DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

ANTI RUST COMPOUND VAST

tenco anti rust compound vast is een roestwerend product op basis van paraffinische componenten en speciale vetten. het kan ook over bestaande roest aangebracht worden en voorkomt verdere aantasting van het metaal. het geeft een waterbestendige, niet hardende deklaag en is bruingeel van kleur. het is zeer geschikt voor achter de betimmering in schepen. verbruik: ca. 3-4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,00

ANTI RUST COMPOUND VLOEIBAAR

tenco anti rust compound vloeibaar is een roestwerend product op basis van dun vloeibaar conserverende olie. het geeft een waterbestendige, niet hardende, bruingele deklaag. het is bijzonder geschikt als ruimspuitolie, hecht goed en spoelt niet van het oppervlak af bij het schoonmaken. het kan ook achter de betimmering in schepen aangebracht worden en wordt tevens gebruikt als tank-float-coating tegen roestvorming van ballasttanks van schepen. verbruik: ca. 4-6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,76

BOOTPRIMER

tenco bootprimer is speciaal geschikt als grondlaag voor de tenco bootlakken. het is een universele, uitstekend dekkende primer op basis van speciale pigmenten, toepasbaar op hout, metaal en polyester boven de waterlijn. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 10-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,76

INSMEERCOMPOUND SP

tenco insmeercompound sp is een goed hechtende, niet drogende technische vaseline welke kan worden gebruikt om roest te voorkomen op metalen ondergronden. het product scheidt geen olie af en geeft zelfs na een zeer lange gebruiksduur geen verharding. het wordt o.a. gebruikt voor het conserveren van ballasttanks, stalen beunen en onder de buikdenningen van schepen. het is na verwarming vloeibaar en kan dan doormiddel van een borstel, roller of warmtebestendige verfspuit verwerkt worden. verfspuiten moeten gelijk na gebruik schoongemaakt worden i.v.m. de snelle stolling van het product. het kan direct op een stalen ondergrond worden aangebracht welke goed schoon, droog en ontroest moet zijn. dit product stolt vrijwel direct na in aanraking te zijn gekomen met de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

177,65

Tenco
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn