DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ANTIVRIES BS BLAUW

bleko antivries bs blauw is geschikt voor het beschermen van koelsystemen tegen bevriezing en kalkaanslag. het voorkomt roest en schuimvorming en kan gedurende het hele jaar gebruikt worden in de koelsystemen van alle benzine- en dieselmotoren. het is niet aan te raden verschillende soorten koelvloeistof door elkaar te gebruiken. ook is het niet verstandig om dit product in een hr cv installatie te doen. een mengverhouding van 1:1 antivries met water geeft bescherming tot -36c. let op: de vorstbeschemring moet geactiveerd worden door de toevoeging van water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,67

KOELVLOEISTOF BS -26 GRADEN BLAUW

bleko coolant bs blauw -26 graden is geschikt voor de totale afvulling van open en gesloten koelsystemen. het geeft zomers een optimale koeling en bescherming tegen vorst in de winter. het voorkomt roest, corrosie, ketelsteen en schuim. ook tast het lak en rubber niet aan. het is een kant-en-klaar product en hoeft dus niet verdund te worden met water. het kan gedurende het hele jaar gebruikt worden. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,09

KOELVLOEISTOF G12+ -40 GRADEN LILA

bleko coolant g12+ lila -40 graden geeft een langdurige bescherming en is mengbaar met andere organische koelvloeistoffen. het beschermt open en gesloten koelsystemen tegen vorst tot -40c. het voorkomt roest, corrosie, kalkaanslag en schuim. ook tast het lak en rubber niet aan. het is een kant-en-klaar product en deze hoeft dus niet verdund te worden met water. het is universeel toepasbaar volgens de eisen voor mengbare longlife koelvloeistoffen van alle bekende auto- en truckfabrikanten. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,50

Bleko
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn