DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

6-IN-1 MULTI-OLIE

den braven 6-in-1 multi-olie is dé ultieme oplossing voor veel problemen. het is inzetbaar als 1. roestoplosser bij vastzittende moeren, schroeven en bouten, 2. corrosiebescherming, 3. smeren en invetten van lagers en geleiders, 4. voorkomen van piepen, kraken en knarsen, 5. schoonmaken en strippen, 6. vocht verdringen uit kieren en naden. het bevat een onbrandbaar drijfgas (co2).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,10

DPF CLEANER

motip dpf cleaner is geschikt voor alle dieselmotoren en voor alle soorten dieselbrandstof. het vermindert roetvorming, verbetert regeneratie van het roetfilter en verbetert werking bij koude start.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,78

DPF-REINIGER

motip dpf cleaner is een hulpmiddel voor het, zonder demontage, losmaken en verwijderen van vervuiling door en afzetting van roet in roetfilter-systemen. het heeft een snelle werking en is niet corrosief, oplosmiddelvrij en onbrandbaar.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

FRITUURPANREINIGER

hg frituurpanreiniger is een gebalanceerd product dat gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet razendsnel oplost maar de frituurpan, deksel en het mandje niet aantast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,95

KRUIPOLIE

presto kruipolie vermindert de frictie en maakt een gemakkelijke demontage van vastgeroeste schroefverbindingen mogelijk. het product werkt snel en efficiënt, vloeit en kruipt zelfstandig, bijvoorbeeld op een schroef, ook tegen de zwaartekracht in. door de toevoeging van molybdeensulfiede smeert het nog beter. het is onschadelijk voor metaal, rubber en de meeste kunststoffen en bevat mos², voor extra bescherming en smering. geschikt voor o.a. scharnieren, schroefverbindingen, sloten, bouten, moeren, gereedschap en kettingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

LUCHTDRUKREINIGER VOOR ALLE KIERTJES EN GAATJES

hg luchtdrukreiniger voor alle kiertjes en gaatjes verwijdert stof en andere losse vervuiling uit alle moeilijk bereikbare kiertjes en gaatjes waar een normale stofdoek of stofzuiger niet bij kan komen of geen effect heeft of schade zouden kunnen veroorzaken zoals bij toetsenborden, roosters en andere (ventilatie)openingen van computers en televisies, luchtroosters in auto’s of bijvoorbeeld de scheerkop(pen) van het scheerapparaat. daarnaast is dit product ook uitstekend geschikt voor het veilig reinigen van oppervlakken die in principe niet aangeraakt mogen worden zoals lenzen, computer printplaatjes e.d. spuit met een afstand van 5-20 cm tussen de kiertjes en gaatjes, afhankelijk van hoeveel druk nodig is om het stof en andere losse vervuiling weg te blazen. houdt de bus hierbij zoveel als mogelijk rechtop en vermijdt schudden tijdens het spuiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

ONDERHOUDSMONTEUR VOOR WAS- EN VAATMACHINES

hg onderhoudsmonteur voor was- en vaatwasmachines is ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde witgoed reparateurs en voorkomt en verhelpt storingen in was- en vaatwasmachines. met het gebruik van dit product wordt voorkomen dat door vervuiling van filters, vlotters, afvoerpijpen en ander moeilijk bereikbare onderdelen de machine defect raakt. afdichtingrubbers blijven elastisch en waterbestendig waardoor er geen lekkage en kortsluiting kan ontstaan. natuurlijk worden ook alle zichtbare onderdelen glanzend schoon waardoor de machine niet alleen van binnen weer als nieuw is, maar er ook weer als nieuw uitziet. gebruiksaanwijzing: zorg dat de was- of vaatwasmachine leeg is. vul het zeepbakje van de vaatwasmachine tot aan het bovenste streepje met hg onderhoudsmonteur. stel het programma in op de hoogst mogelijke temperatuur, start direct het gehele programma en laat deze zonder onderbreking doorlopen. bij wasmachines dient het hoofdwasmiddelenbakje of de machine zelf met een volledig flesje onderhoudsmonteur gevuld te worden. voeg geen extra wasmiddel toe. stel het programma in op de stand voor de bonte was. zet daarna de wasmachine aan en laat ook deze geheel en zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, uitdraaien.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,79

SPRAYGUN CLEANER WATERBASIS

colormatic schuimreiniger spuitpistool is speciaal om efficiënt, snel en met zorg spuitpistolen te reinigen en contaminatie van watergedragen verven uit te sluiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,96

STINKENDE WASMACHINE REINIGER

hg stinkende wasmachine reiniger reinigt de hele wasmachine zeer effectief en zorgt zo voor een schone en weer heerlijk fris ruikende wasmachine. gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat de wasmachine geen wasgoed bevat. vul het hoofdwasmiddelbakje met 1 deel hg “stinkende wasmachine reiniger”. geen extra wasmiddel toevoegen. stel het programma in op de stand voor bonte was bij 60°c, zonder voorwas. zet vervolgens de wasmachine aan en laat het programma zonder onderbreking, inclusief centrifugeren, geheel doorlopen. herhalingsadvies: 1 x per 4 weken, of vaker indien gewenst.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,95

TOETSENBORDREINIGER

hg toetsenbordreiniger is een sneldrogende en ontvettende reiniger die speciaal ontwikkeld is om aanslag snel, effectief en hygienisch te verwijderen. gebruiksaanwijzing: koppel voor gebruik het toetsenbord los van de computer of schakel deze geheel uit. spuit vervolgens de toetsenbordreiniger op een schone, niet-pluizende doek en reinig hiermee het toetsenbord. ook uitstekend geschikt voor de muis en computerbehuizing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

ZWALUW KRUIPOLIE

den braven zwaluw kruipolie is een hoogwaardig smeer- en roestverwijderingsmiddel met mos2. het lost snel en eenvoudig een groot aantal problemen op tijdens verzorging, reparatie, onderhoud en productie. het is geschikt om verbindingen zoals schroefkoppelingen, moeren en bouten die door roestvorming vastzitten los te maken, het biedt blijvende bescherming tegen corrosie en het is geschikt voor het smeren van schuivende oppervlakken, het verhelpen van piepen en kraken en het reinigen en conditioneren van remstangen, kabels, en kettingen. het kan worden toegepast voor bijvoorbeeld auto-onderhoud, in de industrie, in het huishouden en op schepen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,98

Den BravenHGMotipPresto
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn