DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

CHLOORBLEEKMIDDEL

bleko chloorbleekmiddel is geschikt voor het hygiŽnisch reinigen van bijvoorbeeld toiletten, gootstenen, koelkasten, tegels en aanrechten. ook kunnen vlekken in wasgoed hiermee verwijderd worden. gebruiksaanwijzing: voor het schoonmaken van toiletten is de dosering 60 ml op 10 liter water. voor het bleken van wasgoed is de dosering 60 ml op 10 liter water. voor optimaal resultaat het te behandelen object 20 minuten laten weken in de oplossing en vervolgens goed uitspoelen. dit product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,92

DOUCHE EN WASBAKSPRAY

hg douche & wasbakspray is de ideale iedere-dag-reiniger voor wasbakken, kunststof douchecabines en tegelwanden. het verwijdert snel lichte kalkaanslag, huidvetten en zeepresten. de spray kan probleemloos op alle materialen gebruikt worden, dus ook op marmer, travertin, granito en email. toepassing: het te reinigen oppervlak besproeien, kort laten inwerken en vervolgens afspoelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,99

HYGIENISCHE SAUNA REINIGER

hg hygiŽnische sauna reiniger is een gebruiksklaar product, speciaal ontwikkeld voor het snel, hygiŽnisch en veilig reinigen van de sauna. dit product verwijdert eenvoudig (huid)vetten, huidschilfers en (ingedroogde) transpiratie zonder gebruik te maken van schuurmiddelen, ammonia e.d. en is daarom absoluut veilig voor alle materialen die gebruikt worden in de sauna. gebruiksaanwijzing: spray het te reinigen oppervlak in en neem deze vervolgens direct af met een met een schone, licht vochtige doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,99

HYGIENISCHE TOILETGEL

hg hygiŽnische toiletgel is een krachtige reinigings- en ontkalkingsgel voor het regelmatig reinigen van het toilet. de speciale samenstelling van dit product verwijdert zowel vuil als kalkaanslag en zorgt daarnaast voor een glanzend resultaat en een heerlijke, langdurig frisse geur. gebruiksaanwijzing: spuit hg hygiŽnische toiletgel in een vloeiende beweging onder de rand van de toiletpot en laat de gel vervolgens minimaal 10 minuten inwerken. borstel daarna de toiletpot goed schoon met een toiletborstel en spoel tot slot het toilet door. de toiletgel is ook bijzonder geschikt voor gebruik bij septic tanks. voor probleemvervuiling, zoals hardnekkige kalkaanslag of urinesteen, wordt hg super kracht toiletreiniger aanbevolen. voor het dagelijks snel en hygiŽnisch reinigen van alles in de toiletruimte, zoals de toiletbril, de buitenkant van de toiletpot, de stortbak, het fonteintje, de kraan of zelfs de deurkruk, wordt hg hygiŽnische toiletruimte alledag spray aanbevolen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,85

HYGIENISCHE TOILETRUIMTE ALLEDAG SPRAY

hg hygienische toiletruimte alledag spray is een fris ruikende en snel drogende sprayreiniger voor het snel en gemakkelijk dagelijks hygienisch reinigen van alles in de toiletruimte, zoals de toiletbril, de buitenkant van de toiletpot, de stortbak, het fonteintje, de kraan en zelfs de deurkruk. de speciale samenstelling van deze spray zorgt voor een maximaal hygienisch resultaat. toepassing: direct op het te reinigen oppervlak sprayen en kort laten inwerken. vervolgens het oppervlak afnemen met toiletpapier of een schone, droge doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,19

KALKVRETER

bison kalkvreter is een superkrachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig reinigen van (hardnekkige) kalk. het geeft een stralende glans, beschermt langdurig (bevat metaalbeschermer) en geeft een frisse geur. het is geschikt voor douchecabines, tegels, kranen, wastafels en douchekoppen. het is ook geschikt voor toilet en overig sanitair.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,39

KALKWEG MET KRACHTIGE GROENE GEUR

hg kalkweg verwijdert kalkaanslag grondig en snel en laat niets dan een stralende glans achter. het levert een vol schuim dat zorgt voor een langere inwerktijd die met name op verticale delen zoals wanden en douchecabines noodzakelijk is. de spuitdop maakt het mogelijk om ook moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld een toiletrand, goed schoon te houden. het tast chroom, glazuur en voegen niet aan. gebruiksaanwijzing: spuit de kalkweg op het te reinigen oppervlak en laat het inwerken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,89

KALKWEG SCHUIMSPRAY

hg kalkweg verwijdert kalkaanslag grondig en snel en laat een stralende glans achter. het tast chroom, glazuur en voegen niet aan. toepassing: spuit het schuim op het te reinigen oppervlak en laat het inwerken. vervolgens afspoelen of afnemen met een vochtige doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,89

KALKWEG SCHUIMSPRAY 3X STERKER

hg kalkweg schuimspray 3x sterker verwijdert hardnekkige kalkaanslag makkelijk, grondig en snel, met een stralende glans als resultaat. het tast chroom, glazuur en voegen niet aan. gebruiksaanwijzing: spuit de kalkweg 3x sterker op het te reinigen oppervlak en laat het inwerken. vervolgens afspoelen of afnemen met een vochtige doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

ONTSTOPPER VAST

bleko ontstopper korrels zijn geschikt voor het ontstoppen van afvoeren. het kan aluminium, lichte metalen, nietĖhittebestendige kunststoffen, zink en glas aantasten c.q. vervormen. gebruiksaanwijzing: probeer zoveel mogelijk stilstaand water te verwijderen. strooi ca. 25% van de inhoud van de flacon in de verstopte afvoer en giet er voorzichtig kokend water op. indien nodig herhalen. goed doorspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,15

ONTSTOPPER VLOEIBAAR

bleko ontstopper vloeibaar is geschikt voor het ontstoppen van bad, douche en wastafelafvoerbuizen en het verwijderen van haar en zeepresten. gebruiksaanwijzing: zorg ervoor dat er zoveel mogelijk water verwijderd wordt uit de verstopte afvoer. vervolgens de ontstopper langzaam en direct in de afvoer gieten en laat dit ongeveer 30 minuten inwerken (1 kopje voor wastafels en 2 kopjes voor douche en bad). uiteindelijk goed naspoelen met water en indien nodig herhalen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,63

PROFESSIONELE ONTSTOPPER

hg professionele ontstopper is een extreem krachtige ontstopper speciaal ontwikkeld voor de (semi)professionele klusser. deze ontstopper lost de meeste zware (organische) verstoppingen op, waaronder veroorzaakt door alle soorten vet, etensresten, haar, huidvetten, zeepresten, papier en andere afbreekbare materialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,95

SANITAIR REINIGER

bison sanitair reiniger is een superkrachtige en geconcentreerde spray voor het eenvoudig reinigen van sanitair en sanitaire ruimtes. het is de ideale reiniger voor dagelijks gebruik, geeft een stralende glans en heeft een frisse geur. het is geschikt voor sanitair zoals vloeren, douchewanden, tegels, douchekop, kranen, douchecabines, baden en wastafels. het is ook geschikt voor het reinigen van lichte kalkaanslag en voor het verwijderen van huidvetten en zeepresten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,27

SANITAIRGLANS

hg sanitairglans laat wastafels, badkuipen, toiletpotten, kranen en tegels weer als nieuw glanzen. het ruikt fris en verwijdert badolieranden, zeepresten, huidvetten en lichte kalkaanslag. door de hoge concentratie zijn een paar druppels op een spons al voldoende. het bevat geen schuurmiddelen of agressieve bestanddelen en is daarom veilig voor glazuur, chroom, email, kunststof of geverfde oppervlakken. het streept niet en voorkomt bij regelmatig gebruik kalkaanslag. gebruiksaanwijzing: doe een paar druppels sanitairglans op een vochtige spons en maak de ondergrond goed schoon. daarna naspoelen of met een vochtige doek afnemen. spuit bij badkuipen een dunne sliert sanitairglans langs de rand en maak de badkuip vervolgens schoon met een vochtige spons.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

SCHIMMEL- VOCHT- EN WEERPLEKKENREINIGER

hg schimmel-, vocht- en weerplekkenreiniger vernietigt direct alle schimmels, waardoor de vieze zwarte plekken verdwijnen in siliconenvoegen tussen badkuip en tegelwand, in de douchecabine en in het stucwerk.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,39

SCHIMMELREINIGER

sŁdwest schimmelreiniger is een zeer sterke schimmelreiniger en verwijdert daarnaast o.a. zwarte vochtplekken, vuil en aanslag. het kan toegepast worden in de keuken en badkamer op muren en kitvoegen. binnen enkele minuten worden de vochtgevoelige oppervlakken gereinigd en gedesinfecteerd en de schimmels gedood en verwijderd. nawassen is niet nodig (behalve op tegels).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,35

SCHIMMELREINIGER SCHUIMSPRAY

hg schimmelreiniger schuimspray vernietigt direct alle schimmels, waardoor de vieze zwarte plekken verdwijnen. deze lelijke zwarte schimmel-, vocht- of weerplekken komen veel voor in siliconenvoegen tussen badkuip en tegelwand, in de douchecabine en in het stucwerk. de unieke schuimformule heeft een minder penetrante geur, is nog beter op de schimmel te richten en geeft natuurlijk minder kans op spatten. bovendien heeft het schuim de eigenschap langer te blijven zitten en zorgt daardoor voor een betere en langere inwerking. gebruiksaanwijzing: de ondergrond vanaf 3 tot 5 cm besproeien, het middel 30 minuten laten inwerken en daarna afspoelen of schoonmaken met water en spons.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

SUPER KRACHT TOILETREINIGER

hg super kracht toiletreiniger hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt voor een effectieve verwijdering van alle probleemvervuilingen. gebruiksaanwijzing: spuit de super kracht toiletreiniger in een vloeiende beweging diep onder de rand en in de toiletpot. laat vervolgens de gel minimaal 20-30 minuten inwerken en borstel daarna de toiletpot goed schoon met een toiletborstel. spoel tot slot het toilet door.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,29

VLOEIBARE ONTSTOPPER

hg vloeibare ontstopper voor afvoeren werkt zeer veilig. doordat het product gebruiksklaar is, bestaat er veel minder kans op spatten. bovendien kan de verstopping nooit verergeren, wat bij poeder- of korrelproducten wel kan gebeuren. het werkt heel grondig en effectief en vanzelfsprekend worden de kunststof leidingen niet aangetast. gebruiksaanwijzing: giet voorzichtig 300 ml vloeibare ontstopper in de verstopte afvoer. laat het materiaal ongeveer 30 minuten inwerken en spoel dan flink door met koud water. bij hardnekkige verstoppingen eerst voorspoelen met warm water en ook naspoelen met warm water. ook vieze luchtjes uit afvoerputten kunnen uitstekend verholpen worden met een scheutje hg vloeibare ontstopper.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,49

BisonBlekoHGSudwest
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn