DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sikkens

ALPHA AQUAFIX

sikkens alpha aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. het vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. het heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. het is overschilderbaar na ca. 10 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

87,24

ALPHA FIX

sikkens alpha fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. het zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. het is overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,95

ALPHA HUMITEX SF

sikkens alpha humitex sf is een matte, watergedragen, waterdampdoorlatende muur- en plafondverf voor binnen. het is zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers. het is toepasbaar op o.a. beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 6-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,95

ALPHA ISOLUX SF

sikkens alpha isolux sf is een matte, optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije, waterdampdoorlatende binnenmuurverf. het voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen op alle gangbare ondergronden zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. bij ernstige vervuiling wordt geadviseerd eerst sikkens alpha isoprimer te gebruiken. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

181,51

ALPHA ISOPRIMER

sikkens alpha isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. het is niet toepasbaar op veegvaste muurverf. het isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. het is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de alpha isolux sf of een andere dispersiemuurverf. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

119,94

ALPHA METALLIC

sikkens alpha metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. om bontheid te voorkomen op grote vlakken bij voorkeur eerst de alpha quartz toepassen. niet toepasbaar op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten. verbruik: ca. 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,95

ALPHA MUURFIX

sikkens alpha muurfix is een geurarm voorstrijkmiddel met een zeer goed indringend vermogen voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie. het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. het is ook geschikt voor spuitpleister en fixeert tevens licht poederende ondergronden. het is na ca. 8 uur overschilderbaar met dispersiemuurverven en over te plakken met behang. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,95

ALPHA PRIMER SF

sikkens alpha primer sf is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. het is overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. het is zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,46

ALPHA PROJECTTEX

sikkens alpha projecttex is een zeer matte, wasbare, watergedragen, waterdampdoorlatende, goed dekkende muurverf voor binnen. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is na 30 dagen schrobvast volgens en 13300 klasse 2. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,50

ALPHA REZISTO MAT

sikkens alpha rezisto mat is een extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf. het is extreem vlekafstotend, zorgt ervoor dat wateroplosbare vlekken uitstekend reinigbaar zijn, is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen, glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300). het is geschikt voor het behandelen van alle ondergronden binnen zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. het is uitermate geschikt voor ruimten waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen en kantines. het is niet geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer of doucheruimte. rendement: ca. 10-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,58

ALPHA SANOCRYL

sikkens alpha sanocryl is een zeer goed reinigbare bacteriebestendige muurverf voor binnen op basis van zilverionen technologie en waterverdunbare acrylaatcopolymeerdispersie. het is geschikt voor het behandelen van pleisterwerk, beton en glasvezelbekleding in bijvoorbeeld therapie- en behandelingsruimtes en openbare ruimtes, daar waar een goede hygine gewenst is. het is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, schrobvast volgens din en 13300 klasse 1, zeer gemakkelijk te verwerken met kwast, roller, airless spuitapparatuur en easy spray methode, heeft een lange open tijd en is geurarm en sneldrogend. rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

191,95

ALPHA TOPCOAT

sikkens alpha topcoat is een zijdeglanzende, schrobvaste, waterdampdoorlatende, weinig vuilaanhechtende, elastische, carbonatieremmende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. verbruik: ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

126,95

ALPHA TOPCOAT FLEX

sikkens alpha topcoat flex is een matte, scheuroverbruggende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. het is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is. verbruik: ca. 6 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

197,95

ALPHACASO

sikkens alphacaso is een zijdematte muurverf voor buiten voor het behandelen van o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,80

ALPHACRYL EASY SPRAY

sikkens alphacryl easy spray is een verspuitbare, matte, schrobvaste muur- en plafondverf voor binnen. het is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden en tevens zeer geschikt om aan te brengen over een spuitpleister (spack). het is gemakkelijk te verwerken, geurarm, heeft een lange open tijd, uitstekende vloeiing en een hoge dekkracht: over het algemeen hoeft er maar n laag te worden aangebracht. schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. theoretisch verbruik: ca. 6 m per liter op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

129,95

ALPHACRYL PLAFOND

sikkens alphacryl plafond is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare plafondverf voor binnen met lange open tijd. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 3. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,05

ALPHACRYL PURE MAT SF

sikkens alphacryl pure mat sf is een extreem matte, zeer hoogwaardige binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. de verf is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm. hierdoor is de verf ook geschikt om te gebruiken bij renovaties. daarnaast glanst de verf niet op, waardoor deze uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,03

ALPHACRYL PURE PRIMER SF

sikkens alphacryl pure primer sf is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, ecosure primer voor binnenmuren. het is speciaal voor het voorbehandelen van met alphacryl pure mat sf en alphacryl pure semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. rendement: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,95

ALPHACRYL PURE SEMI SATIN SF

sikkens alphacryl pure semi satin is een zijdeglanzende, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. het is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm en hierdoor ook goed toepasbaar bij renovaties. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

124,95

ALPHADUR HD SF

sikkens alphadur hd sf is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare muurverf voor binnen. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is schrobvast klasse 3 volgens din en 13 300. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,38

ALPHALOXAN

sikkens alphaloxan is een waterverdunbare, matte, minerale muurverf met een groot ademend vermogen op basis van polysiloxan-acrylaat bindmiddel voor buiten. het is geschikt voor toepassing op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. het bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen, is waterafstotend en vochtwerend (hydrofobering), heeft een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid en is spanningsvrij, waterdampdoorlatend en slagregendicht. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

199,95

ALPHALOXAN FLEX

sikkens alphaloxan flex is een matte, open, watergedragen, elastische verf voor buiten op basis van een silicon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. het is toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nagesoleerde buitengevels en voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk. deze verf biedt goede bescherming tegen schimmels en algen en is zeer waterdampdoorlatend voor een duurzaam en barstvrij resultaat. het is alleen toepasbaar bij temperaturen boven 8c. verbruik: ca. 5-6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,91

ALPHATEX IQ

sikkens alphatex iq is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,49

ALPHATEX IQ MAT

sikkens alphatex iq mat is een matte, gladde, weervaste, weinig vuilaanhechtende, carbonatieremmende, waterdampdoorlaatbare muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. het is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,82

ALPHATEX SATIN SF

sikkens alphatex satin sf is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans muurverf voor binnen. het is geurarm, waterdampdoorlatend en zeer goed reinigbaar (schrobvast volgens din en 13300, klasse 1). het is toepasbaar op o.a. winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is ook geschikt als toplaag van een alphaskin-glasweefselsysteem. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

165,96

ALPHATEX SF

sikkens alphatex sf is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,12

ALPHAXYLAN SF

sikkens alphaxylan sf is een kalkmatte, oplosmiddelvrije, spanningsarme, dampopen, goed dekkende muurverf voor binnen op basis van polysiloxaan bindmiddel. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is weinig vuilaanhechtend en schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. daarom is dit een schrobvast alternatief voor muurverven van bijvoorbeeld painting the past, f&b en little green. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,95

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn