DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

CHLOORBLEEKMIDDEL

bleko chloorbleekmiddel is geschikt voor het hygiënisch reinigen van bijvoorbeeld toiletten, gootstenen, koelkasten, tegels en aanrechten. ook kunnen vlekken in wasgoed hiermee verwijderd worden. gebruiksaanwijzing: voor het schoonmaken van toiletten is de dosering 60 ml op 10 liter water. voor het bleken van wasgoed is de dosering 60 ml op 10 liter water. voor optimaal resultaat het te behandelen object 20 minuten laten weken in de oplossing en vervolgens goed uitspoelen. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,92

DOUCHE EN WASBAKSPRAY

hg douche & wasbakspray is de ideale iedere-dag-reiniger voor wasbakken, kunststof douchecabines en tegelwanden. het verwijdert snel lichte kalkaanslag, huidvetten en zeepresten. de spray kan probleemloos op alle materialen gebruikt worden, dus ook op marmer, travertin, granito en email. toepassing: het te reinigen oppervlak besproeien, kort laten inwerken en vervolgens afspoelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,39

HYGIENISCHE SAUNA REINIGER

hg hygiënische sauna reiniger is een gebruiksklaar product, speciaal ontwikkeld voor het snel, hygiënisch en veilig reinigen van de sauna. dit product verwijdert eenvoudig (huid)vetten, huidschilfers en (ingedroogde) transpiratie zonder gebruik te maken van schuurmiddelen, ammonia e.d. en is daarom absoluut veilig voor alle materialen die gebruikt worden in de sauna. gebruiksaanwijzing: spray het te reinigen oppervlak in en neem deze vervolgens direct af met een met een schone, licht vochtige doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,99

KALKVRETER

bison kalkvreter is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) kalk. het geeft een stralende glans, beschermt langdurig (bevat metaalbeschermer) en geeft een frisse geur. het is geschikt voor douchecabines, tegels, kranen, wastafels en douchekoppen. het is ook geschikt voor toilet en overig sanitair.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

KALKWEG SCHUIMSPRAY

hg kalkweg verwijdert kalkaanslag grondig en snel en laat een stralende glans achter. het tast chroom, glazuur en voegen niet aan. toepassing: spuit het schuim op het te reinigen oppervlak en laat het inwerken. vervolgens afspoelen of afnemen met een vochtige doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,11

ONTSTOPPER VAST

bleko ontstopper korrels zijn geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. het kan aluminium, lichte metalen, niet–hittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. indien nodig herhalen. goed doorspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

ONTSTOPPER VLOEIBAAR

bleko ontstopper vloeibaar is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten en laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

SANITAIR REINIGER

bison sanitair reiniger is een superkrachtige en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van sanitair en sanitaire ruimtes. het is de ideale reiniger voor dagelijks gebruik, geeft een stralende glans en heeft een frisse geur. het is geschikt voor sanitair zoals vloeren, douchewanden, tegels, douchekop, kranen, douchecabines, baden en wastafels. het is ook geschikt voor het reinigen van lichte kalkaanslag en voor het verwijderen van huidvetten en zeepresten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

SCHIMMELREINIGER

südwest schimmelreiniger is een zeer sterke schimmelreiniger en verwijdert daarnaast o.a. zwarte vochtplekken, vuil en aanslag. het kan toegepast worden in de keuken en badkamer op muren en kitvoegen. binnen enkele minuten worden de vochtgevoelige oppervlakken gereinigd en gedesinfecteerd en de schimmels gedood en verwijderd. nawassen is niet nodig (behalve op tegels).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,35

BisonBlekoHGSudwest
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn