DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Vista

2K PU WEGENVERF

vista 2k pu wegenverf is een 2-componenten polyurethaan wegenverf voor snelwegen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen, belijningen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. daarnaast heeft de wegenverf een extreem hoge slijtvastheid, is deze goed reinigbaar en heeft het een hoog dekvermogen. overschilderbaar na 8 uur en beslist binnen 24 uur. berijdbaar na ca. 20 uur. verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

46,90

2K PU WEGENVERF SPRAY

vista 2k pu wegenverf-spray is een zijdeglanzende 2-componenten polyurethaan wegenverf voor o.a. belijningen van parkeerplaatsen, bedrijfshallen, autogarages, fabrieken en luchthavens, welke zeer zwaar worden belast en waarvoor een snelle droging nodig is. de verf zorgt voor weinig vuilaanhechting en is goed reinigbaar. volledig belastbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 25 meter per spuitbus bij een lijn van 10 cm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,94

ACCESSOIRES LIJNMARKERING

vista wegenverf spray-kar is een vierwielige lijnmarkeringskar voor de vista wegenverf-spray. de kar rijdt heel stabiel en er kunnen twee spuitbussen achter elkaar worden gezet, waardoor een dubbele laagdikte kan worden aangebracht. lijnbreedte: 80/120 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,68

AQUA SCHOOLBORDENVERF

vista aqua schoolbordenverf is een speciale, matte, watergedragen lak om schoolborden of andere delen die beschreven worden met krijt te voorzien van een nieuwe laag. het product kan binnen of onder overkapte buitenplaatsen worden toegepast. de verf is met alle soorten krijt beschrijfbaar (behalve vetkrijt), niet reflecterend, snel drogend (beschrijfbaar na ca. 24 uur) en goed te reinigen. verbruik: ca. 8-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,61

AQUALINE WEGENVERF

vista aqualine wegenverf is een matte, watergedragen wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van belijningen rondom parkeervakken en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. de verf heeft een vlugge droging (berijdbaar na ca. 2 uur) en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. het is bij uitstek geschikt voor binnensituaties. verbruik: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,33

GRIP ANTISLIP

vista grip op slip badkamer set is een complete set (1,2 m≤) waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2k pu coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. het kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. het is hygiŽnisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor anti-slip klasse c volgens din 51097. het wordt bijvoorbeeld veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

159,48

GRIP ANTISLIP FLOOR

vista grip antislip floor set is een complete set waarmee eenvoudig een transparante watergedragen 2k pu coating, bijna onzichtbaar, kan worden aangebracht in natte ruimten. het kan bijvoorbeeld worden toepast in de douche, in het bad of op de geglazuurde tegels zodat deze ruimten permanent slipveilig zijn. de aangebrachte grip antislip coating is hygiŽnisch, eenvoudig aan te brengen en heeft een officieel certificaat voor anti-slip klasse c volgens din 51097. het wordt veel toegepast in hotels en verzorgingstehuizen. verbruik: ca. 2 m≤ per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

173,42

REFLEXPARELS

vista reflex parels zijn unieke parels voor het verkrijgen van een reflectie op verschillende vloercoatings en wegmarkeringen zoals de vista wegenverf en de aqualine wegenverf (watergedragen wegenverf). verbruik: ca. 25% per hoeveelheid verf toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,48

TENNISPAINT

vista tennisbaan coating is een 1-component, watergedragen acrylaatverf voor betonnen tennisvelden zowel binnen als buiten. de verf is ideaal voor het maken van tennisbanen. daarnaast is de verf zeer slijtvast, weerbestendig, makkelijk reinigbaar en milieuvriendelijk. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

264,21

WEGENVERF 752

vista wegenverf 752 is een oplosmiddelhoudende wegenverf, ideaal voor het aanbrengen van o.a. parkeervakken, belijningen en markeringen op beton, asfalt en plaveisel. door de lakachtige oppervlakte is deze verf geschikt voor industriŽle markeringen. het heeft een zeer snelle droging en hoge slijtvastheid, is niet verzepend en heeft een goed dekvermogen. verbruik: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,40

WEGENVERF SPRAY

vista wegenverf spray is een spuitbus waarmee lijnmarkeringen kunnen worden aangebracht. dit product heeft een zeer snelle droging: na 1 uur is deze al belastbaar. de verf heeft tevens een hoge slijtvastheid, is ideaal voor belijningen, is niet verzepend, goed dekkend en heeft een zijdeglanzende afwerking. geschikt voor de belijning op beton, asfalt en straattegels. verbruik: ca. 50meter per spuitbus bij een streep/lijn van 50 mm breed.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,05

ZWEMBADVERF

vista zwembadverf is een 1-component chloorrubberverf, geschikt voor het beschermen en verfraaien van o.a. zwembaden en speel- en siervijvers van onbehandeld beton of cementpleister of voorzien van oude chloorrubberverf. de verf is bestand tegen constante waterbelasting, weersinvloeden en is als eenpotsysteem zeer eenvoudig te verwerken. de verf is tevens bestand tegen de gebruikelijke zwembadreinigers, ozonreinigingen en chloorwater (uitbleken pigment mogelijk) en hittebestendig tot 80ļc droge warmte. de verf vormt geen voedingsbodem voor o.a. algen. niet bestand tegen vetten en minerale oliŽn. bij projecten adviseren wij om contact met ons op te nemen voor een afspraak. verbruik: ca. 7 m≤ per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,45

Vista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn