DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Stucwerk

BAROKPUTZ

prinssen barokputz is een duurzame en weerbestendige sierpleister met een vlakke, onregelmatige korrelstructuur op basis van kunstharsdispersie, geschikt voor binnen en buiten. het is geschikt voor o.a. cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn stucwerk. theoretisch verbruik: 1,5 mm ca. 6,5 m per emmer en 2 mm ca. 5 m per emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,58

GRANIETPLEISTER

prinssen granietpleister is een meerkleurige of monokleur sierpleister met dichte korrelstructuur op basis van acrylaatdispersie, voor binnen en buiten. het is geschikt voor o.a. cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn stucwerk. theoretisch verbruik fijn: 5 m per emmer of grof: 3 m per emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,26

IVOORPLEISTER

prinssen ivoorpleister is een decoratieve sierpleister met subtiele zijdeglans en korrelstructuur op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor binnen en buiten op o.a. cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn stucwerk. theoretisch verbruik: ca. 6,5 m per emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,35

MODELLEERPLEISTER

prinssen modelleerpleister is een decoratieve, modelleerbare sierpleister met zeer veel structuurmogelijkheden, op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor binnen en buiten op o.a. cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn stucwerk. theoretisch verbruik: ca. 5 m per emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,47

SPACHTELPUTZ BINNEN/BUITEN

prinssen spachtelputz is een duurzame, hoogwaardige sierpleister met een dichte korrelstructuur op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt als decoratieve eindafwerking op o.a. cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. theoretisch verbruik: 1 mm ca. 7 m per emmer, 1,2 mm ca. 6,5 m per emmer, 1,5 mm ca. 5 m per emmer en 2 mm ca. 3,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

26,58

STRUCTUURPUTZ BINNEN-BUITEN

prinssen structuurputz is een duurzame sierpleister met een decoratieve schorsstructuur op basis van kunstharsdispersie. het wordt binnen en buiten toegepast als decoratieve eindafwerklaag op alle draagkrachtige, vlak gezette, schone en droge ondergronden zoals cement- en pleisterwerk, beton, baksteen,gipsplaat, bestaande verflagen, board en fijn schuurwerk. het is duurzaam en weerbestendig, heeft een uitstekende hechting, is stootvast en gemakkelijk verwerkbaar en ademend. theoretisch rendement: 2 mm ca. 6 m per emmer en 3 mm ca. 4,5 m per emmer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,66

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn