DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Wagner

AIRLESS SPUITINSTALLATIE CONTROL PRO 250 M

wagner control series 250m is een compacte airless spuitmachine met draaggreep voor alle schilderwerkzaamheden van de ervaren doe-het-zelver, serviceverlener en de zzp-er die af en toe spuitprojecten heeft. het materiaal wordt verneveld via high efficiency airless, hea-technologie, met een lage druk voor een spuitnevelarme, perfect dekkende verflaag. gecombineerd met een nieuw spuittipontwerp overtuigt dit airless spuitsysteem met maximale controle en professionele resultaten zonder streepvorming. op deze manier kunnen niet alleen geoefende gebruikers maar ook startende spuiters eenvoudig een perfect spuitresultaat bereiken. alle oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen plus dispersie- en latexverf kunnen worden verwerkt. dankzij het hoogwaardige airless-pistool met twee-vinger-trekker is optimaal bedieningscomfort gegarandeerd. de 9 meter lange en zeer flexibele slang zorgt voor een groot werkbereik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

472,50

AIRLESS SPUITINSTALLATIE CONTROL PRO 350 M

wagner control series 350m is een krachtige, mobiele airless-spuitinstallatie voor alle schilderwerkzaamheden. het is geschikt voor (ook) grote objecten voor de ervaren doe-het-zelver, serviceverlener en zzp-er die af en toe spuitprojecten heeft. het beschikt over de high efficiency airless technologie en heeft dus minder druk en een innovatieve spuittip. het zorgt gegarandeerd voor een streepvrije, perfect dekkende verflaag. alle oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen plus dispersie- en latexverf kunnen worden verwerkt, met tot 55 % minder spuitnevel dan bij traditionele airless-spuiten. het hoogwaardige airless-pistool met twee-vinger-trekker en de 15 meter lange, zeer flexibele slang bieden optimaal bedieningscomfort. de wagen met telescoopgreep bespaart plaats bij het transport en de opslag en zorgt tevens voor het eenvoudig wisselen van werkplek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

629,10

CONTROL SERIES VERFSPUIT 350R

wagner control series 350r is de opvolger van de powerpainter 60. het is een combinatie van een lichte compacte verfspuit met een krachtige verfpomp. dit kunststof toestel is licht en makkelijk verplaatsbaar, maar heeft desondanks veel vermogen waardoor ook buiten- of gevelverf verspoten kan worden. het heeft een hoogwaardig ergonomisch en instelbaar pistool, minder slijtage aan de onderdelen door de afwezigheid van filters, weinig spuitnevel en een 15 meter slang.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

584,10

HEA CONTROL PRO 250R VERFSPUIT

wagner control series 250r is de opvolger van de project pro 117, de powerpainter 60 en in mindere mate de airless sprayer plus. dit kunststof toestel is makkelijk verplaatsbaar en licht van gewicht. het is een ideale machine voor consumenten en doe-het-zelvers die standaard muurverf, beits of lakken verspuiten. de hea techniek geeft een nog beter en voller spuitbeeld dan de huidige airless techniek. mede dankzij de nieuwe techniek kan de machine alle gangbare materialen verspuiten met minder vermogen, wat ze een stuk efficiŽnter maakt dan zijn voorgangers. door de lage druk wordt de spuitnevel met ongeveer 55% gereduceerd en is de verfspuit makkelijker hanteerbaar. het is geschikt voor materialen op water- of solventbasis, zoals muur- en latexverf voor binnenwanden, plafonds, kelderruimten en garages en lakken, beitsen en houtbeschermingsmiddelen voor houten huizen, deuren, meubels, bekistingen, hekken of carports. het is ook geschikt voor bijvoorbeeld corrosiebescherming van balustrades en stalen dragers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

472,50

ONDERDELEN WAGNER APPARATEN

onderdelen voor wagner apparaten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,89

SERVICE SET W 650/W660

wagner service set voor de w650 en w660. de set bevat een filter, pipet, ring, luchtkap en tip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,57

UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 590 FLEXIO

wagner universal sprayer w 590 flexio is speciaal geschikt voor de grotere klussen binnenshuis. het wordt geleverd met 2 spuitopzetstukken: voor dikke (muurverf) en voor dunne (lakken en beitsen) verf. de krachtige x-boost-turbine verwerkt in combinatie met de innovatieve i-spray spuitkop alle gangbare verfsoorten zonder verdunning. ook bij het spuiten zelf is flexibiliteit ingebouwd: de lucht- en verfhoeveelheid is traploos regelbaar (o-500 ml/min.). de spuitstraal naar wens horizontaal of verticaal en breed of smal ingesteld worden. bij lakken en beitsen is ook een puntstraal mogelijk voor een snelle en perfect dekkende laag. het wordt geleverd in een handige draagkoffer. verstuivingsvermogen: 25-200 w. opgenomen vermogen: 630 w. maximale viscositeit: verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

152,96

UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM W 690 FLEXIO

wagner universal sprayer w 690 flexio bestaat uit 2 verfspuitsystemen voor de prijs van 1. door de twee spuitopzetstukken is dit systeem voor binnen- en buitenprojecten met binnenverf, lakken of beitsen geschikt. het innovatieve i-spray spuitopzetstuk verstuift binnenmuurverf optimaal en zorgt voor een gelijkmatig en perfect dekkend resultaat. de spuitstraal laat zich variabel instellen en de luchthoeveelheid is traploos regelbaar. bij het spuitopzetstuk standard voor lakken en beitsen is zelfs een puntstraal mogelijk voor een snel en perfect aangebrachte verflaag. het verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning (bij gladde ondergrond en bijzonder dikvloeibare, gelachtige verf 10% verdunnen). verstuivingsvermogen: 200 watt. opgenomen vermogen: 630 watt. lengte van de luchtslang: 3,5 meter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,96

VERFSPUIT SYSTEEM UNIVERSAL W570 FLEXIO

wagner universal sprayer w 570 flexio is een draagbare verfspuit, geschikt om verfprojecten, van zowel kleine of grote omvang, te realiseren. het is uitgerust met 2 spuitopzetstukken: 1 van 1300 ml is voor het verfwerk binnenshuis en de andere van 800 ml is voor de toepassing van een vloeibaar product zoals beits of lak. de i-spray spuitkop, de x-boost turbine en de straal met veelsoortige afstellingen zorgen voor een dekkende en homogene toepassing. vermogen: 200 watt. werkdruk: 15 m≤ in 5 min. max. stroomsnelheid: 500 ml/min.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,96

VERFSPUITSYSTEEM W450

wagner wall sprayer w 450 is het ideale verfspuitsysteem voor binnenmuren en -plafonds. het gepatenteerde i-spray mondstuk zorgt voor de allerfijnste verstuiving, zodat met slechts ťťn keer opbrengen een gelijkmatige, dekkende verflaag gecreŽerd wordt. het wordt geleverd met draagriem, oefenposter, mengstaaf, reserveafdichting voor het mondstuk en vultrechter. vermogensopname: 460 w. transportdebiet: 230 ml/min. reservoirinhoud: 1,3 l. slanglengte: 1,8 m. arbeidssnelheid: 1,5 m≤/min.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

98,96

VERFSPUITSYSTEEM W890

wagner universal sprayer w 890 flexio is geschikt voor zowel binnen als buiten dankzij de twee bijgeleverde spuitopzetstukken. het wallperfect opzetstuk is geschikt voor muur- en plafondverf en het perfectspray opzetstuk voor lak, beits of olie. met de multifunctionele handgreep kunnen alle functies van het apparaat direct op de handgreep worden bediend - zelfs het reguleren van de luchthoeveelheid. de innovatieve i-spray spuitkop en de instelbare spuitstraal zorgen voor een snelle, gelijkmatige en perfect dekkende verflaag. het wordt geleverd met een praktische interne opbergkoffer. verfhoeveelheid: traploos regelbaar, 0-400 ml/min. verstuivingsvermogen: 200 w. opgenomen vermogen: 630 w. max. viscositeit: het verwerkt alle gangbare verfsoorten zonder verdunning (bij gladde ondergrond en bijzonder dikvloeibare, gelachtige verf 10% verdunnen). lengte van de luchtslang: 3,5 m.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

224,96

VERFSPUITTOESTEL W95

wagner w 95 is het instapmodel van de wagner verftoestellen en kan gebruikt worden voor het aanbrengen van lak, vernis, olie of beits op zowel water- als terpentinebasis. het toestel brengt een gladde, homogene en egale laag aan en is met name geschikt voor kleine verfprojecten buiten, zoals de schutting, kozijnen, tuinhout, houten terrastegels of een tuinhuisje. de pomp is uitneembaar en gemakkelijk te reinigen. vermogen: 70 w. max. capaciteit: 140 gr/min. max. spuitdruk: 120 bar. max. reservoirinhoud: 600 ml. inclusief rondstraalspuitkop 0,8 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,50

W180P

wagner w 180 p is een allrounder met een groot toepassingsgebied en daardoor ideaal voor renovatie- en herstelwerkzaamheden. dit zeer functionele apparaat wordt gekenmerkt door een briljante verstuiving, grote oppervlaktecapaciteit en een nog eenvoudigere reiniging dankzij de verwisselbare pomp. met de grote fijnafstelknop kan de capaciteit zeer precies op de betreffende toepassing worden afgestemd. het is geschikt voor o.a. oplosmiddelhoudende en waterverdunbare lakken, beitsen, politoeren, houtveredelings-, plantenbeschermings- en impregneermiddelen en oliŽn. vermogen: 110 w. zuiger: 5 mm, hardverchroomd speciaalstaal. cilinder: speciaalstaal. maximale capaciteit: 270 gr/min. maximale spuitdruk: 150 bar. maximale viscositeit: 80 din-sec. reservoirinhoud: 800 ml. standaardspuitkop: 0,8 mm.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,96

W950 UNIVERSEEL SPUITSYSTEEM FLEXIO

wagner universal sprayer w 950 flexio maakt schilderklussen nog makkelijker: met de 70 cm lange spuitlans kan zelfs op hoge plafonds, muren en grote oppervlakken moeiteloos verf worden aangebracht. de verf wordt via een slang direct uit de verfemmer aangezogen en door de lans met een perfect dekkend resultaat op de muur gespoten. dankzij de zelfreinigende functie is het systeem binnen enkele minuten weer schoon en met de meegeleverde adapter en het extra spuitopzetstuk kan het apparaat ook worden gebruikt voor het aanbrengen van lakken en beitsen. verstuivingsvermogen: 200 v. vermogensverbruik: 630 w. slagvolume: traploos regelbaar. lengte van de slang: 3,5 m. viscositeit: alle gangbare verven zonder verdunning.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

233,96

WOOD & METAL SPRAYER W150

wagner wood en metal sprayer w 150 is een verfpuitsysteem voor binnen en buiten met een verstuivingsvermogen van 70 w. het beschikt over een spuitopzetstuk en kan gebruikt worden voor lak, vernis, houtbeschermingsmiddelen, olie of beits, op waterbasis of op solventbasis. de verfhoeveelheid is traploos regelbaar van 0-140 ml/min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,46

WOOD&METAL SPRAYER W100

wagner wood en metal sprayer w 100 is speciaal ontwikkeld voor het spuiten van o.a. raamkozijnen, schuttingen en meubels. door het hoge verstuivingsvermogen kan er nauwkeurig gewerkt worden met een perfect dekkend eindresultaat, ongeacht of er lak, beits of houtbeschermingsmiddelen gebruikt wordt. hierdoor wordt een snel, perfect resultaat bereikt in elke situatie en elke werkrichting, ook op horizontale oppervlakken en boven hoofdhoogte. het is voorzien van het click & paint snelwisselsysteem. vermogen: 5 m≤ in 12 min. verstuivingsvermogen: 65 w. vermogensgebruik: 280 watt. bekerinhoud: 800 ml.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,46

WOOD&METAL SPRAYER W200

wagner wood&metal sprayer w 200 is een handig spuitsysteem voor lakken en beitsen. het verschil met andere draagbare fijnspuitsystemen is dat bij gebruik alleen het spuitopzetstuk vastgehouden hoeft te worden. de turbine staat apart op de grond of kan over de schouder worden gehangen. de spuitstraal is horizontaal, verticaal of puntsgewijs instelbaar, afhankelijk van de situatie en de werkrichting. vermogen: 5 m≤ in 9 min. verstuivingsvermogen: 110 w. voedingsspanning: 230 volt. vermogensverbruik: 460 w. slagvolume: traploos regelbaar 0-120 ml/min. luchtslanglengte: 1.8 m.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,96

Wagner
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn