DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Sudwest

ALLGRUND ACRYL

südwest acryl allgrund is een watergedragen, universele, roestwerende hechtprimer voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op vele ondergronden zoals hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen. het is niet geschikt voor pe en pp. het is bestand tegen akaliteit. het is overschilderbaar met alle mogelijke verfsystemen en hittebestending tot 100°c. verbruik: ca. 9 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

ALLGRUND K51

sudwest allgrund k51 is een oplosmiddelhoudende, universele, roestwerende hechtprimer voor toepassing op vrijwel alle ondergronden, bijvoorbeeld hout, ijzer, (verzinkt) staal, (geanodiseerd) aluminium, rvs, koper, messing, pvc, polyester, melanine, geglazuurde tegels en oude laklagen. niet geschikt voor pe en pp. na droging is deze primer overschilderbaar met alle typen lakken, ook watergedragen. hittebestendig tot 100°c. na ca. 2 uur overschilderbaar met alkydlakken, na ca. 12 uur met nitrolakverf en na ca. 36 uur met 2-componentlakken. verbruik: ca. 9 m² per liter en ca. 1 á 2 m² per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,23

ALU-EFFECT AQUA

südwest alu-effect aqua is een watergedragen effectlak, geschikt als muurverf of als aluminium effectlak op bijvoorbeeld deuren, zuilen, radiatoren en ijzerconstructies. de lak kan zowel binnen als buiten worden toegepast en heeft als bijzondere eigenschap dat deze buiten niet afgewerkt hoeft te worden. de lak is goed krasvast, geeft geen zwarte strepen indien de lak in contact komt met de huid en is hittebestendig tot ca. 200°c. applicatiemethode: met verfspuit. bij rollen ontstaan banen. verbruik: ca. 5-9 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,38

ALUMINIUMLAK

südwest aluminiumlak is een oplosmiddelhoudende, weersbestendige effectlak voor binnen en buiten op basis van polyvinylbutyral en aluminiumpigment. het is bijzonder geschikt voor de toepassing op hout, oude lakken en staal zoals deuren, zuilen, radiatoren en ijzerconstructies. het is hittebestendig tot 600°c: tot 200°c zonder dat er optische veranderingen optreden en tussen 200°c en 600°c kunnen er lichte optische veranderingen optreden en kan er sprake zijn van verminderde slijtvastheid. verbruik: ca. 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,72

DAKCOATING

südwest w95 dakcoating is een 1-component, watergedragen dakbedekkingsmateriaal zonder oplosmiddel, weekmakers, bitumen of teer. na droging ontstaat een naadloze folielaag, welke waterdicht is, scheurtjes overbrugt en dampdoorlatend is. het is geschikt voor toepassing op bitumendakbedekking, betonnen daken, etherniet platen, asbestcement, aluminium, zink, staal, koper en hard pvc. verbruik: ca. 0,8-2,8 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

327,89

DAKPANNENVERF

südwest dakpannenverf is een speciale coating voor dakpannen van klei, beton en ethernit. de verf onderscheidt zich door een hoge elasticiteit, hoge waterdampdoorlaatbaarheid en een hoge bestendigheid tegen weersinvloeden en milieubelasting. deze ideale renovatieverf garandeert elk verweerd dak weer voor jaren een fraai uiterlijk. verbruik: ca. 3-4 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

299,77

FIXATIV F10

südwest fixativ f10 is een waterdampdoorlatende, diep penetrerende grondering die de oppervlakte van zuigende, minerale ondergronden verstevigt. het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (poreus) beton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven en kalk en kalkcementpleister. tevens is dit het verdunningsmiddel voor de südwest silikaat-silicoon en südwest rissgrund. verbruik: ca. 3-5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,75

HAMERSLAGLAK

südwest hamerslaglak is een oplosmiddelhoudende lak voor het decoratief afwerken van diverse ondergronden zoals ijzer, zink en hout binnen. de lak is hittebestendig tot 80°c en kras- en stootvast. het is verkrijgbaar in de kleuren 0013 hellgrau, 0014 mittelgrau, 0015 dunkelgrau, 0016 blau en 0017 grün. verbruik: ca. 8 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,40

HYDROGRUND

südwest hydro-grund f15 is een oplosmiddelvrije, hydrofoberende, kleurloze grondlaag met verstevigende eigenschappen. het is geschikt voor toepassing op o.a. silicaatpleister, cementpleister, (gas)beton, oude lagen op basis van kalk, cement en silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. dit product is o.a. geschikt als grondering bij südwest lotusan. verbruik: ca. 5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,50

INNENGRUND W15

südwest innengrund is een oplosmiddelvrije grondering voor binnen, waarmee in hoge mate het oppervlak verstevigd wordt terwijl het zeer diep in de ondergrond trekt. deze grondering kenmerkt zich door de goede penetrerende en hechtende eigenschappen. ook werkt het zuigkracht regulerend. het is bestand tegen alkaliën en vermengt zich tot een homogeen geheel. geschikt voor silicaatpleister, cementpleister, beton, gasbeton, oude lagen op basis van kalk, cement of silicaatverven, kalk en kalkcementpleister en bakstenen met zuiging. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,01

ISOLIERFARBE W

sudwest isolieerverf w is een matte, watergedragen binnenmuurverf voor het renoveren en isoleren van lichte nicotine- en roetaanslag en droge watervlekken op wanden en plafonds. deze verf wordt voornamelijk gebruikt in o.a. restaurants, hotels, kantoren, scholen, klinieken en sanatoria. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,42

KOPER- EN ALUMINIUMREINIGER W36

sudwest aluminium/koperreiniger is geschikt voor het reinigen en voorbehandelen van koper, messing en aluminium oppervlakken en als voorbereiding voor afwerklagen. het verwijdert vuil en vet en zorgt ervoor dat de behandelde oppervlakken 2 á 3 uur passiverend zijn tegen corrosie. het zorgt o.a. in combinatie met scotch britevlies voor een goede hechting van de volgende laag op koper of aluminium oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,39

KUNSTHARSVERDUNNER V21

südwest kunstharsverdunner v21 is een trage, milde kunstharslakverdunning die bestemd is voor het verdunnen van o.a. südwest paladur, südwest hamerslaglak (bij roller- en kwastapplicatie), jansen pu uni-siegel, südwest alulack, jansen silber- brons en goldlack en südwest uni-grond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,40

LOTUSAN THERM

südwest lotusan therm is een zijdeglanzende, zelfreinigende buitenmuurverf met nano technologie. het is een siliconen-gevelverf met het lotus-effect: dit ontstaat ongeveer 21 dagen na applicatie. door middel van regen(water) parelt het vuil weg. daarnaast heeft de verf een zeer hoge bescherming tegen algen en schimmelaanslag, een goede doorlaatbaarheid van waterdamp en kooldioxide en een uitstekende weer-, uv- en krijtbestendigheid. buitenduurzaamheid: tot ca. 10 jaar. verbruik: ca. 4-5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

124,74

METHACRYL VLOERVERF MENGMACHINE

südwest methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,66

METHACRYL VLOERVERF READY MIXED

südwest methacryl is een 1-component, waterverdunbare vloerverf voor binnen en buiten. het kan worden toegepast op o.a. beton, cement, hout en spaanplaat, alsmede oude, niet sterk elastische, 1-component vloerverven. het is niet bestand tegen weekmakers in autobanden etc. verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,86

PALADUR

südwest paladur is een makkelijk verwerkbare, slijtvaste, weersbestendige blanke vernis voor hout op basis van polyurethaan-kunststof, voor binnen en buiten. het is ook toepasbaar voor het behandelen van parketvloeren, trappen en meubelen. het is bestand tegen zwakke zuren en alcohol. let op: bij een zijdeglans/extra mat afwerking de eerste lagen in hoogglans opzetten en laatste laag zijdeglans/extra mat. aantal aanbevolen lagen: 2-3. verbruik: ca. 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,06

RISSGRUND 1 VOOR 3

südwest rissgrund 1fur3 is een grondlaag met een vullende en egaliserende werking. het dient als hechtgrond op gladde en oude ondergronden zoals pleisterwerk uit mortelgroepen (plc, pll en plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen en oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. na gebruik van deze voorstrijk kan de ondergrond behandeld worden met bijvoorbeeld südwest silikat-silicon fassadenfarbe. dit product is verder toepasbaar als compensatielaag op alle dispersie- en kunstharspleisterlagen en op gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 2 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

159,24

RISSGRUND FASERARMIERT F44

südwest rissgrund faserarmiert f44 wordt gebruikt op scherpe kanten en gescheurde oude verflagen en kan speciaal gebruikt worden als goede scheuroverbrugging en wapening wanneer hoge zekerheid geboden is. het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk uit mortelgroepen (plc, pll en plll), oude of nieuwe kunsthars-, siliconen- en silicaatpleisters, schoon metselwerk van kalkzandsteen en baksteen, oude gepleisterde, thermisch geïsoleerde gevelsystemen, oude kalk-, cement-, silicaat-, dispersie- en siliconenverf. dit product heeft een goede vezelachtige wapening en is ook geschikt op grote oppervlakken. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 2 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

196,32

SCHIMMELREINIGER

südwest schimmelreiniger is een zeer sterke schimmelreiniger en verwijdert daarnaast o.a. zwarte vochtplekken, vuil en aanslag. het kan toegepast worden in de keuken en badkamer op muren en kitvoegen. binnen enkele minuten worden de vochtgevoelige oppervlakken gereinigd en gedesinfecteerd en de schimmels gedood en verwijderd. nawassen is niet nodig (behalve op tegels).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,52

SCHOOLBORDENVERF

sudwest schultafellack is een oplosmiddelhoudende verf voor binnen- en (verkapt) buitengebruik. het is geschikt voor het herstellen en vernieuwen van o.a. schoolborden en tafeltennistafels. het is met alle soorten krijt (behalve oliekrijt) beschrijfbaar, snel drogend, mat, goed reinigbaar en niet reflecterend. verbruik: ca. 8-10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,45

SILIKAT-SILICON F75

südwest silikat silicon f75 is een watergedragen, minerale muurverf voor het behandelen van schoon metselwerk en gepleisterde en thermisch geisoleerde gevelsystemen. deze silicaatverf heeft een hoge waterdampdoorlaatbaarheid van 99%, is waterafstotend, kan niet bladderen, heeft een heel goede vuilafstotende werking en een hoge weersbestendigheid. in combinatie met südwest rissgrund (contactlaag) kan deze gevelverf ook op alle dispersie- en kunstharspleisters probleemloos worden verwerkt. een donkere kleur wordt niet aangeraden i.v.m. kans op doorbloeding. verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

103,73

SNELHARDER L32

sudwest schnellharter is een transparante verharder voor het verbeteren en versnellen van de doordroging, oppervlaktedroging en hechting van kunstharslakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,99

SUDWEST VERDUNNING V33

südwest universeel verdunner v33 is een universele nitro verdunning. deze verdunning wordt gebruikt voor het verdunnen van o.a. südwest allgrund k50, südwest onderwaterverf c03 en vista wegenverf 752.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,72

SUPER DICKSCHUTZ EG

südwest super dickschutz eg (ijzerglimmer) is een oplosmiddelarme, unieke, universele, high solid primer en aflak in één op basis van gemodificeerde kunsthars/alkydcombinatie/metaalpigmenten voor binnen en buiten met een ijzerglimmer uiterlijk. deze lak kan op verschillende ondergronden toegepast worden zoals hout, staal, ijzer, rvs, kunststof en hout. verbruik: ca. 5 - 7 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,00

SUPER DICKSCHUTZ UNI

südwest super dickschutz uni is een oplosmiddelarme, unieke, universele, high solid primer en aflak in één op basis van gemodificeerde kunsthars/alkydcombinatie, voor binnen en buiten. dit product is op verschillende ondergronden toe te passen, zoals hout, aluminium, staal, rvs, kunststof en koper. verbruik: ca. 5-7 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,44

TIEFENGRUND LH

südwest fixeergrond f01 (tiefengrund lh) is een oplosmiddelhoudende, diepwerkende grondlaag voor binnen voor allerlei minerale ondergronden, zoals voor het verstevigen van zanderige ondergronden en oude kalk- en mineraalverven. overschilderbaar na ca. 8 uur. verbruik: ca. 3-5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,80

UNI-GROND X18

südwest uni-grond is een aromaatvrije, hoog vullende grondverf voor verschillende ondergronden buiten. deze verf onderscheidt zich door de makkelijke streeploze verwerking, hoge laagdikte, goede dekking, goede schuurbaarheid en snelle droging (na ca. 5 uur overschilderbaar). verbruik: ca. 9 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,97

WIKULAC FH20

südwest wikulac is een multi-inzetbare vloeibare kunststof op basis van aromatische polymeer voor de versteviging van o.a. hout, cement, beton en pleisterwerk. het is ideaal voor het behandelen van vochtproblemen als optrekkend en doorslaand vocht, uitbloedingen en verzepingen door alkaliteit. dit product is oplosmiddelhoudend en zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën. na 24 uur droging kan een nieuwe pleisterlaag aangebracht worden. verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,61

ZINK - KUNSTSTOFREINIGER W35

südwest zink-kunststofreiniger is een voorbehandelingsproduct en kan ingezet worden voor het reinigen van onbehandeld zink, verzinkt staal of kunststof. het product verwijdert o.a. vet, vuil, zinkzouten en lossingsmiddel. nadat het oppervlak is gereinigd, kan de desbetreffende ondergrond voorzien worden van een primer zoals südwest all-grund of südwest acryl allgrund.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,45

Sudwest
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn