DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sikkens

ALPHA AQUAFIX

sikkens alpha aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. het is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. het vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. het heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. hoeveelheid verdunning: 0-30% (met water). het is overschilderbaar na ca. 10 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,19

ALPHA FIX

sikkens alpha fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. het zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. het is overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,05

ALPHA ISOPRIMER

sikkens alpha isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. het is niet toepasbaar op veegvaste muurverf. het isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. het is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de alpha isolux sf of een andere dispersiemuurverf. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

142,49

ALPHA MUURFIX

sikkens alpha muurfix is een geurarm voorstrijkmiddel met een zeer goed indringend vermogen voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie. het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. het is ook geschikt voor spuitpleister en fixeert tevens licht poederende ondergronden. het is na ca. 8 uur overschilderbaar met dispersiemuurverven en over te plakken met behang. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,49

ALPHA PRIMER SF

sikkens alpha primer sf is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. het is overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. het is zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,75

ALPHACRYL PURE PRIMER SF

sikkens alphacryl pure primer sf is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, ecosure primer voor binnenmuren. het is speciaal voor het voorbehandelen van met alphacryl pure mat sf en alphacryl pure semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. rendement: ca. 10-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

92,18

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn