DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

6-IN-1 MULTI-OLIE

den braven 6-in-1 multi-olie is dť ultieme oplossing voor veel problemen. het is inzetbaar als 1. roestoplosser bij vastzittende moeren, schroeven en bouten, 2. corrosiebescherming, 3. smeren en invetten van lagers en geleiders, 4. voorkomen van piepen, kraken en knarsen, 5. schoonmaken en strippen, 6. vocht verdringen uit kieren en naden. het bevat een onbrandbaar drijfgas (co2).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,10

DPF CLEANER

motip dpf cleaner is geschikt voor alle dieselmotoren en voor alle soorten dieselbrandstof. het vermindert roetvorming, verbetert regeneratie van het roetfilter en verbetert werking bij koude start.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,78

DPF-REINIGER

motip dpf cleaner is een hulpmiddel voor het, zonder demontage, losmaken en verwijderen van vervuiling door en afzetting van roet in roetfilter-systemen. het heeft een snelle werking en is niet corrosief, oplosmiddelvrij en onbrandbaar.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

FRITUURPANREINIGER

hg frituurpanreiniger is een gebalanceerd product dat gestold, aangekoekt en ingebrand frituurvet razendsnel oplost maar de frituurpan, deksel en het mandje niet aantast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

KRUIPOLIE

presto kruipolie vermindert de frictie en maakt een gemakkelijke demontage van vastgeroeste schroefverbindingen mogelijk. het product werkt snel en efficiŽnt, vloeit en kruipt zelfstandig, bijvoorbeeld op een schroef, ook tegen de zwaartekracht in. door de toevoeging van molybdeensulfiede smeert het nog beter. het is onschadelijk voor metaal, rubber en de meeste kunststoffen en bevat mos≤, voor extra bescherming en smering. geschikt voor o.a. scharnieren, schroefverbindingen, sloten, bouten, moeren, gereedschap en kettingen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

SPRAYGUN CLEANER WATERBASIS

colormatic schuimreiniger spuitpistool is speciaal om efficiŽnt, snel en met zorg spuitpistolen te reinigen en contaminatie van watergedragen verven uit te sluiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,96

TOETSENBORDREINIGER

hg toetsenbordreiniger is een sneldrogende en ontvettende reiniger die speciaal ontwikkeld is om aanslag snel, effectief en hygienisch te verwijderen. gebruiksaanwijzing: koppel voor gebruik het toetsenbord los van de computer of schakel deze geheel uit. spuit vervolgens de toetsenbordreiniger op een schone, niet-pluizende doek en reinig hiermee het toetsenbord. ook uitstekend geschikt voor de muis en computerbehuizing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

ZWALUW KRUIPOLIE

den braven zwaluw kruipolie is een hoogwaardig smeer- en roestverwijderingsmiddel met mos2. het lost snel en eenvoudig een groot aantal problemen op tijdens verzorging, reparatie, onderhoud en productie. het is geschikt om verbindingen zoals schroefkoppelingen, moeren en bouten die door roestvorming vastzitten los te maken, het biedt blijvende bescherming tegen corrosie en het is geschikt voor het smeren van schuivende oppervlakken, het verhelpen van piepen en kraken en het reinigen en conditioneren van remstangen, kabels, en kettingen. het kan worden toegepast voor bijvoorbeeld auto-onderhoud, in de industrie, in het huishouden en op schepen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,98

Den BravenHGMotipPresto
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn