DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sikkens

BINNENLAK GRONDVERF

sikkens grondverf binnen is een matte, vullende grondverf voor binnen op basis van acrylaathars. het is geschikt als grondverf voor binnen op hout en over intacte verflagen. het is overschilderbaar na 6 uur. rendement: 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,19

GRONDLAK

sikkens grondlak is een matte, vullende grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is de basis voor houtwerk buiten en het is uitermate geschikt voor een verfsysteem met sikkens buitenlak hoogglans en zijdeglans. het kan worden toegepast op o.a. dak onderaanzichten, deuren, panelen, ramen en betimmeringen. droogtijd: ca. 2 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,39

REDOX AC MULTI PRIMER

sikkens redox ac multiprimer is een hechtprimer op basis van acrylaathars voor buiten. het is geschikt voor toepassing op diverse ondergronden zoals verzinkt staal, aluminium, koper, kunststof, pvc en plexiglas. het is na minimaal 16 uur overschilderbaar met alkydharsproducten. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,31

REDOX AK PRIMER

sikkens redox ak primer is een roestwerende, lood- en chromaatvrije primer voor gestraald en handontroest staal buiten, dat wordt afgewerkt met een alkydharssysteem. het is tevens toepasbaar als tussenlaag over een epoxyprimer, indien afgewerkt wordt met een alkydharslak. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. verbruik: ca. 11-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,62

REDOX BL MULTI PRIMER

sikkens redox bl multiprimer is een watergedragen corrosiewerende hechtprimer op basis van acrylaathars voor binnen en buiten. het is geschikt voor o.a. (verzinkt) staal, koper en aluminium. het is eveneens toepasbaar op vele andere (kunststof) ondergronden zoals hard pvc en plexiglas. het is na ca. 4 uur goed overschilderbaar met producten uit de rubbol bl-reeks. verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,87

REDOX EP MULTI PRIMER

sikkens redox ep multi primer is een roestwerende 2-componentenprimer op basis van epoxyhars voor gestraald staal, verzinkt staal, aluminium en handontroest staal buiten. het is overschilderbaar met producten op basis van epoxy-, polyurethaan- en alkydhars en verwerkbaar met kwast, rol en spuit. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 9,6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,30

RUBBOL BL ISOPRIMER

sikkens rubbol bl isoprimer is een watergedragen, isolerende, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. het is geschikt als isolerende grondverf op kaal hout om verkleuring van verflagen door inhoudstoffen tegen te gaan. het is ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. het voorkomt doorbloeden van de meeste houtsoorten en heeft een zeer goede hechting op kaal hout en oude verflagen. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,68

RUBBOL BL PRIMER

sikkens rubbol bl primer is een watergedragen, pu-versterkte, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten. het hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. het is na ca. 5 uur uitstekend overschilderbaar met rubbol bl aflakken, zoals rubbol bl satura en bl azura. verbruik: ca. 12-14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,12

RUBBOL BL REZISTO PRIMER

sikkens rubbol bl rezisto primer is een huidvetresistente primer voor binnen op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. het is na ca. 6 uur uitstekend overschilderbaar met de diverse rubbol bl lakken. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,43

RUBBOL PRIMER

sikkens rubbol primer (voorheen primer plus) is een weervaste, vochtregulerende grondverf voor binnen en buiten op basis van alkydhars. het hecht uitstekend op (nieuw) hout en gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers. het is na ca. 18 uur uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven zoals rubbol az, rubbol satura, rubbol eps, rubbol sb en rubbol xd. theoretisch verbruik: ca. 14 m per liter, afhankelijk van de ondergrond.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,68

RUBBOL PRIMER EXPRESS

sikkens rubbol primer express is een sneldrogende, vochtregulerende, weervaste grondverf voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het gronden en overgronden van kaal of eerder gelakt geveltimmerwerk. het is na ca. 3 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,18

RUBBOL PRIMER EXTRA

sikkens rubbol primer extra is een vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. dit is de beste basis voor onderhoudsschilderwerk en met name geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem op geveltimmerwerk en voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. het is goed schuurbaar, heeft een uitstekende vloei en is gemakkelijk verwerkbaar. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. verbruik: ca. 13-15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,37

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn