DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Vista

2K IMPREGNATIE

vista 2k impregnatie is een 2-componenten polyurethaan impregnatielaag op basis van hydroxyacrylaten en alifatisch polyisocynaten voor o.a. beton, baksteen, asbestcement, gips en metselwerk. het is alkalibestendig en penetreert diep in de ondergrond. het is geschikt als impregnatielaag in het vista 2k zwembadsysteem en andere pu systemen, maar ook als eindlaag toepasbaar. het is overschilderbaar binnen ca. 12 uur. verbruik: ca. 5-9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

115,67

2K PU FINISH

vista 2k pu finish coating is een zijdeglanzende, polyurethane 2-componenten coating voor buiten. het is geschikt als eindlaag in polyurethane, epoxy en anti-roest systemen. het hecht tevens rechtstreeks op ijzer en is overschilderbaar na minimaal 12 en maximaal 24 uur. verbruik: ca. 7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,08

2K PU PRIMER

vista 2k pu primer is een matte, roestwerende, universele 2-componenten polyurethaan coating voor buiten, toepasbaar als grondlaag in het vista 2k pu systeem. de coating hecht goed op beton, polyester, staal, aluminium, verzinkt staal, rvs en op diverse 2-componenten coatings. bij toepassing op geglazuurde tegels wordt geadviseerd om 1,5% vista silaan additief toe te voegen. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,83

2K PU WEGENVERF

vista 2k pu wegenverf is een 2-componenten polyurethaan wegenverf voor snelwegen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen, belijningen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. daarnaast heeft de wegenverf een extreem hoge slijtvastheid, is deze goed reinigbaar en heeft het een hoog dekvermogen. het is overschilderbaar na minimaal 8 uur en maximaal 24 uur. het is berijdbaar na ca. 20 uur. het wordt geleverd inclusief verharder. verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,90

2K PU WEGENVERF SPRAY

vista 2k pu wegenverf-spray is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethaan wegenverf voor o.a. belijningen van parkeerplaatsen, bedrijfshallen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. de verf zorgt voor weinig vuilaanhechting en is goed reinigbaar. volledig belastbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 25 meter per spuitbus bij een lijn van 10 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,94

ACCESSOIRES LIJNMARKERING

vista wegenverf spray-kar is een vierwielige lijnmarkeringskar voor de vista wegenverf-spray. de kar rijdt heel stabiel en er kunnen twee spuitbussen achter elkaar worden gezet, waardoor een dubbele laagdikte kan worden aangebracht. lijnbreedte: 80/120 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,68

ANTI SILICONEN ADDITIEF

vista anti siliconen is een additief voor oplosmiddelhoudende verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakteproblemen zoals kraters, visogen of hamerslageffect veroorzaakt door siliconenbesmetting. zowel binnen als buiten toepasbaar. verbruik: ca. 15 ml per liter verf toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,28

AQUA 2K EP PRIMER

vista aqua 2k epoxy primer is een roestwerende 2-componenten epoxy primer. het biedt een supersterke grondlaag voor wanden, vloeren, trappen, meubels, staalconstructie en machines en heeft een extreem goede hechting op verschillende ondergronden zoals staal, ijzer, aluminium, verzinkt staal, koper, messing, beton en harde kunststoffen zoals pvc en polyester. het is extreem roestwerend: het doorstaat de + 1000 uur saltspray test in combinatie met de vista 2k pu finish. het heeft een zeer goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. het is overschilderbaar na 3 uur (acryl) of 6 uur (2k) en binnen 24 uur. mengverhouding: 5:1 in gewicht. verbruik: ca. 8 m≤ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,93

AQUA 2K PU CLEAR

vista aqua 2k pu clear is een waterverdunbare, kleurloze 2-componentenlak voor binnen op basis van polyuretaan. de lak heeft een supersterke afwerking op wanden, vloeren, trappen en meubels en is in hoogglans, zijdeglans en extra mat verkrijgbaar. het geeft geen schrijf-effect en glanst niet op, is waterbestendig en tevens bestand tegen o.a. weekmakers (autobanden), olie, verdunde zuren, alcohol, rode wijn en hete koffie. het is daardoor ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld barbladen en horecameubilair. door de potlife van ca. 2,5 uur is het product ook uitermate geschikt voor grote oppervlakken. let op: bij verwerking mag de ruimte niet te vochtig zijn omdat de verf dan niet goed kan uitharden. verbruik: ca. 8 m≤ per kilo.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,19

AQUA 2K PU FINISH

vista aqua 2k pu finish is een waterverdunbare, niet vergelende, dekkende 2-componenten polyurethaan coating. het is een zeer kras- en slijtvaste afwerking voor wanden, vloeren, trappen, meubels en machines. het is tevens ideaal om te gebruiken in de bouw en industrie. het biedt een goede weerstand tegen chemicaliŽn zoals water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliŽn, verdunde zuren en logen. verbruik: ca. 8 m≤ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,84

AQUA ANTI SILICONEN

vista aqua anti siliconen is een additief voor watergedragen verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakte problemen zoals kraters, visogen en hamerslag effect, veroorzaakt door siliconenbesmetting. verbruik: ca. 15 ml. per liter verf toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

AQUA BO-KH

vista aqua bo-kh is een watergedragen, matte, isolerende muur- en plafondverf, geschikt voor binnen. het is op kationische bindmiddelbasis, waardoor vlekken ook met deze watergedragen verf optimaal worden geÔsoleerd. het renoveren van woningen of het overschilderen van nicotineverontreinigingen, droge watervlekken of brandschades is dan ook geen probleem. het is spanningsvrij, niet vergelend, en zonder voorgaande grondlaag direct aan te brengen op diverse ondergronden. tevens is het zeer goed dekkend. het is overschilderbaar binnen ca. 4 tot 6 uur, heeft een hogere tixotropie (waardoor het product minder spettert), heeft een goede vloeiing en minder kans op aanzetten bij grotere oppervlakken doordat het product een lange opentijd heeft en het bevat geen alkyd en vergeelt daardoor niet. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

110,16

AQUA EXTREEMAT

vista aqua extreemat is een witte, extreem (edel)matte binnenmuur- en plafondverf met een zeer lange open tijd. de verf heeft een aanzetvrije verwerking op grote oppervlakken, is makkelijk reinigbaar zonder opglanzen (schrobvast klasse 2), krasvast en bijna onzichtbaar bij te werken. het zorgt voor net zo'n strak resultaat als spuitwerk. verbruik: ca. 6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,35

AQUA INVISIBLE 5.0

vista aqua invisible 5.0 is een waterverdunbare 2-componenten polyurethaan parketlak. het zeer matte uiterlijk geeft de vloer een natuurlijke, onbehandelde uitstraling, zelfs bij toepassing van meerdere lagen. de lak is ontwikkeld vanuit decoratief oogpunt en is geschikt voor normaal belaste houten vloeren (zoals eik en teak), trappen, parket, bamboe en osb-platen. aantal aanbevolen lagen: minimaal 3. mengverhouding: 20:1 in gewicht. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,59

AQUA ISOLEER- EN HECHTPRIMER

vista boscalit aqua isoleer- en hechtprimer is een watergedragen grondlaag voor het isoleren van o.a. nicotineplekken, roetaanslag, droge vochtvlekken, brandgeur, teer- en bitumenverontreiniging en houtinhoudsstoffen binnen. dit product geeft de zekerheid van isoleren door middel van de 30 minutentest: als na 30 minuten de verontreiniging niet meer doorslaat, is isolatie zeker. is dat niet het geval, dan kan dit proces nog een keer herhaald worden. tevens is dit product een goede hechtgrond voor o.a. pvc, polyester, melamine, geglazuurde tegels en oude laklagen (alleen wit). het is overschilderbaar na ca. 3Ė5 uur. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,40

AQUA ISOPAINT

vista aqua isopaint is een matte, sneldrogende, waterverdunbare, reukarme en isolerende muurverf, voor ondergronden die doorslaan en/of doorbloeden. dit product is ideaal voor zowel binnen als buiten (mits afgedekt met een buitenmuurverf) en heeft een perfecte dekkracht. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

140,59

AQUA NOESTEN PRIMER

vista aqua noestenprimer is een witte, waterdampdoorlatende, watergedragen isoleerprimer voor binnen die doorbloedende noesten in houten ondergronden isoleert. het is ook geschikt voor toepassing op oude laklagen. na ca. 8 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,26

AQUA SCHOOLBORDENVERF

vista aqua schoolbordenverf is een speciale, matte, watergedragen lak om schoolborden of andere delen die beschreven worden met krijt te voorzien van een nieuwe laag. het product kan binnen of onder overkapte buitenplaatsen worden toegepast. de verf is met alle soorten krijt beschrijfbaar (behalve vetkrijt), niet reflecterend, snel drogend (beschrijfbaar na ca. 24 uur) en goed te reinigen. verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,61

AQUALINE WEGENVERF

vista aqualine wegenverf is een matte, watergedragen wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van belijningen rondom parkeervakken en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. de verf heeft een vlugge droging (berijdbaar na ca. 2 uur) en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. het is bij uitstek geschikt voor binnensituaties. verbruik: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,33

BO-KH WAND- EN PLAFONDVERF

vista bo-kh is een oplosmiddelhoudende, geurneutrale, spanningsvrije, extra matte binnenmuurverf. het is geschikt voor het behandelen van plafonds en muren en heeft uitstekende isolerende eigenschappen bij verontreiniging van bijvoorbeeld nicotine, roet en watervlekken. verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,42

CALCIMEX

vista calcimex is een sterk zuur ontvettings- en reinigingsconcentraat met een licht etsende werking. het is onder andere geschikt voor het grondig verwijderen van sterke vervuilingen zoals oliŽn, vetten, roestafzet, kalkafzet en (salpeter)zouten op onbehandelde minerale ondergronden zoals beton, cement en baksteen. ook kan het gebruikt worden voor sterke verontreinigingen op bestaande (vloer)coatingsystemen. het kan eenvoudig geneutraliseerd en nagespoeld worden door een nabehandeling met vista viamond 704, in een gelijke mengverhouding.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,33

ECO-NAVULLING

vista pull-liner is een gepatenteerde navulling voor de 7, 8, 12 of 14 liter verfbak/rolbak. deze navulling zorgt voor veel minder afval (bespaart tot 70%) en bespaart tevens tijd en materiaal. de bak is niet geschikt voor bijtende producten en oplosmiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,79

FOODPOX

vista foodpox is een watergedragen, gif-vrije 2-componenten epoxy voor gebruik in de voedingsindustrie op vloeren, wanden en plafonds. het voldoet aan haccp-normen en de europese normen voor toepassing in ruimten waar voedsel wordt verwerkt. het is fungistatisch, bacteriostatisch en algistatisch (er zijn testrapporten voor het product beschikbaar), het voorkomt de aangroei van schimmel- en algensporen, het heeft een goede chemicaliŽnweerstand (desinfecteermiddelen) en is vrij van langzaam vrij komende gifstoffen tegen alg, schimmel en bacteriŽn. mengverhouding: 63 gewichtsdelen component a en 37 gewichtsdelen component b. verbruik: ca. 6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,24

GRIP ANTISLIP

vista grip op slip badkamer set is een complete set (1,2 m≤) waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2k pu coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. het kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. het is hygiŽnisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor anti-slip klasse c volgens din 51097. het wordt bijvoorbeeld veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

159,48

GRIP ANTISLIP FLOOR

vista grip antislip floor set is een complete set waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2k pu coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. het kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. de aangebrachte grip antislip coating is hygiŽnisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor anti-slip klasse c volgens din 51097. het wordt veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen. verbruik: ca. 2 m≤ per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

173,42

LAKWEG AFBIJT

vista lakweg afbijtmiddel verwijdert een of meer lagen 1-component watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen van hout, metaal, kunststof, sierpleisters en beton. dit afbijtmiddel verwijdert ook volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating), alsmede muurverf, lijmresten en graffiti. het heeft een langere inwerktijd (ca. 6-8 uur), maar na inwerken kan de te verwijderen laag in ťťn keer, zeer gemakkelijk worden verwijderd. de afbijt is biologisch afbreekbaar en ph-neutraal en bijt dus niet op de huid en is methyleenchloride en nmp-vrij. door de thixotrope samenstelling kan het perfect verticaal worden aangebracht zonder dat het middel uitzakt. na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. verbruik: ca. 2-3 m≤ per liter (in dikke lagen aanbrengen).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,74

LAKWEG F1 TURBO AFBIJT

vista lakweg f1 turbo afbijt is een zeer snel werkend, biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor met name buiten, met een inwerktijd tussen de 3 en 10 minuten. de afbijt is methyleenchloride- en nmp-vrij, ph-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan. geschikt voor het verwijderen van watergedragen en synthetische 1-component verflagen,verschillende 2-component pu-systemen en lijmresten op kleinere oppervlakken. door de aanzienlijk kortere inwerktijd is dit deze afbijt ook sneller uitgewerkt. na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. verbruik: ca. 2 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,48

LAKWEG TOTAALREINIGER

vista lakweg totaalreiniger is voor het diep reinigen van poriŽn van met vista lakweg of vista lakweg f1 turbo afbijt te behandelden houtoppervlakken. daarnaast verwijdert de lakweg totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,74

MATPROTECTIE

vista matprotectie is een sterk geconcentreerd onderhoudsmiddel voor het behoud van de matte natuurlijke uitstraling van parketvloeren of trappen behandeld met vernis, lak, olie of wax. het is geschikt voor laminaat, pvc, kurk en rubberen vloeren. het reinigt en beschermt uitstekend, heeft een anti-slip (r9), is ook geschikt voor het behandelen van sportvloeren (din 18032/2) en behoudt een matte, natuurlijk uitstraling. verbruik: 1 op 10/1 op 20 (50-100 ml verdunnen in 10 liter water).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,50

PAINT SOFTENER

vista paint softener is een samenstelling van oplosmiddelen, geschikt voor het ontvetten, opweken en het verkrijgen van hechting op o.a. poedercoatings, kunststoffen en 2-componenten coatings. na het opweken van de coating wordt een laag sŁdwest allgrund k51 of sŁdwest acryl allgrund u50 geadviseerd. door het toepassen van de vista paint softener wordt schuren overbodig. het is binnen 1 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,69

POLYPROPYLEENKORRELS

vista polypropyleenkorrels zijn speciaal om toe te voegen aan de vista force one om een mooie anti-slip laag te verkrijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,24

PROJECT MEUBELLAK

vista project meubellak is een huidvetresistente, blanke, watergedragen, 1-component meubellak op basis van acryl/polyurethaan, geschikt om een kwalitatief hoogwaardig houtoppervlak op meubels en tafelbladen te verkrijgen. tevens is deze meubellak toe te passen als wandafwerking over witte en licht gekleurde muurverven. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,52

PROJECT PARKETLAK EXTRA MAT

vista project parketlak extra mat is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. de parketlak is zeer slijtvast, heeft een mooie vloeiing en snelle droging. daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,79

PROJECT PARKETLAK ZIJDEGLANS

vista project parketlak zijdeglans is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. de lak is zeer slijtvast en heeft een mooie vloeiing en snelle droging. daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,62

REFLEXPARELS

vista reflex parels zijn unieke parels voor het verkrijgen van een reflectie op verschillende vloercoatings en wegmarkeringen zoals de vista wegenverf en de aqualine wegenverf (watergedragen wegenverf). verbruik: ca. 25% per hoeveelheid verf toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,48

ROLBAK

vista rolbak van 53 cm (exclusief rollers).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,20

ROLHOUDER

vista rolhouder is met name toepasbaar in combinatie met de vista rol.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,73

ROLLEN

vista rol 3-8 nap is speciaal geschikt voor vloercoatings en ideaal toepasbaar in combinatie met de vista rolhouder en de vista verlengstok. prijs is per stuk en exclusief verfbak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,04

SJABLONEN

vista mallen op maat zijn sjablonen in verschillende formaten en vormen. deze sjablonen kunnen als wegmarkeringen i.c.m. de vista wegenverf en wegenverf-spray gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,19

SPACK REPARATIE

vista spack reparatie is een witte structuurspray op basis van pu-dispersie voor het repareren van structuureffecten in (spack) spuitwerk op wanden en plafonds binnen. met deze spackspray kan eerder aangebracht spackwerk gedetailleerd worden nagebootst. toepasbaar op o.a. beton, gipsplaat, stucwerk, hout en andere veel voorkomende ondergronden met de juiste voorbehandeling zoals spaanplaat en multiplex. het materiaal heeft een uitstekend standvermogen en is na ca. 60 minuten overschilderbaar. verbruik: ca. 1 m≤ per 400 ml.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,21

TENNISPAINT

vista tennisbaan coating is een 1-component, watergedragen acrylaatverf voor betonnen tennisvelden zowel binnen als buiten. de verf is ideaal voor het maken van tennisbanen. daarnaast is de verf zeer slijtvast, weerbestendig, makkelijk reinigbaar en milieuvriendelijk. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

264,21

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK EXTRA MAT

vista universele beschermingslak extra mat is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vast stof gehalte. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,94

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK HOOGGLANS

vista universele beschermingslak hoogglans is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vast stof gehalte. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,76

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK ZIJDEGLANS

vista universele beschermingslak zijdeglans is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vaste stof gehalte. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,76

UNIVERSELE ISOLEERSPRAY

vista isoleerspray is een geurarme, oplosmiddelhoudende, sneldrogende (ca. 30 min), sterk isolerende verf en goed dekkende isoleercoating voor binnen en buiten. het is een isolatiespray voor o.a. nicotinevlekken, roetvlekken, droge watervlekken, viltstift (geen analine/alcohol), lijmvlekken, teer en bitumen verontreinigingen, houtinhoudsstoffen (o.a. merbau en eiken), noesten in het hout en vezelplaat. verbruik: ca. 1 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,42

VERHARDERS VOOR VISTA PRODUCTEN

losse harders voor de diverse vista producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,35

VERLENGSTOK

vista verlengstok is speciaal ontwikkeld om toe te passen in combinatie met de vista rol en de vista rolhouder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,61

VIAMOND 704

vista viamond 704 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. het is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van oliŽn, vetten, olievlekken, industriŽle vervuilingen, algen, mossen, roet en verontreinigingen door uitlaatgassen alsmede atmosferische verontreinigingen. het is vrij van ammoniak en chloorbestanddelen, daarnaast is het biologisch afbreekbaar. verbruik: ca. 25 m≤ per liter gemengd product.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,60

VISTAPOX 4000 VLOERCOATING

vista vistapox 4000 vloercoating is een watergedragen 2-componenten epoxy coating. het is geschikt als hoogwaardige, slijtvaste en chemicaliŽnbestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. het is bestand tegen weekmakers uit autobanden, toe te passen op zowel vloeren (o.a. epoxyvloeren, garagevloeren, betonvloeren, magazijnvloeren) als ook op wanden, zeer slijtvast en goed reinigbaar. het is te verkrijgen met drie verschillende soorten harders: een standaard zijdeglanzende harder, een keramiek versterkte en een anti-slip harder. de mengverhouding is 1:1 in gewicht. verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

130,65

VISTAPOX HECHTPRIMER AEH

vista vistapox hechtprimer aeh is een hoogwaardige, watergedragen 2-componenten epoxy primer. het is speciaal voor het creŽren van hechting op zeer gladde/gesloten ondergronden zoals verdicht beton (polybeton), keramiek, tegels, hardsteen en glas. gevlinderde vloeren hoeven in veel gevallen niet meer geschuurd of gestraald te worden voordat er een vloercoating kan worden aangebracht: de hechtprimer kan vaak direct toegepast worden op gevlinderde vloeren. het is na 16 uur en binnen 48 uur overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en acrylaat coatings. verbruik: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,14

VLOERVERF

vista vloerverf is een oplosmiddelhoudende, dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. het kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. het is dus bij uitstek geschikt voor o.a. houten vloeren, vloeren in schuren en betonnen balkons. het is niet bestand tegen weekmakers (hiervoor is vistapox 4000 geschikt). het is stofdroog na ca. 1 uur, overschilderbaar na ca. 10 uur en volledig belastbaar na 4 dagen. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,47

WEGENVERF 752

vista wegenverf 752 is een oplosmiddelhoudende wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van o.a. parkeervakken, belijningen en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. door de lakachtige oppervlakte is deze verf geschikt voor industriŽle markeringen. het heeft een zeer snelle droging en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. verbruik: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,40

WEGENVERF SPRAY

vista wegenverf spray is een spuitbus waarmee lijnmarkeringen kunnen worden aangebracht. dit product heeft een zeer snelle droging: na 1 uur is het al belastbaar. de verf heeft tevens een hoge slijtvastheid, is ideaal voor belijningen, is niet verzepend, goed dekkend en heeft een zijdeglanzende afwerking. het is geschikt voor de belijning op beton, asfalt en straattegels. verbruik: ca. 50 meter per spuitbus bij een streep/lijn van 50 mm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,05

ZWEMBADVERF

vista zwembadverf is een 1-component chloorrubberverf, geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden en speel- en siervijvers van onbehandeld beton of cementpleister of voorzien van oude chloorrubberverf. de verf is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en is als eenpotsysteem zeer eenvoudig te verwerken. de verf is tevens bestand tegen de gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen en chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en hittebestendig tot 80ļc droge warmte. de verf vormt geen voedingsbodem voor o.a. algen. niet bestand tegen vetten en minerale oliŽn. bij projecten adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een afspraak. verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,45

Vista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn