DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Stucwerk

CLASSIC SPACHTELPLEISTER

hoeka classic spachtelpleister is een duurzame, uitstekend hechtende, ademende, stootvaste kunstharsgebonden sierpleister met traditionele vlakke korrelstructuur voor een decoratieve naadloze wandafwerking binnen. verbruik: xxf: ca. 1,6 kg per m, 1,0 mm: ca. 2,5 kg per m, 1,5 mm: ca. 3,0 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,52

CORAL

hoeka coral is een kunstharsgebonden pleister met korrelstructuur voor binnen. het heeft een uitstekende hechting, is stootvast en ademend, heeft een fraaie structuur en is gemakkelijk verwerkbaar. het kan worden toegepast op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden. verbruik: ca. 3 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,50

HANDPLEISTER KV

hoeka handpleister kv is een gebruiksklare, universele, kalkvrije handpleister op basis van kunstharsdispersie. het is zeer geschikt voor het repareren (eventueel in combinatie met stukadoorsgips) en egaliseren in dunne lagen van wanden en plafonds binnen. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het verf- en behangklaar maken van gladde beton, cellenbeton, gipskartonplaten en gipselementen. het laat zich gemakkelijk verwerken tot een maximale laagdikte van 0 2 mm en kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. applicatiemethode: goed mixen voor gebruik. gelijkmatig aanbrengen met een rvs spaan, daarna glad strijken met een rvs spaan of spackmes. bij lagen dikker dan 2 mm stukadoorsgips toevoegen in de verhouding 3 delen handpleister kv en 1 deel stukadoorsgips. het kan na 24 uur overgeschilderd of -gepleisterd worden. theoretisch verbruik: ca. 1,75 kg per m per 1 mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,34

HANDPLEISTER LIGHT

hoeka handpleister light is een lichtgewicht, gebruiksklare, universele voeg- en finishpleister voor binnen. het heeft een uitstekende hechting en is zeer makkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het vullen van de naden en gladzetten/affilmen van een geheel oppervlak op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden in nieuwbouw- en renovatieprojecten. applicatiemethode: goed roeren voor gebruik. de naden goed volzetten (vooraf nadenband aanbrengen of tijdens applicatie voegband inbedden) en afmessen met een spackmes. voor een optimaal resultaat meerdere lagen (2-3) met een overlap van 5 cm aanbrengen. zo nodig licht schuren totdat het gewenste eindresultaat is bereikt. het is droog na 24 uur. theoretisch verbruik: afhankelijk van de toepassing ca. 0,52,0 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,21

SCHUURPLEISTER

hoeka schuurpleister is een duurzame, kunstharsgebonden sierpleister met een zeer fijne structuur voor een stootvast schuurwerkeffect voor binnen. het is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een uitstekende hechting, is stootvast en ademend. het kan worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, gladde, vlakke, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. aanbevolen aantal lagen: 2. het is droog na ca. 6 uur en uitgehard na enkele dagen. theoretisch verbruik: ca. 1,25 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,41

SPACHTELPLEISTER BINNEN

hoeka spachtelpleister is een kunstharsgebonden sierpleister met korrelstructuur voor een decoratieve, naadloze wandafwerking binnen. het heeft een uitstekende hechting en is stootvast en ademend. verbruik: 0,8 mm: ca. 1,9 kg per m, 1,2 mm: ca. 2,3 kg per m en 1,5 mm: ca. 3,0 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,52

SPACK INTERIOR

hoeka spack n is een gebruiksklare, universeel toepasbare, schrobvaste, kalkhoudende, verspuitbare pleister voor het decoratief afwerken van muren en plafonds binnen. het wordt uitsluitend binnen toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en decoratief afwerken van beton, cellenbeton en gipselementen. het kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. verbruik: ca. 0,625 m per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,55

SPACK KV 2.0

hoeka spack kv 2.0 is een gebruiksklare, harde, kalkvrije, verspuitbare spackpleister op basis van kunstharsdispersie voor een decoratieve eindafwerking van muren en plafonds binnen. het is nagenoeg reuk- en nevelarm, mat, heeft een goede hechting, is overschilderbaar, gemakkelijk verwerkbaar en heeft een vullend vermogen. het voldoet aan de c.o.t. norm 83.00. het kan toegepast worden op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en decoratief afwerken van glad beton, cellenbeton en gipselementen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. het kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. applicatiemethode: met standaard wormpomp onverdund en gelijkmatig aanbrengen op een geprepareerde of egale ondergrond. het is droog na ca. 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 1,0 kg per m bij 1 arbeidsgang en ca. 1,7 kg per m bij 2 arbeidsgangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,15

SPACK SV 2.0

hoeka spack sv 2.0 is een gebruiksklare, universeel toepasbare, verspuitbare spackpleister voor een decoratieve eindafwerking van muren en plafonds binnen. het heeft een uitstekende hechting, nagenoeg geen reuk en nevel, geeft een zeer wit en mat eindresultaat, is schrobvast en voldoet aan c.o.t. norm 83.00. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en decoratief afwerken van beton, cellenbeton en gipselementen. het kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. applicatiemethode: met een standaard wormpomp zodanig aanbrengen dat een oppervlak door middel van een breed rvs spackmes afgemest kan worden. het is droog na ca. 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 1,0 kg per m bij 1 arbeidsgang en ca. 1,6 kg m bij 2 arbeidsgangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,15

WANDFINISH AIRLESS KV

hoeka wandfinish airless kv is een gebruiksklare, airless verspuitbare, kalkvrije pleister op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het verf- en behangklaar maken van wanden en plafonds binnen. het is toepasbaar op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en arbeidsbesparend afwerken van gladde beton, cellenbeton, gipskartonplaten en gipselementen in nieuwbouw- en renovatieprojecten. het laat zich gemakkelijk verwerken tot een maximale laagdikte van 2 3 mm (te bereiken met 2 spuitgangen) en kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. droogtijd: 24 uur. theoretisch verbruik: ca. 1,2 kg per m per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,34

WANDFINISH KV

hoeka wandfinish kv is een gebruiksklare, met wormpomp verspuitbare, kalkvrije pleister op basis van kunstharsdispersie voor binnen. het is geschikt voor het verf- en behangklaar maken van cellen- en glad beton en gipskartonplaten en -elementen. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden voor het egaliseren in dunne lagen en arbeidsbesparend afwerken van gladde beton, cellenbeton, gipskartonplaten en gipselementen. het laat zich gemakkelijk verwerken tot een maximale laagdikte van 2 3 mm en kan in combinatie met stukadoorsgips (ca. 25%) ook als reparatiemateriaal worden gebruikt. het is het beste om het in twee spuitgangen, nat-in-nat, dun te spuiten dan in 1 spuitgang dik. theoretisch verbruik: ca. 1,2 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,41

Hoeka
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn