DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Trae lyx

ANTISLIP PASTA

trae lyx antislip pasta verleent watergedragen parket- en kurklakken een ruw oppervlak, ten einde extra slipweerstand te verkrijgen. in tegenstelling tot de gebruikelijke antislippoeders geeft deze antislip pasta een nagenoeg transparant resultaat, zodat het ook op donkere hout- en kurksoorten kan worden toegepast. het bereikte effect is enigszins afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte en het is geschikt voor normale omstandigheden. een pot van 90 gram is geschikt voor ĺ liter lak en een pot van 300 gram voor 2Ĺ liter lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,36

BOENPAD

trae-lyx boenpad is het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen. door het in combinatie met de padhouder te gebruiken kan gemakkelijk teveel gebruikte olie opgenomen of verdeeld worden over de vloer. de witte pad is geschikt voor trae lyx raw wood effect oil of watergedragen olie en de bruine pad is geschikt voor trae lyx hardwax of synthetische olie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,85

GRONDLAK

trae lyx grondlak is een watergedragen 1-component blanke parketprimer met een vernieuwde kwaliteit. het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van houten vloeren en voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de daarna aan te brengen laag trae lyx lak. verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter, afhankelijk van de houtsoort.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,41

HARDWAX BLANK

trae-lyx hardwax blank is een hoogwaardig product voor de afwerking van onbehandelde houten en kurken oppervlakken. het is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen, eenvoudig aan te brengen en geeft de vloer een mooie zijdeglanzende afwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,67

HARDWAX PRO

trae lyx hardwax pro is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. de hardwax is zeer mat en glanst niet op. het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestandheid en is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren binnen. het is na 1 dag licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. theoretisch verbruik: ca. 25-30 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,74

HARDWAX PRO BLANK MAT

trae lyx hardwax pro blank mat is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling, natuurlijke kleur en een uitstekende chemische en mechanische weerstand. deze hardwax is zeer mat en glanst niet op. het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. het is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. het geeft parket of de houten vloer een rustiek uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 25-30 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,39

HARDWAX PRO COLOR

trae lyx hardwax pro color is een zeer sterke hardwax olie met zeer goede vulling en uitstekende slijtvastheid. de olie heeft een zeer goede chemische en mechanische weerstand, is makkelijk in het onderhoud en geeft houten vloeren een rustiek uiterlijk. het is uitsluitend binnen te gebruiken op onbehandeld parket en planken vloeren en dient altijd afgewerkt te worden met 1 laag trae lyx hardwax pro mat. de olie kan in 1 of 2 lagen aangebracht worden op hardhout en in 3 lagen op zachthout. verbruik: ca. 25 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,74

HARDWAX PRO FLOOR CLEANER

trae lyx hardwax pro floor cleaner is een watergedragen en millieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig onderhoud van met hardwax behandelde vloeren. verbruik: ca. 1 liter is voldoende voor 15 tot 30 behandelingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,58

HARDWAX PRO METALLIC

trae lyx hardwax pro metallic is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. deze olie is zeer mat en glanst niet op en heeft een hoge chemische en mechanische weerstand. uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren. het geeft parket of de houten vloer een modern uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud. laagopbouw: 2-3 lagen. let op: deze olie wel altijd afwerken met trae lyx hardwax pro blank. overschilderbaar na ca. 6-8 uur en volledig uitgehard na 5 dagen. verbruik: ca. 25 - 30 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,67

HOUDER BOENPAD 7 X 14 CM

trae-lyx houder boenpad is in combinatie met de trae-lyx boenpads het ideale hulpmiddel om olie in te wrijven en daarna uit te boenen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,49

KLEURBEITS

trae lyx kleurbeits is een watervaste waterbeits voor nieuwe of kaalgeschuurde zachte en harde houtsoorten, zowel vloeren als meubels (binnen). de karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard. na intensieve droging (ca. 24 uur) kan trae lyx lak of olie er over worden aangebracht. de kleurbeitsen zijn onderling mengbaar, zodat de ideale kleur zelf gecreŽerd kan worden. verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,72

MINERAL FINISH

trae lyx mineral finish is een ultra matte watergedragen 2-componenten coating op basis van polyurethaan voor alle minerale ondergronden. het is geschikt voor de duurzame afwerking van minerale ondergronden en is nagenoeg onzichtbaar waardoor de ondergrond zijn originele kleur en matheid behoudt. het is geschikt voor beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. het is ook geschikt voor afwerking in natte ruimtes en douches. potlife: 1 uur. aantal aanbevolen lagen: 3-4. theoretisch rendement: ca. 8-10 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,12

MINERAL GRONDLAK

trae-lyx mineral grondlak is een watergedragen grondlak voor het gronden van de ondergrond om de zuigende werking en opkleuring van de ondergrond te voorkomen. het is geschikt als grondlak voor de trae-lyx mineral finish 2k. het is geschikt voor toepassing op beton(look), stuc, tadelakt, microtopping en diverse andere minerale afwerkingen zoals wanden, aanrechtbladen en meubels afgewerkt met minerale materialen. het is overschilderbaar na 16 uur. theoretisch rendement: 8-10 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,09

NATUREL

trae lyx naturel is een ultra matte, watergedragen 2-componentenlak van projectkwaliteit. het bijzondere aan deze lak is dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. vloeren, die met dit product behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. daardoor is het ook uitstekend te gebruiken als projectlak. het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliŽn. het kan worden aangebracht op diverse soorten parket en houten vloeren en kan probleemloos als meubellak gebruikt worden. het kan na slechts 2 Š 3 uur overgeschilderd worden. aantal aanbevolen lagen: 3. verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,35

NATUREL EXTREME

trae lyx naturel extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. de lak is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. de lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend, sneldrogend en niet vergelend. het biedt weerstand tegen slijtage, opglansstrepen, huishoudchemicaliŽn, schoenstrepen en (micro-)krassen. een slijtvast laksysteem bestaat uit minimaal 3 volle lagen. de potlife is 2-3 uur. verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,89

NATUREL FINISH

trae lyx naturel finish is een matte, watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit op polyurethaanbasis. het is geschikt voor toepassing op wanden die zijn afgewerkt met o.a. latex, stucwerk of spack. het is ook geschikt voor de afwerking van minerale ondergronden zoals vloeren en wanden met betonlook en betonnen ondergronden. het geeft geen witte waas en kan daarom ook goed worden toegepast op donkere houtsoorten. de potlife is 2-3 uur. verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,35

NATUREL GRONDLAK

trae lyx naturel grondlak is een blanke, watergedragen 1-component primer voor kaal parket, planken vloeren en meubelen. het is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van inhoudsstoffen die voorkomen in o.a. eiken- en beukenhout. de grondlak voorkomt verkleuringen en doorslag van noesten en kwasten in de laklaag. slechts ťťn laag grondlak is voldoende om vervolgens na ongeveer 2 uur droging over te schilderen met 3 lagen trae lyx parketlak, vloerlak, projectlak of naturel (extreme). theoretisch verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,16

NATUREL OLIE

trae lyx naturel is een milieuvriendelijke impregneerolie voor onbehandeld parket, houten vloeren en meubelen. het hout behoudt met deze olie zijn natuurlijke, onbehandelde uitstraling. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,57

OLIE EN WAX FLOOR CLEANER

trae-lyx olie en wax floor cleaner is volledig biologisch afbreekbaar. het wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. het heeft een aangenaam frisse geur. verbruik: ca. 15 tot 30 behandelingen per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,71

ONDERHOUDSMIDDEL

trae-lyx onderhoudsmiddel is een reinigingsmiddel voor met trae-lyx lakken behandelde vloeren. in 1 behandeling wordt de vloer gereinigd en van een nieuwe vuilafstotende beschermlaag voorzien. het is ook te gebruiken op vloeren die na het lakken zijn afgewerkt met vloerpolish zonder de vloerpolish aan te tasten, hetgeen andere alkalische reinigingsmiddelen wel zouden doen. voor een vloer behandeld met trae lyx naturel moet onderhoudsmiddel naturel worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,82

PARKET OLIE

trae lyx parket olie is een oplosmiddelarme voedende olie voor onbehandeld kurk en hout binnenshuis. het impregneert en beschermt en is vuil- en waterafstotend. verbruik: ca. 20-25 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,92

PARKETLAK

trae lyx parketlak is een waterverdunbare kras- en slijtvaste lak op basis van polyurethaan. het geeft een helder resultaat, vergeelt niet, is licht chemicaliŽnbestendig, zeer makkelijk te verwerken, sneldrogend en vloeit goed uit. het is toe te passen op houten vloeren en trappen (voor intensief gebruik wordt de trae lyx 2-componenten projectlak geadviseerd). aantal aanbevolen lagen: 3. het is overschilderbaar na 2-3 uur. verbruik: ca. 10-12 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,03

POLISH VERWIJDERAAR

trae lyx polish verwijderaar is een watergedragen reinigingsconcentraat. het verwijdert oude lagen vloerpolish en ontvet. het breekt de vervuilde polishlaag af zonder de laklaag aan te tasten en maakt de vloer gereed voor behandeling met lak of vloerpolish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,42

PROJECT MEUBELLAK

trae-lyx project meubellak is een waterverdunbare, niet-vergelende, transparante lak op basis van polyurethaan-acrylaathars. de lak is vrijwel reukloos, makkelijk te verwerken en bestand tegen vocht, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, diverse chemicalien en drinkalcohol. de lak is niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,10

PROJECTLAK

trae-lyx projectlak is een watergedragen 2-componenten polyurethaan parketlak speciaal ontwikkeld voor houten vloeren die zeer intensief belast worden. de lak heeft een optimale slijtvastheid, krasvastheid en chemicaliŽnbestendigheid en is daardoor uitermate geschikt voor de verzegeling van zowel lichte, donkere als gekleurde houten vloeren en trappen in openbare gebouwen, sportscholen en bijvoorbeeld winkels. de lak is sneldrogend (overschilderbaar na ca. 5-6 uur), licht belastbaar na ca. 12-16 uur en volledig belastbaar na ca. 7 dagen. applicatiemethode: kwast, mohair roller of een kortharige, niet pluizende vachtroller. aanbevolen aantal lagen: 3. de potlife is 2-3 uur. verbruik: ca. 10Ė12 m≤ per liter. het wordt geleverd inclusief verharder.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,02

RAW WOOD EFFECT OIL

trae-lyx raw wood effect oil geeft houten objecten zoals vloeren, parket, trappen, meubels en kinderspeelgoed een nagenoeg onzichtbare maar optimale matte bescherming. het is een water-olie-combinatie met een milde geur, geschikt voor gebruik binnen. het is dibt gecertificeerd, goedgekeurd voor kinderspeelgoed (din en 71-3) en speeksel- en huidvetbestendig (din 53160). het is v.o.s.-vrij en vrij van formaldehyde, cobalt en oxim (giscode ÷10). aantal aanbevolen lagen: 2. het is na 2 uur overschilderbaar en/of licht belastbaar en na 5 dagen volledig uitgehard. theoretisch verbruik: ca 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,26

RUSTIEKE LOOGBEITS

trae lyx rustieke loogbeits is een reactieve beits op waterbasis om het hout en in het bijzonder eikenhout op een eenvoudige manier een verouderde rustieke uitstraling te geven. het is verkrijgbaar in de kleuren naturel eik, gerookte eik, verweerde eik, oude eik, gebrande eik en vergrijsde eik. verbruik: ca. 12-14 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,14

SPRAY EN CLEAN

trae-lyx spray & clean is speciaal ontwikkeld voor het licht vochtig reinigen van met trae-lyx lakken behandelde meubels of vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,23

TRAPPENLAK

trae-lyx trappenlak is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componentenlak op polyurethaanbasis van projectkwaliteit. de lak is speciaal ontwikkeld om te gebruiken op houten trappen in woonruimten en openbare ruimten die zeer intensief belast worden. het heeft een zeer hoge krasvastheid en is chemicaliŽnbestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,86

TRAPPENLAK ANTISLIP

trae-lyx trappenlak antislip geeft extra stroefheid aan houten ondergronden en heeft ook een uitstekende werking onder vochtige omstandigheden. voor een slijtvast laksysteem wordt aanbevolen om 3 lagen aan te brengen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,96

UNIVERSELE VERHARDER VOOR TRAE LYX

trae lyx universele verharder voor 2k trae lyx producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,28

VERFVERWIJDERAAR

trae-lyx verfverwijderaar is een zeer krachtige verfverwijderaar voor vrijwel alle verfsoorten. het is minder belastend voor het milieu dan conventionele verfverwijderaars. door de hoge thixotropie is deze verfverwijderaar ook uitstekend te gebruiken op verticale oppervlakken.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,19

VLOER POLISH

trae lyx vloerpolish is een watergedragen zelfglanswas met goede vullende, vuilafstotende en beschermende eigenschappen. het vult krasjes in de laklaag. verbruik: ca. 60-80 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,61

VLOERLAK

trae lyx vloerlak is een waterverdunbare, elastische 1-componentlak met een hoge slijtvastheid. het is te gebruiken voor de bescherming en verfraaiing van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. de lak is blank, glashelder en verandert door de unieke samenstelling de kleur van het te behandelen materiaal nagenoeg niet. verbruik: ca. 10-15 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,85

Trae Lyx
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn