DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sikkens

BUITENLAK TRANSPARANT HOOGGLANS

sikkens buitenlak transparant hoogglans is een hoogglans aflak op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor het aflakken van houten deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. het beschermt tegen uv-straling en andere weersinvloeden. hierdoor wordt een duurzaamheid tot 7 jaar bereikt. het verfraait het hout en zorgt dat de houtstructuur zichtbaar wordt en afhankelijk van de houtsoort zelfs accentueert. rendement: 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,39

BUITENLAK TRANSPARANT ZIJDEGLANS

sikkens buitenlak transparant zijdeglans is een zijdeglans aflak op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt voor het aflakken van houten deuren, kozijnen en gevelbetimmeringen. het beschermt tegen uv-straling en andere weersinvloeden. hierdoor wordt een duurzaamheid tot 7 jaar bereikt. het verfraait het hout en zorgt dat de houtstructuur zichtbaar wordt en afhankelijk van de houtsoort zelfs accentueert. rendement: 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,39

CETOL BL DECOR

sikkens cetol bl decor is een zijdeglanzende, transparante, geurarme, gemakkelijk verwerkbare, kras- en slijtvaste, sneldrogende houtafwerking op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van naald- en loofhout zoals houten plafonds, wandbetimmeringen en deuren en het accentueert de houtnerf. verbruik: ca. 14 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,62

CETOL BL VARNISH MAT

sikkens cetol bl varnish mat is een krasvaste, matte vernis op basis van watergedragen urethaandispersie voor binnen. het is geschikt als hoogwaardige, goed afwasbare, gladde afwerking op o.a. ramen, deuren en betimmeringen. het is ook toepasbaar als extra bescherming op decoratieve werken. de verf accentueert de houtnerf, is niet vergelend en gemakkelijk verwerkbaar, vloeit goed, heeft een lange open tijd, droogt snel (stofdroog na ca. 1 uur) en hardt ook snel door. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,68

CETOL BL XPRO

sikkens cetol bl xpro is een watergedragen, licht filmvormende, vochtregulerende, sneldrogende transparante beits voor buiten. het biedt intensieve en langdurige bescherming tegen vocht en uv-straling. het is geschikt als n-pot-systeem op niet-maatvaste bouwdelen van loof- en naaldhout zoals houtrijke objecten, gevelbetimmeringen en balkon- en tuinhekken. het hecht zeer goed op onbehandeld of kaal gemaakt hout en voorkomt vergrijzing van naaldhout. de houtstructuur wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar. aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen 8 en 30c. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,74

CETOL HLS PLUS

sikkens cetol hls plus is een zijdeglanzend, transparant houtbeschermingsproduct op basis van alkydhars voor buiten. het is geschikt als eenpotsysteem op naaldhout voor niet-maatvaste constructies zoals western red cedar rabatdelen, houten gevelbekleding, dakoverstekken, schuttingen en tuinmeubelen. het is tevens geschikt als primer in een transparant systeem op maatvaste constructies in loofhout. het beschermt tegen vergrijzen door uv en is zeer waterdampdoorlatend. in drie lagen heeft het een buitenduurzaamheid van ca. 2 jaar. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. verbruik: ca. 14-18 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,75

CETOL NOVATECH

sikkens cetol novatech is een transparante, zijdeglanzende, vochtregulerende, high solid houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies zoals gevelbeschietingen, puivullingen en houtskeletbouw. het is bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout en kan tevens goed aangebracht worden over cetol novatech, tgl plus, tgl satin en tgx gloss. buitenduurzaamheid: ca. 3-4 jaar (de transparante niet-houtkleuren zijn minder duurzaam dan de houtkleuren). verbruik: ca. 16-20 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,30

CETOL TGL SATIN PLUS

sikkens cetol tgl satin plus is een zijdeglanzende, transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk van loof- en naaldhout zoals kozijnen, ramen en deuren. het kan ook aangebracht worden over oude intacte transparante beitsen en cetol novatech. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen cetol novatech aan te brengen. het is zeer goed bestand tegen uv-straling, waardoor een permanente elasticiteit is gewaarborgd, en optimaal houtbeschermend. de houtstructuur blijft zichtbaar en wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar (bij niet-houtkleuren ca. 3-4 jaar). verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,12

CETOL TGX GLOSS

sikkens cetol tgx gloss is een hoogglanzende, zeer duurzame, uv-bestendige en weervaste transparante houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars. het is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies zoals kozijnen, ramen en deuren. geschikt voor geveltimmerwerk van loof- en naaldhout en over oude intacte transparante beitsen en cetol novatech. bij nieuw hout wordt geadviseerd eerst 2 lagen cetol novatech aan te brengen. buitenduurzaamheid: ca. 6-7 jaar in een 4-lagensysteem (bij niet-houtkleuren ca. 5-6 jaar). verbruik: ca. 13 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,81

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn