DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Tenco

AFBIJTPASTA

tenco afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

ANTI HOUTWORM

tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,61

ANTI REGENDOORSLAG

tenco anti-regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. verbruik: ca. 4-5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUM

tenco bitumen constructielak aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk, zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. verbruik: ca. 9-11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,66

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWART

tenco bitumen constructielak zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. verbruik: ca. 8-10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,86

BITUMEN SILOLAK

tenco bitumen silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilos, waarin veevoeder wordt opgeslagen. het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,86

DAK KOUDE KLEEFSTOF

tenco dak koude kleefstof is een vloeibare, kleverige bitumen voor het plakken van dakrolnaden als voorstrijklaag en als kleeflaag om na aandroging in te strooien met grindparel of leislag. verbruik: ca. 2-3 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,86

DAK REPARATIEPASTA DIK

tenco dakreparatiepasta dik is een lijvige bitumenpasta die elastich blijft en extra is versterkt met onverwoestbare vezels. het is geschikt voor het dichten van naden en scheuren in o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en voegen van schoorstenen. het is vervolgens af te werken met leislag of tenco dakzilver. verbruik: ca. 1-2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,96

DAKCOATING MIDDENDIK

tenco dakcoating middik is een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. het is geschikt voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking en goten. het is vervolgens af te werken met leislag of tenco dakzilver. verbruik: ca. 2-3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,54

ELASTISCHE DAKCOATING

tenco elastische dakcoating is een blijvend elastische pasta op bitumenrubberbasis voor onderhoud en renovatie van o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en de bovenzijde van schoorstenen. aanbrengen op een vochtige ondergrond is geen probleem en het is uv-bestendig. verbruik: ca. 1-2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,21

HECHTPRIMER

tenco hechtprimer is een bitumenlak op basis van geblazen bitumen en sneldrogende aromaatarme oplosmiddelen. het hecht op oude dakbedekking, metaal, hout en steen en is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 4-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,48

HOUTCOAT TEERVRIJ

tenco houtcoat teervrij zwart is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,03

IJZERCOAT TEERVRIJ

tenco ijzercoat teervrij zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,41

KASSENWIT

tenco kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. de verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. verbruik: ca. 35 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,71

LOODBAND

tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,88

PARATOL

tenco paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van tenco houtcoat zwart of tenco ijzercoat zwart. verbruik: ca. 9-11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,03

STOCKHOLMER TEER

tenco stockholmer-teer is een bruine zweedse houtteer van prima kwaliteit. het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. verbruik: ca. 5-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

TENCOGARANT TEERVRIJ

tenco tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,54

UNDERCOATING

tenco undercoating is een bitumenverf, geschikt voor auto, aanhangwagen en caravan. het is een dik vloeibare pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. het geeft een solide bescherming aan het chassis en de binnenzijde van spatborden, maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. na droging ontstaat een elastische laag die roestwerend en geluiddempend en bestand tegen pekel en weersinvloeden is. overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 2-3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,96

VLOEIBAAR ZINK

tenco vloeibaar zink is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, blijvend elastische polyurethaancoating. het is geschikt voor renovatie, herstel en langdurige bescherming van zinken goten. verbruik: ca. 6 strekkende meters per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,96

Tenco
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn