DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Artikelen van het merk: Wijzonol

BADKAMERMUURVERF

wijzonol badkamermuurverf is een oplosmiddelvrije, watergedragen, matte, schimmelbestendige, gladde muurverf op basis van terpolymeerdispersie. het is toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens, binnen. dit product is ook zeer geschikt voor renovatieschilderwerk. schrobvast volgens en 13300, klasse 3. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,53

GEVELIMPREGNEER

wijzonol gevelimpregneer is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van diep indringende copolymer voor buiten. het is geschikt voor toepassing als voorstrijkmiddel op zuigende, poreuze, steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, die afgewerkt worden met wijzoplex gevelcoat. bij sterk zuigende ondergronden kan de behandeling nat-in-nat herhaald worden. verbruik: ca. 3-7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,99

HECHTGROND

wijzonol hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. het kan ook gemengd met wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 3-5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,44

HECHTGROND AANKLEURBAAR

wijzonol hechtgrond aankleurbaar is een waterverdunbaar, dekkend voorstrijkmiddel voor zuigende en poreuze ondergronden op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal, buiten en binnen. het is overschilderbaar na 4-6 uur. rendement: 6-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,56

ISOLEERGROND

wijzonol isoleergrond is een waterverdunbare, aankleurbare, isolerende voorstrijk op basis van acrylaatcopolymeer, die het doorslaan van vele vervuilingen voorkomt. het is geschikt voor toepassing op onbehandelde of met muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal binnen, met o.a. nicotineaanslag, waterkringen, koffievlekken, restanten van roetvlekken en bitumen. het is ook ideaal op houtvezelplaten met in water oplosbare inhoudstoffen. afhankelijk van de vervuiling of te isoleren stof kan een tweede laag noodzakelijk zijn. het is geschikt om af te werken met waterverdunbare muurverven. het is overschilderbaar na ca. 5 uur. theoretisch rendement: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,22

LATEX

wijzonol latex is een waterverdunbare, matte, goed dekkende latex op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel (zetmeeltechnologie). geschikt voor toepassing op plafonds en muren van pleister- en metselwerk, beton, gipsplaat en goed hechtend behang, binnen. schrobvast klasse 2-3. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,24

MUURVERF EXTRA REINIGBAAR

wijzonol muurverf extra reinigbaar is een waterverdunbare, matte, extra goed reinigbare (schrobvast klasse 1), gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. de verf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner, perfect dekkend en heeft een soepele verwerking. geschikt als toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en op goed hechtend behang binnen. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,18

MUURVERF EXTRAMAT

wijzonol muurverf extramat is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig matte en aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen opbasis van een duurzaam verkregen bindmiddel. geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack) pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,11

MUURVERF KALKMAT

wijzonol muurverf kalkmat is een waterverdunbare, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, glasweefsel, en op goed hechtend behang en met latex muurverf behandelde ondergronden. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,65

MUURVERF MAT

wijzonol muurverf mat is een matte muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. verbruik: ca. 7,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,18

MUURVERF MAT

wijzonol muurverf mat is een waterverdunbare, zeer goed dekkende, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en goed hechtend behang binnen. het is zeer geschikt voor renovatieschilderwerk en schrobvast volgens din en 13300 klasse 2. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,96

MUURVERF VOOR BUITEN

wijzonol muurverf voor buiten is een weerbestendige muurverf die speciaal ontwikkeld is voor toepassing buiten en zeer geschikt is voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. de muurverf heeft een lage zijdeglans, waardoor de vuilaanhechting minimaal is. schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,64

MUURVERF ZIJDEGLANS

wijzonol muurverf zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. de verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,11

MUURVOORSTRIJK

wijzonol muurvoorstrijk is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt als voorstrijk op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is toepasbaar als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven en kan ook gemengd worden met wijzonol acrylaatdispersie muurverven. deze voorstrijk verbetert de hechting, heeft een snelle droging en is waterdampdoorlatend. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 3-5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,23

MUURVOORSTRIJK AANKLEURBAAR

wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar is een waterverdunbaar, goed dekkend, aankleurbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het vermindert zuiging van de ondergrond, verbetert de hechting en bespaart 1 laag muurverf. het is geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is ook geschikt als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,18

PROJECTLATEX

wijzonol projectlatex mat is een zeer goed dekkende, makkelijk verwerkbare muurverf voor binnen. het is geschikt voor toepassing op alle soorten stucwerk, metselwerk, pleisterwerk en over bestaande verflagen. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,95

SPACKLATEX

wijzonol spacklatex is een matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf voor binnen met een lange open tijd op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt als afwerking op plafonds en wanden voorzien van spackpleister en op onbehandeld of met acrylaat muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk en (gipskarton)plaatmateriaal. het is makkelijk te verwerken en aanzetvrij, heeft een goede dekkracht en is spatarm en dampdoorlatend. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 2-3. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,74

SUPERDEK

wijzonol superdek is een matte, waterverdunbare, sneldrogende muurverf met hoge dekkracht voor binnen op basis van zetmeeltechnologie. het is geschikt voor toepassing op cementgebonden ondergronden zoals beton, pleisterwerk en plaatmateriaal. het is ook geschikt voor toepassing op goed hechtend behang. het is schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,41

WIJZOPLEX 2SO EXTREEM

wijzonol wijzoplex 2so extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. onderhoudstermijn: 4-6 jaar. rendement: 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

155,59

WIJZOPLEX EIGLANS

wijzonol wijzoplex eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 4-6 jaar. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,66

WIJZOPLEX ELASTDECOR

wijzonol wijzoplex elastdecor is een zijdeglanzende, elastische, watergedragen structuurmuurverf met een uitstekende buitenduurzaamheid voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing als hoogvullende, decoratieve, haarscheuroverbruggende wandafwerking (tot 0,3 mm) op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. verbruik: ca. 2,5-5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

229,47

WIJZOPLEX GEVELCOAT

wijzonol wijzoplex gevelcoat is een matte, waterafstotende, watergedragen, zeer damp-open, gladde muurverf voor buiten op basis van silan acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op geïsoleerde en na-geïsoleerde gevels en steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

146,36

WIJZOTEX EXTRA MAT

wijzonol wijzotex extra mat is een watergedragen, aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

155,51

WIJZOTEX EXTRA REINIGBAAR

wijzonol wijzotex extra reinigbaar is een matte, extra goed reinigbare, oplosmiddelarme en waterverdunbare gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. het is zeer goed reinigbaar zonder cleaner, goed dekkend, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1. geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal die zeer goed en meerdere malen gereinigd moeten kunnen worden. het is ook geschikt voor toepassing over bestaande muurverflagen. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,55

WIJZOTEX MAT

wijzonol wijzotex mat is een matte, watergedragen, zeer goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van innovatieve zetmeeltechnologie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is ook toepasbaar op onbehandelde en met acrylaat muurverf behandelde ondergronden en tevens geschikt voor beschut buitenwerk. het is na 1 maand schrobvast klasse 2 volgens din en 13 300. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,81

WIJZOTEX SCHIMMELBESTENDIG ZIJDEGLANS

wijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans is een oplosmiddelvrije, watergedragen, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie. geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens die regelmatig gereinigd worden. het is zeer geschikt als afwerking van glasweefsel op wanden in o.a. kantoren, hotels, zieken- en verzorgingshuizen en scholen. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

173,71

WIJZOTEX ZIJDEGLANS

wijzonol wijzotex zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. de verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

138,41

Wijzonol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn