DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Vista

2K IMPREGNATIE

vista 2k impregnatie is een 2-componenten polyurethaan impregnatielaag op basis van hydroxyacrylaten en alifatisch polyisocynaten voor o.a. beton, baksteen, asbestcement, gips en metselwerk. de impregnatie is alkalibestendig en penetreert diep in de ondergrond. geschikt als impregnatielaag in het vista 2k zwembadsysteem en andere pu systemen. ook als eindlaagtoepasbaar. overschilderbaar binnen ca. 12 uur. verbruik: ca. 5-9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,21

AQUA INVISIBLE 5.0

vista aqua invisible 5.0 is een waterverdunbare 2-componenten polyurethaan parketlak. het zeer matte uiterlijk geeft de vloer een natuurlijke, onbehandelde uitstraling, zelfs bij toepassing van meerdere lagen. de lak is ontwikkeld vanuit decoratief oogpunt en is geschikt voor normaal belaste houten vloeren (zoals eik en teak), trappen, parket, bamboe en osb-platen. aantal aanbevolen lagen: minimaal 3. mengverhouding: 20:1 in gewicht. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,09

FOODPOX

vista foodpox is een watergedragen, gif-vrije 2-componenten epoxy voor gebruik in de voedingsindustrie op vloeren, wanden en plafonds. het voldoet aan haccp-normen en de europese normen voor toepassing in ruimten waar voedsel wordt verwerkt. het is fungistatisch, bacteriostatisch en algistatisch (er zijn testrapporten voor het product beschikbaar), het voorkomt de aangroei van schimmel- en algensporen, het heeft een goede chemicaliŽnweerstand (desinfecteermiddelen) en is vrij van langzaam vrij komende gifstoffen tegen alg, schimmel en bacteriŽn. mengverhouding: 63 gewichtsdelen component a en 37 gewichtsdelen component b. verbruik: ca. 6 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,66

POLYPROPYLEENKORRELS

vista polypropyleenkorrels zijn speciaal om toe te voegen aan de vista force one om een mooie anti-slip laag te verkrijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,08

PROJECT PARKETLAK EXTRA MAT

vista project parketlak extra mat is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. de parketlak is zeer slijtvast, heeft een mooie vloeiing en snelle droging. daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,61

PROJECT PARKETLAK ZIJDEGLANS

vista project parketlak zijdeglans is een transparante, watergedragen, 1-component parketlak op basis van acryl/polyurethaan voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. de lak is zeer slijtvast en heeft een mooie vloeiing en snelle droging. daarnaast is de lak goed bestand tegen water en huishoudelijke alcoholvrije en licht alcoholhoudende reinigingsmiddelen. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,37

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK EXTRA MAT

vista universele beschermingslak extra mat is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vast stof gehalte. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,13

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK HOOGGLANS

vista universele beschermingslak hoogglans is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vast stof gehalte. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,72

UNIVERSELE BESCHERMINGSLAK ZIJDEGLANS

vista universele beschermingslak zijdeglans is een blanke, universele polyurethaan afwerking voor binnen op waterbasis. het is bij uitstek geschikt voor het afwerken van wanden (bijvoorbeeld achterwanden van keukens) en als parketlak voor normaal belaste vloeren. deze lak vergeelt niet, is thixotroop en heeft een hoog vaste stof gehalte. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,72

VERHARDERS VOOR VISTA PRODUCTEN

losse harders voor de diverse vista producten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,72

VISTAPOX 4000 VLOERCOATING

vista vistapox 4000 vloercoating is een watergedragen 2-componenten epoxy coating. het is geschikt als hoogwaardige, slijtvaste en chemicaliŽnbestendige afwerking op cement, beton, eterniet, pleisterwerk en muurwerk. het is bestand tegen weekmakers uit autobanden, toe te passen op zowel vloeren (o.a. epoxyvloeren, garagevloeren, betonvloeren, magazijnvloeren) als ook op wanden, zeer slijtvast en goed reinigbaar. het is te verkrijgen met drie verschillende soorten harders: een standaard zijdeglanzende harder, een keramiek versterkte en een anti-slip harder. de mengverhouding is 1:1 in gewicht. verbruik: ca. 4-5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

131,90

VISTAPOX HECHTPRIMER AEH

vista vistapox hechtprimer aeh is een hoogwaardige, watergedragen 2-componenten epoxy primer. het is speciaal voor het creŽren van hechting op zeer gladde/gesloten ondergronden zoals verdicht beton (polybeton), keramiek, tegels, hardsteen en glas. gevlinderde vloeren hoeven in veel gevallen niet meer geschuurd of gestraald te worden voordat er een vloercoating kan worden aangebracht: de hechtprimer kan vaak direct toegepast worden op gevlinderde vloeren. het is na 16 uur en binnen 48 uur overschilderbaar met epoxy, polyurethaan en acrylaat coatings. verbruik: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,54

VISTAPOX RAPID FLOOR PRIMER

vista vistapox rapid floor primer is een sneldrogende, oplosmiddelvrije, universeel toepasbare 2k epoxyprimer voor binnen en buiten. het is toe te passen als rol primer, instrooi primer en met behulp van vulzand te versnijden naar primer/schraaplaag voor op beton, zandcement en cementgebonden egalisatielagen. deze sneldrogende primer is ideaal voor het verkrijgen van gladde en strakke ondergronden en is af te werken met epoxy-, polyurethaan- en polyureacoatings uit het vista productgamma. het is overschilderbaar na minimaal 12 uur tot maximaal 36 uur. mengverhouding: 100:50 in gewicht. verbruik als rolprimer: ca. 300-500 gram per m≤. verbruik als instrooiprimer: ca. 500 gram per m≤. verbruik als primer/schraaplaag: 1:1 vermenging van hars/harder en 0,1-0,3 mm vuurgedroogd zilverzand: ca. 0,6 kg per m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,73

VLOERVERF

vista vloerverf is een oplosmiddelhoudende, dekkende vloercoating op basis van een polyurethaan alkydhars voor binnen- en buitengebruik. het kan worden toegepast als afwerking op o.a. hout en steenachtige ondergronden. het is dus bij uitstek geschikt voor o.a. houten vloeren, vloeren in schuren en betonnen balkons. het is niet bestand tegen weekmakers (hiervoor is vistapox 4000 geschikt). het is stofdroog na ca. 1 uur, overschilderbaar na ca. 10 uur en volledig belastbaar na 4 dagen. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,63

Vista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn