DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

X1 EXCELLENT BOOR- EN SNIJOLIE

rust-oleum x1 excellent boor- en snijolie is een speciaal geformuleerde snijvloeistof die het snijgereedschap en de werkstukken voor metaalbewerking (zoals snijden, boren, zagen en tappen) smeert en afkoelt. koelt af tijdens het snijden, verlengt de levensduur van het gereedschap, zorgt voor minder wrijving waardoor een betere oppervlakteafwerking gegarandeerd wordt, versnelt de processnelheden, is siliconenvrij en bevat extreme drukadditieven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,58

X1 EXCELLENT KERAMISCH SPUITVET

rust-oleum x1 keramisch spuitvet is een smeervet op basis van keramiek dat bestand is tegen extreme druk en temperaturen. de borotecx™-technologie laat een inerte barrière van microscopische plaatjes achter, lang nadat het smeervet faalt door de hoge temperatuur. het vet legt een ultradunne laag op het product die een langdurige smering en bescherming garandeert. het stopt piepen, is waterafstotend, geschikt voor verticale oppervlakken, loopt niet, is bestand tegen hoge temperaturen, heeft een temperatuurbereik van -30 °c tot +1100 °c en is siliconenvrij. het is geschikt voor het smeren van o.a. lagers, tandwielen, kabels en kettingen, het beschermt metalen oppervlakken tegen roest, is ideaal voor rupsbanden en leibanden en kan door de waterbestendigheid ook op bijvoorbeeld waterpompen worden gebruikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,87

X1 EXCELLENT KETTINGSPRAY

rust-oleum x1 excellent kettingspray is een hoogwaardige spray met doeltreffende eigenschappen voor het smeren van tandwielen en kettingen. het heeft een goede hechting, is bestand tegen reiniging met wasmiddel, de extreme drukadditieven garanderen een langdurige bescherming en verminderen de slijtage bij extreme belastingen en het heeft een temperatuurbereik van -35 °c tot +180 °c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,87

X1 EXCELLENT MULTISPRAY

rust-oleum x1 excellent multispray is een veelzijdige smeervloeistof die metalen en plastic onderdelen zoals kabels, kettingen, sloten, schakelaars en contacten tegen vocht en corrosie beschermt en reinigt. het is versterkt met borotecx™, een prima penetrerende vloeistof met corrosiewerende en waterafstotende eigenschappen. na gebruik laat hij een beschermlaag achter. het is h1-geregistreerd en goedgekeurd voor incidenteel contact met voedsel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,83

X1 EXCELLENT PTFE SPRAY

rust-oleum x1 ptfe spray is een zeer zuiver, licht smeermiddel dat ptfe bevat. het is uitermate geschikt voor smering van precisie-instrumenten en kleine mechanische onderdelen. het beschikt over uitstekende smeer en waterafstotende eigenschappen, heeft een zeer lage wrijvingscoëfficiënt, een temperatuurbereik van -40°c tot +120°c en is op basis van een zuivere formule. geschikt voor toepassing op lichte kettingen, scharnieren, sledes en tandwielen, is ideaal voor persluchtgereedschap en andere kleine machines, is een zuiver product, dus geschikt voor gebruik in auto’s, smeert landbouw- en tuinbouwmachines en is ideaal voor naai- en breimachines


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,87

X1 EXCELLENT SHOCKSPRAY

rust-oleum x1 excellent shock spray is een hoogwaardige roestverwijderaar die de getroffen onderdelen laat schrikken met een snelle temperatuursdaling en vervolgens een geavanceerde chemische reactie gebruikt om de onderdelen te penetreren, te smeren en de roest te verwijderen. het heeft uitstekende smeereigenschappen en stoot water af.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,58

X1 EXCELLENT SILICONENSPRAY

rust-oleum x1 excellent siliconenspray is een geur- en kleurloos ultradun smeermiddel met een uitstekende thermische stabiliteit, voor alle mogelijke algemene smeertoepassingen. het penetreert en beschermt metalen, rubber en plastic onderdelen, stopt piepen, is waterbestendig en -afstotend, heeft een goede chemische weerstand, heeft een temperatuurbereik van – 40 °c tot +200 °c en kleeft niet en laat geen residu achter. daarnaast beschermt het sloten tegen bevriezing en is het ideaal voor gebruik in de farmaceutische en andere zuivere industrieën.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,87

X1 EXCELLENT WIT SPUITVET

rust-oleum x1 excellent wit spuitvet is een multifunctioneel, hoogwaardig wit vet dat een uitstekende smering garandeert en bestand is tegen water en hitte. het toegevoegde borotecx™ verlengt de levensduur van het vet. het is geschikt om verbindingen, scharnieren en kettingen te penetreren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,24

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn