DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Technische-vloeistof

GOUD EN JUWELEN GLANSDOEK

hg goud & juwelen glansdoek is ideaal om regelmatig en snel alle gouden sieraden en juwelen van lichte aanslag te ontdoen en absolute hoogglans te geven, zonder extra middelen te gebruiken. deze doek is gemaakt van een hoogwaardige textielsoort waaraan zowel reinigende als glansherstellende componenten zijn toegevoegd. hiermee zijn alle gouden sieraden snel en gemakkelijk dagelijks schoon te houden. gebruiksaanwijzing: wrijf het voorwerp op tot er glans ontstaat. door een puntje van de doek vochtig te maken kan hiermee de aanslag makkelijker verwijderd worden. de doek blijft zijn poetskracht behouden totdat hij helemaal versleten is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

GOUD GLANS BALSEM

hg goud glans balsem verwijdert krasjes en laat goud weer glanzen als nooit tevoren. het is ook veilig te gebruiken op vergulde of doublé voorwerpen. gebruiksaanwijzing: breng een kleine hoeveelheid hg goud glans balsem aan op een schone, zachte poetsdoek en wrijf hiermee het gouden voorwerp licht in. poets vervolgens met de bijgeleverde doek uit tot er glans ontstaat. gebruik hiervoor een schoon stukje doek. voor het regelmatig oppoetsen van gouden of vergulde voorwerpen wordt de hg goud & juwelen glansdoek aangeraden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,35

KOPER GLANS POLISH

hg koper glans polish is een zeer uitgekiend modern koperpoetsproduct op basis van natuurlijke ingredienten. van echt poetsen is bij dit product geen sprake meer, want door onder andere de speciaal geselecteerde polijstmiddelen wordt al tijdens het inwrijven de aanslag razendsnel verwijderd. de polish is gemakkelijk in gebruik, het krast niet en is tevens uitermate geschikt voor messing en brons. de bereikte superglans kan eventueel beschermd worden met hg zilver & koper nooit-meer-poetsen finish.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,29

KOPER GLANS SHAMPOO

hg koper glans shampoo is een geurloos product op basis van natuurlijke grondstoffen. het verwijdert eenvoudig vuil en aanslag en brengt de koperglans en –kleur weer helemaal terug. het laat geen krassen na en is ook uitermate geschikt voor het reinigen van messing en brons. gebruiksaanwijzing: breng een scheut koper glans shampoo aan op een vochtige spons en wrijf het voorwerp grondig in. spoel het na met koud water en droog daarna het gereinigde oppervlak grondig af. wrijf vervolgens het oppervlak licht na met een zachte niet pluizende doek, bij voorkeur de hg koper glans doek. met een nabehandeling met hg zilver & koper nooit-meer-poetsen finish kan de bereikte glans op het koperen voorwerp behouden blijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,69

KOPER GLANSDOEK

hg koper glansdoek is ideaal om snel en regelmatig alle rood of geel koperen voorwerpen, maar ook voorwerpen van messing of brons, mooi op kleur en glans te houden. deze speciaal geïmpregneerde doek is gemaakt van een hoogwaardige textielsoort, die zelfs licht geoxideerde koperen, messing of bronzen voorwerpen zonder moeite weer op glans brengt. door het formaat van de doek, hoeft het koper niet met de bloten handen aangeraakt te worden, waardoor een snelle heroxidatie door vingerafdrukken wordt voorkomen. wrijf het voorwerp op tot er glans ontstaat. maak voor moeilijk verwijderbare vlekken een puntje van de doek vochtig om de aanslag makkelijker te verwijderen. de doek blijft zijn poetskracht behouden totdat hij helemaal versleten is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,29

SIERADEN REINIGINGSBAD(JE)

hg sieraden reinigingsbad verwijdert vervuiling snel en efficiënt waardoor sieraden weer glanzend schoon worden. gebruiksaanwijzing: dompel de sieraden 3 tot 5 minuten onder in het sieraden reinigingsbad. haal vervolgens de sieraden uit de vloeistof, eventueel met behulp van de bijgeleverde pincet. moeilijk bereikbare plaatsen kunnen extra behandeld worden met het bijgeleverde borsteltje. hierna de sieraden onder de kraan afspoelen en nadrogen met een niet pluizende doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,89

VERZILVERPOLISH

hg verzilverpolish bevat echt zilver en is geschikt voor het eenvoudig verzilveren van alle verzilverde voorwerpen. daarnaast kan het ook als poetsmiddel voor deze versleten verzilverde voorwerpen gebruikt worden. ook beschadigingen zoals krasjes of graveerfouten aan puur zilveren voorwerpen kunnen met dit unieke product hersteld worden. ook kunnen voorwerpen van koper, brons, messing en nikkel verzilverd worden. gebruiksaanwijzing: breng een kleine hoeveelheid aan op het bijgeleverde doekje. wrijf hiermee stevig op het te verzilveren oppervlak gedurende 15 tot 20 seconden. deze behandeling zonodig enige malen herhalen totdat een volledige dekking is verkregen. het is ook ideaal voor het op hoogglans brengen van zilveren of verzilverde voorwerpen waarvan blijkt dat deze na oppoetsen niet meer willen glanzen. enkele seconden poetsen met de verzilverpolish is dan al voldoende om de glans weer terug te krijgen. wrijf na een behandeling met de verzilverpolish het voorwerp licht na met bij voorkeur de hg zilverglansdoek of met een zachte schone droge doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,59

ZILVER EN KOPER NOOIT-MEER-POETSEN-FINISH

hg zilver & koper nooit meer poetsen finish zorgt voor een absoluut onzichtbare en niet voelbare beschermfinish die oxidatie verhindert. hierdoor wordt dofheid en verkleuring van bijvoorbeeld de kandelaar of antieke theepot voorkomen. het is ook geschikt voor messing en brons. gebruiksaanwijzing: vuil, vette aanslag en resten van zilver- en koperpoets verwijderen met een sopje en vervolgens het oppervlak goed laten drogen. de zilver & koper nooit meer poetsen finish goed schudden voor gebruik. houd de bus rechtop en spray niet te dik op circa 20 cm afstand, in gelijkmatige banen op het te behandelen oppervlak. de finish is desgewenst te verwijderen met aceton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

ZILVER GLANSCREME

hg zilver glanscrème is een zeer uitgekiend, modern zilverpoetsproduct. van echt poetsen is eigenlijk geen sprake meer, want door de speciaal geselecteerde polijstmiddelen wordt al tijdens het inwrijven de aanslag verwijderd. hg zilver glanscrème krast niet en is daarom ook veilig te gebruiken op alle antieke zilveren voorwerpen. door het handige doseerpompje is het schoon, eenvoudig en zuinig in gebruik. eventueel aanwezige beschermlagen zoals hg zilver en koper nooit meer poetsen finish vooraf verwijderen met aceton. breng een kleine hoeveelheid hg zilver glanscrème aan op een niet pluizende poetsdoek en wrijf het zilveren voorwerp licht in. tijdens het wrijven zal de aanslag verdwijnen. bij antieke voorwerpen waarvan de zwarte schaduwranden niet mogen blinken, deze randen niet inwrijven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,89

ZILVER GLANSDOEK

hg zilver glansdoek is een speciaal geïmpregneerde doek, gemaakt van een hoogwaardige textielsoort die zelfs licht geoxideerde zilveren en verzilverde voorwerpen zonder moeite op glans krijgt. door het formaat van de doek, hoeft het zilver niet met de blote handen aangeraakt te worden waardoor een snelle heroxidatie door vingerafdrukken wordt voorkomen. gebruiksaanwijzing: het te poetsen oppervlak met de zilver glansdoek opwrijven tot er glans ontstaat. voor moeilijk te verwijderen oxidatie het puntje van de doek vochtig maken en hiermee deze aanslag verwijderen. de doek blijft zijn poetskracht behouden totdat deze helemaal versleten is. bij voorwerpen die meer geoxideerd zijn kan hg zilver glans crème of hg zilverdompelbad gebruikt worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,29

ZILVER POETSWANT

hg zilver poetswant is een speciaal geïmpregneerde en gevoerde handschoen. het wordt per paar geleverd, zodat het zilver niet met de handen hoeft te worden aangeraakt waardoor deze schoon blijven en er geen vingerafdrukken achterblijven op het zilver. gebruiksaanwijzing: het te poetsen oppervlak met de zilver poetswanten opwrijven tot er glans ontstaat. bij voorwerpen welke erg vuil of vlekkerig zijn, deze met een klein beetje water bevochtigen. de zilver poetswanten blijven hun poetskracht behouden totdat ze helemaal versleten zijn, zelfs als ze erg zwart geworden zijn. gebruik voor zwaar geoxideerd zilver eerst hg zilver glanscrème of hg zilverdompelbad. de hg zilver poetswanten zijn ook uitermate geschikt voor goud, messing en brons.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,15

ZILVER SNELGLANSDIP

hg zilver snelglansdip zorgt er al na 5 á 10 seconden onderdompelen voor dat zilveren voorwerpen hun oorspronkelijke glans en kleur terugkrijgen. gebruiksaanwijzing: dompel, eventueel met behulp van het bijgeleverde pincet, de voorwerpen in de vloeistof. haal ze er na 5 á 10 seconden weer uit. lange voorwerpen die niet geheel ondergedompeld kunnen worden, een keer omdraaien en nogmaals onderdompelen en vervolgens goed afspoelen met water.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

ZILVERDOMPELBAD

hg zilverdompelbad is een product voor het reinigen van dof of zwart geworden zilveren of verzilverde voorwerpen, zonder te hoeven poetsen. na een behandeling met het zilverdompelbad ziet het zilver er weer prachtig schoon en glanzend uit. gebruiksaanwijzing: vette aanslag, oude zilverpoetsresten, nicotine aanslag en kaarsvet verwijderen met een heet sopje. gebruik eventueel een zacht borsteltje om dit vuil in richeltjes en spleetjes te verwijderen. droog het zilver daarna grondig af. eventueel aanwezige beschermlagen zoals bijvoorbeeld hg zilver en koper nooit meer poetsen finish verwijderen met aceton. gebruik 1 zakje activeringspoeder op 3 liter water. vul een bak, schaal of emmer van kunststof, waarin het gehele voorwerp past, met heet water. gebruik voldoende water zodat het voorwerp geheel ondergedompeld kan worden. los de poeder uit het zakje op en roer het goed om. plaats de hg zilver dompelbad reactieplaat in de bak. plaats het voorwerp zodanig in de bak dat er altijd contact is met de reactieplaat. na uiterlijk 30 seconden het voorwerp uit de bak nemen en de voorwerpen vervolgens goed afspoelen met heet water. om hoogglans te verkrijgen het voorwerp opwrijven met bijvoorbeeld de hg zilver glans doek.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,35

HG
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn