DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

A30S PLASTISHINE

valma a30s plastishine geeft dof kunststof nieuwe glans en haalt de kleur weer op. het is te gebruiken op alle niet-gelakte kunststof onderdelen zoals bumpers en sierstrips.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,59

AIRCO CLEANER

presto airco reiniger.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,01

AIRCO REFRESHER

motip airco refresher is een spray voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

AIRCO VERFRISSER

presto airco verfrisser spray is geschikt voor het verfrissen en reinigen van de airconditioning en het luchtcirculatiesysteem in motorvoertuigen. het is zeer eenvoudig in gebruik en heeft een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,17

ANTI MARTERSPRAY

presto anti marterspray biedt bescherming ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. het verspreidt geen onaangename geur, maar vormt een bijzonder kleverige beschermende film welke gemeden wordt door marters.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,72

ANTI-MARTER

motip marterspray is een transparante spray met uitstekende hechting ter voorkoming van schade aan bekabeling en leidingen aangericht door marters. marters zullen de behandelde ondergrond mijden door de speciale, kleverige beschermlaag welke gevormd wordt. door de speciale samenstelling kan de spray zelfs aangebracht worden op bewegende delen. het geeft een langdurige bescherming, is reukloos en bestand tegen weersinvloeden, zwakke zuren en basen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

BANDENREINIGER

motip tyre foam is schuim voor het reinigen en conditioneren van banden en het intensiveren van de kleur van banden. het is gebruiksvriendelijk en geeft een glanzend resultaat, bevat siliconen en is oplosmiddelarm. het beschermt tegen weersinvloeden en kan aangebracht worden op natte banden. niet geschikt voor tweewielers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

BANDENSCHUIM

presto bandenschuim om banden glimmend zwart te maken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

COCKPIT SPRAY

den braven zwaluw cockpit spray met sinaasappelgeur reinigt en beschermt dashboards, rubber, kunststof, hout, leer en synthetische stoffen in het auto-interieur en zorgt voor een mooie glans (bijv. cockpits, rubberen matten en vinyl daken). door de speciale actieve stoffen heeft het synthetische materiaal een langere levensduur en het is siliconenvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,69

COMMANDANT CLEANER NR. 4

valma commandant cleaner nr. 4 is een siliconenvrije reiniger voor verweerde en beschadigde lak en krasjes. het geeft doffe lak een nieuwe glans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,46

CONTACT REINIGER

presto contactreiniger is een hoogwaardig reinigingsmiddel dat voor een duurzame geleidende coating zorgt. het is geschikt voor kabelbomen bij motorfietsen of auto's, gereedschap, stekkers of contacten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

DISPLAY AIRCO VERFRISSER

presto display airco verfrisser.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

134,01

DOUBLE CLEAN

rupes double clean is een zeer sterk reinigingsmiddel voor in huis en voor het wassen van auto's, vrachtwagens, campers, garagevloeren en motor ruimtes. het kan ook als ontvetter gebruikt worden voor een spuitbeurt. het kan het beste direct op de vervuiling gespoten worden. het is zeer geschikt voor het verwijderen van allerhande wegvervuiling van auto's en trucks en het is eenvoudig aan te brengen door middel van een spons, met behulp van een sprayer of via een foamlans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

135,07

DOUBLE CLEAN AUTOSHAMPOO 4 STUKS

rupes double clean autoshampoo is een zeer krachtige shampoo voor het grondig reinigen van auto's, vrachtwagens, campers en andere voertuigen. deze sterke autoshampoo kan tevens gebruikt worden als ontvetter om auto's vetvrij te maken. het is geschikt voor spons, sprayer en foamlans en kan ook gebruikt worden als snowfoam.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,46

GLASREINIGER

3m 08631 glasreiniger zorgt ervoor dat glas in auto's opnieuw helder wordt en glanst. dankzij de speciale formule blijven er geen strepen achter op glazen oppervlakken zoals ruiten, voorruiten, zijruiten en spiegels. het product is ook zacht en veilig voor gebruik op kunststof, chroom en metaal. het kan gemakkelijk met een spuitbus worden aangebracht en is te gebruiken in combinatie met paneeldoekjes of doekjes van microvezels.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,04

GLASS-CLEANER

presto glass cleaner is een gebruiksvriendelijke spray voor het schoonmaken van windschermen en spiegels. het heeft goede reinigende eigenschappen en laat geen residu achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

ICE-FREE

ontdooit snel en effectief bevroren ruiten en beschermt d.m.v. het bestanddeel glycol tegen herbeveriezing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

ICEFREE

valma icefree ontdooit snel en effectief bevroren ruiten en beschermt d.m.v. het bestanddeel glycol tegen herbeveriezing.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,74

INSECT CLEANER

motip insect cleaner is een intensieve reiniger voor het verwijderen van insecten. het is eenvoudig aan te brengen en heeft een hoog reinigend vermogen. de cleaner is licht basisch en veilig voor kunststoffen en gelakte onderdelen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

INSECT CLEANER

presto insect cleaner is een intensieve cleaner voor het verwijderen van insecten. het is snel en makkelijk in gebruik en is veilig voor plastic en gelakte onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

KOPLAMP RENOVATIE SET

motip koplamp renovatie set is speciaal geschikt voor het herstellen van de helderheid en uv-bestendigheid van polycarbonaat koplampen. het is te gebruiken zonder demontage. in deze set wordt een 2-componenten coating meegeleverd die normaal ook door professionals wordt gebruikt. met de meegeleverde handleiding kan iedereen zelf zijn doffe koplampen renoveren. inhoud van de set:1 colormatic 2k blanke lak in hoogglans 200 ml, 1 colormatic kunststof reiniger 400 ml, 1 colormatic kunststof primer 150 ml, 1 hoog kwalitiatieve spons (viscose), 1 paar handschoenen voor eenmalig gebruik, 1 gebruiksaanwijzing, 2 vellen schuurpapier p800 voor natschuren en 2 vellen schuurpapier p2000 voor natschuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,56

KOUDONTVETTER

presto koudontvetter is een zeer effectieve koudontvetter, geschikt voor het verwijderen van o.a. olie en vet. het bevat oplosmiddelen en is geschikt voor toepassing op motoren, machines, gereedschappen, tegels en vloeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,72

KUNSTSTOF REINIGER

den braven zwaluw kunststof reiniger is geschikt voor het onderhouden en reinigen van gelakte houten en kunststof onderdelen van o.a. auto's, machines, meubels en kozijnen. het verhoogt de levensduur van kunststoffen, het beschermt tegen vervuiling, het is stofwerend, waterafstotend, kleurverdiepend, shampoo-bestendig en beschermt tegen weersinvloeden, zon en strooizout. de speciale werkzame stoffen maken de levensduur van kunststof langer en het verspreidt een aangename geur. het reinigt, polijst en conserveert dashboards, rubber, plastic, hout, leer en kunststof onderdelen in het interieur van de auto (zoals cockpits, rubberen matten en vinyl daken). het onderhoudt kunststofonderdelen van o.a. machines, meubels en kozijnen, maakt onderdelen die zijn behandeld worden als nieuw en geeft bescherming tegen ultraviolette straling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,23

KUNSTSTOF REINIGER

cmp kunststofreiniger is geschikt voor het reinigen en ontvetten van kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,83

MICROVEZEL DOEK

rupes microvezel doek is ideaal voor auto onderhoud: van het drogen tot het uitpoetsen en verwijderen van overtollig polijstmiddel. dankzij de structuur kan de doek stof verwijderen zonder krassen op de behandelde oppervlakken te veroorzaken. het kan gewassen en hergebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,92

MOTORREINIGER

presto motorreiniger is geschikt voor het verwijderen van olie, vet, vuil en andere verontreinigingen van motoren, cilinders en machines en vele andere onderdelen zonder resten achter te laten. door de sterke ontvettende werking lost olie, vet en vuil direct op en kan het oppervlak met water worden na behandeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,34

OIL BOOSTER

motip oil booster is speciaal ontwikkeld voor de vermindering van slijtage in oudere motoren, evenals ter voorkoming van slijtage in nieuwe motoren. het verbetert smeercapaciteit van motoroliŽn en heeft sterke adhesie, zelfs bij hoge temperaturen. het kan worden vermengd met alle motoroliŽn en synthetische smeermiddelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,78

PERFECT-IT BOAT WASH

3m 09035 perfect-it boat wash is geconcentreerd en verwijdert vuil, vet en andere viezigheden van het schip.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,26

PERFECT-IT GELCOAT WAX

3m 36113 perfect it boat wax is de laatste stap voor een super glanzende boot. het is veilig voor gelcoat, geverfde oppervlakten en metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,60

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

motip plastic & rubber conditioner is een gebruiksvriendelijke spray voor onderdelen van het exterieur van voertuigen. het is geschikt voor het conditioneren van onderdelen van rubber, het herstellen van de glans en het intensiveren van de kleur van onderdelen van kunststof. het geeft een duurzame glans en is uitermate geschikt voor het verwijderen van residu van polishes. het voorkomt vastvriezen en uitdrogen van rubbers en beschermt tegen weersinvloeden.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

PLASTIC & RUBBER CONDITIONER

presto plastic & rubber conditioner is een watergedragen vinyl- en rubberconditioner met uv-beschermer. het laat een prachtige glans achter die blijft zonder vettig residu achter te laten. het is toepasbaar op vinyl, leer, rubber en plastic. het beschermt het interieur van voertuigen en laat een frisse geur achter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

PTFE SPRAY

presto ptfe spray is een universeel, synthetisch smeermiddel van hoge kwaliteit met krachtige vocht- en roestwerende eigenschappen. het laat na droging geen residu achter. het is geschikt voor toepassing op auto's, brommers, fietsen, boten en caravans (o.a. bedrading, schuifdeuren, gereedschappen, scharnieren, zonnedak, sloten, antennes, kettingen, velgen en pedalen).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

R25H COCKPITSPRAY HIGH GLOSS

valma r25h cockpitspray verzorgt en verfrist dashboard, deurpanelen en sierstrips van leer en kunststof en herstelt de glans.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,12

REMMENREINIGER

presto remmenreiniger is geschikt voor het verwijderen van olie, vet, vuil en remvloeistof van remtrommels, -schijven, -blokken, -voeringen, -leidingen en -cilinders en koppelingonderdelen. het verhindert piepende remmen en reinigt motoren en machines zonder sporen achter te laten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

REMMENREINIGER

colormatic professionele remmenreiniger laat geen residu achter, heeft een professioneel, krachtig en gericht spuitbeeld, is gevuld met co2, is niet geleidend en is niet corrosief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

REMREINIGER

den braven zwaluw remreiniger is een zeer actief speciaal reinigingsmiddel met een intensief reinigingseffect voor met olie en vet verontreinigde machineonderdelen, schijfremmen en onderdelen van het remsysteem zoals remkabels, platen en koppelingsvoeringen.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,92

RUBBERSCHRAPER

topex rubberschraper van natuurrubber.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,94

RUITENONTDOOIER

hg ruitenontdooier verwijdert zeer snel en effectief alle sneeuw en ijs van autoruiten. zelfs zwaar bevroren ruiten zijn nu razendsnel ontdooit. krabben is dus overbodig en wegrijden met te weinig zicht, wat levensgevaarlijke situaties kan opleveren, behoort tot het verleden. hg ruitenontdooier voorkomt bovendien snelle herbevriezing. sproei hg ruitontdooier gelijkmatig op de autoruiten en laat het vervolgens enkele seconden inwerken totdat de sneeuw verdwenen is en het ijs gesmolten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

RUITENREINIGER ANTI-INSECT KANT & KLAAR

bleko ruitenreiniger anti-insekt k&k reinigt snel en effectief en verwijdert aangekoekte aanslag, muggen en vliegen. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,19

SCHUIMREINIGER

den braven zwaluw schuimreiniger is een universeel te gebruiken actief reinigingsmiddel voor auto, huishouding, sport en hobby. het verwijdert hardnekkige vervuilingen zoals vet-, olie- en teervlekken, het reinigt zonder problemen alle glas-, chroom- en kunststofdelen, het verwijdert insecten en smeervlekken grondig, het haalt voorzichtig vlekken uit tapijten, bekledingen en soortgelijke materialen, het geeft doffe en verweerde kunststoffen glans en het reinigt en onderhoudt sportattributen zoals surfplanken en fietsen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,94

SHAMPOO

valma wash&shine + spons verwijdert snel en veilig vuil, vet en aanslag van de autolak. de bestaande waslaag breekt niet af, het heeft een unieke samenstelling en het is hierdoor geschikt voor alle soorten lakken. de set bestaat uit 2 flessen shampoo van 500 ml en een spons.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,64

SPEED WAX

motip speedwax is een gebruiksvriendelijke spray voor het verkrijgen van een duurzame glans. het is geschikt voor het behandelen van gelakte, kunststof of verchroomde oppervlakken. het is waterafstotend, geeft een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. het beschermt tegen weersinvloeden en is ph-neutraal. het is niet polijstend en bevat siliconen. niet gebruiken in de volle zon.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

SPEEDWAX

presto speedwax zorgt voor een duurzame glans, is waterafstotend en vermindert de adhesie van verf. het is geschikt voor toepassing op gelakte oppervlakken en plastic of verchroomde ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

SPONS

hardy spons absorberend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,86

SPONS BLOK

topex spons blok is een spons van 140x110x70mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,15

SUPERFOAM INTERIEURREINIGER

rupes superfoam is een extreem krachtige interieurreiniger, geschikt voor het reinigen van stoelen, armsteunen en vloermatten. het creŽert een schuimlaag die het vuil losweekt uit het interieur. vuil en restant van de reiniger kan daarna heel gemakkelijk worden afgenomen. het laat een heerlijk parfum achter, zodat de auto weer fris ruikt. daarnaast is het sneldrogend, dus er kan weer snel gebruik gemaakt worden van de stoelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

43,01

TEERVERWIJDERAAR

presto teerverwijderaar verwijdert moeiteloos teer- en bitumenvlekken van carrosserie onderdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

TEXTILE CLEANER

motip textiel cleaner is een gebruiksvriendelijk, effectief, sneldrogend schuim met een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur voor het reinigen van textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

TEXTILE-CLEANER

presto textile cleaner is een effectief, sneldrogend schuim om stoffen schoon te maken. het is gebruiksvriendelijk en droog, heeft een hoog oplossend vermogen en een subtiele geur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

TYRE SHINE

motip tyre shine is een gebruiksvriendelijke spray voor het intensiveren van de kleur van autobanden. het bevat siliconen en geeft een glanzend resultaat, beschermt tegen weersinvloeden en is ph-neutraal. niet geschikt voor tweewielers.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

TYRE SHINE

presto tyre shine is een spray die de kleuren van de autobanden intensiveert. het geeft de banden een goed onderhouden en nieuwe uitstraling. het beschermt de banden tegen vroegtijdige veroudering en weersinvloeden. het zorgt tevens een water- en vlekafstotende finish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

VELGEN SNEL REINIGER

hg velgen reiniger verwijdert zonder problemen hardnekkige remaanslag, vuil, vet en smeer van autovelgen. het is bovendien ideaal als voorbehandeling voordat de auto de wasstraat ingaat. gebruiksaanwijzing: de te reinigen velgen besproeien en gelijktijdig het vuil met een borstel losboenen. het product niet langer dan 15 seconden in laten werken. vervolgens het vuil direct afnemen en goed afspoelen met bij voorkeur warm water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,39

WAX & COLOR

valma wax & color voor een snelle glans en langdurige bescherming. het haalt de kleur op en maakt krasjes minder zichtbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,69

WHEEL CLEAN

valma wheelclean is een uiterst krachtige reiniger en ontvetter voor velgen. de geconcentreerde formule is geschikt voor alle soorten velgen, ook gelakte en licht-metalen velgen. wheelclean tast banden niet aan.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,92

WHEEL FAST CLEANER

rupes wheel fast cleaner is een snelle en krachtige reiniger om vrijwel alle velgsoorten eenvoudig te reinigen. stof, remstof en ander vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon. eenmaal aangebracht is een kleurverandering in de reiniger zichtbaar, beginnend bij een neutrale, doorzichtige kleur tot een duidelijk rode kleur. op deze manier reageert het product met het vuil op de velgen. na een paar minuten inwerken, kunnen de velgen worden afgespoeld. inborstelen is niet nodig, tenzij het vuil erg aangekoekt is. het kan veilig gebruikt worden op stalen en aluminium velgen en de reiniger laat een schoon en glanzend resultaat achter, ook in de moeilijk te bereiken hoekjes.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,78

3mBlekoDen BravenHGMotipPrestoRupesTopexValma
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn