DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Vista

ANTI SILICONEN ADDITIEF

vista anti siliconen is een additief voor oplosmiddelhoudende verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakteproblemen zoals kraters, visogen of hamerslageffect veroorzaakt door siliconenbesmetting. zowel binnen als buiten toepasbaar. verbruik: ca. 15 ml per liter verf toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,28

AQUA ANTI SILICONEN

vista aqua anti siliconen is een additief voor watergedragen verven en vernissen ter voorkoming van oppervlakte problemen zoals kraters, visogen en hamerslag effect, veroorzaakt door siliconenbesmetting. verbruik: ca. 15 ml. per liter verf toevoegen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

LAKWEG AFBIJT

vista lakweg afbijtmiddel verwijdert een of meer lagen 1-component watergedragen en oplosmiddelhoudende verfsystemen van hout, metaal, kunststof, sierpleisters en beton. dit afbijtmiddel verwijdert ook volledige glasweefselsystemen (lijm, weefsel en coating), alsmede muurverf, lijmresten en graffiti. het heeft een langere inwerktijd (ca. 6-8 uur), maar na inwerken kan de te verwijderen laag in ťťn keer, zeer gemakkelijk worden verwijderd. de afbijt is biologisch afbreekbaar en ph-neutraal en bijt dus niet op de huid en is methyleenchloride en nmp-vrij. door de thixotrope samenstelling kan het perfect verticaal worden aangebracht zonder dat het middel uitzakt. na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. verbruik: ca. 2-3 m≤ per liter (in dikke lagen aanbrengen).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,74

LAKWEG F1 TURBO AFBIJT

vista lakweg f1 turbo afbijt is een zeer snel werkend, biologisch afbreekbaar afbijtmiddel voor met name buiten, met een inwerktijd tussen de 3 en 10 minuten. de afbijt is methyleenchloride- en nmp-vrij, ph-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan. geschikt voor het verwijderen van watergedragen en synthetische 1-component verflagen,verschillende 2-component pu-systemen en lijmresten op kleinere oppervlakken. door de aanzienlijk kortere inwerktijd is dit deze afbijt ook sneller uitgewerkt. na gebruik reinigen met lakweg totaalreiniger om het afbijtproces gegarandeerd te stoppen. verbruik: ca. 2 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,48

LAKWEG TOTAALREINIGER

vista lakweg totaalreiniger is voor het diep reinigen van poriŽn van met vista lakweg of vista lakweg f1 turbo afbijt te behandelden houtoppervlakken. daarnaast verwijdert de lakweg totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,74

PAINT SOFTENER

vista paint softener is een samenstelling van oplosmiddelen, geschikt voor het ontvetten, opweken en het verkrijgen van hechting op o.a. poedercoatings, kunststoffen en 2-componenten coatings. na het opweken van de coating wordt een laag sŁdwest all-grund k51 of sŁdwest acryl allgrund u50 geadviseerd. door het toepassen van de vista paint softener wordt schuren overbodig. het is binnen 1 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,69

VIAMOND 704

vista viamond 704 is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. het is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van oliŽn, vetten, olievlekken, industriŽle vervuilingen, algen, mossen, roet en verontreinigingen door uitlaatgassen alsmede atmosferische verontreinigingen. het is vrij van ammoniak en chloorbestanddelen, daarnaast is het biologisch afbreekbaar. verbruik: ca. 25 m≤ per liter gemengd product.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,60

Vista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn