DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

ALUREX SPECIAAL

prochemko alurex speciaal is een aluminiumreiniger op basis van organische zuren. het is geschikt om lichte corrosie, straat- en stadsvuil, aanslag van uitlaatgassen en industrile vervuiling te verwijderen van blank en geanodiseerd aluminium, alsmede van rvs. het is biologisch afbreekbaar, bevat geen bijtende stoffen of schuurmiddelen, tast de meeste soorten verf niet aan, geeft een diepe glans aan het aluminium en is goed met water afspoelbaar. theotetisch verbruik: ca. 5-10 m per liter, sterk afhankelijk van de vervuiling en de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,30

ASTRO-SYN

chemtec asto-syn is een licht alkalisch reinigingsmiddel voor het verwijderen van o.a. atmosferische aanslag en straatvuil. het bevat speciale oppervlakte-actieve stoffen waardoor een optimale reinigende werking ontstaat. het bevat geen agressieve bestanddelen, is geschikt voor binnen en buiten toepassing, zeer goed waterafspoelbaar, geschikt voor periodieke bewassing, zeer geconcentreerd en niet schadelijk voor glas en rubber. het is toepasbaar op alle kunststoffen zoals kunststof kozijnen, beplating, damwandprofielplaten, plastisol en gecoate oppervlakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,38

B-WAX

chemtec b-wax is een biologisch afbreekbare semipermanente anti graffiticoating op wasbasis, te gebruiken op ondergronden die bescherming nodig hebben tegen graffiti en andere vervuilingen. het heeft na uitharding de eigenschap zeer resistent te zijn tegen vele soorten inkt en verf en de graffiti kan zeer eenvoudig d.m.v. heet water worden verwijderd. na de verwijdering van de graffiti moeten de gereinigde plekken opnieuw van b-wax worden voorzien, zodat het behandelde oppervlak na de uithardingsperiode weer opnieuw tegen een eventuele volgende graffiti-aanval afdoende is beschermd. het is geschikt voor toepassing op natuursteen, baksteen, kalkzandsteen, beton, acrylaat en marmer. het is waterdampdoorlatend en na de uitharding nagenoeg visueel niet waarneembaar. daarnaast is het biologisch afbreekbaar, vrij van oplosmiddelen, niet ontvlambaar en uv-bestendig. let op, het dient altijd onverdund en in twee lagen te worden aangebracht. bij rollerapplicatie kan het beste een viltroller worden gebruikt. theoretisch verbruik: ca. 35 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

114,18

EASY WAX R

chemtec easy-wax r is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van polymeren en wassen speciaal voor gesloten, niet zuigende oppervakken. het bevat licht polijstmiddel, is makkelijk aan te brengen, zorgt voor een volle, glanzende laag, is kleur en glans herstellend, vermindert vuilaanhechting en is zuur- en akalivrij. het is geschikt voor kunststof kozijnen, gecoat aluminium, damwandprofielplaten en geschilderde oppervlakken.het is bijzonder effectief op lekstrepen en verwering. theoretisch verbruik: ca. 1825 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,62

GRAFECO 2

chemtec grafeco 2 is een frisruikende, gebruiksvriendelijke, vloeibare, oplosmiddelvrije graffiti-verwijderaar. het is geschikt voor toepassing op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl-beplating en uni-coat 5000.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,54

GRAFFITI REMOVER 2

chemtec graffiti remover 2 is een sterke, gebruiksklare, vloeibare graffitireiniger op basis van diverse oplosmiddelen. het is gebruikersvriendelijk, heeft een snelle werking, is milieuvriendelijk, veilig voor de meeste ondergronden en praktisch reukloos. het is geschikt als graffitireiniger voor diverse soorten graffiti zoals markerinkt, spuitbusverven en dergelijke op vrijwel alle ondergronden. het is zowel binnen als buiten toepasbaar op hout, blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, marmer, polyurethaanlakken en trespa. het is tevens veilig voor het meeste schilderwerk. wel wordt geadviseerd vooraf op de graffiti en de ondergrond een proef te zetten. theoretisch verbruik: ca. 1020 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,54

HPL REINIGER

chemtec hpl-reiniger is een speciale reiniger voor (verweerd) hogedruk laminaat, gevel-en afwerkbeplating en andere gelamineerde plaatmaterialen en harde kunststoffen. het verwijdert eenvoudig verwering en lekstrepen, geeft een zijdeglanzende finish, is egaal, zonder strepen te verwerken, kleurherstellend en het vermindert vuilaanhechting. het bevat een mild polijstmiddel en laat een lichte waxlaag achter. verbruik: ca. 1520 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,80

KALK-CEMENT-EX

prochemko kalk-cement-ex is een sterk zuur, dun vloeibaar ontkalkingsmiddel op basis van anorganische zuren. het verwijdert moeiteloos oude en vastzittende kalk- en cementaanslag op zuurvaste ondergronden. het tast intacte metalen, rubber, glas en dergelijke niet aan en geeft een snel resultaat. gebruiksaanwijzing: verdun kalkex met water tot maximaal 1:5, breng het product aan met behulp van een borstel of kwast, laat het product een paar minuten inwerken en spoel zeer goed na met water. theoretisch verbruik: ca. 4-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,59

PREVOSIL GB

chemtec prevosil gb is een watergedragen, pasteus hydrofobeermiddel voor minerale bouwmaterialen. het is zeer goed toepasbaar op gesloten ondergronden en al eerder behandelde oppervlakken. het is waterdamp doorlatend, na drogen nagenoeg onzichtbaar, toepasbaar op vers, maar droog voegwerk, het vermindert uitbloeien van zouten en kalk, heeft een sterk afpareleffect en een zeer goede penetratie in de ondergrond en is vrijwel direct na aanbrengen watervast. het is geschikt voor toepassing op metselwerk, beton, kalkzandsteen, minerale mortels en licht poreuze natuursteen. verbruik: ca. 0,10,3 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

187,60

SPOELGLANS

chemtec spoelglans is een sterk geconcentreerd glansmiddel op basis van non-ionogene oppervlakte-actieve stoffen en een speciaal afpareladditief. dit betekent dat het een streeploos, afparelend resultaat geeft. het is economisch in gebruik en in de meeste gevallen is het nazemen van glas is niet noodzakelijk. het is geschikt als tijdelijk glansmiddel van gecoate oppervlakken en kunststof ondergronden. theoretisch verbruik: ca. 300500 m per liter, afhankelijk van de mate van verdunning.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

201,06

SUPER REPROSOLVE

chemtec super reprosolve is een sterke en veilige geconcentreerde universele reiniger op basis van een combinatie van sterke reinigingsdetergenten met hardheids- en zoutenstabillisatoren, toepasbaar in hard of zacht water. het is geschikt voor het verwijderen van vuil, olie, vet en was en is niet etsend, bijtend, brandbaar of corrosief en laat geen nare geur of film na. het is geschikt als universele reiniger voor industrieel gebruik in o.a. industrie, horeca sauna's en zwembaden. het is toepasbaar op o.a. vloeren, muren, machines, werkbanken, motoren en transportmaterialen. verdunning: max. 1:60 met water. theoretisch rendement: ca. 10-100 m per liter (sterk afhankelijk van de vervuilingsgraad).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

82,52

TOPPER

prochemko topper is een gebruiksvriendelijke, vloeibare graffiti-verwijderaar. kenmerkend aan dit product is zijn universele toepasbaarheid op gesloten ondergronden. het wordt ook vaak toegepast in combinatie met de anti-graffiti coating uni-coat 5000. het is uitermate geschikt voor toepassing in gesloten ruimten op blanke metalen, glas, alkydlakken, kunststof, polyurethaanlakken, hpl, plexiglas, lexaan en uni-coat 5000. verbruik: ca. 415 m per liter, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort graffiti.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,26

TOPPER GEL

chemtec topper gel is een gebruiksvriendelijke, pasteuze graffitireiniger voor het verwijderen van bekladding op poreuze ondergronden. het is toepasbaar in gesloten ruimten, verwijdert inkt, spuitbusverven en was kleurstoffen, het tast de meeste ondergronden niet aan en het heeft een snelle, grondige werking. het is veilig voor bijna alle ondergronden zoals kunststoffen, gecoat metaal, damwandprofielplaten met plastisol, trespa, lexaan-en plexiglas en alle van antigraffiticoating voorziene ondergronden. theoretisch verbruik: ca. 415 m, sterk afhankelijk van de ondergrond en soort vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

198,63

UNI-COAT 5000 ANTIGRAFFITI COATING

chemtec uni-coat 5000 is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating, welke universeel toepasbaar is op diverse ondergronden zoals met latex, polyurethaan en high solid verven geschilderde oppervlakken, kunststof, hout, metaal, trespa, beton en baksteen. na uitharding is het zeer resistent tegen oplosmiddelen en na de verwijdering van graffiti blijft de uni-coat 5000 volledig intact waardoor vele reinigingsbeurten mogelijk zijn. het is een 1-laagsysteem (op gesloten ondergronden), heeft een zeer hoge uv-bestendigheid, is zur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, heeft een hoge krasvastheid en is waterdampdoorlaatbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

93,70

UNI-COAT PRIMER

chemtec uni-coat primer is een 1-component watergedragen hechtprimer op basis van gedispergeerde acrylharsen. het is geschikt als grondlaag voor uni-coat 5000 transparant. het is universeel toepasbaar, zuur- en alkibestendig, heeft een zeer hoge uv-bestendigheid en een hoge krasvastheid en het is waterdampdoorlaatbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

83,95

UNI-WASH H.D.

chemtec uni-wash hd is een sterk geconcentreerd vloeibaar product op basis van aniogene en niet-iogene oppervlakte-actieve stoffen. het is toepasbaar in hard water, te verwerken met industrile apparatuur en geeft geen kalkaanslag. het is geschikt voor het verwijderen van straatvuil, atmosferische aanslag van voertuigen en het reinigen van vuile en/of vette vloeren. door toevoeging van hardheidsstabilisatoren kan het product in water met zeer hoge hardheid gebruikt worden in hogedrukapparatuur en andere reinigingsmachines zonder gevaar van kalkafzetting in de sproeikoppen of doseerinstallaties. het is ook geschikt voor gebruik op kunststoffen, rubber, uitgeharde lakken, vloeren van diverse structuur en de meeste metalen. theoretisch verbruik: ca. 10100 m per liter, sterk afhankelijk van de verdunningsgraad, de ondergrond en de mate van vervuiling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

122,70

X-SHIELD

chemtec x-shield is een reinigings- en beschermingsmiddel op basis van paraffineolie, speciaal voor gesloten en gladde oppervlakken. het is zuur- en alkalivrij, zorgt voor een volle glanslaag, is makkelijk en economisch in gebruik en is kleur- en glansherstellend. het is speciaal voor de bescherming tegen vlekken, vingerafdrukken en andere vervuilingen en speciaal toepasbaar op alle gesloten oppervlakken zoals gecoat metaal, rvs, ferro en non-ferro metalen, binnen en buiten toepasbaar. verbruik: ca. 1825 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,69

ZYLOX ANTI GRAFFITI COATING

chemtec zylox is een watergedragen, permanente anti-graffiticoating die toepasbaar is op minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en natuursteen. het is na droging nagenoeg onzichtbaar, zeer goed bestand tegen uv-straling, zuur- en alkalibestendig, langdurig werkzaam, niet filmvormend, waterdampdoorlatend en sterk water-, vet- en vuilafstotend. verbruik: ca. 0,20,3 liter per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

193,02

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn