DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ALUREX SPECIAAL

prochemko alurex speciaal is een aluminiumreiniger op basis van organische zuren. het is geschikt om lichte corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industriële vervuiling te verwijderen van blank en geanodiseerd aluminium, alsmede van rvs. het is biologisch afbreekbaar, bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, geeft een diepe glans aan het aluminium en is goed met water afspoelbaar. theotetisch verbruik: ca. 5-10 m² per liter, sterk afhankelijk van de vervuiling en de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,87

EASY WAX R

chemtec easy-wax r is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur- en glansherstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken. het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. theoretisch verbruik: ca. 18–25 m² per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,62

GRAFECO 2

chemtec grafeco 2 is een frisruikende, gebruiksvriendelijke, vloeibare, oplosmiddelvrije graffiti-verwijderaar. het is geschikt voor toepassing op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl-beplating en uni-coat 5000.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,31

KALK-CEMENT-EX

prochemko kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. gebruiksaanwijzing: verdun kalkex met water tot maximaal 1:5, breng het product aan met behulp van een borstel of kwast, laat het product een paar minuten inwerken en spoel zeer goed na met water. theoretisch verbruik: ca. 4-8 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,94

TOPPER

prochemko topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating uni-coat 5000. het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl, plexiglas, lexaan en uni-coat 5000. verbruik: ca. 4–15 m² per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,26

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn