DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Stucwerk

GLASWEEFSEL

progold weefsel is hoogwaardig decoratief glasweefsel waarop diverse sigma afwerkingen aangebracht kunnen worden. het is geschikt voor het afwerken van wanden in bankgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, vergaderlokalen, hotels, scholen, kantoren, woningen en winkels, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

160,34

GLASWEEFSEL 251 FANTASY 1 X 25 M

progold glasweefsel pg251 is een hoogwaardig, decoratief glasweefsel waarop diverse afwerkingen aangebracht kunnen worden. het is geschikt voor het afwerken van wanden in bankgebouwen, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, vergaderlokalen, hotels, scholen, kantoren, woningen en winkels, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. het is geschikt op vlakke en gladde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

229,13

GLASWEEFSEL DECOR 20

archiflex glasweefsel decor 20 is standaard glasweefsel met een fijne ruit structuur van 117 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

92,34

GLASWEEFSEL DECOR 222P

archiflex glasweefsel decor 222p is voorgeschilderd glasweefsel met een fijne ruit structuur van 126 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

103,67

GLASWEEFSEL DECOR 333P

archiflex glasweefsel decor 333p is voorgeschilderd en voorgelijmd glasweefsel met een fijne ruit structuur van 165 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

138,52

GLASWEEFSEL DECOR 40

archiflex glasweefsel decor 40 is standaard glasweefsel met een standaard ruit structuur van 104 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,47

GLASWEEFSEL DECOR 444P

archiflex glasweefsel decor 444p is voorgeschilderd glasweefsel met een standaard ruitstructuur van 155 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,15

GLASWEEFSEL DECOR 555P

archiflex glasweefsel decor 555p is voorgeschilderd en voorgelijmd glasweefsel met een standaard ruit structuur van 185 gram per m. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,17

GLASWEEFSEL DECOR 60

archiflex standaard glasweefsel met een spack structuur van 244 gram per m. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

133,30

GLASWEEFSEL DECOR 666P

archiflex glasweefsel decor 666p is voorgeschilderd glasweefsel met een spack structuur van 253 gram per m. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

140,26

GLASWEEFSEL DECOR 70

archiflex glasweefsel decor 70 is standaard glasweefsel met een visgraat structuur van 163 gram per m. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,80

GLASWEEFSEL DECOR 777P

archiflex glasweefsel decor 777p is voorgeschilderd glasweefsel met een visgraatstructuur van 204 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

128,06

GLASWEEFSEL DECOR 80

archiflex glasweefsel decor 80 is een standaard glasweefsel met een standaard ruit structuur van 157 gram per m. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,80

GLASWEEFSEL DECOR 888P

archiflex glasweefsel decor 888p is voorgeschilderd glasweefsel met een standaard ruitstructuur van 173 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

117,62

GLASWEEFSEL DECOR 99

archiflex glasweefsel decor 99 is standaard glasweefsel met een dubbel grove structuur van 154 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

132,42

GLASWEEFSEL DECOR 999P

archiflex glasweefsel decor 999p is voorgeschilderd glasweefsel met een dubbel grove structuur van 194 gram per m. een rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

128,06

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH DUBBEL GROF

ekotex glasweefsel ecologisch dubbel grof is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

145,05

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH FIJN

ekotex glasweefsel ecologisch fijn is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,68

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH MIDDEL

ekotex glasweefsel ecologisch middel is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

113,04

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH SPACK

ekotex glasweefsel ecologisch spack is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

119,57

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH VISGRAAT

ekotex glasweefsel ecologisch visgraat is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,40

GLASWEEFSEL ECOLOGISCH VISGRAAT FIJN

ekotex glasweefsel ecologisch visgraat fijn is de beste kwaliteit, puur glasweefsel. het is volledig vrij van oplosmiddelen, weekmakers en synthetische conserveermiddelen. het is de meest duurzame keus en het is natuurlijk verantwoord. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

115,00

GLASWEEFSEL EXCELLENT DUBBEL GROF

ekotex glasweefsel excellent dubbel grof is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

146,36

GLASWEEFSEL EXCELLENT FIJN

ekotex glasweefsel excellent fijn is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

121,54

GLASWEEFSEL EXCELLENT MIDDEL

ekotex glasweefsel excellent middel is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,58

GLASWEEFSEL EXCELLENT SPACK

ekotex glasweefsel excellent spack is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

160,08

GLASWEEFSEL EXCELLENT VISGRAAT

ecotex glasweefsel excellent visgraat is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

164,66

GLASWEEFSEL EXCELLENT VISGRAAT FIJN

ekotex glasweefsel excellent visgraat fijn is de beste kwaliteit voorgeschilderd glasweefsel voor een strakker en gladder eindresultaat. het verwerkt 25% sneller dan doorsnee glasweefsel en is breed toepasbaar. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

135,25

GLASWEEFSEL EXCLUSIEF EXTRA FIJN

ekotex glasweefsel exclusief extra fijn is de meest exclusieve, scheuroverbruggende, stootvaste en slijtvaste wandbekleding voor moderne en stijlvolle interieurs. het valt door de hoge kwaliteit in kotex klasse 1. het materiaal bestaat hoofdzakelijk uit minerale grondstoffen zoals kwartszand en soda en bevat geen schadelijke stoffen. het is bij uitstek geschikt voor de toepassing op intensief belaste binnenwanden in o.a. zorg, onderwijs, horeca, kantoren en hotels, zowel in de nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. het glasweefselbehang is tenminste 30 jaar bestand tegen verval, is meerdere keren overschilderbaar en voldoet als bijzonder duurzaam product aan breeam. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

148,32

GLASWEEFSEL HYGIENE FIJN

ekotex glasweefsel hygine fijn stopt de verspreiding van bacterin en schimmels. het heeft een gecertificeerde, langdurige werking en verhoogt de hygine standaard. het is ideaal voor gezondheidszorg en horeca. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

192,10

GLASWEEFSEL HYGIENE MIDDEL

ekotex glasweefsel hygine middel stopt de verspreiding van bacterin en schimmels. het heeft een gecertificeerde, langdurige werking en verhoogt de hygine standaard. het is ideaal voor gezondheidszorg en horeca. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

175,76

GLASWEEFSEL ISOLATIE THERMISCH

ekotex glasweefsel isolatie thermisch middel is de beste kwaliteit glasweefsel voorzien van isolerende onderlaag. het reflecteert straling, waardoor ruimtes sneller opwarmen of afkoelen, verlaagt het energiegebruik en is ideaal voor na-isoleren en renovatie. rol bevat 20 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

141,53

GLASWEEFSEL SCHONE LUCHT FIJN

ekotex glasweefsel schone lucht fijn is revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht. het neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen en is ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

200,59

GLASWEEFSEL SCHONE LUCHT MIDDEL

ekotex glasweefsel schone lucht middel is revolutionair glasweefsel dat zorgt voor schonere binnenlucht. het neutraliseert tot 70% van de belangrijkste vluchtige organische stoffen en is ideaal voor onderwijs, woonzorg en kantoren. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

196,68

GLASWEEFSEL SPRIL VISGRAAT

ekotex glasweefsel sprint visgraat is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,48

GLASWEEFSEL SPRINT DUBBEL GROF

ekotex glasweefsel sprint dubbel grof is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

90,17

GLASWEEFSEL SPRINT FIJN

ekotex glasweefsel sprint fijn is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

150,94

GLASWEEFSEL SPRINT MIDDEL

ekotex glasweefsel sprint middel is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

147,02

GLASWEEFSEL SPRINT SPACK

ekotex glasweefsel sprint spack is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

186,22

GLASWEEFSEL SPRINT VISGRAAT FIJN

ekotex glasweefsel sprint visgraat fijn is de nieuwste generatie, voorgelijmd glasweefsel. het is direct gebruiksklaar en goed corrigeerbaar, het snelst te plakken en af te werken en voor snelle oplevering en scherpe calculatie. rol bevat 50 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

173,15

GLASWEEFSEL VOORGELIJMD

progold glasweefsel gepigmenteerd heeft aan de achterzijde een lijmlaag die geactiveerd wordt door water waardoor dit product geschikt is voor gebruik met de waterbak.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

110,44

ArchiflexProgold
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn