DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

HANDREINIGINGSZEEP

3m™ handreinigingsproducten. het advies is om de producten te gebruiken in drie stappen voor optimale bescherming van de handen. stap 1: beschermings- en verzorgingscrème. door voor aanvang van het werk de handen in te smeren met de beschermings- en verzorgingscrème trekt het vuil niet in de handen en zijn ze naderhand makkelijker schoon te maken. stap 2: handreiniger. de keuze van de juiste handreiniger hangt af van de mate van vervuiling. stap 3: beschermings- en verzorgingscrème. een optimale verzorging van de huid na het werk wordt verkregen door het gebruik van de beschermings- en verzorgingscrème. op deze manier wordt het vochtgehalte van de huid namelijk weer op een natuurlijke wijze hersteld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,32

INDUSTRIAL CLEANER CITRUSBASIS

3m industriële cleaner op citrusbasis is een universeel reinigingsmiddel voor de verwijdering van lijmresten, teer, was, vet en vuil. het is een ontvetter die is ontwikkeld voor het reinigen van o.a. electrische apparatuur, kabels, motoren en precisiegereedschap. het product is corrosiebestendig, oplosmiddelvrij, laat geen vlekken achter en zal ook de meeste geverfde oppervlakken niet beschadigen. het is ook te gebruiken voor het verwijderen van tape- en lijmresten en ook toepasbaar op sommige kunststof oppervlakken, maar testen voor gebruik is hierbij noodzakelijk. het gebruikte drijfgas tast de ozonlaag niet aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,90

RVS REINIGER

3m roestvrijstaalreiniger is geschikt voor het reinigen van alle metalen oppervlakken, zoals chroom, roestvaststaal, koper, aluminium en geemailleerde oppervlakken. het reinigt, polijst en beschermt in één handeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,23

3m
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn