DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Trimetal

DIALCOLOR

trimetal dialcolor is een meerkleurige, spuitbare, decoratieve wandafwerking op basis van een acrylaat bindmiddel. het is zr goed schrobvast, sneldrogend, geurarm en niet-vergelend. het is in 1 laag aan te brengen, mits de ondergrond egaal is. het is geschikt voor de binnendecoratie van lokalen, kamers en kantoren, maar ook bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen, hotels en sporthallen. rendement: 3-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

363,33

DIALPRIM

trimetal dialprim is een isolerende, watergedragen, reukarme primer voor binnen op basis van een acrylaat copolymeerbindmiddel. het voorkomt het doorbloeden van in water oplosbare vlekken zoals nicotine, roet en inkt op pleisterwerk, cement, beton en op oude intacte verflagen. het hecht ook uitstekend op gladde gesloten ondergronden zoals geglazuurde tegels. het heft zuigingsverschillen in de ondergrond op en fixeert oude poederende pleisterlagen. overschilderbaar na ca. 15 uur. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,16

DIALVERNIS SATIN

trimetal dialvernis satin is een goede kras- en slagvaste, niet-vergelende vernis op basis van acrylaat bindmiddel met een goede weerstand tegen mechanische en chemische belasting. het is geschikt als decoratieve vernis voor de afwerking van muurverven en decoratieve muurafwerkingen. hierdoor wordt het system beter bestand tegen beschadigingen en vervuiling en wordt opglanzen vermeden. het is niet geschikt voor ondergronden die belast worden met water. rendement: 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

113,54

GLOBACRYL FIBRA

trimetal globacryl fibra is een watergedragen, hoogvullende, matte renovatiemuurverf met microvezels op basis van een acrylaat bindmiddel. het zorgt voor een duurzame bescherming van de buitenmuren en heeft een zeer goed vulvermogen, waardoor barsten gemakkelijk worden geegaliseerd en de oneffenheden van de ondergrond worden verborgen. na droging is een systeem ontstaan dat haarscheurtjes overbrugt en een uitzonderlijke hechting verzekert. het is alkalivast en carbonatatieremmend. verbruik: ca. 3-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

207,29

GLOBACRYL MONOMAT

trimetal globacryl monomat is een zeer duurzame, zeer goed vullende, matte muurverf voor buitentoepassing op basis van een waterverdunbare acrylaat dispersie. het is speciaal geschikt voor ondergronden zoals hydraulische mortel, beton, baksteen en cement voor de afwerking van onder andere grote gevelvlakken in renovatieschilderwerk. door de grote laagdiktevrijheid kunnen zeer dikke en goed vullende lagen in 1 keer worden aangebracht. het is niet geschikt als scheuroverbruggend systeem over instabiele scheuren en/of gebarsten ondergronden. verbruik: ca. 3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,68

GLOBACRYL MURFLEX

trimetal globacryl murflex is een zeer elastische, haarscheuroverbruggende, vochtregulerende, watergedragen, zijdeglanzende en weinig vuilaanhangende muurcoating op basis van acrylaat-copolymeer bindmiddel. het is buiten toepasbaar op steenachtige ondergronden. doordat het product in dikke lagen kan worden aangebracht is het bij uitstek geschikt voor het afwerken van gevels die ongeschikt zijn voor afwerking met een standaard hoogvullend muurverfsysteem. verbruik: ca. 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

251,69

GLOBACRYL QUARTZ

trimetal globacryl quartz is een watergedragen, vochtregulerende, goed slijtvaste, fijne kwartsverf voor buiten met een hoog vullend vermogen op basis van een vinylterpolymeer bindmiddel. het kan aangebracht worden in een dikke laag en is uitzonderlijk bestand tegen slijtage. het heeft een regelmatige, fijne structuur die de oneffenheden van de ondergrond maskeert. barsten en gaten worden gemakkelijk geegaliseerd door het vulvermogen van de kwartskorrels. verbruik: ca. 6 m per liter. het product is niet geschikt om te verwerken bij een temperatuur lager dan 10c en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

149,12

GLOBACRYL VILLA MAT

trimetal globacryl villa mat is een goed dekkende, schrobvaste, matte buitenmuurverf op basis van 100% acrylaat bindmiddel. het is speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o.a. gevels, wanden en plafonds van baksteen, beton en schuur-, pleister- en metselwerk. de acrylaarharsen waarborgen een blijvende elasticiteit, een uitstekende hechting en praktisch geen afpoedering. het is door zijn samenstelling minder gevoelig voor alg- en groenaangroei. rendement: 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

106,59

GLOBACRYL VILLA VELOURS

trimetal globacryl villa velours is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste, zijdeglans buitenmuurverf op basis van 100% acrylaatbindmiddel. het is speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o.a. gevels, wanden en plafonds van beton, baksteen en schuur-, pleister- en metselwerk. de acrylaatharsen waarborgen een blijvende elasticiteit, een uitstekende hechting en praktisch geen afpoedering. door zijn samenstelling is deze verf minder gevoelig voor mos- en schimmelaangroei. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,58

GLOBALITE CLASSIC

trimetal globalite classic is een matte, vochtregulerende, synthetische buitenmuurverf op basis van een opgelost acrylaat/pliolite bindmiddel. het is geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en in licht vochtige omgevingen op minimaal voorbehandelde minerale ondergronden. de behandelde oppervlakken zijn zelfreinigend en verminderen de vuilaanhechting. dit product is alkalivast en vormt een ademende film zodat het overtollige vocht in de muren kan verdampen. het is bestand tegen vorst en kan ook bij sterk schommelende of lage temperaturen toegepast worden. verbruik: ca. 5,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

299,35

GLOBALITE HYDRO

trimetal globalite hydro is een volkomen matte, vochtregulerende, waterverdunbare buitenmuurverf op basis van acrylaat-pliolite co-polymeer bindmiddel. het is toepasbaar op zowel onbehandelde als minimaal voorbehandelde minerale, hydraulische, baksteen, fibro- cement en cellenbeton ondergronden. de behandelde oppervlakken zijn zelfreinigend en weinig vuilaanhangend. de verf is alkalivast en vormt een ademende film, zodat het overtollige vocht in de muren kan verdampen. de samenstelling van het bindmiddel geeft de verf zeer goede indringende eigenschappen. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

251,69

GLOBAPRIM FIX

trimetal globaprim fix is een fixeermiddel voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaathars. het is geschikt voor toepassing op oude, poederende ondergronden. het heeft een groot indringend vermogen en vermindert ook de zuiging van cementgebonden ondergronden. verbruik: ca. 5-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,97

GLOBAPRIM HYDRO

trimetal globabrim hydro is een witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van watergedragen acrylaathars bindmiddel voor buiten. het is toepasbaar als voorstrijkmiddel voor steenachtige poreuze ondergronden zoals metselwerk, baksteen, hydraulische mortel, beton en oude verflagen, welke met een watergedragen muurverf worden afgeschilderd. het is overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,77

GLOBAPRIM SG

trimetal globaprim sg is een witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van een oplosmiddelhoudend acrylaathars bindmiddel. het is geschikt voor steenachtige poreuze ondergronden buiten en tevens geschikt als hechtlaag op zeer gesloten ondergronden zoals verblendsteen en geglazuurde tegelwanden. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

108,59

GLOBATEC HYDROFUGE

trimetal globatec hydrofuge is een hydrofobeermiddel voor buitenmuren op basis van silanen. het heeft een hydrofoob karakter, is onzichtbaar (geen filmvorming), verandert het aspect van de materialen niet, vermindert mos- en algaangroei, vermindert vuilaanhechting en materialen behouden hun thermische isolatievermogen. het is geschikt voor minerale ondergronden zoals gevels van baksteen, kalzandsteen, gasbeton, pleister- en metselwerk en natuursteen. rendement: 0,5-6 m per liter (sterk afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,93

GLOBATEX CLASSIC

trimetal globatex classic is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste zijdeglans muurverf voor binnen en buiten, op basis van vinylcopolymeer. het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden zoals baksteen, beton en pleister- en schuurwerk. het is ook geschikt voor gipskarton en houtvezelplaten. de verf heeft een goede vloei, is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en is gemakkelijk in het onderhoud. tevens in de verf alkalivast en weerbestendig. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,15

GLOBAXANE MAT

trimetal globaxane mat is een watergedragen, spanningsvrije muurverf voor buiten met een zeer groot ademend vermogen op basis van een uniek polysiloxanacrylaat bindmiddel. dit product is speciaal ontwikkeld voor de renovatie en bescherming van gebouwen. het kan worden toegepast op oude minerale verven, op de meeste watergedragen muurverven, baksteen, beton (m.u.v. gewapend beton), hydraulische ondergronden, cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. door de speciale samenstelling van het polysiloxaanacrylaat bindmiddel heeft deze verf een zeer groot ademend vermogen voor zowel waterdamp als co2. het is zeer geschikt voor toepassing op kalkachtige ondergronden die voor hun sterkte in evenwicht moeten blijven met co2 uit de lucht. verbruik: ca. 8-10 m per liter op gladde ondergronden en ca. 4-5 m per liter op grove ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

105,81

GLOBAXANE MONOMAT

globaxane monomat is een watergedragen, matte muurverf voor buiten, slagregendicht maar met een groot ademend vermogen op basis van acrylaat- en polysiloxan bindmiddel. globaxane monomat is speciaal ontwikkeld voor de renovatie en bescherming van oude gebouwen. het kan worden toegepast op oude minerale verven en op de meeste watergedragen muurverven en wordt toegepast op ondergronden waar een grotere waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. het product heeft een hoogvullend vermogen waardoor ondergronden met een grove structuur of oneffenheden op een verantwoorde manier behandeld kunnen worden. door het ademend vermogen voor zowel waterdamp als ook co2 is het product geschikt op kalkachtige ondergronden die voor hun sterkte in evenwicht moeten blijven met co2 uit de lucht. dit betekent dat globaxane monomat niet carbonatatieremmend is en daarom niet op gewapend beton mag worden toegepast. verbruik: ca. 5 m²/ltr. afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,26

MAGNACRYL PRESTIGE MAT

trimetal magnacryl prestige mat is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste, matte muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel. het is geschikt als afwerklaag op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. deze verf glanst niet op en is ideaal voor ruimtes met invallend strijklicht. het is spanningsarm met goede elasticiteit waardoor er geringe kans is op scheurvorming op acrylaatkit. bij wateroplosbare vervuilingen op de ondergrond zoals nicotine, roet en inkt kan dit product onverdund als primer worden toegepast en zorgt dan voor een licht isolerende werking. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. aanbevolen roller: microvezelroller poolhoogte 9 mm. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

103,46

MAGNACRYL PRESTIGE VELOURS

trimetal magnacryl prestige velours is een fluweelmatte, schrobvaste, watergedragen, goed dekkende muurverf voor binnen speciaal voor voorkoming van doorbloeden van in water oplosbare vlekken. het is geschikt als primer en afwerklaag op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. omdat dit product niet opglanst kan het ideaal worden toegepast in ruimtes met invallend strijklicht. het is een spanningsarme muurverf met een goede elasticiteit waardoor er geringe kans is op scheurvorming op acrylaatkit. bij wateroplosbare vervuilingen op de ondergrond zoals nicotine, roet en inkt kan dit product tevens onverdund als primer worden toegepast en heeft dan een licht isolerende werking. schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

100,56

MAGNAPRIM FIX

trimetal magnaprim fix is en dekkende, watergedragen grondlaag voor binnenmuren en plafonds op basis van acrylaat copolymeer en alkyd emulsie. het is zeer geschikt als grondlaag voor zuigende, poreuze en licht poederende ondergronden zoals cementgebonden vezelplaat, beton, pleisterwerk en metselwerk. het voorkomt doffe vlekken in de afwerklagen en verhoogt de dekkracht. verbruik: ca. 10-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,71

MAGNAPRIM ISOL

trimetal magnaprim isol is een dekkende grondlaag voor binnenmuren en plafonds. het isoleert in water oplosbare vlekken, heft zuiging op, fixeert enigszins poederende ondergronden, isoleert vlekken van nicotine, roet, inkt en de meeste vlekken van in water oplosbare stoffen en is overschilderbaar met alle magna muurverven. rendement: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,33

MAGNATEX EXTRA MAT

trimetal magnatex extra mat is een zeer matte kwaliteitsmuurverf met een goede schrobvastheid, goede dekking en gemakkelijke verwerking voor binnen. door de zeer lage sheen wordt een uitzonderlijk mat aspect verkregen. het is geschikt voor de afwerking van nieuwe en reeds geschilderde ondergronden zoals hydraulische mortels, beton, pleisterlagen, gipsplaat en houtaanverwante producten zoals spaanderplaat, hard- of zachtboard en vezelplaten. het is tevens geschikt als afwerklaag op glasweefsel. rendement: ca. 8,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,40

MAGNATEX ISOTOP SF

trimetal magnatex isotop sf is een oplosmiddelvrije, isolerende muurverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaatdispersie bindmiddel. het is geschikt voor wanden van o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk die vervuild zijn met in water oplosbare vlekken zoals nicotine, roet, koffievlekken, stiften en penstrepen. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

191,81

MAGNATEX MAT SF

trimetal magnatex mat sf is een oplosmiddelvrije, schrobvaste, ademende, matte muurverf voor binnen op basis van watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. het is geschikt voor o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. het is ook zeer geschikt als afwerklaag op o.a. glasweefsel in scholen en ziekenhuizen. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,57

MAGNATEX PLAFOND

trimetal magnatex plafond is een watergedragen, goed dekkende, matte plafondverf voor binnen met een lange open tijd op basis van vinyl en acrylaatdispersie bindmiddel. het is toepasbaar op nieuwe spuitpleister plafonds (o.a. spac) en reeds geschilderde plafonds van diverse materialen zoals gipsplaten, gipsgebonden pleister en beton. door de lange open tijd kunnen aanzetten en overlappingen gemakkelijk tijdens de applicatie worden voorkomene en het heeft een maskerende werking doordat het product zeer mat opdroogt. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

118,20

MAGNATEX PRESTIGE SPRAY

trimetal magnatex prestige spray is een schrobvaste, matte muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel met uitstekende dekking en schrobvastheid. het is geschikt als afwerklaag op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. rendement: 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

117,48

MAGNATEX SATIN SF

trimetal magnatex satin sf is een oplosmiddelvrije, schrobvaste, zijdeglanzende muurverf voor binnen, op basis van een watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. het is geschikt als duurzame, ademende, goed reinigbare muurverf op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. ook zeer geschikt als afwerklaag op o.a. glasweefsel in scholen, ziekenhuizen e.d. het is schrobvast klasse 2 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

152,84

PARAMOSS

trimetal paramoss is een waterig voorbehandelingsproduct met actieve stoffen, dat algen, groenaangroei en schimmels vernietigt. renoveert muren die groen geworden zijn als gevolg van algen of groenaanslag en geeft ze een nieuw en fris uiterlijk. saneert, voor het schilderen, muren die overwoekerd zijn door vegetatie welke het loskomen van de verffilm kan veroorzaken. vegetatie dient vooraf verwijdert te worden. heeft als bestrijdings- en saneringsmiddel talrijke toepassingsmogelijkheden buiten, zoals gevels, muurtjes, terrastegels, stoepen, grafstenen, tuinvazen, baksteen, beton, gehouwen steen en leisteen. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,89

PERMACRYL BRILLANT AE

trimetal permacryl ae brillant is een watergedragen, krasvaste, dekkende, hoogglanzende lakverf voor binnen en buiten op basis van gemodificeerde alkydharsemulsie. het is geschikt als afwerklaag op hout, kunststof en metaal binnen en buiten zoals ramen, deuren en geveltimmerwerk. het heft uitstekende duurzame eigenschappen zoals kleur- en glansbehoud. de verwerking is prettig mede door de goede open tijd. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze verf. bij buitentoepassing dient altijd gegrond te worden met permacryl pu primer. verbruik: ca. 13,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,56

PERMACRYL BRILLANT AIRLESS

trimetal permacryl brillant airless is een watergedragen, verspuitbare, glanzende aflak voor binnen en buiten op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel met een zeer hoge laagdikte vrijheid. het is speciaal geschikt voor het afwerken van ramen, deuren en kozijnen in nieuwbouwsituaties en renovatiewerk, daar waar de situatie dit vereist en toelaat. het is speciaal geschikt voor verwerking met behulp van airless spuitapparatuur, eventueel aangevuld met luchtondersteuning (aircoat/airmix). het is tevens geschikt voor het afwerken van metalen en kunststof onderdelen waarop eerst een geschikte primer is aangebracht. rendement: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

188,41

PERMACRYL DECOR GLOSS EXTERIOR

trimetal permacryl decor gloss exterior is een duurzame, niet vergelende, dekkende, glanzende verf voor buiten op basis van een watergedragen acrylaatharsbindmiddel. het kan zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een npotsysteem worden toegepast. het is geschikt voor hout buiten, zoals niet maatvast schilderwerk (o.a. rabat, geveltimmerwerk, tuinhuisjes en schuttingen). het heeft uitstekende duurzame eigenschappen zoals kleur- en glansbehoud. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze verf. het is overschilderbaar na ca. 4-6 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,83

PERMACRYL DECOR SATIN

trimetal permacryl decor satin is een waterverdunbare zijdeglansverf op basis van een uniek bindmiddel op basis van tribride-technologie. het heeft een zeer hoog laagdiktebereik, uitstekende kantendekking en goede vloei. het kan zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. het is geschikt als afwerklaag voor binnen op hout (en met een geschikte primer ook op kunststof en metaal) zoals ramen, deuren en timmerwerk. ook oude alkydhars lagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lakverf. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,07

PERMACRYL DECOR SATIN EXTERIOR

trimetal permacryl decor satin exterior is een duurzame, niet vergelende, dekkende, zijdeglanzende verf voor buiten op basis van een watergedragen acrylaatharsbindmiddel. het kan zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. het is geschikt voor hout zoals niet maatvast schilderwerk (rabat, geveltimmerwerk, tuinhuisjes, schuttingen, etc.). het heeft uitstekende duurzame eigenschappen zoals kleur- en glansbehoud. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met dit product. het is overschilderbaar na ca. 4-6 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,83

PERMACRYL FX PRIMER

trimetal permacryl fx primer is een waterverdunbare, eenvoudig te verwerken, uitzonderlijk goed schuurbare, dekkende, sneldrogende grondverf voor binnen en buiten, op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars. deze goed vloeiende, goed vullende grondverf is zeer geschikt voor toepassing op hout. alleen toe te passen in een watergedragen verfsysteem. het is overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,80

PERMACRYL FX SATIN

trimetal permacryl fx satin is een waterverdunbare, eenvoudig te verwerken zijdeglansverf met een uniek bindmiddel op basis van tribride-technologie voor binnen. de verf heeft een zeer hoog laagdiktebereik, uitstekende kantendekking, goede vloei en is zeer geschikt voor toepassing in nieuwbouwsituaties. het kan zowel als primer, tussenlaag en eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast op hout (en met een geschikte primer ook op kunststof en metaal), zoals ramen, deuren en timmerwerk. het kan ook worden toegepast op oude, geschuurde alkydharsverflagen. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,89

PERMACRYL MULTIPRIMER

trimetal permacryl multiprimer is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak op basis van acrylaat-copolymeer dispersiebindmiddel voor binnen en buiten. het is toepasbaar als hechtprimer op diverse ondergronden zoals pvc buizen, polyester en verzinkt staal. het kan ook als grondverf op hout worden toegepast. overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 13,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,01

PERMACRYL MULTIPRIMER AIRLESS

trimetal permacryl multiprimer airless is een industrieel aan te brengen, sneldrogende grondlak. het is speciaal ontwikkeld voor spuitapplicatie, sneldrogend, vochtregulerend, het isoleert inhoudsstoffen en het is eenvoudig te verwerken. theoretisch rendement: 6,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

176,12

PERMACRYL MULTIPRIMER PRESTIGE

trimetal permacryl multiprimer prestige is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende, universele en zeer goed schuurbare grondverf voor binnen en buiten op basis van styreenacrylaatdispersie. het is toepasbaar als hechtprimer op diverse ondergronden zoals pvc buizen, polyester en verzinkt staal. het kan ook als grondverf op hout worden toegepast. deze verf heeft speciale, isolerende eigenschappen voor inhoudsstoffen van hout. voordat de primer wordt afgewerkt dient deze te worden voorbehandeld met een laag permacryl pu primer. het is overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,81

PERMACRYL PU ADELMAT

trimetal permacryl pu adelmat is een krasvaste, niet-vergelende, dekkende, zijdeglans lakverf voor binnen en buiten op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van houten en kunststof ondergronden na toepassing van permacryl pu primer. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lak. verbruik: ca. 11,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,61

PERMACRYL PU MAT

trimetal permacryl pu mat is een krasvaste, niet-vergelende, dekkende, matte lakverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van houten en kunststof ondergronden na toepassing van permacryl pu primer. ook oude alkydhars lagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lak. verbruik: ca. 11,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,80

PERMACRYL PU PRIMER

trimetal permacryl pu primer is een dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak op basis van een watergedragen acrylaat-urethaan bindmiddel. het is geschikt als grondlak op hout binnen en buiten zoals geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, deuren en kozijnen. overschilderbaar na ca. 5 uur. theoretisch verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,60

PERMACRYL PU SEMI BRILLANT

trimetal permacryl pu semi brillant is een sneldrogende, krasvaste, niet-vergelende zijdeglans lakverf voor binnen en buiten op basis van een watergedragen acrylaaturethaan bindmiddel. het is geschikt voor de afwerking van houten ondergronden, pvc, beton en pleisterwerk na toepassing van permacryl pu primer. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lak. verbruik: ca. 11,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,70

PERMACRYL SATIN AE

trimetal permacryl ae satin is een watergedragen, huidvetresistente, krasvaste, dekkende, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van gemodificeerde alkydharsemulsie. het is geschikt als afwerklaag op hout, kunststof en metaal zoals ramen en deuren. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze verf. de verwerking is prettig, mede door de goede open tijd. verbruik: ca. 11-13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,61

PERMACRYL SATIN AIRLESS

trimetal permacryl satin airless is een watergedragen, zijdeglanzende aflak voor binnen en buiten op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel met een zeer hoge laagdikte vrijheid. het is speciaal geschikt voor het afwerken van ramen, deuren en kozijnen in nieuwbouwsituaties en renovatiewerk, daar waar de situatie dit vereist en toelaat. het is speciaal geschikt voor verwerking met behulp van airless spuitapparatuur, eventueel aangevuld met luchtondersteuning (aircoat/airmix). het is tevens geschikt voor het afwerken van metalen en kunststof onderdelen waarop eerst een geschikte primer is aangebracht. verbruik: ca. 5-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

209,84

PERMACRYL SATIN MB

trimetal permacryl satin mb is een watergedragen, dekkende, zijdeglanzende lakverf voor binnen. het is geschikt als afwerklaag op hout, kunststof en metaal zoals ramen, deuren en timmerwerk. het heeft uitstekende duurzame eigenschappen zoals kleur- en glansbehoud. de verwerking is prettig, mede door de goede open tijd, vloei en goede kantendekking en het is zeer geschikt voor toepassing in nieuwbouwsituaties. ook oude alkydharslagen kunnen na grondig reinigen en schuren overgeschilderd worden met deze lak. verbruik: ca. 12,8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,93

PERMALINE DECOR BRILLANT

trimetal permaline decor brillant is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, glanzende thixotrope grond- en afschilderverf op basis van een gemodificeerde alkydhars voor buiten. het is geschikt als grondlaag, tussenlaag en afwerklaag op hout voor buiten zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, kozijnen en deuren. verbruik: ca. 11-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,23

PERMALINE DECOR SATIN NT

trimetal permaline decor satin nt is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, zijdeglanzende thixotrope grond- en afschilderverf op basis van een gemodificeerde alkydhars voor buiten. geschikt als grond-, tussen- en afwerklaag op hout, zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, kozijnen en deuren. verbruik: ca. 11-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,23

PERMALINE DEKGROND

trimetal permaline dekgrond is een oxidatief drogende, thixotrope, dekkende grondlak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor toepassing op hout en overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 11-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,62

PERMALINE DW BRILLANT

trimetal permaline dw brillant is een hoogglanzende aflak op basis van een gemodificeerde alkydhars, te gebruiken bij lage temperaturen van 0-15 graden. het heeft een uitstekende weersbestendigheid en hoge duurzaamheid. het is geschikt als afwerklaag op hout buiten, zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. rendement: 14-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,14

PERMALINE PRIMER

trimetal permaline primer is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende grondlak voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, kozijnen en deuren en is tevens geschikt als overgrondlak op staal. het is overschilderbaar na ca. 16 uur. theoretisch rendement: ca. 13-15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,74

PERMALINE PRIMER PRESTIGE

trimetal permaline primer prestige is een halfglanzende grondlak voor perfect glansbehoud, buiten. het heeft uitstekende vloei en een hoge dekkracht, is prima schuurbaar en heeft een prettige verwerking. het is geschikt als grond- en voorlak op hout buiten, zoals kozijnen, deuren, geveltimmerwerk en betimmeringen. het is ook geschikt voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en kunststof ondergronden. het is overschilderbaar na ca. 18 uur. rendement: 12-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,58

PERMALINE PU SATIN

trimetal permaline pu satin is een oxidatief drogende, dekkende, krasvaste zijdeglans lakverf op basis van een met polyurethaan gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als afwerklaag op hout buiten en binnen, zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. de lak is uitstekend weerbestendig met goed kleur- en glansbehoud. verbruik: ca. 14-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,40

PERMALINE REGULE

trimetal permaline regule is een oxidatief drogende, dekkende, vochtregulerende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als afwerklaag op hout buiten zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. het heeft een uitstekende weerbestendigheid met goed kleur- en glansbehoud. verbruik: ca. 15-17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,50

PERMALINE SILICON

trimetal permaline silicon is een oxidatief drogende, goed dekkende, weerbestendige, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een met silicon gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als afwerklaag op hout voor buiten, zoals geveltimmerwerk, betimmeringen, deuren en kozijnen. verbruik: ca. 1517 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,35

PERMALINE SILICON 4SO

trimetal permaline silicon 4so is een goed dekkende, zeer duurzame hoogglans lakverf op basis van een met silicon gemodificeerde alkydhars geschikt voor 4 seizoenenonderhoud (verwerking tussen 0c en 30c). het is geschikt voor toepassing op voorbehandeld hout, buiten. rendement: 1518 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,71

PERMALINE SNELGROND

trimetal permaline snelgrond is een oxidatief sneldrogende, dekkende grondlak op basis van speciaal gemodificeerde alkydhars. het is geschikt voor o.a. geveltimmerwerk buiten, daar waar een korte droogtijd nodig is (zoals moeilijk bereikbare plaatsen). het past zeer goed in een verfsysteem met o.a. permaline dw brillant en is na ca. 3 uur overschilderbaar bij 20c. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,43

ROLLATEX MAT

trimetal rollatex mat is een matte, schrob- en wasbare (schrobvast volgens din en 13300 klasse 3) muurverf voor binnen. het is geschikt voor de afwerking van nieuwe en reeds geschilderde ondergronden zoals hydraulische mortels, beton, pleisterlagen, giplsplaat en houtaanverwante producten zoals spaanderplaat, hard- of zachtboard en verzelplaten. het is tevens geschikt voor de afwerking op glasweefsel. rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,07

SILVANOL LB

oxidatief drogend, glanzend, uv absorberend, transparant gepigmenteerd, filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. geschikt als duurzame afwerklaag op hout voor buiten, zoals geveltimmerwerk, deuren en betimmeringen. verbruik: ca. 18,8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,31

SILVANOL LM

trimetal silvanol lm is een oxidatief drogend, uv absorberend, transparant gepigmenteerd, weinig filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als decoratieve grond- en aankleurlaag op hout buiten, zoals ongeschaafd rabat, erfafscheiding en pergola's, om vervolgens af te werken met een filmvormende afwerklaag zoals silvanol ls of silvanol lb. het is ook toepasbaar als systeem op zichzelf in drie lagen op bijvoorbeeld western red cedar. verbruik: ca. 17-18 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,03

SILVANOL LS

trimetal silvanol ls is een oxidatief drogend, zijdeglanzend, uv absorberend, transparant gepigmenteerd, filmvormend houtveredelingsproduct op basis van een gemodificeerde alkydhars. het is geschikt als duurzame afwerklaag op hout buiten, zoals geveltimmerwerk, deuren en betimmeringen. verbruik: ca. 12-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,67

SILVANOL LS ACRYL

trimetal silvanol ls acryl is een zijdeglanzend, transparant, gepigmenteerd, filmvormend houtveredelingsproduct op basis van watergedragen acrylaathars. het is geschikt als duurzame afwerklaag op hout zoals geveltimmerwerk, ramen, deuren en kozijnen, binnen en buiten. verbruik: ca. 17 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

68,30

SILVARNIS YACHT

silvarnis yacht is een klassieke hoogglanzende vernis op basis van gemodificeerde alkydharsen met een goede weerstand tegen weersinvloeden en uv straling. bestemd om houtwerk buiten te beschermen en te decoreren. dit product heeft door de toepassing van fenolharsen een hoge duurzaamheid tegen weersinvloeden en uv straling. verbruik: ca. 18,3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,70

SILVATANE CLASSIC BRILLANT

trimetal silvatane classic brillant is een hoogwaardige, hoogglanzende alkyd-urethaan vernis voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op o.a. deuren, ramen, lambrisering, plafonds en meubelen en speciaal bestemd om houtwerk buiten te beschermen. deze vernis heeft een zeer hoge hardheid en is hierdoor goed bestand tegen beschadiging. theoretisch verbruik: ca. 13,6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,25

SILVATANE CLASSIC SATIN

trimetal silvatane classic satin is een hoogwaardige, zijdeglanzende alkyd-urethaan vernis voor binnen. het is geschikt voor toepassing op deuren, ramen, lambrisering, plafonds en meubelen. het heeft een zeer hoge hardheid en is hierdoor goed bestand tegen beschadiging. verbruik: ca. 14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,25

SILVATANE PU ACRYL BRILLANT

trimetal silvatane pu acryl brillant is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, glanzende vernis op basis van urethaanacrylaat voor binnentoepassing. het is toepasbaar op vele houten ondergronden voor de afwerking van o.a. schrootjes, parketvloeren, trappen en meubelen. verbruik: ca. 11,2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,85

SILVATANE PU ACRYL PRESTIGE MAT

trimetal silvatane pu acryl prestige mat is een watergedragen, 2-componenten, transparante, matte vernis op basis van polyurethaan-acrylaat welke geschikt is voor binnentoepassing. het is geschikt als vernis op vele houten ondergronden zoals vloeren, trappen, meubels, tafelbladen en overig houtschilderwerk. het is tevens geschikt als toplaag (extra bescherming) over diverse dekkende afwerkingen op bijvoorbeeld deuren, vloeren en minerale ondergronden. het is niet watergevoelig en daardoor geschikt voortoepassingen in de badkamer en keuken. het is slijt-, stoot- en krasvast, bestand tegen inwerking van huidvetten, het verkleurt het hout niet en vergeelt niet en is reukarm. rendement: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,47

SILVATANE PU ACRYL PRESTIGE SATIN

trimetal silvatane pu acryl prestige satin is een watergedragen, 2-componenten, transparante, zijdeglanzende vernis op basis van polyurethaan-acrylaat, geschikt voor binnentoepassing op vele houten ondergronden zoals vloeren, trappen, meubels, tafelbladen en overig houtschilderwerk. het is tevens geschikt als toplaag (extra bescherming) over diverse dekkende afwerkingen op bijvoorbeeld deuren, vloeren en minerale ondergronden. de lak is niet watergevoelig en daardoor ook geschikt voor toepassingen in badkamer en keuken. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,47

SILVATANE PU ACRYL SATIN

trimetal silvatane pu acryl satin is een krasvaste, waterverdunbare, transparante, zijdeglanzende vernis op basis van urethaan-acrylaat voor binnentoepassing. het is geschikt voor toepassing als afwerking op vele houten ondergronden zoals schrootjes, parketvloeren, trappen en meubelen. verbruik: ca. 11,2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,85

SOFTPLAST PLAMUUR

trimetal softplast plamuur is een 2-componenten, thixotrope plamuur op basis van polyester. het is geschikt voor hout, staal en polyester buiten. het is overschilderbaar na ca. 30 minuten


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,12

STELFLOOR DEGREASER

trimetal stelfloor degreaser is een oplossing op waterbasis die zuren en detergenten bevat om vloeren te ontvetten en aan te etsen. het wordt toegepast op beton- en zandcement dekvloeren om de hechting van vloerverven op onbehandelde of geschilderde ondergronden te bevorderen. het verwijdert de slikhuid van beton door aan te etsen en ontvet met dieptewerking vloeren die doordrongen zijn met olie en vetten, zoals garages, ateliers, machinekamers en opslagplaatsen. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,41

STELFLOOR EPOXY HYDRO

trimetal stelfloor epoxy hydro is een dekkende, halfglanzende, waterverdunbare vloer- en wandcoating voor binnen op basis van een 2-componenten epoxyhars bindmiddel. het beschermt vloeren en muren van beton en cement, zoals garages, werkplaatsen, opslagruimten en scholen. het is het ideale product voor onderhoud van oude, in goede staat verkerende, geschilderde vloeren (poly-urethaan, alkydurethaan en epoxy). de verf heeft een goede mechanische bestandheid (slag-,stoot- en slijtvast) en is bestand tegen water, olin, vetten en benzine en daarom geschikt voor ruimten en wanden die regelmatig schoongemaakt moeten worden. theoretisch verbruik: ca. 5,9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,00

STELFLOOR PRIMER ACRYL

trimetal stelfloor primer acryl is een blanke hechtprimer voor cement- en betonvloeren, binnen en buiten, op basis van een watergedragen acrylaathars bindmiddel. het verbetert de hechting van watergedragen vloerverven op kale en poreuze ondergronden. het is gemakkelijk te verwerken en reukarm waardoor het zeer geschikt is voor toepassing in moeilijk ventileerbare ruimtes. overschilderbaar na ca. 6 uur. het product niet verwerken bij een temperatuur lager dan 10c en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,64

STELFLOOR TRAFFIC PAINT

trimetal stelfloor traffic paint is een matte, niet-reflecterende, antislip wegmarkeringverf op basis van vinylharsen. het is geschikt voor het verven van bijvoorbeeld zebrapaden, voetpaden, afbakeningen van parkeerzones en aanduidingen van parkeerverboden. het droogt zeer snel, heeft een hoge dekkracht en kan zonder primer in n enkele laag worden toegepast op alle wegen: beton, bitumen, asfalt, cement en kasseien. het is overschilderbaar na ca. 1 uur. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

133,98

STELOXINE CS COATING

trimetal steloxine cs coating is een watergedragen, zijdematte, verspuitbare coating voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor de renovatie van damwand(gevel)profielen welke zijn gecoat met pvdf, polyester, pural of plastisol, waarvan de beschadigingen en corrosie/roestplekken zijn bijgewerkt met steloxine cs primer. het heeft een korte droogtijd en uitstekende duurzaamheid. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

227,54

STELOXINE CS PRIMER

trimetal steloxine cs primer is een watergedragen, roestwerende primer voor damwand-gevelprofielen. het is bestemd voor binnen- en buitentoepassing en heeft een korte droogtijd en corrosiewerende eigenschappen. rendement: 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

82,15

STELOXINE DECOR ACRYL SATIN

trimetal steloxine decor acryl satin is een anticorrosieve zijdeglansverf met een hoog laagdiktebereik op basis van acrylaathars bindmiddel. het product kan als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. het is geschikt voor staal, aluminium en verzinkt staal, bijvoorbeeld op profielen, traliewerk en andere metalen constructies zowel binnen als buiten. het kan direct toegepast worden op verzinkte en niet verzinkte metalen ondergronden die droog, intact, stofvrij en ontvet zijn. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,33

STELOXINE DECOR BRILLANT

trimetal steloxine decor brillant is een anti-corrosieve, hoogglanzende verf voor buiten op basis van een alkydhars bindmiddel. het kan zowel als primer, tussenlaag en eindlaag in een eenpotsysteem worden toegepast. het is geschikt als roestwerende verf op ferrometalen zoals profielen, traliewerk en andere stalen constructies. het actief roestwerende bestanddeel is zinkfosfaat. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,81

STELOXINE DECOR SATIN

trimetal steloxine decor satin is een anti-corrosieve zijdeglansverf voor buiten op basis van een alkydhars bindmiddel die zowel als primer, tussenlaag en als eindlaag in een eenpotsysteem kan worden toegepast. het is geschikt als roestwerende verf op ferrometalen zoals profielen, traliewerk en andere stalen constructies. het actief roestwerende bestanddeel is zinkfosfaat. verbruik: ca. 10,4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,81

STELOXINE PRIMER EPOXY

trimetal steloxine primer epoxy is een matte, 2-componenten, corrosiewerende zinkfosfaatprimer op basis van epoxyharsen. het is toepasbaar op staal, aluminium, verzinkt staal en epoxy zink-primers als corrosiewerende grondlaag. het mag direct toegepast worden op metalen ondergronden die droog, intact, stofvrij en ontvet zijn. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur. verbruik: ca. 9,6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,91

STELOXINE PRIMER FERRO

trimetal steloxine primer ferro is een oxidatief drogende, corrosiewerende primer, gepigmenteerd met zinkfosfaat op basis van een gemodificeerd alkydhars bindmiddel. het is geschikt als eerste en/of tweede laag op ontroest staal in een corrosiewerend alkydhars verfsysteem. het is overschilderbaar na ca. 15 uur. theoretisch rendement: ca. 12,7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

37,61

STELOXINE PRIMER NON FERRO

trimetal steloxine primer non ferro is een universele hechtprimer voor diverse ondergronden op basis van oplosmiddelhoudende acrylaat. het is eenvoudig aan te brengen en heeft een snelle aandroging. het hecht uitstekend op non-ferro ondergronden zoals trespa, keramiek, polyester, koper, zink en aluminium. overschilderbaar na ca. 16 uur. verbruik: ca. 9,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,12

STELOXINE PRIMER THIXO

trimetal steloxine primer thixo is een roestwerende thixotrope primer op basis van een oploshoudend acrylaat bindmiddel voor op metaal. het heeft een hoog laagdikte bereik en een perfecte omhulling op scherpe kanten. rendement: 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,82

STELOXINE PU FINISH NL

trimetal steloxine pu finish nl is een niet vergelende, 2-componenten, hoogglanzende, reactief drogende, oplosmiddelhoudende aflak op basis van alifatisch polyurethaanbindmiddel. het is geschikt als afwerklaag op beton, staal, verzinkt staal, aluminium en kunststoffen zoals damwandprofielbeplating, gevels, leuningen en balkon- en galerijhekken. het vormt samen met steloxine primer epoxy als grondlaag op metaal een hoogwaardig verfsysteem. het bezit een uitstekend kleur- en glansbehoud, heeft een hoge chemische resistentie en is mechanisch sterk. rendement: 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,08

STEREOCOAT

trimetal stereocoat is een dakrenovatieproduct op basis van synthetische harsen. het heeft een zr goede hechting, is elastisch, duurzaam, toepasbaar op licht vochtige ondergronden en ongevoelig voor grote temperatuurwisselingen en daardoor zowel in de winter als zomer toepasbaar. het kan worden toegepast op daken en dakgoten, zink, polyester, fibrocement en beton. rendement: 0,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,72

VERDUNNING STELOXINE PU - FINISH NL

trimetal verdunning voor steloxine pu finish nl.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,16

Trimetal
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn