DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Werdol

COASTERLAK

werdol coasterlak is een hoogglanzende, robuuste 1-component aflak. de lak is gemakkelijk aan te brengen, heeft een mooie vloeiing, hoge kleur- en dekkracht en jarenlang glansbehoud. het heeft tevens een prima buitenduurzaamheid en is weer- en waterbestendig. het is geschikt voor nieuw werk op hout, staal, aluminium en polyester, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de geschikte primers. het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande, intacte 1-component aflakken ongeacht welk merk. verbruik: ca. 15 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,48

GLANSGRAFIET

werdol glansgrafiet is een hoogglanzende grafietverf op basis van alkyd- en urethaanharsen voor toepassing op dek en den. door de gladde en gesloten structuur vindt weinig vuilaanhechting plaats en laat de verflaag zich bijzonder gemakkelijk reinigen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,03

GRAFIETVERF

werdol grafietverf is een niet-glanzende, sneldrogende grafietverf op basis van een watervaste gemodificeerde alkydhars. geschikt voor dek en den en voor onderhoud van bestaande grafietlagen. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,37

GRONDVERF

werdol grondverf is een 1-component grondverf voor hout, binnen en buiten boven de waterlijn, op basis van alkydhars. het heeft een sterk vullend en goed dekkend vermogen en uitstekende schuurbaarheid. het is overschilderbaar met alle epifanes 1-component aflakken. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,97

IJZERMENIE

werdol ijzermenie is een roestwerende shop- en transportprimer op basis van alkyhars en ijzeroxide. de primer biedt tijdelijke bescherming tegen roest op kaal staal boven de waterlijn. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,61

KOPERVRIJ

werdol kopervrij is een half-synthetische onderwaterverf op basis van alkydhars en colofoniumhars. de verf bevat geen koper, koperverbindingen of tin, voorkomt algemene vervuiling van het onderwaterschip en beschermt bitumineuze onderwaterverven op de wind/waterlijn tegen inwerking van ultra violet en verontreinigingen in het oppervlaktewater. de laatste laag dient 4 uur tot maximaal 7 dagen voor de tewaterlating te worden aangebracht. geschikt als laatste laag over traditionele onderwatersystemen op basis van teer of bitumen en tevens toepasbaar op bestaande synthetische antifoulings, zoals werdol antifouling tinvrij. geschikt voor zoet water en voor kortstondig verblijf op zout water. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,25

LOODIJZERMENIE

werdol loodijzermenie is een roestwerkende primer op basis van lijnolie/alkyhars en 50/50 loodmenie en ijzeroxide. het is te gebruiken als basisprimer over werdol loodmenieverf en het is vooral geschikt om kleine beschadigingen bij te werken. het is overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,90

LOODMENIE

werdol loodmenie is een conventionele loodmenie op basis van lijnolie/alkydhars met uitstekende roestwerende eigenschappen. het geeft tevens een goede bescherming aan hout boven de waterlijn. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,77

LOOPDEKKENVERF

werdol loopdekkenverf is een halfglanzende, slijtvaste aflak voor loopdekken en gangboorden. door de slijtvastheid en buitenduurzaamheid is deze verf bijzonder geschikt op beloopbare delen op hout, staal en aluminium, binnen en buiten boven de waterlijn, in combinatie met de bijbehorende primers. het is tevens geschikt voor het onderhoud van bestaande 1-component systemen. verbruik: ca. 12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,61

METALPRIMER

werdol metalprimer is een roestwerende primer op basis van urethaan/alkydhars met zinkfosfaat als roestwerend bestanddeel. het heeft uitstekende roestwerende eigenschappen en een goede schuurbaarheid. het is een hedendaags loodvrij alternatief voor traditionele meniesystemen en is geschikt voor toepassing op kaal (ontroest en ontvet) staal als anticorrosieve primer in een 1-component verfsysteem, binnen en buiten boven de waterlijn. het is tevens geschikt als onderhoudsprimer over bestaande synthetische menies en aflakken. het is na ca. 24 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,11

SILVERPAINT

werdol silverpaint is een conserverende onderwaterverf op basis van bitumen, gepigmenteerd met aluminium. het heeft uitstekende roestwerende en beschermende eigenschappen. door de bitumen in de verf kan op een hierover aangebrachte antifouling lichte craquelevorming ontstaan. het is geschikt voor zoetwater vaargebieden en uitsluitend te gebruiken als roestwerende en aangroeiwerende onderwaterverf in een bitumensysteem op staal. het is ook geschikt voor onderhoud en reparatie van bestaande koolteer- en bitumenlagen. voor een aangroeiwerende werking en bescherming van de bitumenlaag tegen inwerking van uv en verontreinigingen in het oppervlaktewater is het raadzaam om in ieder geval op de wind/waterlijn twee lagen werdol kopervrij aan te brengen. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,10

WERDOL LAADRUIMVERF

werdol laadruimverf is een sneldrogende, halfglanzende verf voor toepassing in o.a. laadruimen, de binnenzijde van duwbakken en containers. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,83

WERDOL STAALIMPREGNOL

werdol staalimpregnol is een sneldrogende, impregnerende laadruimverf op oliebasis. geschikt voor de binnenzijde van o.a. laadruimen, duwbakken en containers. dit product is niet-certificaathoudend voor het vervoer van levensmiddelen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

123,68

WERDOL STAALIMPREGNOL FC

werdol staalimpregnol fc is een sneldrogende, impregnerende laadruimverf op oliebasis. geschikt voor de binnenzijde van o.a. laadruimen, duwbakken en containers waarin voor korte of langere tijd droge voedselwaren zijn geladen. certificaathoudend volgens ec richtlijnen 1895/2005 en artikel 3 van ec 1935/2004 voor het vervoer van levensmiddelen. dit product wordt geleverd met officieel certificaat. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

153,43

WITTE MENIE

werdol witte menie is een roestwerende primer op basis van alkydhars met zinkfosfaat en titaandioxide. het is een basisprimer voor staal boven de waterlijn en tevens toepasbaar als kleurzettende tussenprimer over traditionele menies. overschilderbaar na ca. 18 uur. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,94

ZINKCOMPOUND

werdol zinkcompound is een sneldrogende, kathodisch beschermende zinkstofverf op basis van polystyreenhars en zinkstof. het kan worden toegepast over de hechtprimers epifanes multi marine primer of de werdol second coat primer. het is te gebruiken als roestwerende primer op staal en overschilderbaar na ca. 2 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,12

Werdol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn