afwasbare aflak voor binnen op basis van polyurethan-bindmiddel. kan aangebracht worden over rubbol bl primer en intacte lagen rubbol bl magura. verbruik: ca 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,75

RUBBOL BL PRIMER

sikkens rubbol bl primer is een watergedragen, pu-versterkte, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. na ca. 5 uur uitstekend overschilderbaar met rubbol bl aflakken, zoals rubbol bl satura en bl azura. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,66

RUBBOL BL REZISTO HIGH GLOSS

sikkens rubbol bl rezisto high gloss is een hoogglanzende, watergedragen, huidvetresistente lak voor binnen en buiten op basis van watergedragen alkydemulsie. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van rubbol bl (rezisto) primer of over intacte alkydhars of watergedragen verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,50

RUBBOL BL REZISTO PRIMER

sikkens rubbol bl rezisto primer is een huidvetresistente primer voor binnen op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. het is na ca. 6 uur uitstekend overschilderbaar met de diverse rubbol bl lakken. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,16

RUBBOL BL REZISTO SATIN

sikkens rubbol bl rezisto satin is een zijdeglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op hout, hard pvc, beton en pleisterwerk over rubbol bl (rezisto) primer en/of intacte alkydhars of watergedragen verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,50

RUBBOL BL REZISTO SEMI-GLOSS

sikkens rubbol bl rezisto semi-gloss is een halfglanzende, watergedragen, huidvetresistente, krasvaste lak voor binnen op basis van crosslinking acrylaatdispersie. het is geschikt voor o.a. de binnenafwerking van hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na aanbrenging van rubbol bl (rezisto) primer. het is tevens geschikt voor het overschilderen van intacte alkydhars of watergedragen verflagen. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,50

RUBBOL BL SAFIRA

sikkens rubbol bl safira is een halfglanzende, watergedragen, pu-versterkte aflak voor binnen en buiten op basis van watergedragen polyurethanbindmiddel. dit product is zeer makkelijker verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf) en zeer goed kras- en slijtvast. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk. het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. de buitenduurzaamheid is ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,72

RUBBOL BL SATURA

sikkens rubbol bl satura is een kras- en slijtvaste, zijdeglanzende, watergedragen aflak voor binnen en buiten op basis van polyurethan-bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van o.a. hout, hard pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van rubbol bl primer en/of over intacte lagen rubbol bl satura. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,75

RUBBOL BL ULTRAGLOSS


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,22

RUBBOL BL ULTRASATIN


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,22

RUBBOL BL VENTURA SATIN

sikkens rubbol bl ventura satin is een zijdeglanzend, ademend eenpotlaksysteem op waterbasis, bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels buiten. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,33

RUBBOL DSA THIX

sikkens rubbol dsa thix is een zijdeglanzende, thixotrope beitsverf voor buiten op basis van alkydhars. het is bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van o.a. geveltimmerwerk (zowel loof- als naaldhout), multiplex boeiboorden en luifels. door zijn thixotrope karakter kent het product zeer goede applicatie-eigenschappen en is het zeer gemakkelijk te verwerken. verbruik: ca. 12,5-14,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,93

RUBBOL EPS PLUS

sikkens rubbol eps plus is een vochtregulerende, halfglanzende overgrond- en aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. geschikt voor het overgronden en aflakken van geveltimmerwerk, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,14

RUBBOL EPS THIX

sikkens rubbol eps thix is een halfglanzende, thixotrope grond- en aflak voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het overgronden en afschilderen van geveltimmerwerk en speciaal voor houtrijke projecten en projecten waar kleurveranderingen worden toegepast. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,04

RUBBOL EXPRESS HIGH GLOSS

sikkens rubbol express high gloss is een sneldrogende hoogglanslak voor buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het droogt snel en goed door (bij 15c stofdroog na ca. 2 uur) en is zeer geschikt voor gebruik bij lagere temperaturen (aanbevolen temperatuur: 0-15c). het vloeit zeer goed en heeft een hoge dekkracht. buitenduurzaamheid: ca. 6 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,26

RUBBOL FINURA HIGH GLOSS

sikkens rubbol finura high gloss is een kras- en slijtvaste, weervaste, hoogglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,60

RUBBOL FINURA SATIN

sikkens rubbol finura satin is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten en binnen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars met geringe donkervergeling. geschikt voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,60

RUBBOL PRIMER (VOORHEEN PRIMER PLUS)

sikkens rubbol primer is een weervaste, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. het is na ca. 18 uur uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven zoals rubbol az, rubbol satura, rubbol eps, rubbol sb en rubbol xd. theoretisch verbruik: ca. 14 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,68

RUBBOL PRIMER EXPRESS

sikkens rubbol primer express is een sneldrogende, vochtregulerende, weervaste grondverf voor buiten op basis van alkydhars. geschikt voor het gronden en overgronden van kaal of eerder gelakt geveltimmerwerk. na ca. 3 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,45

RUBBOL PRIMER EXTRA

sikkens rubbol primer extra is een vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. dit is de beste basis voor onderhoudsschilderwerk en met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem op geveltimmerwerk en voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. goed schuurbaar, uitstekende vloei en gemakkelijk verwerkbaar. overschilderbaar na ca. 18 uur. verbruik: ca. 13-15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,31

RUBBOL SATURA PLUS

sikkens rubbol satura plus is een kras- en slijtvaste, zijdeglans aflak voor buiten op basis van low solvent alkydhars. geschikt voor het afwerken van hout en metaal, dat volgens de voorschriften is voorbehandeld. kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar. verbruik: ca. 16 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,22

RUBBOL SB (VOORHEEN RUBBOL SB PLUS)

sikkens rubbol sb is een hoogglans aflak voor buiten op basis van siliconal. geschikt voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunstoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 7-8 jaar. verbruik: ca. 16-17 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,54

RUBBOL XD HIGH GLOSS (VOORHEEN XD GLOSS)

sikkens rubbol xd high gloss is een extreem duurzame, uv-bestendige hoogglans aflak voor buiten. het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. theoretisch verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,33

RUBBOL XD SATIN

sikkens rubbol xd satin is een extreem duurzame zijdeglans aflak voor buiten. het is geschikt voor het afschilderen van hout, metaal en diverse kunststoffen dat volgens de voorschriften is voorbehandeld. het is door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in kostenbesparende onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste. het kan tevens aangebracht worden over intacte (oude) alkydhars verflagen. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. theoretisch verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,95

RUBBOL XD SEMI-GLOSS

sikkens rubbol xd semi-gloss is een extreem duurzame, halfglanzende, uv-beschermende buitenlak. het is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, volgens de voorschriften voorbehandeld. buitenduurzaamheid: ca. 8-10 jaar. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,05

UNIVERSELE WEGENVERF VERDUNNING

sikkens universele wegenverf verdunning is een kleurloze wegenverfverdunning te gebruiken in combinatie met sikkens universele wegenverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,95

URETHAANKIT

sikkens urethaankit is een elastische beglazings- en afdichtingskit op basis van polyurethaan voor binnen en buiten. geschikt voor toepassing bij enkel en isolerend glas in houten, metalen en kunststof kozijnen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. daarnaast is de kit ook geschikt voor het afdichten van houtverbindingen en aansluitvoegen tussen houten en steenachtige bouwdelen. de kit is nagenoeg universeel overschilderbaar, is zeer goed uv-bestendig en is goed bestand tegen mechanische invloeden en diverse chemicalin.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,34

VERDUNNING M600

uitstekend oplosmiddelhoudend product voor het reinigen en ontvetten van kaal metaal en oude laklagen. niet toepasbaar op kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,41

VLOERREINIGER

rust-oleum vloerreiniger is een licht schuimende alkalische ontvetter op basis van oppervlakte actieve stoffen, reinigingsversterkers en loog. het is zeer geschikt voor het verwijderen van vet, vuil, roet en brandschade, kan gebruikt worden voor dagelijks onderhoud en periodieke reiniging, is geschikt voor het reinigen van beton en gecoate vloeren, is niet brandbaar en nagenoeg reukloos en kan ook met de kwast, mop, bezem of een schrobmachine worden toegepast. verdun 1:8 met water voor dagelijkse reiniging, voor periodieke reiniging of hardnekkig vuil 1:2 verdunnen. verbruik: 50 m per liter (bij verdunning van 1:8).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,68

WAPEX 105

wapex 105 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten mortel op basis van epoxyhars. het is toepasbaar voor o.a. het repareren van beton op balkons, galerijen, kolommen en lateien. het is tevens geschikt voor het beschermen van vrijgekomen wapening, het vullen van grindnesten en het dichten van niet dilaterende scheuren, voegen en naden. het is toepasbaar op zowel horizontaal als verticaal werk en is na doorharding overschilderbaar met vrijwel alle verftypen. het is toe te passen met plamuurmes, troffel, spaan of voegspijker en verwerkbaar bij een temperatuur tussen 10 en 30c. de componenten dienen is een verhouding 1:1 met elkaar gemengd te worden. praktisch rendement: ca. 1 m per liter per mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,11

WAPEX 501

sikkens wapex 501 is een oplosmiddelvrije, 2-componenten primer op basis van epoxyhars. het heeft een goed impregnerend vermogen en grote kleefkracht. dit product verzekert een goede hechting aan beton en vermindert de zuiging van poreuze ondergronden. het is direct na het aanbrengen af te werken met reparatiemortels en troffelvloeren op basis van epoxyhars. verbruik: ca. 6,5 m per liter. verwerkbaar bij temperaturen tussen 10-30c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,91

WAPEX 505

wit zand voor het instrooien van het sikkens wapex 660 systeem, waardoor een stroeve en mechanische belastbare vloer gecreerd wordt. korrelgrootte: 0,2 0,5 millimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,19

WAPEX 509

sikkens wapex 509 is een reinigingsmiddel voor het ontvetten en reinigen van oude verflagen en ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,72

WAPEX 520

watergedragen, 2-componenten inwasmortel op basis van gemodificeerde epoxyharsen. geschikt voor het uitvlakken van onregelmatigheden, zoals porin, luchtbelgaatjes en gietgallen, in cement en betonachtige ondergronden. tevens geschikt voor het plamuren van betonreparatieplekken die met kunststofreparatie middelen zijn gerepareerd. de maximale laagdikte is 3 mm. de plamuur hardt in deze laagdikte goed door. overschilderbaar met dispersieverven na: 24 h en met epoxycoatings na 3-4 dagen. toepasbaar bij temperaturen tussen 10 en 30c. verwerken met plamuurmes, spaan, troffel of spons.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,48

WAPEX 528

sikkens wapex 528 ewt n is een oplosmiddelarme, 2-componenten winterkwaliteit primer op basis van epoxyhars. het wordt toegepast als primer onder wapex 647 semi-mat om zuiging van poreuze ondergronden te voorkomen. dit product verzekert een goede hechting aan beton, heeft een goed impregnerend vermogen en hardt goed door tot maar liefst 0c. de lucht- en verftemperatuur mag maximaal 10c zijn. overschilderbaar na ca. 16 uur. theoretisch verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

180,92

WAPEX 647

sikkens wapex 647 is een oplosmiddelarme, waterdichte 2-componenten pu vloercoating van 4-seizoenenkwaliteit. het wordt toegepast als duurzame semi-matte afwerking van galerij- en balkonvloeren buiten. het heeft uitstekend kleurbehoud, is zeer slijtvast en duurzaam en heeft een goede doorharding tot maar liefst 0c. door de snelle droging is er minder kans op verregenen van pas gecoate vloeren. na ca. 8 uur is de coating al beloopbaar (bij 20c) en volledige belastbaarheid is mogelijk na ca. 7 dagen. verbruik: ca. 5 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

231,70

WAPEX 650

sikkens wapex 650 is een zijdeglanzende, watergedragen vloercoating op basis van metacrylaat-copolymeer. het wordt voornamelijk toegepast voor de afwerking van balkonvloeren en binnenvloeren (geen garagevloeren). niet geschikt voor toepassing in goten en bij slecht afschot buiten (hechting en hardheid worden nadelig benvloed). verbruik: ca. 4,5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,34

WAPEX 660

sikkens wapex 660 is een zijdeglanzende, watergedragen 2-componenten vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. het is toepasbaar als duurzame afwerking van binnenwanden en -vloeren. deze coating heeft een zeer goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast). voor dit product wordt 3 lagen geadviseerd. het is overschilderbaar na minimaal 16 - 72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. verbruik: bij wandafwerking ca. 10 m per liter en bij vloerafwerking ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,78

WAPEX 660 MAT

sikkens wapex 660 mat is een watergedragen, matte, 2-componenten vloercoating op basis van epoxyhars. geschikt voor de duurzame afwerking van binnenvloeren. de coating heeft een goede mechanische bestandheid (slag-, stoot- en slijtvast) en is chemicalinvast. overschilderbaar na ca. 16-72 uur en volledig belastbaar na minimaal 7 dagen. verbruik: ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,25

WAPEX KLEURENCOLLECTIE

kleurenwaaier van diverse door experts geadviseerde wapex-kleuren. deze handige waaier toont tevens de effecten wanneer de vloercoating is ingestrooid met zand.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,30

WAPEX PUR CLEARCOAT

sikkens wapex pur clearcoat is een watergedragen, 2-componenten, zeer krast- en slijtvaste, mat transparante vloercoating voor binnen. geschikt als beschermende sealer voor o.a. hout, steenachtige ondergronden en beton. kan ook uitstekend worden toegepast als extra bescherming op wanden. zeer korte droogtijd: overschilderbaar na ca. 1 uur en volledig belastbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

96,74

WEGENVERF

sikkens wegenverf is geschikt voor alle soorten wegdekken. het stroefheidsgetal ligt boven 55 srt eenheden. het witheidsgetal ligt boven de norm van 80. het heeft een uitstekende slijtweerstand, ook bij toepassing op autosnelwegen en een goede dekking: over het algemeen dekt de verf met slechts 1 stevige laag. bij voorkeur machinaal verwerken, anders met een langharige, slappe kwast en/of rolborstel. verbruik: ca. 0,85 kg m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,55

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn