DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sikkens

ALPHA HUMITEX SF

sikkens alpha humitex sf is een matte, watergedragen, waterdampdoorlatende muur- en plafondverf voor binnen. het is zeer geschikt voor muren en plafonds in vochtige ruimten zoals in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook in badkamers. het is toepasbaar op o.a. beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten en oude intacte verflagen. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 6-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

103,75

ALPHA ISOLUX SF

sikkens alpha isolux sf is een matte, optimaal isolerende, schrobvaste, watergedragen, oplosmiddelvrije, waterdampdoorlatende binnenmuurverf. het voorkomt doorslag van hardnekkige vervuiling zoals nicotinevlekken, waterkringen, koffievlekken en viltstrepen op alle gangbare ondergronden zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. bij ernstige vervuiling wordt geadviseerd eerst sikkens alpha isoprimer te gebruiken. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

227,19

ALPHA METALLIC

sikkens alpha metallic is een decoratieve, zijdeglanzende, watergedragen, metallic muurverf voor binnenmuren zoals winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, behang en glasweefselsystemen. er wordt geadviseerd om bontheid te voorkomen op grote vlakken bij voorkeur eerst de alpha quartz toe te passen. het is niet toepasbaar op oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten. verbruik: ca. 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,95

ALPHA PROJECTTEX

sikkens alpha projecttex is een zeer matte, wasbare, watergedragen, waterdampdoorlatende, goed dekkende muurverf voor binnen. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is na 30 dagen schrobvast volgens en 13300 klasse 2. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,68

ALPHA REZISTO EASY CLEAN

sikkens alpha rezisto easy clean (voorheen alpha rezisto mat) is een extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf. het is extreem vlekafstotend, zorgt ervoor dat wateroplosbare vlekken uitstekend reinigbaar zijn, is goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen, glanst niet op na reinigen en is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300). de stain shield technology zorgt voor een permanente barrire die de indringing van vlekken tegengaat en de verffilm is water- en vetafstotend. het is geschikt voor het behandelen van alle ondergronden binnen zoals schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. het is uitermate geschikt voor ruimten waar een hoge duurzaamheid of vlotte reinigbaarheid gewenst is zoals scholen en kantines. het is niet geschikt voor ruimten met hoge luchtvochtigheid zoals badkamer of doucheruimte. rendement: ca. 9-11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,93

ALPHA TOPCOAT

sikkens alpha topcoat is een zijdeglanzende, schrobvaste, waterdampdoorlatende, weinig vuilaanhechtende, elastische, carbonatieremmende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. buitenduurzaamheid: tot 10 jaar. verbruik: ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

148,43

ALPHA TOPCOAT FLEX

sikkens alpha topcoat flex is een matte, scheuroverbruggende, weervaste muurverf voor buiten op basis van copolymeerdispersie. het kan worden aangebracht op o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. het is bij uitstek geschikt en speciaal bedoeld voor de afwerking van ondergronden waarbij een hoge elasticiteit gewenst is. verbruik: ca. 6 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

246,86

ALPHACASO

sikkens alphacaso is een zijdematte muurverf voor buiten voor het behandelen van o.a. beton, gasbeton en metsel- en pleisterwerk. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,05

ALPHACRYL EASY SPRAY

sikkens alphacryl easy spray is een verspuitbare, matte, schrobvaste muur- en plafondverf voor binnen. het is zeer geschikt voor licht zuigende en egale ondergronden en tevens zeer geschikt om aan te brengen over een spuitpleister (spack). het is gemakkelijk te verwerken, geurarm, heeft een lange open tijd, uitstekende vloeiing en een hoge dekkracht: over het algemeen hoeft er maar n laag te worden aangebracht. schrobvast volgens din en 13300, klasse 2. theoretisch verbruik: ca. 6 m per liter op een gladde ondergrond.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,93

ALPHACRYL MAT

sikkens alphacryl mat is een extreem matte, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. het is zeer schrobvast, goed isolerend, spanningsarm en heeft een mooi mat uiterlijk. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,23

ALPHACRYL PLAFOND

sikkens alphacryl plafond is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare plafondverf voor binnen met lange open tijd. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, spack, schuurwerk en pleisterwerk. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 3. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,31

ALPHACRYL PURE MAT SF

sikkens alphacryl pure mat sf is een extreem matte, zeer hoogwaardige binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. de verf is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm. hierdoor is de verf ook geschikt om te gebruiken bij renovaties. daarnaast glanst de verf niet op, waardoor deze uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,93

ALPHACRYL PURE SEMI SATIN SF

sikkens alphacryl pure semi satin is een zijdeglanzende, zeer hoogwaardige, niet opglanzende binnenmuurverf op basis van een watergedragen acrylaatdispersie. het is toepasbaar op o.a. schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen. het is zeer schrobvast (klasse 1 volgens din en 13300), licht isolerend en spanningsarm en hierdoor ook goed toepasbaar bij renovaties. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

124,95

ALPHADUR HD SF

sikkens alphadur hd sf is een zeer goed dekkende, matte, reinigbare muurverf voor binnen. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is schrobvast klasse 3 volgens din en 13 300. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,83

ALPHALOXAN

sikkens alphaloxan is een waterverdunbare, matte, minerale muurverf met een groot ademend vermogen op basis van polysiloxan-acrylaat bindmiddel voor buiten. het is geschikt voor toepassing op oude minerale verven, watergedragen muurverven, baksteen, beton (geen gewapend beton), cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. het bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen, is waterafstotend en vochtwerend (hydrofobering), heeft een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid en is spanningsvrij, waterdampdoorlatend en slagregendicht. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,38

ALPHALOXAN FLEX

sikkens alphaloxan flex is een matte, open, watergedragen, elastische verf voor buiten op basis van een silicon gemodificeerde, zuivere, vernettende acrylaatdispersie. het is toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nagesoleerde buitengevels en voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk. deze verf biedt goede bescherming tegen schimmels en algen en is zeer waterdampdoorlatend voor een duurzaam en barstvrij resultaat. het is alleen toepasbaar bij temperaturen boven 8c. verbruik: ca. 5-6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,06

ALPHATEX IQ

sikkens alphatex iq is een zijdeglanzende, schrobvaste, gladde, weinig vuilaanhechtende muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,74

ALPHATEX IQ MAT

sikkens alphatex iq mat is een matte, gladde, weervaste, weinig vuilaanhechtende, carbonatieremmende, waterdampdoorlaatbare muurverf voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen. het is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. theoretisch verbruik: ca. 9 m per liter per laag.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,24

ALPHATEX SATIN SF

sikkens alphatex satin sf is een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans muurverf voor binnen. het is geurarm, waterdampdoorlatend en zeer goed reinigbaar (schrobvast volgens din en 13300, klasse 1). het is toepasbaar op o.a. winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is ook geschikt als toplaag van een alphaskin-glasweefselsysteem. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,00

ALPHATEX SF

sikkens alphatex sf is een zeer matte, schrobvaste, goed dekkende, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van copolymeerdispersie. het is geschikt voor het behandelen van o.a. winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,81

ALPHAXYLAN SF

sikkens alphaxylan sf is een kalkmatte, oplosmiddelvrije, spanningsarme, dampopen, goed dekkende muurverf voor binnen op basis van polysiloxaan bindmiddel. het is geschikt voor het behandelen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en behang. het is weinig vuilaanhechtend en schrobvast volgens din en 13300, klasse 1. daarom is dit een schrobvast alternatief voor muurverven van bijvoorbeeld painting the past, f&b en little green. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,38

MUUR- EN PLAFONDVERF MAT MENGMACHINE

sikkens binnenmuurverf mat is ideaal voor het afwerken van muren en plafonds in elke ruimte binnen. de verf heeft een erg goede dekking, is bestand tegen vlekken en uitstekend te reinigen met behoud van kleur en glans. rendement: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,99

MUUR- EN PLAFONDVERF MAT READY MIXED

sikkens binnenmuurverf mat is ideaal voor het afwerken van muren en plafonds in elke ruimte binnen. de verf heeft een erg goede dekking, is bestand tegen vlekken en uitstekend te reinigen met behoud van kleur en glans. rendement: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,59

PRIMER MUUR & PLAFOND

sikkens voorstrijk is de ideale voorbereiding van binnenmuren en plafonds. de primer is volledig geurloos en vermindert de absorptie door de ondergrond, waardoor voorkomen wordt dat er glansverschillen zijn. het garandeert een goede dekking, dus er is maar 1 laag nodig. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,99

RIJKS KLEURENKAART

sikkens rijks kleurenkaart is een mooie overzichtskaart van de gebruikte kleuren in het rijksmuseum. de selectie van 8 mooie grijstinten en 15 cuypers kleuren, die samen met de architecten van het rijksmuseum zijn ontwikkeld, vormen nu samen deze collectie sikkens rijks kleuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,99

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn